Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 11:45   #1921
Vcelka
Wtajemniczenie

Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Magdaka to opowidaj i chwal sie jak było u doktora, co Ci powiedział, czy możecie już działać ? Mi jakoś to z głowy wyleciało - chyba żadko nam przypominałaś, że masz wizytę.
Domi wejdź sobie na stronę rossmana - gazetka promocyjna - tam zobaczysz sobie tą zabawkę, widziałam ją wczoraj - fajna, ale wydaje mi się, że dla takiego 6 mies. dziecka.

Co do wagi to ja dopiero w styczniu tego roku trochę przytyłam ( jak byłam w ciąży ) i tak na szczęście mi zostało. Teraz jest 54 kg/165cm. Chciałabym ważyć jeszcze trochę więcej ok 57 kg. Ale cóż zrobić jak przytyć trudno, ale za to schudnąć mogę w jeden dzień ( mój mąż po jednodniowym zatruciu stracił 3 kg -cóż taka przemiana ).

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:48   #1922
Jane2008
Zadomowienie

Hej Lejdiski!
Jacuś zasnął, więc szybko Was czytam i piszę
O razu - Zanka! Taka jesteś ładna! Ojej, znam to "patrzenie na siebie", bo i ja mam sobie do zarzucenia tę skórę zbyteczną już na brzuszku, udach i biodrach zresztą też cosik...., no ale trzymajmy się jakoś! Na pewno nie jest tak źle jak my to widzimy - wiesz jak jest, bo neraz pocieszasz inne Lejdiski, że tak ładnie wyglądają, a tak krytycznie się widzą, nie?
Vcelko - hejeczka Ty już zdrowa zupełnie? No i super, że u Ciebie ginekol. ok. bo u babeczek to jeszcze b. skomplikowana sprawa! Oczywiście wciąż 3mam kciuki, żeby było ok z wynikami męża, no i się spełniło "nie wiadomo kiedy"!
Zuzia - serio, aż tak źle z tą grypą?

A ja 2 tydzień zachyrlana - najpierw ta gorączka wysoka, a teraz tachwica, suchy kaszel i głos skrzypiący jak nie wiem co , no i katarek trochę - najgorzej wieczorem i rano, no typowo jak w tchawicy! W sumie to na cmenatrzu tylko na chwilkę byliśmy

Domi - tak jak Ci pisałam: super, że to niegrożna bakteria i ją szybko wyleczą! Będziesz mieć spokój, że z Baby ok - - - pamiętasz ile ja się martwiłam, bo nie dało się tej bakterii wyleczyć w ciąży? Pomyśl - Ty będziesz ją mieć z głowy! wytrzymaj jeszcze tylko troszkę! Swoją drogą ciekawe co to, że od tego aż te skurcze i twardnienia niby? Nie wiesz choć czy paciorkowiec czy gronkowiec czy jakieś kałowe dziadostwo?
A jak ta pościel? Bo my czekamy
Eluśka - no i jak z tą pracą? No i lepszego humorku
Mischoko - Misia - niech Twe urojenia się ziszczą! Właśnie teraz i już!
Paollino`- nie obrażaj się, wracaj szybciutko Czytałam tę dyskusję tu między Lejdsikami i nie tylko , no i chyba można rzec, że jednak to big nieporozumienie: każdy po trochę mówił o innej sytuacji.
Ty się raczej tylko żaliłaś, ale tak naprawdę to temu A. chyba nie pisałaś nic z pretensjami rzadnymi, nie? Więc spoko i pewnie dobrze już wszystko u Ciebie, co? Napisz - odezwał się w pn. tak jak Ci pisał???
Ali - super, że wyprawa się udała Zdjątka załączaj na nk!
Magdzia - fajno było Cię znów usłyszeć Śmiałam się potem, że tak jak się nagle pojawiłaś w słuchawce , tak nagle znikłaś - ale jak sms dotarł to sjuż wiedziałam, że pewnie minuty ci się skończyły! A Twego sms`a już póxno w nocy dopiero ujrzałam - - - no to jak to jest z tymi minutami u Ciebie? Sprawdziłaś? A ten urlop to sobie faktycznie niezbyt dobrze zorganizowałaś
Motylku - super te parasolki z konikami! Gdzie Twoja mama coś takiego kupiła? Fajowe Ła i byłaś w moim mieście na grobach
Martynko, Blondi - no faktycznie macie te teściowe, ła!!!
Gusia - no i jak tam szkółka? A narzeczony już wszystko ładnie kuma i częsciej z Tobą sama na sam? No to super
Garfieldku - zdrówko u Ciebie już chyba lepiej, nie? To nerwki jednak, nie? To już się im nie dawaj, co?
Syla - hejeczka, też pewnie zajętaś mocno Małą, nie?
No i podobnie pewnie Cinusiowa?
Werdi... ? - kurcza, znów coś przekręcam - sorki, ale hejka, nikt tu sklerozy nie ma (tylko niktórzy zdolność do przekręcania
Kaacha - biedna się uczy , no ale spoko spoko, dasz radę, jak my tu wszystkie zresztą
Alkamor - ale Twój Mały już DUŻY!!!

Ojej - więcej nie dam radę, bo Jacuś się obudził
Aha - tylko sprosuję, że u nas na wątku tyle samo girls malutkich co i boyów, bo jeszcze Sunset ma dziewczynkę (tylko nie wiem co z Nią???), Cinusiowa, Syla, no i teraz wkrótce Domi , a chłopczyków małych mają: Alkamor, Zanka, Blondi, no i ja - - - -no i ciekawe oczywiście co sie niedługo już bardzo i Mischoko i Vcelki "wykluje"

PAAAAAaaaaaa!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:50   #1923
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Domi taki ślimak

http://www.nokaut.pl/oferta/fisher-p...z-klockow.html

pampersy wszystkie rozm są w promocji a tak i tak trzeba je kupować kupisz 3 paczki i ślimak gratis
zabawka od 6 miesiąca ale warto kupić te pampy.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Jane w rossmannie jest promocja na pampersy plus ślimak gratis
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:50   #1924
domi7ks
Zakorzenienie

Madzia dzis okej sie czuje a jak u doktorowej bylo?bo widocznie cos przegapilam

Vcelko a moglabym Cie prosic o bezposredniego linka?chocby na gg, bo zanim wejde i poszukam to minie godzina

Blondi dzieki za linka

Jane wlasnie mialam Ci smska pisac, ale skoro juz tu jestes nie wiem co to za bakteria, nic mi nei mowili i nie mialam jak w karcie zobaczyc. zastrzyk dostaje dwa razy dziennie no i ten fenoterol, hemofor (zalezo) jakis syrop i nospe mi tu daja. Mam nadzieje, ze najpozniej w sobote juz bede w domku

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-11-03 o 11:56
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:53   #1925
zanka205
Zakorzenienie

Domi chuda to ja nigdy nie była, nawet przy wadze 48 miałam dość spore jak na to co wskazywala waga uda, tyłek też zresztą niczego sobie, taką miałam figurę, ale ramiona miałam szczuple, i lydki i nie miałam boczków i brzucha
ale chuda nie! oj nie, nie chciałabym być chuda

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 11:56   #1926
Jane2008
Zadomowienie

Dzięki Blondi za info - zaraz looknę na tę stronkę rossmana i może M-uś po pracy podjedzie jak coś - - -tylko kurcza, ostatnio właśnie kupiliśmy pampersy (już 3!) i huggiesy... , to nie wiem - jaki nr teraz? Ale chyba też 3, bo może aż tak szybko Jacuś z nich nie wyrośnie? Wazy prawie 7 kg, bo wczoraj byliśmy na szczepieniu, a te 3. są do 9 kg chyba, nie?
Magdzia , a myśmy rozmawiały, więc wiedziałam już, że wyniki b. dobre, a o rozmowę u lekarki to... ja własnie nie wiem czasami już czy Cię tak pytać o to czy nie? Że może nie lubisz i wolisz tak bardzo o tym nie myśleć..., tak więc cichutko "siedziałam"... - ale skoro sama o tym juz piszesz, to super, że już można cie otwarcie pytać, więc też pytam - - no i jak u lekarki? Co rzekła? Już ok wszystko?
Stary 2009-11-03, 11:56   #1927
zanka205
Zakorzenienie

Blondi a jakie te pieluchy z rosmana? po ile pakowane i ile kosztują?

Stary 2009-11-03, 11:59   #1928
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Domi są jeszcze w promocji chusteczki rossmanna za 16zł/4 opakowania.Ja kupiłam 2 op za 9zł zob jakie są U mnie w pobliżu nie ma Tesco a zawsze kupuje tam chusteczki tesco najlepsze.
w gazetce rossmanna na str 6

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

to są pampersy po 49,99 jumbo paki ja kupuje rozm 4 jest ich 70szt.
Jane możesz kupić np 1 rozm 3 i 2 rozm 4.Mój mały nie ma 9 kg a od dawna już 4 kupuje bo są wyższe
.

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2009-11-03 o 12:00
Stary 2009-11-03, 12:04   #1929
zanka205
Zakorzenienie

ja niestety nie mogę sobie pozwolić na jednorazowy wydatek 150 zl na pieluchy
wiem że się opłaca i w ogóle, ale to i tak za dużo jak dla mnie

Stary 2009-11-03, 12:05   #1930
domi7ks
Zakorzenienie

A takie najmniejsze pampersy sa?takie new born??

Stary 2009-11-03, 12:08   #1931
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

tak new born takie żółte od 3-6kg.
Ja kupiłam bo i tak jutro planowałam kupić a 1 paczka ledwo na 2 tyg starcza.
Stary 2009-11-03, 12:12   #1932
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Vcelko - hejeczka Ty już zdrowa zupełnie? No i super, że u Ciebie ginekol. ok. bo u babeczek to jeszcze b. skomplikowana sprawa! Oczywiście wciąż 3mam kciuki, żeby było ok z wynikami męża, no i się spełniło "nie wiadomo kiedy"!
Hej Jane. Czy ja taka zdrowa zupełnie to nie powiedziałabym. Od 2 dni zaczynają mi troszkę dokuczać plecki, ale ćwiczę solidnie codziennie i jakoś moge funkcjonować.
Z tego co gin. mówi, że u mnie wszystko ok. Ale mam jeszcze powtórzyć badania hormonów no i usg narządu rodnego. Wydaje mi się, że tak samo skomplikowana sprawa jest zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Niestety nie ma żadnych preparatów na poprawę jakości plemników- a z kobietą zawsze można coś zdziałać, jakieś hormonki itp.
Ale jakoś trzeba żyć dalej i czekać na ewentualny CUD, a jak nie to składać pieniążki na in vitro
Całuski dla Ciebie i Jacusia

Stary 2009-11-03, 12:53   #1933
Jane2008
Zadomowienie

Vcelko - no to będzie CUD jak piszesz, bo to w ogóle jest cud, zawsze, no!
Blondi - dzięki, no własnie też tak myślałam! Trochę kasy jest, ale skoro piszecie, że fajna ta zabawka i warto....? Tylko gdzie to trzymać - 3 mega paczki? Ła! A ile Twój Oliwierek już waży Blondi? On ma 4, nie 5 miesięcy już??? Kurcza - muszę zerknąć na Twój podpis
A Zaneczka nasza to mnie chyba nie czyta... czy jak?...
Domi - no to po co jeszcze te zastrzyki? Hm, no ale ... - wszak oni lakrze, to wiedzą lepiej, bo się na tym znają, no! A ten lek na f to możesz już do końca brac, bo tak słyszałam od dziewczyn, że potem jak się odstawia to często są skurcze i poród, więc może tak być że każą Ci dla spokoju już do końca go łykać! a dobrze się po nim czujesz???
No i jak ta pościel, bo nic nie napisałaś????
A co do wózka - to ten tako spoko, ale ciężki jednak bo 16 kg! Hm, no i mi jakoś ta buda tam nie pasowała: jakaś kwadratowata mi się wydawała? A te Jedo nie podobają Ci się bardziej? Już ten wózek co potem Eluśka widziałam link zapodała jest lżejszy (choć też na dziko jakoś ta buda wygląda z gondolą - ale może to tylko tak na foto wyszło? No i tu znów godnola duża - ciekawe tylko czy seryjnie tak jest i czy to wymiar wewnętrzny na pewno?) Choć u Was baby w zimie bedzie malutkie, no a na wiosne i lato na specerówkę pewnie zmienicie, więc może ten wymiar gondoli nie jest tu tak ważny... Ale na wagę bym patrzyła

Ooo - widzę madabede, hejeczka! Dawno Cię tu chyba nie było, co słychać?
No i gdzie ta Magdzia? Zapodała temat i uciekła?

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Vcelko - a jeszcze ja nieraz słyszałam i czytałam, że jednak u babeczki jest gorzej: bardziej niepewnie, boleśnie, operacyjnie, no i do końca nie wiadomo o co chodzi często..., u facetów owszem - ponoć nie do końca wiedzą jak leczyć, ale to też dlatego, że jakoś dotąd facetom się nie przyglądano tak! Ale tu seryjnie trzeba wierzyć "starym" metodom, no może nie metodom, bo to za duże słowo - ale wiesz, dbać o faceta, żeby jadł właściwie, spał, odpoczywał, tłuszczu za dużo nie miał , witaminki właściwe i we właściwych proporcjach łykał, no i o ziołach jeszcze można pomyśleć: w sumie ja dość wierzę w zioła, tylko wszystko to trzeba cierpliwie i chwile stosować! Ale jak to wszystko tak wdrożycie+to co ten lekarz w grudniu Wam zapoda, to na pewno od razu się uda!!!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-11-03 o 12:45
Stary 2009-11-03, 12:57   #1934
zanka205
Zakorzenienie

Jane czemu nie czytam?

Stary 2009-11-03, 13:02   #1935
Jane2008
Zadomowienie

Zanka - bo Ci piszę, że bardzo mi się podobasz i w ogóle, ładna bardzo z Ciebie Lejdiska, a to "patrzenie" krytyczne to chyba każda z nas ma.... - no!
Stary 2009-11-03, 13:13   #1936
magdaka13
Wtajemniczenie

Ja na chwile zniknelam -pojechalam zapisac sie na egzam na prawko...i teraz uwaga: jak nie bedziecie trzymac kciukow 27 listopada o 15:30 jak bede zaliczac egzaminatora - to normalnie nie wiem-zamorduje wszystkie

a u doktorki - krotka relacja:
Wczraj bylam u doktorki-powiedziala, ze wyniki posiewu dobre, ale kazala
zrobic jeszcze jakies badania glukozy [przez to, ze ost. mi wyniki cukru
wyszly w gornej granicy normy [a moja mama choruje na cukrzyce] i jak
dzis wyjdzie wszystko ok - 2h klucia - ale tam przezyjemy - to mozemy
sie starac...i teraz tak naprawde musi sie udac i juz, bo ja tak
mowie, a jak nie to zatrudnimy jakiegos bociana albo znajdziemy dziecko w kapuscie]...
dzisiaj rano bylam na tych badaniach glukozy - swinstwo dali do picia i zassaly wampiry 3 fiolki krwi - wyniki jutro, wiec zobaczymy...gorzej jak beda zle i wyjdzie np. cukrzyca - to wtedy wiem kogo zabije - doktorke za wymyslanie glupich badan...i finito...a jak wyjda dobre - no to wtedy bedzie pieknie mowie, pieknie - juz nawet wiem jak bede cwiczyc mojego meza

a teraz znow znikam - mozecie poczestowac sie jablkami w ciescie, ktore czekaja na nas w lodowce - spadam do kumpeli do gdanska
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-11-03 o 13:14
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 13:21   #1937
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

jane nie wiem ile mały waży myślę że ok7-8kg.W piątek idziemy na ost szczepienie 5w1 to się dowiem.
Stary 2009-11-03, 13:25   #1938
zanka205
Zakorzenienie

Jane oczywiście, że przeczytalam co napisałaś
miło mi, że tak uważasz i mam nadzieję, że to szczere
ale mam cel, który marzę osiągnąć
ja na prawdę strasznie dużo przytyłam w ciąży i te kilogramy bardzo zmieniły moje ciało
nie jestem w stanie pokazać Wam jak wyglądam teraz bo chowam niedoskonałości pod ubraniem, ale uwierz mi że nie jest dobrze
dziękuję za miłe słowa i Tobie i Vcelce, no i Domi

Stary 2009-11-03, 13:34   #1939
domi7ks
Zakorzenienie

Jane a mi sie wydawalo ze leciutki ten wózeczek ale te 3 kg w te czy we wte to chyba nie sa az takie wazne. Najwyzej sie bede meczyla, choc moj tz mowi, ze stelaz bedziemy dawac do piwnicy a reszte zabierac na gore. Okaze sie pozniejWymiary gondoli tez mi sie wydaja spoko, bo dzidzius bedzie malutki i ta gondola i tak na jedna zime tylko
Co do poscieli to ja jej nie widzialam, moj Tz zrobil zdjecia tylko zeby mi pokazac i na zdjeciach wyglada bardzo ładnie, moj Tz tez tak mowi
Jane przedtem mialam zastrzyk domiesniowo na rozwoj plucek, a teraz mam taki dozylny, w celu zwalczenia tej bakterii. No i Nystnatyne tez mam na infekcje. Moze sie wk oncu wszytskiego pozbede
Jane a jaki wzielas kolorek poscieli?

a teraz uwaga szok:
Na moja sale przywiezli własnie karzelke w ciazy, w szoku jestem, tak to dziwnie wyglada...

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-11-03 o 13:40
Stary 2009-11-03, 14:02   #1940
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej

Zanka no własnie zamkneli, mam nrac przez 5 dni antybiotyk, czyli do piatku, wiec moze w piatek mnie wypuszcza, oby ale zakaz odwiedzin chyba jeszcze troche potrwa przezta swinska grype, tym bardziej ze mieszkamy tak blisko ukrainy i duzo ukrainców lazi a nawet granicy nie racza zamknac:/

A u nas do szpitala trafily dwie osoby ze swinska grypa. Zaczynam sie powaznie martwic, nakazlam Tz ze ma nigdzie nie chodzic!!!!!!

Paulina podobno nie wroci bo sie obrazila, ale czemu to nie wiem
Naprawde??? przeciez mymy jej nic nie zrobily.....

Domi -dasz rade!!!

A z ta grypa to robia panike w TV jak przy sepsie bylo i ptasiej grypie co roku na powiklania po grypie umierla duzo ludzi.....i nigdzie tego nie mowia....A Ja wiem tylke ze co bedzie to bedzie...i nic na to nie poradzimy...

Cytat:
H
Motylku - super te parasolki z konikami! Gdzie Twoja mama coś takiego kupiła? Fajowe Ła i byłaś w moim mieście na grobach
NO w takim klepie jezdziecmi kupila te parsolki...sa extra!!! a to ja nie wiedzilam ze ty z Tanrowa jestes Ja mam tam kuzynowstwo....

A u mnie wrocilam wlasnie Od Piotruska byl bardzo grzeczny....fajna pogoda to 3 h bylismy w parku spotkalam zaprzyjaznione Nianie fajne kobitki mowie wam(wiek.25.45.50 lat) ale spoko sa.I ich dzieci podoopieczne tez sa fajne....

A wlasnie wczoraj bylam wkurzona na P. i nie wiem czy dobrze ale przez gg(wiem zly pomysl to byl ze przez gg) powiedzialam mu ze sie w nim Zauroczyła..... A on mi odpisal ze musze mu dac czas zeby to uczucie mogl mi odwzajemnic.....:rolleyes : No ale sie stalo powiedzialam i juz...a niech sie amrtwi i rozmysla....
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:05   #1941
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej Lejdiski
Cytat:
Gusia - no i jak tam szkółka? A narzeczony już wszystko ładnie kuma i częsciej z Tobą sama na sam? No to super
Hej Jane Fajnie że masz coraz więcej dla nas cczasu U mnie w szkole ok, Czasem mnie wkurzają uczniowie, bo ja się staram być wobec nich ok, a oni nie za bardzo. Próbuję wymyśleć karę jakąś dla tych wszystkich gadająco-rozrabiająco-przeszkadzających i jakoś tak średnio mi to idzie.A z moim tż teraz ok, tylko malo czasu ze soba spędzamy przez ta pracę i studia. Zjazdy nam sie nie pokrywaja więc tylko w ciągu tygodnia się spotykamy jak nie ma 2 zmiany. Chciałabym już z nim zamieszkać

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Ja na chwile zniknelam -pojechalam zapisac sie na egzam na prawko...i teraz uwaga: jak nie bedziecie trzymac kciukow 27 listopada o 15:30 jak bede zaliczac egzaminatora - to normalnie nie wiem-zamorduje wszystkie
ja już teraz trzymam

ale mi sie dzisiaj spać chce, nawet kawa nie pomaga. A muszę być w miarę czjąca o co chodzi bo zaraz przychodzi do mnie dziewczyna na korki,

a ja wczoraj słuchałam w wiadommościach i wszyscy uspokajali że ta grypa nie jest u nas aż taka groźna. Oby tak było.
Stary 2009-11-03, 14:32   #1942
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

laski patrzcie to lotnisko masakra

http://turystyka.wp.pl/gid,11235853,...a_zdjecie.html
Stary 2009-11-03, 14:36   #1943
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
o kurcze, nie wiedziałam że coś takiego w ogóle istnieje
Stary 2009-11-03, 14:42   #1944
Vcelka
Wtajemniczenie

Magdaka to oby te badania na cukrzycę wyszły super i trzymam kciuki za szybkie zaciążenie. Co do egzeminu na prawo jazdy to proszę nam jeszcze przypomnieć później, bo np ja jestem zapominalska.

Zanka naprawdę jesteś śliczną kobietą i te drobne " niedoskonałości" o których tak mówisz na pewno szybko zginą. Wiadomo, że teraz na zimę może gorzej jest zrzucić kg, ale latem jak najbardziej...nie martw się tym...ważne, że dla swojego męża jesteś atrakcyjna.

Domi wyobrażam sobie jak może wyglądać karzełka w ciąży - jak dziecko pewnie, tylko, że z brzuchem

Jane my się zdrowo odżywiamy, wysypiamy się ( no mąż czasem ma służbę 24 godzinną, ale nie sądzę, żeby to miało jakiś wpływ), witaminki jak najbardziej, zioła też, więc cóż jeszcze ? Mam nadzieje, że ten mój CUD to będzie taki podwójny, bo szanse na naturalne zapłodnienie są na prawdę niewielkie ( i żeby jeszcze dzidzi była zdrowa). Ale już nie narzekam-czekam do grudnia, zobaczymy co androlog powie.

Stary 2009-11-03, 14:45   #1945
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Domi trzymaj sie tam dzielnie
Magdaka ja trzymalam Jak napisalam przez weekend otrzymasz cos
Jane Blondi
Gusiaczku to Ty psorka fajna jestes ale nie daj sie diabelkom a masz okulary? HIHI
Kurcze mam koniec miesiaca i duzo pracy ale nie moge sie od was oderwac Najfajniej ze u Olivki wszystko ok teraz i ja wierze ze keidys mi sie uda
Stary 2009-11-03, 14:51   #1946
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Wow Blondi a jak nie wyrobi to co ?? hehe
to moze nie lotnisko ale mieszkam kolo tego
Stary 2009-11-03, 14:51   #1947
Jane2008
Zadomowienie

Gusia - z tym czasem, to różnie - tyle tylko, że mamy tę huśtawkę pozyczoną, no i kiedy się Jacuś buja lub sobie drzymnie to się uda okazjonalnie jednak wciąż - - - a jeszcze lepiej będzie, bo za tydzień już prawie zaczynam wykłady (wkopałam się w 2 uczelnię , niby 1 wykład i ćwiczenia, ale teraz to w sumie wcale mi się nie chce uczyć, przygotowywać i chodzić na to - no i jak to rozwiązać z karmieniem Jacusia??? O ludzie! )
Zanka - serio, serio - chciałabym mieć taką bużkę i cerę! Odkąd pamiętam marzyłam o choć troszkę zaokrąglonej buźce i policzkach ciut rumianych, zdrowych takich, no i gładkiej skórce - a jam blada, pociągła twarz, ostre rysy - no, takem dosłownie u Indian "biała twarz" A o tym "co pod ubraniem", to własnie każda z nas pisze - rózne rzeczy się nam nie podobają, bo i ten celullit pewnie i fałdki, serio nie Ty tu jedna z pewnością Mi się celuliit zrobił na nóżkach w sumie na 3 roku studiów, bo miałam 9 egzaminów, no i jak już udawało mi się coś zjeść u rodziców, to mnie dosłownie tuczyli dając najlepsze me ulubione żarcie: frytki, placki ziemniaczane, rosół z makaronem , a odbywało się to tak, że uczyłam się często w nocy, no to za dnia coś mi się tam zdrzemnęło, no i ledwo oko otwarłam Mam już czatowała z jakąś moja pysznością (bo normalnie gdy się juz rozbudziłam "na dobre" to często w sesji nie mogłam aż przełknąć niczego, taki nerwus ze mnie egzaminowy był )
Domi - nie no, spoko, ja piszę na co ja patrzyłam przy wózkach, no i jednak wg mnie te 3 kg to różnica! Wczoraj np. gdy wracałam ze szczepienia, to juz odczułam, że Jacuś prawie te 7 kg waży - tak pisały różne babeczki o wózkach, że dochodzi jeszcze waga baby, no i wczoraj sobie to przypomniałam , ale spoko spoko - nasz waży 12,5, Jacuś prawie 7, to w sumie z 19 kg tylko do pachania
A co do zostawiania stelaża i noszenia gondoli, to spoko, tylko serio pomyśl czy nie będziesz wcale chodzić na spacery bez męża? Wszak do 15-16 pewnie pracuje, teraz dzień krótki, więc na spacer najlepiej żebyś Ty szła, nie? No więc Domi, nie wiem na którym piętrze Ty mieszkasz i czy masz windę? Co??? Hi hi - w najgorszym razie sovbie mięśnie wyrobisz

A wiecie co? Czytam teraz o higienie nimowlęcia bez pieluszek - szok! Jest tam o różnych rodzajach pieluch wielokrotnego użytku, no i w ogóle od oduczania maluszków od pieluszek! No i szok - muszę już zacząć!
Stary 2009-11-03, 14:52   #1948
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ale mnie nastraszyłyście tą grypą

dzisiaj mojej kuzynki synek ma 14 miesiecy mial operacje na rozstrzep podniebienia.Ponoć jazdy jak byk robi w szpitalu kuzynka i ciotka sa wykonczone.Ale dobrze ze ma z glowy bo wszystko musial jesc miksowane i wogole.

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2009-11-03 o 14:54
Stary 2009-11-03, 15:06   #1949
Jane2008
Zadomowienie

Hej - jakby któraś chciała poczytać o tym odchodzeniu od pieluszek, to zapodam linka, szybko się tam rejestruje i czyta 2 rozdziały książki, którą można kupić na allegro!
Aha - jeszcze Magdzia mi ostatnio temat chust znów zapodała - w sumie myślałam always, że nie nie, ale może jednak..., po domu??? 55 zł kosztuje najtańsza na allegro - - -co myślicie???
Aha - no i właśnie Magdzia: tak jak pisała Vcelko: przypomnij wcześniej przed egzaminem, wszak wszystkie tu tak robimy, bo tu choć same młode Lejdis siedzą, to sklerotyczki w tym względzie że hej! Nie żeby złośliwie, po prostu bilobil by się czasami przydał
A z tącukrzycą to też ta Twoja gin przesadza i niech Cię nie straszy - wiele babeczek ma dzieci chorując na to dziadostwo (wiem, też mam w rodzinie osobę chorą Miałaś obciążenie glukozą - to badanie, które w ciąży obowiązkowo już dają chyba od 18 tygodnia, jakoś tak! no i bez cytryny piłaś? Mi wyszło ciut powyżej i przez to w szpitalu tez wylądowałam - pamiętacie?
Vcelko - no to jeszcze pytanie: jakie zioła stosujecie? Byliście u jakiegoś dobrego polecanego zielarza???

Blondi! To Olivierek wszak już 5 miesiący skończył! Ła! No to coś Ty - na pewno juz z 9 kg gdzieś waży, nie? Skoro Jacuś 3 będzie miał 7 listopada, a tylko "mnie" je, no i już wczoraj 6860 ważył? E, ja tam myślę, że Olivierek już dużo dużo cięższy, no ale fajnie że tego tak nie odczuwasz - silna widać z Ciebie Lejdiska
A to lotnisko to faktycznie makabra - brrr

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-11-03 o 15:11
Stary 2009-11-03, 15:09   #1950
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Vcelko - no to jeszcze pytanie: jakie zioła stosujecie? Byliście u jakiegoś dobrego polecanego zielarza???
To są zioła Ojca Grzegorza Sroki - ja w takie rzeczy jeszcze niedawno nie wierzyłam, ale łapię sie wszystkiego teraz, a nóż widelec pomoże, a na pewno nie zaszkodzi.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości