|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Anula ja sie wypytuje jak najwieksza ciekawska ale ile lat ma twoj tz (oczywiscie sie nie obraze jak nie bedziesz chciala powiedziec
![]() Ja po cichu sie smieje z mojego tz'a bo pierwszy raz w zyciu (!!!) robi galaretke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
no to mnie pocieszyłaś a ja się "odcieszyłam" jak poczytałam na ten temat.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak więc bądź dobrej myśli kochana i może sie uda ![]() ![]()
![]() |
#904 |
Zadomowienie
|
Ale mily wieczor. Siedze sobie pod kocykiem i ogladam swoje ulubione programy (nigdy nie ogladam za duzo telewizji,wole czytac wiec mam umowe z moim tz'em ze w poniedzialki on nie rusza pilota i ja ogladam co chce a przez reszte tygodnia on sobie moze sie gapic w to pudlo
![]() Motylku nie czytaj za duzo bo od tego mozna zwariowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
BAN stały
|
Dobrnelam do konca lektury
![]() ![]() Nie pamietam co mialam komu napisac ![]() Witam Zono i cicho gratuluje! Powtorz test za kilka dni to napewno beda juz grube krechy !! ![]() Motylku ... Ty jestes w goracej wodzie kapana ... Ledwo zdazyl stwierdzic ze przyspieszy plany, Ty juz oczekujesz ze nasychmiast wykorzysta owulacje ... Daj mu troche czas zeby sie oswoil z ta mysla ... W koncu to tylko 2 cykle- masz teraz czas na zadbanie o siebie, zrobienie badan, zadbanie o zdrowa diete itd Ja bym to wykorzystala, poniewaz pozniej mozesz miec do siebie pretensje ze nie zrobilas przed ciaza tego czy tamtego ... Jestem na Was zla- Sas i Motylek... Macie kochajacych TZ, staracie sie o dziecko (tak Motylku mozna powiedziec ze juz sie staracie- wszystko siedzi w glowie, przygotowanie psychiczne to tez starania ![]() Fajna liste zrobilas Maggie ![]() ![]() Mysmy cale popoludnie grali w Wii Sports ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
Cosmaa zobaczysz ze Twoj tz tez cie w koncu zaskoczy. Kto wiem moze dostaniesz tak mily prezent na swieta jak motylek? Tego Ci z calego serca zycze.
No Wii to super zabawa. Ja koniecznie chce sobie kupic ta plyte do cwiczen, mam nadzieje ze nie bedzie tylko zbierac kurzu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Wtajemniczenie
|
cosma.... moze masz i racje...alenic na to nie pordze....poza tym..nie wiem co myslec czasem o tz i tej jego milosci..niby jestesmy malzenstwem i niby mnie kocha, ale czasem jest mizle
![]() ![]() cosma kochana moze i ty w tym roku zaczniesz staranka ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
A ja tez bym sie chciala strasznie znalezc na Waszej liscie ale jeszcze troche poczekam. 16 listopada mam wizyte u ginki i od tego co powie zalezec beda nasze kolejne stranka. Ale martwie sie bo mam jakies plamienia w srodku cyklu wiem ze moga byc owulacyjne ale trwaja juz 4 dzien ja to mam pecha.
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
|
Hahahah.... ciekawa jestem kto następny wysiusia 2 kreseczki na naszym wąteczku!! Maggie skąd ty ten tekst wytrzasnęłaś???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | ||
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuje za miłe powitanie
![]() [QUOTE=Carol77;15047044]To mamy 2 Paulinkę u nas ![]() ![]() Ja mam na imie Karolina i tak jak Ty 3 cykl staranek, może bedzie szczęśliwy czego Tobie serdecznie życzę!!!!!!! QUOTE] Oby oby. Bo sie wykończę. Staram się nie dzielić przytulanka na takie co może zaowocować i akie bezowocne, ale jest cięzko. Stresuje mnie to strasznie. No i to czekanie. W poprzednim juz myslalam ze cos tam kielkuje bo latałam do kibelka jak oszalała, a tu wstrętna @ przyszła. Mam nadzieje ze listopad okaże się szczęsliwy dla nas. Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Kuruj się i ie stresuje ![]() Cytat:
![]() Lecę zjeść śniadanko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Dobry Dzień!
![]() Ja chyba jetem pierwsza w kolejce ![]() stracha mam... i tak coś mi się wewnętrznie czuje, że nie wysiusiam tych dwóch kreseczek. Ale zawsze taka malutka nadziejka jest. Miłego dnia wszystkim życzę ![]() P.S dziś raczej Was tylko czytam bo ciężko e pisze dluzsze wiadomosci na kliaturze ekranwej. Szef nam normalną zabral zeby nie korzystac z internetu w czasie pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cosmaaa-zmieniam na liscie dopisek ![]() Motylek, Macocha i Sas - poproszę o aktualizacje - kiedy kolejna @, bo mam u Was pazdziernikowe daty!!!
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-11-03 o 07:13 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mojego TZ, to skonczyl pol roku temu 30, ja go prawie doganiam bo mam 28, my juz nie ta mlodziez ![]() ![]() ![]() Moj TZ wczoraj na squoshu siedzial, a ja mialam taka niemoc pod wieczor, ze zasnelam z ksiazka w reku, zapomnialam nastawic budzika co NIGDY mi sie nie zdarza, i gdyby TZ nie nastwail swojego zaspalibysmy do pracy!!! EHh,.....jesli to nie ciaza to ja nie wiem co to sie ze mna dzieje! ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- A czy ja tez moge byc na liscie staraczek....? .......? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania lat 28 (juz niestety ![]() ![]() O jak fajnie stalam sie oficjalna staraczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poproszę ![]() wiek 23 latka ![]() ![]() a propo kupowałyście może kiedś testy na allegro? Zastanawiam się czy nie kupić są takie po złociszu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Heloł Wam z rana
![]() Jeszcze bym sobie pospała, ale po pierwsze wizyta u lekrza (za 1,5 godziny), a po drugie pęcherz mnie dziś budził regularnie co 3h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() ja już w pracy (a może dopiero:P) ale miałam sen! Boże drogi... że urodziłam synka, co chwilę sprawdzałam czy oddycha, taka nadopiekunczosc. Jak spal to go budziłam bo się bałam. Tragedia! ps już Was nadrabiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!!!
![]() Ja dzisiaj jakaś markotna jestem, zasypiam nad kompem ![]() ![]() Miłego dzionka ![]()
#923 |
Rozeznanie
|
ps dziewczyny.. to ja też będę tą marudzącą o TŻ, bo się namyśla, rozmyśla...
raz chce, raz nie... Ma charakter prowokatorka i... nie wiem czy wczoraj sie specjalnie ze mna nie przedrzeźniał, w stylu że najpierw ślub (za 5lat) a potem dziecko. Ale jak dochodzi do przytulanka to ani śni mu się zabezpieczać (choć gumki leżą w szafce- nawet nie otwarte:P) ani stosować nawet przerywanego. i jak tu go zrozumiec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
ja na razie tylko chciałam sie przywitać ![]() ![]() mi dalej nic sie nie chce, dzisiaj wyślę pare cv żeby cokolwiek robić, zobaczymy jaki odzew, do swojej pracy nie chce wracać, złe wspomnienia, stres i wogóle, no cóż zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie, jak now praca to pewnie staranek nie bedzie wiecej niz pół roku, no chyba że nie posłucham lekarza i zajde wczesniej będac zatrudniona jeszcze tutaj, ach ciekaw jestem jak to wszystko bedzie... miłego dzionka życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A wogóle to witajcie laseczki... ![]() Ja dziś okropnie się czuję..., pół ocy mi krwe z nosa leciała... wszystko mnie boli i chcę spać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
U mnie bez zmian, nadal piersi mnie strasznie bolą, czasami pobolewa dobrzusze, ale dzisiejsza noc normalnie była koszmarem, zasnęłam niby wcześnie ale budziłam się co pół godziny, max co godzinę wrrr.... jestem taka zła z tego powodu. I jeszcze na dodatek męczy mnie taka mega zgaga od samego rana. Nic mi się nie chce po prostu. Buuuu ja chcę do domu. Mam dość pracy, już nią ![]() A jak tam u was? Kto najwcześniej testuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Latko a może ty faktycznie zafasolkowałaś, wiesz zgzga itd...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zadomowienie
|
Witam!!
Ja dzisiaj w wysmienitym humorze. Pogoda wspaniala, slonko radosnie swieci (doslownie szok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- No jak to kto pierwszy latkoo, Ty pierwsza!!! ![]() Anula ja mam 25 lat a moja druga polowka 29. A pytalam z ciekawosci babskiej tak po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zadomowienie
|
Asiu kochana ja to zgagę mam bardzo często (przeważnie po alko, ale tak normalnie też się zdaża) więc u mnie to raczej do objawów nie można by było zaliczyć. Powiem wam że tak nienawidzę tego uczucia, czuję że palę się od środka, a już 3 reni zjadłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.