Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-10, 15:35   #2221
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez magdusia33 Pokaż wiadomość
Szczerze też mam taką nadzieję ale jak byłam na usg to lekarz powiedział do mnie że szukam czegoś czego niema ja mu na to dlaczego mi tak wyszły testy ? A on bo są zepsute fajnych mamy lekarzy w przychodni zawsze można na nich liczyć
Niech idzie burak w diably! Zmien lekarza i olej tego, bo pierniczy bez sensu ! Zamiast zajac sie Toba, sprawdzic co sie dzieje to tak Cie olal ze slow brakuje!!! Normalnie bym go przetrzepala i przeszarpala po kamionce ....
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 15:38   #2222
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Oooooch ja kocham Mowie, dla mnie to raj na ziemi- wszystko w jednym miejscu, nie trzeba latac Tutaj mam takie centrum ale to sa po prostu budynki ze sklepami obok siebie i i tak i tak trzeba przechodzic z jednego do drugiego dworem, wiec jak deszcz pada to masakra.... A tak, cieplutko, wszystko pod nosem, nic tylko karte w rece i do roboty i jakiegos tragarza jeszcze miec ze soba
Jak bylam w ta sobote z bratem na zakupach to biedaczek nie dosc ze nie mogl za mna nadazyc i sie gubil to jeszcze obwieszony torbami ze mu rak brakowalo

Kasiu, ja nie mam pojecia kiedy bede nast.razem w Katowicach, my jezdzimy z TZ do jego rodziny doslownie 2 razy do roku ... I to nie do samych Katowic a do Nowego Chechla dokladnie

Ech wieczorem znowu odwiedziny ... Piotr przyjedzie ze swoja dziewczyna i jej synkiem do nas ... Znam ja od prawie roku a dziecko pierwszy raz na oczy bede widziec... Moze powinnam kupic jakiegos slodycza dla niego? Zeby mial dobre mniemanie o mnie?
ja tam po marketach też lubie sie "przelecieć" ale za sillesią jakoś nie przepadam, a co do słodyczy dla malucha to bedziesz dobra ciocia jakby co
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 15:39   #2223
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Asiu, ja wlasnie tez sie martwie ze moze to byc pozamaciczna ... Bo skoro nic nie widac (no, moze i ten lekarz jest po prostu przyglupem i inny by cos dostrzegl) a testy wychodza pozytywnie to znyczy ze hormon jest. I teraz trzeba znalezc odpowiedz, czy ciaza pozamaciczna, czy ciaza 'poprawna' ale lekarz zbyt glupi badz slepy..
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 15:45   #2224
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Oooooch ja kocham Mowie, dla mnie to raj na ziemi- wszystko w jednym miejscu, nie trzeba latac Tutaj mam takie centrum ale to sa po prostu budynki ze sklepami obok siebie i i tak i tak trzeba przechodzic z jednego do drugiego dworem, wiec jak deszcz pada to masakra.... A tak, cieplutko, wszystko pod nosem, nic tylko karte w rece i do roboty i jakiegos tragarza jeszcze miec ze soba
Jak bylam w ta sobote z bratem na zakupach to biedaczek nie dosc ze nie mogl za mna nadazyc i sie gubil to jeszcze obwieszony torbami ze mu rak brakowalo

Kasiu, ja nie mam pojecia kiedy bede nast.razem w Katowicach, my jezdzimy z TZ do jego rodziny doslownie 2 razy do roku ... I to nie do samych Katowic a do Nowego Chechla dokladnie

Ech wieczorem znowu odwiedziny ... Piotr przyjedzie ze swoja dziewczyna i jej synkiem do nas ... Znam ja od prawie roku a dziecko pierwszy raz na oczy bede widziec... Moze powinnam kupic jakiegos slodycza dla niego? Zeby mial dobre mniemanie o mnie?
hmmm...nowe chechło???? to tam gdzie te normalne chechło??jezdze tam z dziewczynkami w wakajce pod namioty czasami to nic kochana ze jestes na slasku 2 razy w roku... ja tu jestem cały czas i jak narazie sie stad nie ruszamo wszelkich zmianach was poinformuje....no to teraz juz wszystkie wiecie gdzie mnie znalezc jaby co....juz przed wami nie uciekne....hi hi hi....a tak powaznie to nawet nie mam zamiaruoki... teraz juz naprawde spadam.. bo mi autobus ucieknie
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 15:49   #2225
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
To czekam z niecierpliwością mnie senność codziennie bierze w ciągu dnia, ja niskociśnieniowiec jestem, to pewnie dlatego
ta jasne a może raczej dlatego, że jakiegoś lokatora tam masz
a właśnie jak tam z objawami? nadal się utrzymują? a może coś nowego się pojawiło?

magdusia33 witam cię kochana i tak jak dziewczynki polecam zmienić lekarza i to jak najszybciej na konsultację się wybrać żebyzobaczyć co się dzieje bo to podejrzana sprawa...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 15:55   #2226
agncyb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdusia33 Pokaż wiadomość
Szczerze też mam taką nadzieję ale jak byłam na usg to lekarz powiedział do mnie że szukam czegoś czego niema ja mu na to dlaczego mi tak wyszły testy ? A on bo są zepsute fajnych mamy lekarzy w przychodni zawsze można na nich liczyć
Też uważam, że powinnas zmienic lekarza, a także udać się do jakiegos onkologa. Nie chcę straszyć ale podwyższony poziom hCG może też wskazywac na nowotwór złośliwy.

Cytat z wikipedii:
"hCG jest związkiem produkowanym wyłącznie przez komórki trofoblastu w ciąży oraz przez komórki nowotworu złośliwego. Z wyjątkiem okresu ciąży obecność hCG jest bardzo pewnym wskaźnikiem raka aż na trzy lata przed ujawnieniem się objawów klinicznych."

Trzymam kciuki żeby wszystko było OK.
agncyb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 16:06   #2227
aneczka555
Zadomowienie

sas.cosma.carol..... ja jem witaminki,feminatal i folik a plytki dalej spadaja zawsze cos.....jak juz jedno jest dobrze to zaraz jest cos nastepne i tak w kolko

odnosnie brzusia czy rosnie to rano nawet mam b.maly brzuszek natomiast wieczorkiem calkiem pokazny jak na 9 tydzien.

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 16:23   #2228
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Jak miło,że się ucieszyłas na "mój widok"... hehe kohana ja zaczelam dopiero drugi kierunek i przeraza mnie to... jest bardzo ciezko i siedze praktycznie dzien w dzien nad ksiazkami a i tak z tym esejem to nie wiem jak bedzie buuu , dobrze ze Wy tu jesescie mam mala odskocznie od tego
a s woja droga dziewuszki nie macie jakiegos pmyslu na prace w domu??
No pewnie, bo Cie bardzo lubie ja pracuję w domku, ale mam własna firemke i niestety na razie nie będe nikogo zatrudniaća zajmuje się wysyłką danych do róznych portali. hmm może poszukaj w necie ,na pewno jakies oferty się znajdą.

Magduś zgadzam się z dziewczynami w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cosma słodycze zawsze dobrze na dzieci działają

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
ta jasne a może raczej dlatego, że jakiegoś lokatora tam masz
a właśnie jak tam z objawami? nadal się utrzymują? a może coś nowego się pojawiło?

magdusia33 witam cię kochana i tak jak dziewczynki polecam zmienić lekarza i to jak najszybciej na konsultację się wybrać żebyzobaczyć co się dzieje bo to podejrzana sprawa...
Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
sas.cosma.carol..... ja jem witaminki,feminatal i folik a plytki dalej spadaja zawsze cos.....jak juz jedno jest dobrze to zaraz jest cos nastepne i tak w kolko

odnosnie brzusia czy rosnie to rano nawet mam b.maly brzuszek natomiast wieczorkiem calkiem pokazny jak na 9 tydzien.

Motylku mówisz lokator jak pięknie to brzmi, a może, dzisiaj mnie kłuje w lewym jajniku, takie igiełki co jakiś czas poza tym bez zmian a jak u Ciebie ? dalej sikanko?? Ja tez cześciej chodze

Aneczko kochanie, będzie dobrze, lekarz musi Ci cos dac na te płytki i się wszystko unormuje, zobaczysz
wieczorkiem to wszystkie brzusie sie wydymaja, nawet te nieciążowe

Kochane zobaczcie ten artykuł:

http://www.dziennik.pl/kobieta/emocj...3_dziecko.html

ja jestem w totalnym szoku i aż łezka mi się zakreciła, co za niesamowita kobieta!!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-11-10 o 16:30
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 16:37   #2229
aa2
Zakorzenienie

a ja powoli spadam na Ulke brzydulke, ale bede tu do was cio jakiś czas zagladac a i jeszcze musze obadać jeszcze raz stronke z wypiekami Carol bo jutro przychodza teściowie to chciałabym upiec coś sama a tam tyle pyszności
no piszcie nam tu cos ciekawego a ja na reklamachbede nadrabiać

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------
Motylku mówisz lokator jak pięknie to brzmi, a może, dzisiaj mnie kłuje w lewym jajniku, takie igiełki co jakiś czas poza tym bez zmian a jak u Ciebie ? dalej sikanko?? Ja tez cześciej chodze

Aneczko kochanie, będzie dobrze, lekarz musi Ci cos dac na te płytki i się wszystko unormuje, zobaczysz

ja jestem w totalnym szoku i aż łezka mi się zakreciła, co za niesamowita kobieta!!

i to nazywa się miłoscią....dzielna kobieta
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 16:49   #2230
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
a ja powoli spadam na Ulke brzydulke, ale bede tu do was cio jakiś czas zagladac a i jeszcze musze obadać jeszcze raz stronke z wypiekami Carol bo jutro przychodza teściowie to chciałabym upiec coś sama a tam tyle pyszności
no piszcie nam tu cos ciekawego a ja na reklamachbede nadrabiać

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

i to nazywa się miłoscią....dzielna kobieta
Ja mam też włączony telewizor
Napisz słonko co będziesz piekła i jak Ci wyszło ja dzisiaj sernik będe piekła, jeszcze tego przepisu nie ma na stronce, ale porobię zdjęcia i jutro wstawię

Co do tej kobiety, to po porstu słow brakuje...jak w ogóle to jest możliwe, ze ona funkcjonuje normalnie z tym brzucholkiem dużym, przeciez jej wnętrzności i ciałko sa jak u 4 latka...dla mnie to cud nad cudami.

Motylku jeszcze jedno , zaczyna mi się coraz więcej pryszczy robić!!!!!! Ja nigdy nie mialam tylu pryszczy i to na ,czole i we włosach

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-11-10 o 16:53
Stary 2009-11-10, 16:54   #2231
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie, bo Cie bardzo lubie ja pracuję w domku, ale mam własna firemke i niestety na razie nie będe nikogo zatrudniaća zajmuje się wysyłką danych do róznych portali. hmm może poszukaj w necie ,na pewno jakies oferty się znajdą.

u mnie sikanko na trochę ustało ale znowu się zbiera...
poza tym chyba bez zmian... chociaż jakby się uprzeć to przy dotyku ciut inaczej piersi reagują... jakby takie, kurde to trudne do opisania...jakby taki tępy ale bardzo lekki ból... ale tym to się nie sugeruję zbytnio, poczekam czy się rozkręci... no nadal te bóle w podbrzuszu i kłucie lewego jajnika...

♥37/40♥

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 17:01   #2232
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie sikanko na trochę ustało ale znowu się zbiera...
poza tym chyba bez zmian... chociaż jakby się uprzeć to przy dotyku ciut inaczej piersi reagują... jakby takie, kurde to trudne do opisania...jakby taki tępy ale bardzo lekki ból... ale tym to się nie sugeruję zbytnio, poczekam czy się rozkręci... no nadal te bóle w podbrzuszu i kłucie lewego jajnika...
Mnie też lewy boli, pulsuje i kłuje a piersi też tak jak u Ciebie takie dziwne ehhh

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-10, 17:01   #2233
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Ja mam też włączony telewizor
Napisz słonko co będziesz piekła i jak Ci wyszło ja dzisiaj sernik będe piekła, jeszcze tego przepisu nie ma na stronce, ale porobię zdjęcia i jutro wstawię

Co do tej kobiety, to po porstu słow brakuje...jak w ogóle to jest możliwe, ze ona funkcjonuje normalnie z tym brzucholkiem dużym, przeciez jej wnętrzności i ciałko sa jak u 4 latka...dla mnie to cud nad cudami.

Motylku jeszcze jedno , zaczyna mi się coraz więcej pryszczy robić!!!!!! Ja nigdy nie mialam tylu pryszczy i to na ,czole i we włosach
u mnie to żaden objaw heh bo ja odkąd pamiętam mam syfki najwięcej przed @ i na zimę takie bolące wrzodziki...

♥37/40♥
Stary 2009-11-10, 17:04   #2234
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie to żaden objaw heh bo ja odkąd pamiętam mam syfki najwięcej przed @ i na zimę takie bolące wrzodziki...
A ja jak 7 lat temu nie brałam tabsów to przed@ miałam troszkę, a może ten 3 cykl po odstawieniu jest dopiero normalny ...i może to na @ mnie wywala

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-10, 17:06   #2235
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też lewy boli, pulsuje i kłuje a piersi też tak jak u Ciebie takie dziwne ehhh
hmmm no właśnie "dziwne" bo tego bólem raczej nazwać nie można, chyba, że sama sobie wmawiam;D bo wiecie jak się czegoś bardzo chce to wydaje się, że tak jest więc dodam to tak jak już mówiłam do objawów dopiero jak się rozkręci;D

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
A ja jak 7 lat temu nie brałam tabsów to przed@ miałam troszkę, a może ten 3 cykl po odstawieniu jest dopiero normalny ...i może to na @ mnie wywala
ojoj no poczekamy zobaczymy, ale ja jednak sądzę, że coś z tego może być... za dużo u ciebie jest na tak, żeby taki jeden szczegół mógł zaważyć takie moje skromne zdanie

♥37/40♥

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 17:10   #2236
aneczka555
Zadomowienie

kochane z tego co pamietam to jak sie staralismy z tz o dzidzie to co miesiac schizowalam a w tym miesiacu w ktorym sie udalo (i jak jeszcze nie wiedzialam ) to jakos spokojniej to wszystko przechodzilam ,nie wiem moze jakies wewnetrzne przeczucie?

ale wiem jak to jest jak sie pragnie i wyczekuje malenstwa...
obyscie zafasolkowaly jeszcze w tym miesiacu bo jest on bardzo owocny

Stary 2009-11-10, 17:14   #2237
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm no właśnie "dziwne" bo tego bólem raczej nazwać nie można, chyba, że sama sobie wmawiam;D bo wiecie jak się czegoś bardzo chce to wydaje się, że tak jest więc dodam to tak jak już mówiłam do objawów dopiero jak się rozkręci;D

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

ojoj no poczekamy zobaczymy, ale ja jednak sądzę, że coś z tego może być... za dużo u ciebie jest na tak, żeby taki jeden szczegół mógł zaważyć takie moje skromne zdanie
Cytat:
kochane z tego co pamietam to jak sie staralismy z tz o dzidzie to co miesiac schizowalam a w tym miesiacu w ktorym sie udalo (i jak jeszcze nie wiedzialam ) to jakos spokojniej to wszystko przechodzilam ,nie wiem moze jakies wewnetrzne przeczucie?

Kurcze, ja ostatnio miałam książkowe objawy i nic.........ale też nie mialam przeczucia, że się udało...a teraz jakoś mi inaczej, nie chcę schizowac i nie zamartwiac się i sama nie wiem co ale nigdy mnie przed @ jajnik nie kłuł, a owulacj aprzeciez była, no chyba, ze to była fatamorgana ehhh no nic, pozcekamy, do testu mi sie nie spieszy
Cholerka ojca grypa bierze, a mieszkamy razem, na dodatek wczoraj miała razem z Ola urodziny i mu życzenia składałam, no i buziaka dostal, kurde ja nie chcę być choraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! !!!

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-11-10 o 17:15
Stary 2009-11-10, 17:16   #2238
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki Aneczka, właśnie ja się bałam interpretować w ten sposób to co się dzieje z moim organizmem, żeby właśnie się nie rozczarować ale w tym miesiącu mam właśnie od niedawna takie przeczucie, że może się udało...
bo to co na razie u siebie odkryłam to:
- bóle w podbrzuszu
- kłucie w jajniku
- raz gęsty a raz rzadki biały śluz (dużo śluzu)
- częściej siusiu
- dziwne piersi (ale nie ból)
- ciut większe zmęczenie w dzień, nawet krótka droga męczy mnie potwornie
- wieczorami problem z zaśnięciem i czaaasem (ale już rzadko) budzenie się w nocy
no i dlatego tak się trochę nakręciłam, że powinno to coś jednak znaczyć... jeśli jednak wyjdzie inaczej to trudno... następnym razem będę wiedziała przynajmniej, że takie objawy nic nie znaczą a to też jakaś lekcja

♥37/40♥

Edytowane przez motylek85
Czas edycji: 2009-11-10 o 17:18
Stary 2009-11-10, 17:26   #2239
aneczka555
Zadomowienie

motylek na szczescie juz niebawem bedzie wiadomo czy jest fasolinka,i albo bedzie wieeeelka radosc albo bedzie trzeba troszke bardziej pomeczyc tz w nastepnym cyklu

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

cosma a co u ciebie,jak sie czujesz?? z tego co pamietam to ostatnio mialas malego dola ze tu tyle fasolek a ty jeszcze nie masz wiem kochana ze bys tez chciala....ale powiem ci jedno-w przyszlosci bedziesz swietna mamusia !!

Stary 2009-11-10, 18:08   #2240
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
motylek na szczescie juz niebawem bedzie wiadomo czy jest fasolinka,i albo bedzie wieeeelka radosc albo bedzie trzeba troszke bardziej pomeczyc tz w nastepnym cyklu

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

cosma a co u ciebie,jak sie czujesz?? z tego co pamietam to ostatnio mialas malego dola ze tu tyle fasolek a ty jeszcze nie masz wiem kochana ze bys tez chciala....ale powiem ci jedno-w przyszlosci bedziesz swietna mamusia !!
tak, tak to jest w tym wszystkim najprzyjemniejsze przytulanka wtedy tyle ile się chce i kiedy się chce bez skrupułów misiek jest już prawie przekonany (jeszcze tylko trochę argumencików i mam nadzieję, że się uda) no chyba, że się udało teraz

♥37/40♥
Stary 2009-11-10, 18:17   #2241
sas
Wtajemniczenie

Carol, motylek spokojnie kochane tescik wszystko wyjasni ja tam mysle, ze to sliczne male fasolinki i za to mocno 3mam kciuki

ja nie mam zadnych objawow oczekuje na owulke i bedziemy probowac dalej..teraz mowie, ze sie nie nastawiam, ale znajac siebie bede sie nakrecac i znowu sie rozczaruje jak mi nie wyjdzie..nio, ale life is brutal sometimes...
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 18:19   #2242
latko0
Zadomowienie

Witajcie kochane, wpadam tylko nachwilkę aby powiedzieć jak wynik
I dziś mam już ponad 2300 prawie prawie 2400 jesdnostek i dzwoniłam do mojej lekarki bo prosiła żeby ją poinformowac i powiedziała że super wynik i że jest 4 razy większy a to bardzo dobry znak. Kamień spadł mi z serca teraz tylko 7 dni i zobacze moje maleństwo, moją najukochańszą kruszynkę
Miłej nocki kochane! Buziole
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 18:24   #2243
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
I dziś mam już ponad 2300 prawie prawie 2400 jesdnostek i dzwoniłam do mojej lekarki bo prosiła żeby ją poinformowac i powiedziała że super wynik i że jest 4 razy większy a to bardzo dobry znak. Kamień spadł mi z serca teraz tylko 7 dni i zobacze moje maleństwo, moją najukochańszą kruszynkę
super kochana buziaki dla was
sas jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 18:27   #2244
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Carol, motylek spokojnie kochane tescik wszystko wyjasni ja tam mysle, ze to sliczne male fasolinki i za to mocno 3mam kciuki

ja nie mam zadnych objawow oczekuje na owulke i bedziemy probowac dalej..teraz mowie, ze sie nie nastawiam, ale znajac siebie bede sie nakrecac i znowu sie rozczaruje jak mi nie wyjdzie..nio, ale life is brutal sometimes...
Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Moniczko dziękuję, ja za Ciebie tez mocno trzymam!!! Mnie coraz bardziej jajniki bolą, ehhh

Karolinko kochanie moje jak sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! bedzie dobrze , zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!Spij spokojnie!!!!!Do usłyszonka

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-10, 18:40   #2245
itakasia
Zakorzenienie

latko
super wiadomosci:ju pi:
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 18:47   #2246
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
To ja mam podobnie... Cycuchy nie bolą wcale, nawet przy dotyku... Może są ciut wrażliwsze, ale tylko sutki... Za to mam te ciągłe bóle jajników i od dwóch cykli zalewa mnie biały gęsty śluz... Jakoś nie mogę skojarzyć czy w tym cyklu miałam płodny, za to na 100% cały czas bardzo, bardzo dużo białego gęstego...

Uprzejmie się skarżę, ze gula w gardle w zgagę się zmieniła
Panienko wygląda to na objawy ciążowe

A ja od jutra wyczekuję na @ i boję się, że może przyjechać nieco później , bo cykl mi wyglądał na bezowulacyjny. No cóż jedno jest pewne, że w ten cykl przeżyłam w miarę normalnie.
Nic mnie nie boli i nawet objawów na @ brak, które powinny przyjść dziś najpóźniej. Jedynie biust mi kipi a brzuch wylewa taka spasiona jestem Chce któraś boczku?

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 18:53   #2247
Gosiaro
Wtajemniczenie

Witam nowekoleżanki!!!

Latko cieszę sie razem z tobą.Rzeczywiście masz świetnego lekarza, więc możesz czuć się bezpiecznie.

Motylku też mam podobne objawy do tych które wymieniłaś, ale boje się, że to może moja psychika sama je sobie funduje " na siłę".Całe szczęście termin @ mam jutro, więc wszystko się wyjańi za jakieś 2-3 dni.Przynajmniej mam taką nadzieję.

Kasiu Dublin wierzę, że chcesz trochę odpocząć od tych fasolkowych myśli i czujesz presję.Wiem, co to znaczy bo ja też mam podobnie.Tylko niech ten urlopik od forum nie trwa zbyt długo, bo smutno mi będzie bez ciebie!!!

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-11-10, 18:59   #2248
Linka24
Wtajemniczenie

Nie no co ja czytam. Motylek ładnie sie nakręciłaś!!!) oby skutecznie. Carol nieśmiale ale też. Chcę być na bierząco i tak wogóle to kiedy testujecie? A siala Bala??? gdzie ty jesteś? wczoraj miałaś powtarzać test!!!

pepus dawaj boczek!!

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2009-11-10 o 19:00
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 19:00   #2249
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

Dołacze sie do watku

my również poczynalismy starania, ale jakoś ciężko, narazie je przerywamy,bo czekamy na kupno mieszkania i bedzie nam kredyt ciążył....

ale ogolnie to mam problemy,bo mam okres co 35 do 65 dni, masakra, nigdy nie wiem kiedy nadejdzie... i juz sama nie wiem ile tesktów zrobilam, mimo iz wiedzialam,ze to niemozliwe a i tak je robiłam hehe

kolezanki z pracy adoptuja dzieci, albo in vitro, ale u nich to męzowi byli bezpłodni... a ja mam dziwna prace, w roznych godzinach, kupe stresu mało snu i zaswsze pod górke ;(

ciało w przebudowie... było 66 kg... jest 57 kg... będzie 52 kg ?

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

Być może ten, którego kocham
Jest moich marzeń wiernym cieniem
I jeśli o mnie śni po nocach,
jest moim życiem i spełnieniem
( 26.07.2008 forever )
foltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 19:02   #2250
Gosiaro
Wtajemniczenie

Pepus mamy ten sam termin @.Będę trzymać kciuki żeby o nas zapomniała

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości