|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XI
A ja właśnie z mężem przez godzinę analizowałam to co wkleiła w klubie Kawa. Powiem
![]() Aż muszę iśc spac już
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dżoana uwiesiła się na Joe
![]() O maj gat...ta laska ma z deklem...biedny Majkol, a jeszcze chciał jej sprawić radość i zaprosił do Neverlandu.... Dajcie mi ją na ruszt...rozszarpie
|
|
|
|
#4473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorowych---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kupisz mi ten kalendarz
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 2630378
Majkolowe
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ja wyglądam na bogatego człowieka, pewnie nawet sobie nie kupię
((((((( on ponoć ma być dostępny tylko w Europie (ciekawe łaj)
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Kama mi o tekst chodziło o przesłanie a nie o podniecanie się jego pismem
dżizas spójrz jaki jest smutny
|
#4479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja bym go kciała kuwra ![]() ![]() ale mnei nei stać...napisze se na czole "szukam sponsora na kalendarz adwentowy" ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() No widze, że nie za wesoły...ale żebym to sie jeszcze doczytała
|
||
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ależ podniecaj się zdrowo, właśnie ja też nie wiele widzę ale jest o zwierzaczkach, dzieciach i że Majkol krwawi patrząc na to wszystko
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majkol właśnie co to ma być 50 zeta za kalendarz adwentowy...coś Ty wymyślił...żywe czekoladki czy co
|
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko Majkol kocham Cię
Załącznik 2630388 |
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Doooobra Girl idę spać...wygrzać me stare kości pod ciepła kołderką z Majkolem u boku. Tobie też radzę...oczywiście bez Majkola
![]() Dobranoc i sie kuruj!!
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
kolorowych Kamusia
Majkol był wczoraj zrobił mi tak palcem (nie jednym) że mogę go ewentualnie przekazać dalej
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak w ogóle to dzień dobry
|
|
#4486 |
|
PIP.
|
dzien dobry
![]() ide czytac odcinek
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() Rany, ale się zgrzałam, leciałam do pracy jak gupi gupek... O mały włos się nie spóźniłam, naszczęście zameldowałam się o 7:59, a do 8.00 trza być ![]() właśnie się schłodziłam... a zaraz idę pyknąć jakąś kawkę
|
#4488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
hej nibylandki
i po co to wczoraj tak sypalo, ludzie pogineli, korki byly, facet z Pniew jechal do nas 6h, jeden pracownik niedojechal, bo od 6 do 10 jeszzce stal w korku i zawrocil w koncu. a ja zapomnialam worka ze smieciami zabrac, i znow Sonia wyzre za niedlugo sie odezwe
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I potem lece na łeb na szyję do pracy Witaj Groszku
|
|
#4491 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() pogadali no u mnie tez padalo, sypalo, bylo bleeee Cytat:
![]() a nie zrwocilam uwagi, zawsze widze tylko jedno ciacho
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||||
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
hej tez niedlugo pojde ![]() witaj Anisiu na leb , na szyje i na Olka
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
moj twierdzi, ze swietnie se daje rade...
a wczoraj mi cale popoludnie opowiadał jak to Piter sie skasztanił i co on musiał zrobic by to ogarnąć Coż, jak ja go przewijam i kupa za przeproszeniem wszędzie to się z tego powodu nie podniecam, a jemu ewidentnie zryło to wczoraj beret ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4497 |
|
PIP.
|
eh, a ja od rana mam stres... kupilam jakis czas temu na truskawie miniatury meteorytow guerlaina i sprzedalam na allegro, bo stwierdzilam, ze jednak ich nie chce. i jakis koles do mnie pisze dzisiaj [po tygodniu od doreczenia przesylki...], ze sprzedalam mu podroby i mam mu oddac kase. na dowod dal mi fote, takich, jak on kiedys mial [ciekawe swoja droga po co mu
], no to mu grzecznie pisze, ze moze ma jakies stare, poszukalam fot w sklepach itp.... wszedzie takie jak moje.wrzucilam foty na wizazu do zbiorow kosmetycznych, do guerlaina, wszystkie mowia, ze takich jak on dal na oczy nie widzialy. a on uparcie, ze podroby ![]() no to sie allegro tym chyba bedzie musialo zajac, a ja dostane pierwszego od tyyyylu lat tam negatywa ![]() ja w ogole nie wiem skad on taka fote wytrzasnal, bo przeszukalam net i nie ma NIGDZIE takich fot jak te jego, a takie jak ja mam sa WSZEDZIE. ale na pewno wszyscy maja podrobki, a on jedyne prawdziwe ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- [wiem, ze to nie miejsce na takie dyskusje, ale musialam sie wyzalic ]
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra dosyć kałowych historii bo jestem przed śniadaniem
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
a dałaś w aukcji oryginalne foto twoich, czy posłużyłaś się jakimś z netu??? Bo jeśli sfotografowałaś swój, a kupujacy obejrzał fotki i zgodzil sie na warunki sprzedaży to jego faken problem.. widziały gały co brały i niech ma pretensje do siebie, a nim kogoś oskarży niech się upewni na 100% czy to podróba, zwłaszcza ze wszedzie w sklepach czy w necie czy na miescie sa takie jakie ty masz ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- negatywem sie nie przejmuj, zawsze mozesz komentarz do tego negatywu dac i zrobic z goscia debila, skoro nie zna sie na kosmetykach niech sie nie ciepie do kupowania... a jak mu towar nie pasuje, to niech ci go wpierw wysle a ty mu wyslesz pieniadze jak dojdzie puder
|
|
#4499 |
|
PIP.
|
no wlasnie problem w tym, ze foto mialam z netu
i wysylalam na maila fotki jak ktos chcial ![]() ale na fotkach identycznie takie jak moje. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- zawsze tylko kupowalam na all, wyprzedaz szafy robilam ostatnio no i te przeklete meteoryty
|
|
#4500 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serducho sie liczy Cytat:
Cytat:
Cytat:
, a cegly, to cos wspolnego mamy, bo u mnie na podworku P. czyscil, w domu tez mam ceglane sciany i teraz wlaśnie je fuguja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() na pewno widziala wokol Ciebie jaks poswiate i czula bijace cieplo
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

((((((( on ponoć ma być dostępny tylko w Europie (ciekawe łaj)

- przeczytalam kolejny odcinek i z tej okazji pozwole sobie zemdlec 

i wysylalam na maila fotki jak ktos chcial