![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
Na twoją prośbę wrzuciłam na katalogowy link do wszystkich 4 formularzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
No wlaśnie przejrzałam formularze aż do Ko1 i niestety nic tam nie ma... Chyba się im zapomniało, że może się przydać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Wzielam w koncu tusz uplifting - nawet jak znajda jeszcze 1 sztuke to bedzie na prezent dla kolezanki, kulkę incadessence (i tak miałam kupić) i mini kremy wyrownujace koloryt
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie zalediwe 2 dni, a Wy juz nową część zaczelyscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chciałam kupic próbki, bo tylko słyszę ze zapach cudny i rozchwytywany, a ja go nie znam ![]()
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętaj: poproś swoją konsultantkę, by dopisała zegarek do twojego zamówienia w kampanii 16. a pod spodem mniejszymi literami: Czas realizacji zamówienia: do 6 tygodni. Czyli zegarek otzrymasz w paczce w przeciągu 2 katalogów... Trochę trzeba poczekać i koniecznie uprzedź o tym klientkę, która chce zegarek, żeby nie było nieporozumień. ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Zawsze zostaje stare dobre Allegro. A zapach to jedynie z pachnącej strony... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wracając do tych kurierów, to się dziś troszkę wystraszyłam, bo nie było nikogo w domu kiedy zazwyczaj paczka przychodziła, a po tych historiach to się włos na głowie jeży..no i był kurier i zostawił paczkę u sasiadów, ale nie dzwonił do mnie tylko zostawił w skrzynce avizo, jak poszłam do sąsiadów to nikogo u nich nie było ![]() ![]() odwiedziłam dziś COK po zaległe minikatalogi (wcześniej nie mieli) i miałam trochę więcej czasu to pobuszowałam sobie w nowościach ![]() ![]() -torebki na prezenty wyglądają ładnie i estetycznie -bombki są śliczne i kurcze nie wiem na które się zdecydować, te "kryształowe" (kryształowy plastik hehe) sąbardzo ładne, dość duże na całej długości dłoni mi leżały, dają faktycznie złudzenie kryształu, te bombkowe też bardzo ładne ale to już taka bardziej typowa bombka "dmuchana" ta z brokatem pięknie iskrzy ech już je widzę na mojej choince ![]() -pomarańczowa kosmetyczka z zestawów solutions jest strasznie śmieszna taka trochę dyniowata ![]() -tusz stylizujący końcówki rzęs, te nowe odcienie mają inną konsystencję, nie jest to żel z brokatem a raczej jednolity lekko perłowy tusz, a "szczoteczka" taka sama jak w tych starych, wydaje mi się, że z taką formułą może dawać lepszy efekt niż poprzednio -różane płatki do kapieli, chyba identyczne jak w zeszłym roku, malutkie ale urocze ![]() -masło do ciała MM ![]() ![]() -biżuteria Diamondesque, wszystko piękne, niesamowicie się mieni w odpowiednim świetle, zwłaszcza kolczyki przypadły mi do gusty, sprawiaja wrażenie luksusowych, natomiast pierścionek z tego kompletu jest dla mnie okropnie tandetny, wygląda jak odpustowe szkiełko, taka jest moja opinia, ale wiem, że może się on podobać, nie fajnie jest rozwiązana również sprawa jego regulacji, no ale mogę się mylić, kamyk w pierścionku jest mało oszlifowany i nie odbija refleksów tak ładnie jak pozostałe elementy z kompletu -bizuteria Krissy ładna, delikatna, kamyczki tez ładnie połyskują, przy kolczykach ta dolna łeska jest ruchoma więc na uchu będzie ładnie "dyndać" -biżu Marika dla mnie totalnie beznadziejna, w wersji miedzianej błyszczą tylko czerwone kamyczki i to tak nienajlepiej, reszta wygląda na zrysowane do matu.. -kolczyki świąteczne też takie jakieś odpustowe dla mnie -zegarek Federica, ojjj porażka totalna, dla mnie bardziej tandetnego zegarka w Avonie nie było, wygląda jak zegarek babciny, jakaś ta koperta porysowana, jakby matowa, pasektaki nijaki, jak pcv -bizuteria Livia, bardzo ładna ale obawiam się, że z pierścionkiem będzie to samo co z zeszłoroczną biżuterią Paige.. tzn na moje oko będzie się wycierał -biżuteria Firella, taka prosta, klasyczna bym powiedziała, czuć wagę tej zawieszki, kolczyki natomiast mniej mi się podobają, za małe jak dla mnie -torba Yoko, kurcze ona chyba jest ciemnogranatowa ![]() -seria naturals Miód i Olejek migdałowy pachnie fajnie nie tak intensywnie, patrzyłam tylko na krem do twarzy i ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i pozostawia lekki zapach na skórze, bardzo przyjemny, nie taki duszący jak w katalogu -supertrwały cień w sztyfcie edycja specjalna, kolor niebieski i ten jaśniutki beżowy oglądałam i wyglądają jak w katalogu, dość trudno je rozprowadzić na skórze, więc spróbowałam tylko Ice i ma ładne mieniące się iskierki -Uniwersalna kredka do makijażu oglądałam Sheer delight, dość jasna ładne błyszczące drobinki, ale dość twarda, konsystencja praktycznie taka jak tych cieni w sztyfcie, nie wyobrażam sobie malować nią ust... -Naszyjnik Aurora no cóż... kilka "nadmuchanych" kulek na żyłce, nioc ciekawego -supershock tygrysek bardzo fajnie wygląda w noweh "skórze" ![]() uffff ale się rozpisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
pan kurier przyznał się, że paczkę zostawił na schodach przy ławeczce -teraz przed chwilą jeszcze dzwonił zapytać czy może jednak się znalazła, bo szefowa mu powiedziała że będzie musiał za nią zapłacić...
mógł myśleć co robi! |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Ashiva bardzoooo ślicznie dziękuję za opisy!
![]() ![]()
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Ashiva a mogłabyś napisać coś wiecej na temat torebkiYoko???
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jest błyszcząca, faktycznie jakby krokodyla skóra, nie zakładałam jej niestety na ramię bo była jakoś tak zaczepiona, że wolałam z nią nie walczyć ![]() ![]() ![]() edit: teraz dojrzałam w katalogu, że ma kolor kobaltowy czyli jednak z moimi oczami wszystko ok ![]() Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-11-03 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
ufff dwa dni mnie nie było a tu tyyyle do czytania
![]() pytałam w cz. 7 wątku o zestaw złotych pędzelków do makijażu i bardzo dziękuję za wszystkie wypowiedzi ![]() ![]() i już sama nie wiem czy zamawiać paletkę z cieniami czy nie. na początku się napaliłam, ale jak mają być blade... hmm.. Ashiva dzięki za opinie o zegarku Federica ![]() edit nr 2: Suszara dzięki za zdjęcia pędzelków na katalogowym ![]() i kolejna edycja (przepraszam dziewczyny że tak nieporadnie ale ja się dopiero uczę jak to wszystko obsługiwać): jak prezentuje się zegarek Brenda? bo klientka chce taki zwykły na pasku, a Brenda jest w netto 16 Edytowane przez czwartek Czas edycji: 2009-11-03 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() 1.Czy katalog 16 jest lepszy od 17??? 2.Jakie żele senses pachną najładniej??? 3.Jak wam idą zamówienia z katalogu 15 ![]() pozdrawiam Elżbieta |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
dzięki Ashiva za informacje z pobytu w COKu, troszkę mnie ubiegłaś, ale może druga opinia też Wam się przyda
![]() 1. w brakach miałam tusz unoszący rzęsy black i dziewczyny pisały jeszcze o tym zestawie do manicuru, jeśli komuś potrzebne są te rzeczy to są w COKU na Jerozolimskich w dużych ilościach ![]() 2. powyżej opisany zestaw do manicuru ma bardzo porządne opakowanie aż byłam zdziwiona ![]() 3. jeszcze raz obejrzałam sypkie cienie połyskujące z color trend i jednak ten niebieski jest bardzo ładny, jaśniutki z dużą ilością połyskujących drobinek, taki troszkę jak dla mnie kolor lodowy, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, złoty jest po prostu złoty prawie nie widać koloru a szary jak dla mnie za ciemny ale każdy z nich pięknie lśni, jednym słowem zwracam honor ![]() 4. ozdoby choinkowe - potwierdzam to co napisała ashiva - bardzo urocze, brązowe typowe bombki a te akrylowe (kryształowe) faktycznie dosyć długie, chyba kupię. 5. torebki na upominki - ładne i faktycznie eleganckie. 6. paletka 8 cieni do powiek - widziałam tylko neutral tones i jest super - odcienie brązu i beżu nawet chyba w tym ostatnim kolorze delikatnie wpadają w róż, lśniące, wyglądają ślicznie ![]() 7. biżuteria Ivetta szczerze spodziewałam się czegoś lepszego, perełki ładne ale nie wiem dla mnie to srebro avonowe jakieś takie za jasne i dlatego dla mnie robi wrażenie odpustowego. 8. złociście połyskujący cień do powiek classic fit - zachwyciłam się, mocny odcień takiego granatu połączonego z niebieskim, myślałam, że będzie blady ale jest dosyć mocnym - znając siebie pewnie kupię ![]() 9. jeśli chodzi o róż marmurkowy - to nie zmieniam zdania, myślałam, że tamten egzemplarz był taki sobie ale jednak nie, praktycznie sam blady róż z niewielkimi cieniutki niteczkami jakby odcienia brązu - beznadzieja. 10. płatki różane - popieram ashivę, malutkie ale urocze. 11. zestaw świeczek i kadzidełek - taki porządny, ceramiczna podstawka i świeczki też, bardzo ładnie to wygląda, super na prezent. 12. masło do ciała - jak u ashivy, można kupić dla samego opakowania ![]() ![]() 13. biżuteria Miralda - bransoletka jak dla mnie za duża, tak jak zegarek sicilly był idealny to ona jest wielka, ogromna, prawie mogłam ją przecisnąć przez dłoń, jest ona "otwierana" w taki sposób - jak widzicie z obu stron te przerwy na bransoletce to jak się je rozciągnie to pojawia się biała rozciągliwa żyłka, tak trochę nie pasuje do niej, szkoda bo ogólnie bransoletka wygląda bardzo ładnie ![]() 14. biżuteria Diamondesque - przepiękna, cena robi swoje, bardzo elegancka, porządna i pieknie się błyszczy, na łańcuszku te trzy elementy są ruchome (nie takie sztywne), sam łańcuszek taki w kostkę, bardzo ładny i porządny, kolczyki delikatne, małe, cudne - szczerze polecam i zastanowię się nad kupnem naszyjnika bo kolczyki na pewno kupię ![]() 15. biżuteria Krissy - ładna, delikatna, ładnie się błyszczy, elementy wisiorka i kolczyków są ruchome, więc będą się kołysać. 16. biżuteria Marie-Lise srebrna - no nie wiem co oni mają z tym kolorem srebra, dla mnie odpustowe, tak jak złota jest śliczna tak srebrna to jak dla mnie badziewna. 17. biżuteria Marika - wybaczcie ale dla mnie to jakaś pomyłka, nie wiem jak oni mogli coś tak tandetnego zrobić, ten kolor niby miedziany to tragedia, elementy są sztywne nie tak jak w przypadku Krissy ruchome, naprawdę szkoda kasy dziewczyny, nie kupujcie. 18. kolczyki świąteczne - cóż można oczekiwać za taką cenę, jakbym miała małą córkę to może bym jej kupiła żeby było śmiesznie na święta, ale tak to taka trochę tandeta. 19. zegarek Federica - no spodziewałam się trochę większej tej koperty, ale ona jest taka malutka, że aż to dziwnie wygląda, w katalogu wygląda o niebo lepiej, ogólnie straszny. Żałuję że nie było zegarka Vivianne bo byłam go bardzo ciekawa ![]() 20. biżuteria Livia - nie zachwycająca, ale ładna, porządna, bardzo jasne srebro połączone z czarnym, elementy srebrne ładnie się błyszczą. 21. torba Yoko - przepiękna, przecudna, prześliczna, będzie moja, kolor w katalogu wygląda na czarny, napisali, że jest kobaltowy i faktycznie jest taki kobaltowy, ciemno-grafitowy z odcieniem pięknego granatu, lśni bo taka jakby trochę lakierowana jest i ma efekt krokodylej skóry jak to napisali w katalogu, na prawdę jest boska, polecam, ma krótką rączkę więc jest do noszenia w ręku, jest porządna i bardzo elegancka. Zapinana na suwak, wydaje się porządny. Spora, A4 na pewno się zmieści w środku, nie wiem jak z włożeniem do środka bo "otwór" jakiś taki chyba mały, nie wiem co ty o tym sądzisz ashiva ?? Nie mogłam jej przymierzyć, bo miała nawpychanych jakiś kamieni chyba bo nie można było jej za bardzo podnieść ![]() 22. płyn do kąpieli sweet candy - sssssssssssstrasznie słodki, mdły, chyba jakbym go wlała do wanny to bym się udusiła, lubię słodkie zapachy ale ten to już przesada ![]() 23. bransoletki Rita - leciutkie, perełkowe, delikatne, nawet ładne. 24. biżuteria Aurora - no ta żyłka, to chyba lekka przesada, perełki raczej kojarzą mi się z klasyką i elegancją a ta żyłka wszystko psuje i tak jak napisała ashiva duże nadmuchane kulki, jak dla mnie tandeta. 25. mineralny olejek do ciała w żelu "Złocisty blask" - ma bardzo lekką konsystencję, ładnie delikatnie pachnie, zapach nie jest duszący, pozostawia na ciele delikatną poświatę a w świetle ładnie się mieni. 26. tusz super shock edycja specjalna - masz rację ashiva - ładnie się prezentuje w nowej skórze. i to tyle co widziałam, szkoda, że nie było tych rzeczy dla dzieci z mini katalogu, bo chciałam kupić dla bratanicy ![]() może i moje opinie też wam się przydadzą, zawsze to jak dwa zdania to lepiej ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-03 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() 1.kazdy jest dobry. 2.mistiqe przynajmniej u mnie. 3.my juz konczymy ten katalog a zamowienia idą super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Andziat Tobie również wielkie dzięki
![]()
#143 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za te relacje
![]() Tylko, że kusicie strasznie jak coś ładne ![]()
#144 |
Zadomowienie
|
Ashiva,Andziat a może wąchałyście w Cok-u nowy zapach Abshynent dla mężczyzn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#145 |
Raczkowanie
|
Kurteczka... to i ja musze iść do COKu. Powąchać podotykać! Nie moge się doczekać!
Tylko u mnie w Lublinie to bieda... eh ![]() Raz byłam na Jerozolimskich w wakacje, to mało oczopląsu nie dostałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Był w brakach tusz unoszący rzęsy, dzisiaj dostałam odpowiedź na pytanie czy jeszcze będzie dostępny:
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że produkcja Tuszu unoszącego rzęsy zostanie wznowiona w listopadzie bierzącego roku. Zachęcamy do zakupu tuszu w katalogu 16/2009. Z pozdrowieniami,......... Zwracam uwagę na błąd ortograficzny. Mnie on razi. Listopad już mamy czyli dalej nic nie wiadomo, ale na podbijanie uważajcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
ja wąchałam juz jakiś czas temu i strasznie mi się podoba ten zapach, ale chyba nie umiem go opisać dokładnie.. dla mojego nosa jest słodko-ostry, tak jakby wyczuwalna była i delikatna słodycz i jakieś mocniejsze przyprawy, według mnie świetny zapach ale zapachy to jednak kwestia bardzo indywidualna
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Szkoda , że ja mam daleko do COK-u...
![]() ![]() Pewnie z dobre 3 godziny bym tam spędziła ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.