Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura! - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-01, 14:06   #1321
faceBeauty
Przyczajenie

Post Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

powitać ;p
ja też już po wizycie na cmętzarzu i jak co roku zmarzłam bo wziełam za cięki płaszczyk (i mówią że człowiek uczy sie na błędach)..
hmm dumam nad administracją albo nad filologią angielską(niezły byczek ten angielski) i włąściwie nie wiem cóż wybrać.. jeszcze mnie europeistyka nęci no ale nie widze siebie w tym..

heh 20-lecie międzywojene.. znowu durne opowiadania czytam ...
bużki dla was
faceBeauty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 14:15   #1322
mtynai
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!

Cytat:
Napisane przez faceBeauty Pokaż wiadomość
powitać ;p
ja też już po wizycie na cmętzarzu i jak co roku zmarzłam bo wziełam za cięki płaszczyk (i mówią że człowiek uczy sie na błędach)..
hmm dumam nad administracją albo nad filologią angielską(niezły byczek ten angielski) i włąściwie nie wiem cóż wybrać.. jeszcze mnie europeistyka nęci no ale nie widze siebie w tym..

heh 20-lecie międzywojene.. znowu durne opowiadania czytam ...
bużki dla was

cześć

razi

oglądam mam talent drugi raz..i po prostu Katajew mnie rozwala bo mi się od razu przypomina ta z bułgarskiego idola od :"keeen leee libudabidałczju"

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 14:26   #1323
effciaa16
Zakorzenienie

też właśnie oglądam "Mam talent" i wydaje mi się, że troszkę Kuba przesadziła z tą Katajew. Jasne nie zaśpiewała jakoś super, ale jednak za ostro ją ocenił.

idę zrobić sobie kawę i muszę w końcu przeczytać to streszczenie, bo póki co się obijam.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 14:33   #1324
mtynai
Zakorzenienie

ja tam się na śpiewaniu nie znam,tzn. słyszałam (jak na moje ucho, co to je słoń przydeptał), że po prostu sobie nie poradziła ze skalą.. ale ogolnie mówię o samej piosence że mi się ta Valentina z bułgarskiej edycji Idola przypomniała.

Warren Buffet
Stary 2009-11-01, 14:34   #1325
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

oglądam mam talent drugi raz..i po prostu Katajew mnie rozwala bo mi się od razu przypomina ta z bułgarskiego idola od :"keeen leee libudabidałczju"
Nie wiem, jaka to z bułgarskiego Idola, a szkoda, bo bym się pośmiała.

Też oglądam MT. Występ tego Dembka mnie rozbroił.. Ma niesamowity głos,wzruszyłam się. Serio.

Edit: Nie lubię, jak Kuba czepia się czyjegoś wyglądu. Podobnie, jak z tą dziewczynką, która śpiewała Gdzie ci mężczyźni. Powiedział jej, że jest śpiewającym pulpetem czy jakoś tak. Przesada - uważam, że pokazuje w ten sposób swoje braki w kulturze. Ma oceniać umiejętności, a nie wygląd, bo nad image'em da się popracować.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-11-01 o 14:40
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 14:52   #1326
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Nie wiem, jaka to z bułgarskiego Idola, a szkoda, bo bym się pośmiała.

Też oglądam MT. Występ tego Dembka mnie rozbroił.. Ma niesamowity głos,wzruszyłam się. Serio.

Edit: Nie lubię, jak Kuba czepia się czyjegoś wyglądu. Podobnie, jak z tą dziewczynką, która śpiewała Gdzie ci mężczyźni. Powiedział jej, że jest śpiewającym pulpetem czy jakoś tak. Przesada - uważam, że pokazuje w ten sposób swoje braki w kulturze. Ma oceniać umiejętności, a nie wygląd, bo nad image'em da się popracować.
http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo

masz, link do ken lee

charczącym pulpetem, tak jej powiedział.
ja też sądzę, ze Wojewódzki przesadza w tym swoim czepianiu się czyjegoś wyglądu.

ale moim zdaniem miał rację odnośnie Dembka.
że bawi się tym patosem, a tego się w Polsce nie kwestionuje.. że każdego porywa patos.

mi się niestety nie podobało.

w ogóle uważam, że nie powinno być ludzi śpiewających w tym programie.. powinno się pokazywać coś innego.. dla ludzi z talentem muzycznym są programy takie jak szansa na sukces czy idol.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

tzn. źle się określiłam. bo np. każdy kto śpiewa INACZEJ i ma jakiś NADZWYCZAJNY talent w tym śpiewie.. jakąś niespotykaną barwę. no to jaha.

np. audiofeels. zabawa dźwiękiem, totalnie mnie rozłozyli w półfinale z piosenką RHCP.

Warren Buffet
Stary 2009-11-01, 14:59   #1327
star15
Zakorzenienie

Cytat:

masz, link do ken lee

charczącym pulpetem, tak jej powiedział.
ja też sądzę, ze Wojewódzki przesadza w tym swoim czepianiu się czyjegoś wyglądu.

ale moim zdaniem miał rację odnośnie Dembka.
że bawi się tym patosem, a tego się w Polsce nie kwestionuje.. że każdego porywa patos.

mi się niestety nie podobało.

w ogóle uważam, że nie powinno być ludzi śpiewających w tym programie.. powinno się pokazywać coś innego.. dla ludzi z talentem muzycznym są programy takie jak szansa na sukces czy idol.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

tzn. źle się określiłam. bo np. każdy kto śpiewa INACZEJ i ma jakiś NADZWYCZAJNY talent w tym śpiewie.. jakąś niespotykaną barwę. no to jaha.

np. audiofeels. zabawa dźwiękiem, totalnie mnie rozłozyli w półfinale z piosenką RHCP.
Leżę i kwiczę.
Ken Lee..
Wiesz, może to dlatego tak żałuję tego chłopaka,bo ja jestem strasznie empatyczna dla ludzi, którzy 'nie są do końca tacy jak inni', np. dla właśnie takich grubszych, itp., dla takich, którzy mogą być wyśmiewani i odrzucani z jakichś powodów.
To prawda z tym patosem, ale nie sądzę, by on to zrobił celowo. Nie wydaje mi się, żeby tak się znał na rzeczy. Po prostu to wyraża jego osobowość, bo widać, że jest dojrzały. Podobało mi się to, jak sensownie się wypowiadał. Jak się porówna jego z np. niektórymi piłkarzami polskiej reprezentacji, to widać przepaść. Nie znoszę jakichś yyy... no ten tego... podczas wypowiedzi w tv/radio.
A Audiofeels byli genialni, zaje.biści w tym, co robili i też mi się bardzo podobało.

Idę oglądać KNŚ, tylko na to czekałam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-11-01 o 15:24

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-01, 15:29   #1328
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
ten z młodzieżą mnie rozwalił

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
też właśnie oglądam "Mam talent" i wydaje mi się, że troszkę Kuba przesadziła z tą Katajew. Jasne nie zaśpiewała jakoś super, ale jednak za ostro ją ocenił.
Kubie chyba wczoraj nikt za bardzo się nie podobał ;]
on tylko aby zjechać ludzi równo, a sam jest bogiem ;]

zrobiłam sobie porządek w szafce z książkami ale jeszcze muszę gdzieś upchnąć niepotrzebne książki... ;] tylko gdzie chyba do sąsiadki wyniosę
i wreszcie zrobie sobie porządek w chustami i torbami xD (tak, tak.. żeby tylko się nie uczyć )
Stary 2009-11-01, 15:56   #1329
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

z Biedronki ! chuliera jasna !
A może być i z Biedronki, lepsze reklamy mają

Dzień Dobry Wieczór.
Objechaliśmy wszystko i jestem.

Goście do nas niedługo przyjadą.
Czyli papa ;*
Stary 2009-11-01, 16:07   #1330
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Leżę i kwiczę.
Ken Lee..
Wiesz, może to dlatego tak żałuję tego chłopaka,bo ja jestem strasznie empatyczna dla ludzi, którzy 'nie są do końca tacy jak inni', np. dla właśnie takich grubszych, itp., dla takich, którzy mogą być wyśmiewani i odrzucani z jakichś powodów.
To prawda z tym patosem, ale nie sądzę, by on to zrobił celowo. Nie wydaje mi się, żeby tak się znał na rzeczy. Po prostu to wyraża jego osobowość, bo widać, że jest dojrzały. Podobało mi się to, jak sensownie się wypowiadał. Jak się porówna jego z np. niektórymi piłkarzami polskiej reprezentacji, to widać przepaść. Nie znoszę jakichś yyy... no ten tego... podczas wypowiedzi w tv/radio.
A Audiofeels byli genialni, zaje.biści w tym, co robili i też mi się bardzo podobało.

Idę oglądać KNŚ, tylko na to czekałam.
kobieta na krańcu świata? Uwielbiam to. O wiele bardziej niż podróże Cejrowskiego, bo on jest taki dziwny. Czasem ma dziwne komentarze i ciągle krytykuj Polskę.
Martyna jest za to bardzo sympatyczna

a co do tego chłopaka z Mam Talent... Mnie się jego występ bardziej podobał na castingu. Tutaj mi czegoś brakowało.
Występ tej od Ich Troje też niezbyt był udany.
Trzymalam kciuki za te dziewczyny z zespołu, którym dwa razy nie wyszło
i za Kaczorexa

Dobrze, że jesteś empatyczna, ale ten chlopak jest przecież zwykły.
Zresztą jakby się uparł każdy jest inny i każdy może być wyśmiewany za coś innego

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2009-11-01 o 16:11
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 16:42   #1331
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez faceBeauty Pokaż wiadomość
powitać ;p
Cześć.

-----------

Zrobiłam 20 zadań z Kiełbasy, za to nie wzięłam się jeszcze za biologię, angielski i historię. xD

Wybywam na godzinę z chawiry. xD

Nie wiem czy dziś tu wrócę, więc papa.

Edit: Miałam dodać, że nie mogę się przyłączyć do dyskusji o 'Mam talent', bo nie posiadam TVN.

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-11-01 o 16:43
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 17:50   #1332
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
a dzisiaj jak tam?
przecież Ty niedawno brałaś antybiotyk ! (właśnie takie są plusy stosowania antybiotyków na wirusa... )

mam automatyczny, ale ma jedną cyfrę po przecinku nie dwie.

no właśnie mówie, że przeciez w Orsayach itp, są studniówkowe sukienki. tylko ja wlasnie chyba nie chce z takich sklepow, bo znajac Warszawe, to z 5 osob jeszcze bedzie mialo taka.

może masz zapalenia ucha? :|

ja mam zawsze problemy z nerkami i pęcherzem w zime :|
nawet jak mam płaszcz. wystarczy, że na dworzu jest chłodno
No właśnie... I też się czuję jak ten Twój zając...

Mój jest lepszy

U mnie wszystkie będą pewnie miały długie i eleganckie

Możliwe bo tak mnie boli... i gardło, ale chociaż gorączka już spadła.
Cytat:
Ale poważnie? Przyjedziesz?

Przeczytałam 20-stronicowe streszczenie 'Granicy' i idę zasiadać do książek.
tylko właśnie nie wiem, jak z tymi połączeniami. Jak będę miała lepszą głową do myślenia to przejrzę wszystkie możliwości dworców łódzkich (powiedział kto, kto NIGDY nie jechał pociągiem )

klp ma za długie streszczenia, no nie?
Cytat:
Biedaku ;* dobrze, że na cmentarz nie polazłaś !

a rtęciowy termometr też się gdzieś w chacie wala ale nikt z niego nie korzysta.

pół godziny temu wróciłam z cmentarza, zmarzłam cholernie.
zaszłam po drodze do sklepu po Tymbarka pomarańczowo-brzoskwiniowego.. i tak idę z tym kartonem do domu.. oglądam go.. i takie jakieś zdjęcie.. i czytam podpis :" Tymbark - MATURA ma cię na oku" ja taki szok i już myślę, że mnie ta matura wszędzie prześladuje, nawet na kartonie Tymbarku ale w końcu doczytałam, że to nie matura ma mnie na oku, a NATURA uff..

ale to chyba znak, że trzeba zacząć się uczyć
Rodzice jak wrócili, to taacy zmarznięci...

U mnie się wszystkie wytłukły

Mania prześladowcza?
Cytat:
Wybywam na godzinę z chawiry. xD

Edit: Miałam dodać, że nie mogę się przyłączyć do dyskusji o 'Mam talent', bo nie posiadam TVN.
Gdzie leziesz?

Ja posiadam, ale nie oglądam... więc też nie wiem, o co chodzi

--------
Wracam do Kiełbasy i angielskiego... Wiecie jakich ja się muszę słówek uczyć? Irydiolog, refleksjolog, po raz pierwszy je słyszę (a słownik FF też ich nie zna )

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 18:24   #1333
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
A może być i z Biedronki, lepsze reklamy mają
Reklamy Biedronki, mówiąc potocznie, miażdżą

http://www.youtube.com/watch?v=38JNS7k8Bl8 tę uwielbiam

Cytat:

masz, link do ken lee

O, tu się zgadzam w 100%. Coraz więcej ludzi przychodzi ze śpiewem, ale trudno zgadnąć, czy taka mała dziewczynka, która wygra program, później nie będzie tworzyła plastiku, jaki teraz w Polsce jest produkowany (no dobra, z wyjątkami). Co z tego, że ma głos? Doda też podobno ma dobre brzmienie, ale co z tego, skoro artyzmu w tym żadnego?

No. A propo. Słuchałyście nowej płyty Hey?

_______
Kiełbaska, ach Kiełbaska . Idę, bo Andłej mnie woła, żeby zadanka porobić
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 19:00   #1334
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość

idę zrobić sobie kawę i muszę w końcu przeczytać to streszczenie, bo póki co się obijam.
no Kuba troche zjechał ta cała Katajew. choc nie podobał mi się jej występ ani na castingu ani wczoraj to troszkę szkoda mi jej było ;]

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość

O, tu się zgadzam w 100%. Coraz więcej ludzi przychodzi ze śpiewem, ale trudno zgadnąć, czy taka mała dziewczynka, która wygra program, później nie będzie tworzyła plastiku, jaki teraz w Polsce jest produkowany (no dobra, z wyjątkami). Co z tego, że ma głos? Doda też podobno ma dobre brzmienie, ale co z tego, skoro artyzmu w tym żadnego?

_______
Kiełbaska, ach Kiełbaska . Idę, bo Andłej mnie woła, żeby zadanka porobić
a reklamy Biedronki też uwielbiam

jeszcze nie słuchałam fajna ?

w ogóle nie ruszyłam dzisiaj książek. znowu ;] ale co tam. nadrobię kiedyś
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 20:15   #1335
defil19
Raczkowanie

no to dzien minal.. a ja sie mialam uczyc na probna mature, a ksiazek oczywiscie nie ruszylam
jak pojechalam na cmentarz ok 15 to dopiero wrocilam (na cmentarzu godzine bylam) Rodzice chcieli na wies jeszcze pojechac a tak sie zlozylo ze wujek ze Szwecji przyjechal no i zostalismy na dluzej. Ogolnie zadowolona jestem bo przywiozl ze Szwecji taka zajeee***** wodke arbuzowa no i poszlo 1l na 3 osoby a tam wodka po 48% jest i powiem wam dziewczyny ze teraz nie mam sily na nic i ide spac
mialam duzo rzeczy zacytowac ale zrobie to chyba jutro

aparatka ;O
góra- 12.10.2007-03.11.2009
dół- 19.02.2007-03.11.2009

Maturzystka 2010
defil19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 20:43   #1336
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

http://www.youtube.com/watch?v=h6MgH...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=e5wFF_5mUzc&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=UmQnW...eature=related

te lubię
ostatnia :"berecik Ci się przekrzywił"

jeszcze nie słuchałam, ale zaraz posłucham, tylko ściągnę z rapida

Warren Buffet
Stary 2009-11-01, 21:40   #1337
blue_apple
Zakorzenienie

Ale tu dziś spokojnie

wpadłam tylko powiedzieć, że zrobiłam na polski to o cyganerii - 2 strony i o deszczu jesiennym, samą analize na cała strone niech sie tylko przyczepi!
oczywiście angla mi się już nie chce robić ech - wypowiedź ustna z R matury a nawet 3.

reklamy biedry jutro obejrzę

Justyna, wracaj do zdrowia, masz jutro siedziec na du.pie w domu i sie kurować! na mature trza wyzdrowiec!

dobrej nocy

chce juz byc po maturze i skonczyc ta swoja okropna szkole, wiekszosci z tych nauczycieli nie chce juz ogladac

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

chcialam te reklamy jednak zobaczyc, to oczywiscie dźwięk przestał działać
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 21:51   #1338
mtynai
Zakorzenienie

idę spać.

Marta, a Ty się uczyłaś dzisiaj caly dzień, ze Cię tu nie było?

dobranoc Wisienki ;****

płyta HEY mi się podoba !

Warren Buffet
Stary 2009-11-01, 21:54   #1339
onaaa333
Raczkowanie

Cześć Wam Nie udzielałam się jakoś ostatnio, bo jakoś nie mogłam wciąć się w temat, a dziś mnie nie było
Przemarzłam jak chol.... ;/ Niedawno byłam chora, a dziś mam wrażenie że już coś mnie bierze, katar, kaszle, 37st.;/ oby we wtorek było jakoś w miarę.
Oczywiście nie uczyłam się cały weekend, a taaaaakie plany miałam
NIe przeczytałam jeszcze tego co pisałyście, ale za chwilkę nadrobię
onaaa333 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-01, 22:06   #1340
roksad
Raczkowanie

Matura to bzdura... <nuci sobie> Czemu ja dopiero teraz odnalazłam ten wątek? xD
Ciapa ze mnie
Ostatnio to nie mam motywacji do nauki, a po dzisiejszym maratonie cmentarnym, mam ochotę jedynie na gorącą kąpiel z bąbelkami
Tak sobie czytam, co tu piszecie i wychodzi na to, że tylko ja się obijam
A rozszerzony polski, matma i angielski sam się nie zda -_-``
Chyba czas wziąć się za siebie...
roksad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 22:14   #1341
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roksad Pokaż wiadomość
Matura to bzdura... <nuci sobie> Czemu ja dopiero teraz odnalazłam ten wątek? xD
Ciapa ze mnie
Ostatnio to nie mam motywacji do nauki, a po dzisiejszym maratonie cmentarnym, mam ochotę jedynie na gorącą kąpiel z bąbelkami
miałam iść spać, ale trzeba godnie powitać nową Koleżankę

witaj !

Roksana masz pewnie na imię

nie martw się, nie tylko Ty się obijasz. Ja w maju dostanę nagrodę lesera matury 2010 jeszcze NIC nie zrobiłam w kierunku matury ale od jutra zaczynam, tzn. planuję

idę spać.
dobranoc ;*

Warren Buffet
Stary 2009-11-01, 22:20   #1342
onaaa333
Raczkowanie

Cytat:
Ciapa ze mnie

Hej

Nie martw się naprawdę, nie jesteś sama Plany, planami, a ta nauka w rzeczywistości całkiem inaczej wygląda. Przynajmniej u mnie
onaaa333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 22:28   #1343
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaaa333 Pokaż wiadomość
Hej

Nie martw się naprawdę, nie jesteś sama Plany, planami, a ta nauka w rzeczywistości całkiem inaczej wygląda. Przynajmniej u mnie

dajcie spokoj, u mnie tez sie nic na przod nie ruszylo

wsumie gdybym miala czas to bym sie z chęcia pouczyla ale gdzie tu czas znalesc
taki zapiernicz mamy w szkole

ktoras z Was tez musi brac udzial w tej olimpiadzie historycznej (6 stron czcionka 12 referatu plus przeczytanie 4-5 ksiazek historycznych na ten temat?)
i tak nie jest zle, bo juz co roku w niej biore udzial gorzej jak zada referat od siebie to wtedy 12 stron czcionka 12

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 06:39   #1344
Weronika112
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15033386]
jeszcze nie słuchałam fajna ?
[/QUOTE]

Inna taka, ale ogólnie fajna. Mnie najbardziej podoba się 'chiński urzędnik państwowy'. Taka nastrojowa

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=h6MgH...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=e5wFF_5mUzc&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=UmQnW...eature=related

te lubię

Haha, berecik świetny .
Haha, może nawet z tej samej strony mamy link
Cytat:
Ciapa ze mnie
Powitać
... bo tu same kujony piszą . (żart)
A tak na serio, to u mnie z planów zazwyczaj 50 % wychodzi...
_ _ _ _ _ _ _
Dobry Skowronki
Mam na 9 i 4 lekcje, w tym 1 zastępstwo .
Dobry humor nawet mam.
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 07:08   #1345
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Inna taka, ale ogólnie fajna. Mnie najbardziej podoba się 'chiński urzędnik państwowy'. Taka nastrojowa

Haha, berecik świetny .
Haha, może nawet z tej samej strony mamy link

Powitać
... bo tu same kujony piszą . (żart)
A tak na serio, to u mnie z planów zazwyczaj 50 % wychodzi...
_ _ _ _ _ _ _
Dobry Skowronki
Mam na 9 i 4 lekcje, w tym 1 zastępstwo .
Dobry humor nawet mam.
precyl [kropka] pl zazwyczaj z peb [kropka] pl biorę wszystkie linki, ale teraz w google wstukałam sobie nazwę płyty

aleee Ci zazdroszczę. Ja mam na 9:00, ale 6 lekcji. I chyba żadnego zastępstwa, bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.

na sam początek dwie matmy, praca klasowa z prawdopodobieństwa i kombinatoryki., gegra, PP, angol i wf., więc w sumie 4 lekcje (bo wf i PP się nie liczą.)

dzień dobry Bobry, które zawstydzają Turbodymomana

miłego dnia ;***

Warren Buffet
Stary 2009-11-02, 08:56   #1346
roksad
Raczkowanie

Bardzo dziękuję za miłe powitanie

inc0rrect
nie tylko tak u Ciebie jest ;/
Ja dla przykładu jutro na godzinę 6.50 (!) idę na konsultacje z chemii pisać sprawdzian, bo ta.... no tego, sonie tak zażyczyła -_-``

Ogólnie zapierdziel jest z innych przedmiotów, a na maturalnych skupić się nie mogę

I reklamy biedronki wymiatają ^^

P.S.
inc0rrect w jakiej jesteś szkole?

roksad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 10:25   #1347
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
Justyna, wracaj do zdrowia, masz jutro siedziec na du.pie w domu i sie kurować! na mature trza wyzdrowiec!

chce juz byc po maturze i skonczyc ta swoja okropna szkole, wiekszosci z tych nauczycieli nie chce juz ogladac
Siedzę właśnie ale czuję się tak do dupy, że szkoda gada, już sama nie wiem, co mnie boli a o 15 muszę się zwlec do bibliotek i orto
I skupiam się na tym, co zrobić, żeby do jutra wyzdrowieć

Spoko, tez tak mam konkretnie jednego nauczyciela kolejnych trzech mi zwisa... ale wystarczy angielski, żeby skutecznie zatruć człowiekowi całą klasę maturalną. Wczoraj znowu pisałam 3 listy nieformalne, jeden formalny, ankietę i notatkę, a do tego słówka ze strony a4 z Oxford Excellence ;|
Cytat:
nie martw się, nie tylko Ty się obijasz. Ja w maju dostanę nagrodę lesera matury 2010 jeszcze NIC nie zrobiłam w kierunku matury ale od jutra zaczynam, tzn. planuję
Ej, Żbiku, Ty tak codziennie mówisz

Cytat:
na sam początek dwie matmy, praca klasowa z prawdopodobieństwa i kombinatoryki., gegra, PP, angol i wf., więc w sumie 4 lekcje (bo wf i PP się nie liczą.)
Ale siedzieć trzeba, nie?
Cytat:
Ogólnie zapierdziel jest z innych przedmiotów, a na maturalnych skupić się nie mogę
i weź wytłumacz takim nauczycielom, że z tego wosu/pp nie zdajemy matury
albo że to P z angielskiego na chuj niektórym potrzebne jak ktoś zdaje R, to po co go katować tyloma listami i uczeniem się na pamięć reakcji typu udzielanie informacji/negocjowanie. 2/3 klasy powiedziałoby to z marszu, ale nie, musimy umieć tak jak pani P podała.... "i będziemy jej za to wdzięczni". Wytłumaczcie mi tok rozumowania tej nauczycielki...
sorry, jestem zła na ten angielski...

Poza tym hej, witamy na wątku

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-11-02 o 10:28
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:50   #1348
KaasiaaK
Zakorzenienie

heloł lachony
piękny dziś mamy dzień
pogoda śliczna, aż chce się żyć :P
jutro próbna matma żyć nie umierać ^^
fajny miałam dziś dzień w szkole xP
na rel. zaspałam i poszłam na 8.55, chociaż wewnętrzny głos mi mówił "nie idź, nie ma sensu"
no, ale poszłam xD
na fiz. jak zwykle nic ciekawego, chemii nie było :P mieliśmy zast. z babką od WOKu ;]
potem WOS (niby miał być spr., ale było jeszcze powtórzenie i spr. mamy 12ego dopiero:P a już ze 2 tyg. temu mieliśmy pisać )
no i po WOSie sobie przywędrowałam do domu ;P
bo tak.. na WFie mieliśmy nosić ławki na jutro, a sorry ja nosiłam rok temu, dla maturzystów 2009, to niech teraz rocznik 92 dla mnie nosi potem ang., ale siedzieć godzinę, żeby pójść na ang. i słuchać głupiej baby? ;D no i ostatnia wychowawczna, no ale naszej soreczki dzisiaj nie było ;P więc sobie z koleżankami powędrowałyśmy o 11.40 do domu :P
trzeba wypocząć przed jutrem
wczoraj porobiłam trochę zadań z Kiełbasy, z ciągów :P
może dzisiaj coś jeszcze porobię, ale powiem Wam, że takiego luzu to ja nigdy nie czułam nawet przed zwykłym spr. nie mam takiego lajtu

miłego dnia
Stary 2009-11-02, 12:26   #1349
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

te lubię

Też to uwielbiam

A mi się coś zrobiło i nie mogę z rapida ściągać.
Jak mi coś z siecią robili, teraz ciągle pisze, że albo ktoś pobiera albo niedawno pobierał.
Cytat:
Ciapa ze mnie
Heeej

___
Dzień dobry
Ale się nie wyspałam.
Rodzinka się do nas zwaliła i z G. musiałam spać. A wiadomo, że całą noc będziemy gadać .

Na matmie mieliśmy robić zadania. Ale facetka taka rozgarnięta, że szok. Jak nie wie jak coś zrobić, to udaje, że się złości na to, że gadamy i każe nam robić.
Super.

Też macie się na galowo wystroić jutro ?
Stary 2009-11-02, 12:48   #1350
star15
Zakorzenienie

Cześć, Kangurki ;*

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
kobieta na krańcu świata? Uwielbiam to. O wiele bardziej niż podróże Cejrowskiego, bo on jest taki dziwny. Czasem ma dziwne komentarze i ciągle krytykuj Polskę.
Martyna jest za to bardzo sympatyczna
Tak, Kobieta na krańcu świata. Też bardzo mi się podoba ten program, chociaż Martyna często rzuca podteksty [jak np. w tym odcinku o plemieniu i ich zwyczajach ślubnych, gdzie mówiła, że świadek pana młodego ma fajny tyłeczek ], a Cejrowski nie. Cejrowski ogólnie jest bardzo konserwatywny, religijny i źle nastawiony do ludzi innej orientacji. ;] I faktycznie - do patriotów to on nie należy, no ale.. ale jego książki są świetne, w niektórych momentach czytania płakałam ze śmiechu [jak np. opisywał, że przekroczył granicę na książeczce zdrowia zamiast paszportu ] i ogólnie lubię tego faceta pomimo jego niektórych faul'owych zagrywek, imponuje mi.

Cytat:
a co do tego chłopaka z Mam Talent... Mnie się jego występ bardziej podobał na castingu. Tutaj mi czegoś brakowało.
Występ tej od Ich Troje też niezbyt był udany.
Trzymalam kciuki za te dziewczyny z zespołu, którym dwa razy nie wyszło
i za Kaczorexa

Dobrze, że jesteś empatyczna, ale ten chlopak jest przecież zwykły.
Zresztą jakby się uparł każdy jest inny i każdy może być wyśmiewany za coś innego
Zwykły, ale jednak mnie czymś ruszył. Dojrzale się wypowiadał jak na 15-sto czy tam 16-latka.
Kaczorex będzie przystojny za jakieś 3 lata, ma dobrze zapowiadającą się urodę.

Cytat:

Nie słuchałam, właśnie szukam w necie piosenek, bo zaciekawiłaś mnie, a ja lubię ten zespół.

Cytat:
Ciapa ze mnie
Cześć

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

Też macie się na galowo wystroić jutro ?
Nie.

Dziewczyny, normalnie skonałam. Mam od tego roku nowego chłopaka w klasie, nikt za nim nie przepada, bo się wywyższa. Poza tym to taka... ciota, jest kompletnie niemęski i mojego wzrostu (a ja mam 163 )
U nas to na historii normalne,że ma się ściągi i raczej nikt sam nie pisze - no, może oprócz Beaty,która historię zdaje na maturze. A jak ja pytałam kolegi, czy wydrukował ściągi z traktatu wersalskiego, a Świeżak przy tym był, to z takim oburzeniem zapytał: to na historię robicie ściągi?! przecież takie rzeczy to się z codziennego życia wie! ()
Został oblookany od góry do dołu i z powrotem, i zamilknął.
A dziś na ang. rozmawialiśmy o idealnym facecie/dziewczynie. A Świeżak się do nas odwraca i mówi: Idealna dziewczyna powinna mieć kwadratową głowę, żeby można jej było piwo postawić.
A potem się dziwi, że żadna z klasy nie chce się z nim umówić.

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-11-02 o 12:51
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości