|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Kachula, synuś cudowny
Życzę wam miłego wieczorku. Mnie tz zaprosił do restauracji , może ostatni raz tylko we dwoje ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-11-08 o 16:57 |
|
|
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
No mała mnie postraszyła dziś ale teraz wierci się niesamowicie
trochę tylko boli mnie w podbrzuszu ale raczej nic strasznego
|
#2223 |
|
Raczkowanie
|
Kachula, ogromne gratulacje! Z ogromną niecierpliwością czekałam na Twój powrót
A jak TZ jest przy Tobie?Katarinka gratulacje |
|
|
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
Katarinka gratulacje
![]() domi sliczny brzusio Kachula piękny synek i taki duży... |
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje dziewczyny za komplementy,synek az sie zaczerwienił ![]() Nadius tak tz jest w domu ma tydzien wolnego
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie teraz czekamy na Gucie
A u mnie szok,maly juz 3,5 godziny spi,za to pewnie w nocy bedzie szalał,ostatnio tylko by na cycku wisiał,powisi 5 minut i spi i tak w kolko Wiem ze to zle wiec staram sie go wybudzac i karmic tak ok 20 min (tak polozna nam kazala,mowila ze wtedy maluszek sie najada,na poczatku tylko sie napija a pozniej zaczyna leciec wartosciowy pokarm i karmienie powinno trwac conajmniej 20 minut zeby szkrab sie najadl)ale ciezko tak wybudzic malca i karmic na siłe
|
#2228 |
|
Raczkowanie
|
kachula27 Cudne to twoje maleństwo, ja też już chce być rozpakowana
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zadomowienie
|
Super, że macie się dobrze, i ze masz TZa przez tydzień Cytat:
się wzruszyłam!! No właśnie, ciężko mi sobie wyobrazić jak na razie jakie to uczucie, jak się dostanie tą kruszynkę po porodzie!!! |
|
|
|
|
#2230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze raz Gratulacje! Pietrusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Edytowane przez tarasia Czas edycji: 2009-11-08 o 18:34 |
|
|
|
|
#2231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczorek .
Własnie wróciliśmy od mamuski,i Tż poszedł na nock e Domi śliczny brzusio ![]() [/B] Cytat:
Super ! Cytat:
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Ta nasza Domi pokasowała daty urodzin i teraz nie wiadomo kto kidy ma ,akurat udao Mi sie na Nk wyczaic ![]() Pietrusiu Wszystkiego najlepszego ...dużo Zdrówka ,Miłosći i zdrowego Dzidziusia )
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Domi-Ja też bym poprosiła o wpisanie na listę
(Ewelina, 23 lata, Orzesze -Synuś Olivier) tp. 22.12.09
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
a mi tam poprawiła imie na Domi
|
#2234 |
|
Raczkowanie
|
Kropka - twój dzidziuś taki słodki jest gratuluje Ja zjadłam obiadek i poleżałam trochę. Później patrzyłam jak Grzesiek gra w nową gre .Mały wije się coś dziś lekko,do 10,11 mało czasu a on dalej siedzi to niech siedzi sobie w spokoju w brzuszku jak mu tam dobrze. ![]() Jutro idę do tego szpitala i boje się bo Grzesiek ma egzamin o 7:00 a ja do szpitala na 10:00 tak jak obchód i będzie akurat ten lekarz co z nim rozmawaiłam ostatnim razem. :confused :![]() Już bym chciała mieć to za sobą.Ale pójdę się dowiem co i jak i po powrocie ze szpitala wszystko wam napisze.Chyba że powie żebym już została to jutro z rana musze naszykować rzeczy jakby co to Grzesiek mi przyniesie.Idę jeśc kolacje. Odezwę się jutro kochane.pozdrawiam i całuję.
|
#2235 | |
|
Rozeznanie
|
katarina gratulacje dla dzielnej mamusi i malej dziewczynki!!!
kachula - maly jest Cytat:
domi- brzusio piekniarski ![]() pietrusiu- oczywiscie rychlego i bezbolesnego rozwiazania!!! dziewczyne czy ktoras z was "bankuje" krew pepowinowa, pepowine i lozysko????
|
|
|
#2236 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz sie nie moge doczekac... Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
Ja tez....ale najpiere chce GRUDZIEN ![]() Cytat:
![]() DZIEWCZYNKI musialam pokasowac date urodzin, bo poprostu lista miala za duzo znakow nic sie nei dalo z tym zrobic, zreszta przy niektorych byla podana data, przy innych nie i byl balagan. A ciezko mi cokoliwke bylo z tym zrobic, bo nie moglam edytowac. Tam jakas okreslona ilosc znakow tez jestPIETRUSIU WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN ![]() bedziecie razem z Kamilka z jednego miesiaca ![]() ja takie stresy dzis przezywam chwilami, ze nie moge czuje jak mi brzuch sie napina chwilami i boli. Trwa to przez kilka sekund, Nie chce tych piepszonych skurczyTen lekarz mnie chyba wczoraj za bardzo nastraszyl. Z drugiej strony czytalam na necie, ze jak sie przelezy ( i inne mamuski mi o tym pisaly) ten okres, cotrzeba to bedzie dobrze. Tylko trzeba lezec. A ja i tak sie tak boje strasznie ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
juz poprawilam i wpisalam ![]() Cytat:
dziekuje ![]() My nie bedziemy przechowywac ani krwi ani lozyska... |
||||||
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor kochane
Katarina Kachula synek slodziak A ty jak sie czujesz ogolnie kochana? Domi zobaczysz, ze wytrzymasz ile trzeba ![]() A brzusio cud miod Gucia no, zycze ci, zeby to byl jeden z waszych ostatnich wieczorow tylko we dwoje Co do przenoszenia sie na Odchowalnie we wszystkimi to mi sie tutaj baardzo podoba...i ta atmosfera i w ogole fajnie jest wiec spoko - moge sie przenosic dopiero jak André bedzie mial ponad 2 miesiace
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2239 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() :co nfused: :confuse d:Cytat:
Cytat:
![]() Zmarzenka i Katarina gratuluję Cytat:
![]() Cytat:
Domi brzusio super seksi |
||||
|
|
|
#2240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana I trafilam do szpitala na samym poczatku 32 tyg a urodzilam w 38...Poplacz sobie jak masz ochote, bo masz do tego prawo i lepiej wyrzucic te emocje niz je tlumic ![]() A tz twoj na pewno rozumie sytuacje i to wspaniale, ze cie wspiera...takie sytuacje wzmacniaja zwiazek i kiedys bedziecie to tylko wspominac jak zly sen z pieknym zakonczeniem A wynagrodzi wam to coreczka...juz teraz jest dla was wazna a jak tylko pojawi sie na swiecie to zobaczysz, ze nic innego sie nie liczy ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
Odkad robie André masaz po pleckach po lewej stronie i tez troszke po brzuszku przy okazji (kciukiem) to czuje sie lepiej i lepiej mu sie odbija... Ale tez ma troszke klopoty z gazami...niestety maluszki tak maja...ale mam wrazenie, ze po takim masazu ma ulge...A juz najleeeepsza ulge to ma jak lezy u tatusia na klacie... ![]() Cytat:
Jak czesto? Hmm...kiedy widze, ze tego potrzebuje...nie liczylam ile razy szczerze mowiac...w sumie to kiedy widze, ze ma potrzebe ssania i przez to jest niespokojny a nie powinien dostac piersi.... On tez nie przytrzymuje go za dlugo i jak tylko sie "wyzyje" to go wypluwa wiec mysle , ze zlych nawykow nie dostanie przy takim uzywaniu...
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-11-08 o 20:10 |
|||
|
|
|
#2241 |
|
Wtajemniczenie
|
Kachula słodziutki
Katekate - stosowałam prawie dwa tygodnie - włącznie z tym co w szpitalu, teraz tż co któryś dzień zapuszczam, mi pediatra powiedziała, ze to zapchany kanalik ale do końca pierwszego roku to się z tym nic nie robi, więc obserwuję i tyle, a jak trzeba zapuszczam, ale przyznam, ze prawie nie ma ropki |
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojej az sie poplakalm dziekuje Katarina za te słowaja wiem, ze okropnie panikuje bo ludzie maja gorsze problemy, ale ja sie tak stresuje, ze mam wyrzuty sumienia, ze poszlam pod prysznic i za dlugo stalam bo od razu mam wizje, ze szyjka znow sie skrocila![]() Katekatee dziekuje
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale przezemnie to nie ma co plakac A co do "gorszych problemow"...nie ma wedlug mnie wiekszego problemu niz walka o zdrowie twojego dzieciatka i masz prawo byc zmartwiona Jak napisalas o tym prysznicu to przypomnialo mi sie jak lezalam w szpitalu i mialam obsesje na temat kichania - ze to taki wysilek i wlasnie dla szyjki zle...no i zawsze staralam sie powstrzymywac kichanie no ale raz jednak mi sie kichnelo...boszzze jak ja sie wtedy zalalam lzami...chyba tylko wtedy ten jeden raz tak sie poryczalam... ![]() A z "ciekawostek przyrodniczych" - od tygodnia smigam w moich dzinsach sprzed ciazy
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-11-08 o 20:34 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,ciekawe czy u Mnie też tak szybko pójdzie ![]() Cytat:
nie płakusiaj .wszystko będzie dobrze z Tobą i z dzidzią ...zobaczysz że wytrwasz do terminu
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Katarina SERDECZNE GRATULACJE
Kachula dzidziuś jest przesłodki ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Domi ładny brzuszek - fajnie Cie wygło
|
|
|
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wieczorne haj
![]() U nas kiepski dzień dzisiaj, Felipe ciągle chce się przytulać i żeby go ktoś nosił, w dodatku budzi się częściej, zasnął o 20 i mam nadzieję, że pośpi do 23 ![]() Domi ale masz super sexy brzuszek Katarina , moje gratulacje Cytat:
Ja pamiętam jak mi Małego wyciągnęli i położyli na brzuchu, a on miał szeroko otwarte oczy i tak patrzał na mnie chyba 5 minut,to było takie magiczne, normalnie tez nie mogłam uwierzyć, że to moje dziecko Cytat:
A co do smoczka, to próbowałam dzisiaj Filipkowi dać, ale possał trochę i tylko się wkurzył, że nic nie leci Ja myślałam, że ma tylko potrzebę ssania, a on dalej głodny był ![]() Domi, leż spokojnie i nie wymyślaj najgorszych scenariuszy, tylko pozytywnie sie nastaw
|
|
#2247 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez Ciebie nie plakalam, ale Twoje slowa mnie wzruszyly Cytat:
dziekuje Cytat:
Ja sobie tez tej chwili nie moge wyobrazic, chyba nie ma drugiej takiej magicznej w zyciu
|
|||
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Usteczka ma po tatusiu w ogole caly jest podobny do tatusia,ze mnie nie ma nic kompletnie,caly tatus!!!
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
Ravenne, Olalicious , Katarina i Zmarzenka gratulacje
![]() Domi śliczny brzusuio ![]() Pietrusia wszystkiego najlepszego ![]() Kachula śliczny jest ![]() Dziewczyny jakie jeszcze polecacie wózki? Zastanawiam się też nad fotelikiem maxi-cosi Może ktoś doradzi
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie za to wszyscy mówią, że Filip do mnie podobny, a moja Mama mówi, że wygląda jak ja kiedy byłam noworodkiem
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

, może ostatni raz tylko we dwoje 

trochę tylko boli mnie w podbrzuszu ale raczej nic strasznego

55kg 

,akurat udao Mi sie na Nk wyczaic
)

:confused :

,ciekawe czy u Mnie też tak szybko pójdzie