|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Perfumy, próbki, odlewki
WĄTEK NIEAKTUALNY
Osobom z większą ilością przekupek wysyłam pierwsza lub wysyłamy równocześnie, bez żadnej lub poniżej czekam pierwsza na Twoją wysyłkę. Tego szukam moja wish ( za te zapachy z chęcią się zamienię, a nawet dorzucę coś więcej): Chopard Casmir odlewka tak z 5-10 ml Masaki Matsushima Suu - większa odlewka Bijan, Bijan EDT Lancome, Collection Voyage, Benghal EDT pewnie jeszcze coś dojdzie do listyniebieski - dokładka nieaktualne - szary rezerwacja A teraz co mogę zaproponować do wymiany: Kosmetyki Manhattan puder w kamieniu odcień beige - nowy , raz użyty dla mnie za ciemny jednak kolor, gąbeczka została wyprana, otwarty w połowie lutego 2010 Perfumy we flakonach: Elizabeth Arden Splendor edp 125 ml ( jeszcze w folii, miał być prezentem ale co innego w końcu kupiłam ) Próbki i odlewki z wymianek i wspólnych zakupów: Annick Goutal Sables edt - firmowa ubytek na zdjęciu Versace Versense 0,7 ml/1,5 ml - z wymianki z Maggie20 REZERWACJA DO POŁOWY LIPCA PROTKA Pierre Cardin Emotion męski - tylko odlewki Moshino I love love - już brak tylko odlewki J'amie Les Fleurs La Perla ok. 9,5 ml /11 ml pochodzi z zakupów stąd https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392436 Większe perfumy: Celine Dion z moich zapasów Paris nights 30 ml zafoliowane edt REZERWACJA DO POŁOWY LIPCA PROTKA zapachu praktycznie już prawie nigdzie nie można dostać jak jednak jakiś sklep sprzedaje daj proszę znać, bo ja już nie mogę znaleźć. Przegrzebałam szafki, bo wydawało mi się że powinnam mieć jeszcze jedno opakowanie no i się znalazło zakamuflowane [B]Adidas Deep Energy zapach męski edt 100 ml, nowy bez folii, chciałabym wymienić za zapach męski dla swojego faceta, ale skuszę się też na damskie Halle Berry było 50 ml obecnie tyle ile na zdjęciu; sukcesywnie jednak zużywam, bo zapach mi się podoba, ale z chęcią wymienię na coś fajnego Perfumy otwarte tak jak data na opakowaniu - notuję sobie kiedy otwarłam, prawidłowo przechowywane w pudełeczku. nieaktualneOdlewki w zależności od perfum od próbki po 10-12 ml z moich perfum posiadam próbki 2ml, atomki 5 ml , 10 ml i 12 ml w ograniczonych zasobach próbki - 27 szt 5ml - 9 szt 10ml - 10 szt 12 ml - 9 szt Elizabeth Arden Splendor edp Elizabeth Arden 5th Avenue edp Halle Halle Berry edp Celine Dion - Paris Nights edt odlewka z otwartych perfum Szukam próbek lub odlewek różnego rodzaju, ciekawych zapachów, których nie znam ale głównie z listy powyżej w zamian za moje perfumy lub odlewki, ale także można grzebać w innych wątkach. Zainteresują mnie też ciekawe książki czy też co mi wpadnie w oko. Wymienione: Demeter Incense ok. 20/30 ml ubytek widoczny na zdjęciu - w całości lub próbka lub odlewka - pochodzi od cbr Serge Lutens - Tubereuse Criminelle ok. 3,8 ml odlewka ok 3,8 ml w atomizerku 5 ml - źródło pochodzenia stąd https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392183 [I] Serge Lutens - Encens et Lavande ok. 3,5 ml odlewka ok 3,5 ml w atomizerku 5 ml - źródło pochodzenia stąd https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392183 [I] rezerwacja dla Hisoka Yves Rocher Poire - resztka na spróbowanie z miniaturki pochodzi w wymianki Demeter Giant Sequoia - ok.4,8/6 ml ubytek widoczny na zdjęciu odlewka od cbr Voluspa Tobacco Vanille - z wymianki z rypka85 8,5/10 ml rezerwacja dla Maggie20 Avon - Little black dress - możliwa wymianka, znudził mi się trochę zapach prawie cała flaszeczka 50 ml ( obecnie coś ok. 40 ml) za coś fajnego lub odlewka ( kupione jeśli dobrze pamiętam w X.2009 i wtedy też otwarte) REZERWACJA DLA RYPKA85Posiadam jeszcze balsam - otwarty w tym samym czasie, aż raz użyty i leżu i się kurzy, bo mam dwa masła do ciała, w tym jedno z wymianki to nie jest mi potrzebny REZERWACJA DLA RYPKA85 odlewka Sephora Insouciante? Vanille Mangue - było 10 ml obecnie tak jak na zdjęciuREZERWACJA DLA MAGGIE Roberto Cavalli Oro tester pojemność ok. 30 /40 ml obecnie ale docelowo za 15-18ml/40 ml we flakonie robię odlewki dla siebie i Maggie zakupiony we wrześniu tego roku od smellwellperfum REZERWACJA RYPKA85 odlewka Sephora wanilia czekolada - ok. 1/3 z 5 ml odlewki REZERWACJA KASHIAO odlewka Sephora wanilia wanilia ok. 1/4 z 5 ml odlewki REZERWACJA KASHIAO Dior Hypnotic poison, mała odlewka ilość widoczna na zdjęciu REZERWACJA DLA MAGGIE 1. Paco Rabanne Elle - miniaturka 5 ml z małym ubytkiem pójdzie do dagmarrka nabyta od smellwellperfum ( jak i pozostałe miniaturki oraz większe perfumy) we wrześniu tego roku - Cavalli Oro ; reszta kupiona w Sephorze lub Rossmanie; 2.Salvador Dali Ruby Lips - miniaturka 3,5 ml z małym ubytkiem nieaktualne idzie do Maggie20 4.odlewka Demeter Sugar Cane - było niecałe 5 ml obecnie 2/3 tej pojemności - poszło do .domi 5. Cabaret próbka było 2ml obecnie ok. 1,7 ml - poszło do Rywki 6. Plastry antycelulitowe Eveline zostały 2 - ważność do 03.2010 nieaktualne 7. próbka Escada Magnetism z Sephory z fiolki została 1/4 ( nie wiem jaka to pojemność jest czy 2 ml jak jest napełniona, niech mnie ktoś oświeci) idzie do Maggie20 8. próbka Kate Moss Velvet Hour 1/2 próbki z Sephory idzie do Maggie20 Celine Dion z moich zapasów Paris nights 30 ml zafoliowane zapachu praktycznie już prawie nigdzie nie można dostać jak jednak jakiś sklep sprzedaje daj proszę znać, bo ja już nie mogę znaleźć. REZERWACJA DLA MAGGIE próbka Escada Magnetism z Sephory 1/4 pojemności próbka Kate Moss velvet hour 1/2 pojemności wymienione inne nie kosmetyki: film DVD Operacja Barbarossa stan bdb +
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-12-05 o 20:03 Powód: STARY NIEAKTUALNY WĄTEK |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy Dali, Paco Rabanne,Demeter
Cytat:
z wymianką, bo się jeszcze w forum gubię..Zerknęłam na Twój profil i widzę że problemy ze skórą mamy identyczne ![]() Niestety nic może następnym razem ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- z chęcią wymienię na te dwie odleweczki ![]() sephora, wanilia wanilia edt sephora, wanilia karmel edt mogą być 2 ml z każdego jeśli oczywiście się zgodzisz
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2009-09-27 o 22:15 Powód: znalazłam wątek |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłabyś coś za Paco Rabanne Elle - miniaturka 5 ml z małym ubytkiem i
L'eaupar Kenzo edt?
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
cos u mnie:
Salvador Dali Ruby Lips - miniaturka 3,5 ml z małym ubytkiem odlewka Sephora Insouciante? Vanille Mangue - było 10 ml obecnie tak jak na zdjęciu |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
wanilie i karmelowanilię sephory mogę odlać - tyle że nie mam wolnych atomizerków
mogę załatwić takie próbkowe (1,3-1,5) po innych perfumach (oczywiście po wymyciu octem zapach znika) lub mogłabyś mi przesłać własne
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewentualnie mogę wysłać pierwsza Demeter razem z moimi atomizerkami Ale ja też czekam na atomizerki bo jeszcze nie dotarły niestety, ale już na dniach powinny być. ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|||
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zamawiałam, nie zajmowałam się rozlewaniem dotychczas
![]() jeśli zgodzisz się by wyslać mi atomizerki, odesłałabym razem z wanilią wanilią i karmelownilia pozdrawiam, domi |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
OK
Już mam, poproszę w takim razie o adres i dane na pw i przed sobotą myślę, że wyślę.pozdrawiam
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2009-09-29 o 17:57 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
hej. Jakieś koty jeszcze mam, ale perfumy ani kosmetyki za bardzo mnie nie interesują. Masz jakieś ksiązki albo ubranka
?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Może skusisz się na którąś z poniższych miniaturek za odlewkę Oro?
![]() Trouble Boucheron 4/5 ml Boucheron klasyczne 5 ml Tomorrow Avon cała Givenchy Ysatis 3,5/4ml Parfum Ungaro Desnuda 5 ml Oriflame Amber Elixir 4 ml Sonia Rykiel (pomarańczowy sweterek) 6,5/7,5 ml |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Sonia Rykiel (pomarańczowy sweterek) 6,5/7,5 ml z chęcią za to
wygląda na takiego słodziakaAle podobają mi się też opisy zapachów Trouble Boucheron 4/5 ml Ungaro Desnuda 5 ml Jakbyś coś jeszcze znalazła u mnie co by Cię zainteresowało to z chęcią przyjmę pozostałe 2.Co do atomizerków to mam tylko 5ml, a z tego co tu czytałam to nie wchodzi tam całe 5ml, pewnie z jakieś 4,8 ml. Ile byś chciała ml?
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy mi ten atomizerek 4,8 ml Oro i wzięłabym może jeszcze próbkę Cabaretu. Więcej niestety nic nie znalazłam. Ja Ci dorzucę oryginalną całą próbkę Hypnotic Poison do pmarańczowej Sonii. Może być?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Hypnotic poison
fajnie. OK. W takim razie podaj mi dane na PW, tylko czy odlewka może być nieopisana? Siedzę teraz w domu i choruję a nie mam drukarki w domku a taka zwykła karteczka z opisem myślę,że się może rozmazać. Pocztę na szczęście mam dość blisko to wyskoczę z przesyłką.Wysyłasz pierwsza? czy wolisz żebym ja wysłała? dla uwiarygodnienia siebie mogę wysłać maila gdzie możesz popatrzeć na komentarze z serwisu allegro lub gratyzchaty.pl. Jestem na obu dość długo.
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2009-09-30 o 14:35 Powód: więcej szczegółów |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Ok
W takim razie poczekam.
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Odlewka może być nieopisana
. Ja wyślę jutro lub pojutrze. Zaraz wysyłam adres na PW i proszę o Twój
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie
poszło na PW.Bardzo fajne to forum i cieszę się że tu trafiłam
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-01-02 o 18:57 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
up up
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
coś za cat deluxe at night i ew. black dress?
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
odpisałam u Ciebie
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
ojeeej nie doczytałam ,że to odlewki
w takim razie podziękuję i przepraszam za kłopot |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, no i narozrabiałam... myślałam że to duża flacha
![]() Jeszcze mam resztki mojego w małej 10ml flaszeczce i strasznie mi na dużej flaszce zależy ![]() Mam nadzieję, że się nie gniewasz że zamieszanie narobiłam
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
I takie moje szczęście ehhh no ale nic
nie ma sprawy
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Naomi Campbell Cat deluxe at Night edt
coś u mnie? |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
ale może następnym razem
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
hej sprawdzam czego szukasz by znalezc ci cos za ten staniczek bo zalezy mi na nim
widze ze szukasz slodziaków mam u siebie NOWE luksusowe masło do ciała Mineral Care o zapachu wanilii - KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-ciala.html moze zgodzilabys wymienic sie na stanik za nie?
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
odpisane u Ciebie
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
no nic szkoda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

z wymianką, bo się jeszcze w forum gubię..
może następnym razem