Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 20:12   #2461
Gosiaro
Wtajemniczenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Motylku śliczny ten motylek ( ale mi wyszło maslo maślane).Miałaś świetny pomysł.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 20:12   #2462
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
przepraszam nie dodało się foto, ja swoje też mogę tylko pożyczyć jakby co może mi się jeszcze kiedyś przyda
to też jest taka łamana biel... coś jak kredowa..

uuuu pieknie wygladalas

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 20:15   #2463
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Ojoj laseczki! bardzo się ciesze tym zainteresowaniem Co do dzidzi..to do mnie wogóle jeszcze nie dociera to zdjęcie z usg. No jewst jakas plamka.. Jak juz wspominałam słowa pani doktor jest to pęcherzyk ciążowy. Usg było robione jakieś 3,5 tyg po domniemanej owulacji. Tak mi się wydaje.

Co do Bolerek. To suknie już sobie załatwiam. Gorzej będzie z górą, Motylku a jaki masz rozmir tego korzuszka?
Pepus a gdzie foteczka? ja właśnie mam rozmiar 34-36. Wogołe jestem bardzo drobniutka.

Ale kochane jesteście wiecie?????
aż poleciałam do szafy zajrzeć;P na metce jest niby xl ale te rozmiary to jakieś chińskie bo ja na ślubie to miałam 38 i te było akurat więc nie wiem jak to by było dla ciebie... ale jak chcesz to wyślę i zobaczysz

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
jaka sliczna kobitka z ciebie!! I jaki sliczny welonik)

Slicznie!!
Dziewczyny kopnijcie mnie wtylek bo wlasnie wyczytalam wszelkie mozliwe fora o tym w ktorym tygodniu juz cokolwiek widac na usg i dostaje fiolaaaa!!!! Wariuje!!! jeju dlazego ja taka histeryczka jesteeeeem

Uciekam powoli bo moj tz stwierdzil ze zwariowalam i jak mam cala ciaze przed komputerem siedziec to on zwariuje tez
dziękuję kochana a welon faktycznie niespotykany miałam i też miał takiego motylka jak ten na gorsecie
i nie zwariujesz a jeśli nawet to my powariujemy tu razem z tobą

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 20:15   #2464
Gosiaro
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja tez juz mykam spać, bo ledwo na oczy patrze.
Do jutra!!!

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 20:15   #2465
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Ja bolerko kupiłam tak zapobiegawczo i mój ma rekaw 3/4 zdjęcie Ci wkleję, ale dopiero jak zrobię mu fotkę. Akurat w dniu ślubu było w miarę ciepło i nie był mi potrzebny W weekend bedę miała czasu więcej to pstryknę fotkę i sprawdzę czy nie muszę go uprać. Mimo, ze wisi w szafie to się kurzy Bardzo chętnie pożyczę, a tak na marginesie to mam hurtownię która sprzedaje takie rzeczy. Tylko nie wiem jak to z cenami, bo mnie nie interesowały te rzeczy.

A jak to zrobiłaś? Bo ja się zmagam od 3 miesięcy i dupa - nic w dół. Słodycze już odrzuciłam. Tyle że ja późno jem obiad, bo dopiero o 18 - i to zarazem moja kolacja.
Tak jak już kiedyś pisałam, zaczełam liczyć kalorie, 1200-1300 dziennie i koniec, (tylko to tak szybko nie leci w dół, ja 6 mies je spuszczałam, ale najbezpieczniejsze odchudzanie to 1 kg na miesiąc)Wszystko jadłam tylko po troszku, i każdy posiłek nalezy jeśc conajmniej 20 minut, wtedy zjesz mniej. Mam tabele kaloryczne, moge Ci podesłać, albo w necie sobie poszukaj, jest ich dużo i wtedy licz co ile ma i juz to na początku męczy, ale wejdzie Ci w nawyk, ja teraz wiem co ile ma jak jem i nie musze nic sprawdzać ważę 45,5 i czasem skoczy do 46 ale to jak sobei pozwolę za dużo niestety po 30 tce organizm strasznie szybko nabiera dodatkowych kg bo pzremiana materii jest dużo gorsza

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 20:18   #2466
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
klask i:kla ski:k laski:GRATULUJE

Ja zostane żona 21 listopada hihihi
no to też gratulacje tylko czemu wcześniej się nie pochwaliłaś??? a może tobie czegoś potrzeba? wal śmiało

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Motylku śliczny ten motylek ( ale mi wyszło maslo maślane).Miałaś świetny pomysł.
Cytat:
uuuu pieknie wygladalas
dzięki dziewczynki, kochane jesteście a wiecie, że te zdjęcia były robione dokładnie rok temu prawie miesiąc po ślubie na szczęście pogoda była super, nie to co dzisiaj...

♥37/40♥
Stary 2009-11-11, 20:19   #2467
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
ja jakos odebralam to z przymruzeniem

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Nie marudzisz

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

ty tez nie marudzisz :P
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tez juz mykam spać, bo ledwo na oczy patrze.
Do jutra!!!
dzieki Edytko to już bardzo niedługo pewnie cała jesteś w stresieja 25 mam rocznice śłubuwiesz, ze czekamy na foteczki!!!!!!!!!

Motylek piekny!!!!!!!!!

dobrej nocki Gosiu

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-11-11 o 20:20

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 20:23   #2468
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
dzieki Edytko to już bardzo niedługo pewnie cała jesteś w stresieja 25 mam rocznice śłubuwiesz, ze czekamy na foteczki!!!!!!!!!

Motylek piekny!!!!!!!!!

dobrej nocki Gosiu
ja dziękować jeszcze raz

♥37/40♥
Stary 2009-11-11, 20:25   #2469
Carol77
Zakorzenienie

SAS co tam u Ciebie????widzę Cię i resztę laseczek też

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
ja dziękować jeszcze raz
Nie ma za co

Karolinko a jak tam Twoje zgagi?? Mnie dzisiaj męczy, od niepamiętnych czasów

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-11-11 o 20:29
Stary 2009-11-11, 20:30   #2470
motylek85
Zakorzenienie

dobra dziewczynki ja uciekam do mężusia... Anula jak będziesz chciała te futerko to daj znać pa dziewczynki do jutra

♥37/40♥
Stary 2009-11-11, 20:31   #2471
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
jaka sliczna kobitka z ciebie!! I jaki sliczny welonik)

Slicznie!!
Dziewczyny kopnijcie mnie wtylek bo wlasnie wyczytalam wszelkie mozliwe fora o tym w ktorym tygodniu juz cokolwiek widac na usg i dostaje fiolaaaa!!!! Wariuje!!! jeju dlazego ja taka histeryczka jesteeeeem

Uciekam powoli bo moj tz stwierdzil ze zwariowalam i jak mam cala ciaze przed komputerem siedziec to on zwariuje tez
ode mnie juz dostalas ale kochana wszystkie pewnie tak wariuja my przed juz troszke zwariowalysmy hehe a cio dopiero w trakcie
Cytat:
Heheeh Anuluś kochana!!Sukienkę praktycznie mam, więc nie mam co sie brzuszkiem martwić. chyba nie bedzie duży. Jedyne co bym potrzebowała i musze się za tym rozejrze to jakies futerko czy cos na wierzch bo faktycznie zimnooo bedzie. Co do dzidzi, to powiem ci szczerze ze ja tez jestem świeżak. U lekarza byłam w 4-5 tyg jak to on stwierdził na usg. Przesyłam ci zdjęcie i zobacz co się pokazało. Lekarz nazwał to pęcherzykiem ciążowymi ze niby ok 6 tyg cos tam więcej widać. Kolejną wizytę mam 3 grudnia więc na pewno bedzie coś wiećej... jak na razie tylko to.
Cytat:
Kochane Moje!!! Pochwalić się chciałam!!! Otórz... 16 stycznia wychodzę za mąż!!! zostało malusio czasu na przygotowania więc trzymać kciuki!!! Przed chwila skończyły się ustalenia i zapoznanie rodziców
Gratuluje Ci kochana malo czasu ale wszystko sie da
aa przy zdjeciu sie rozmarzylam ehh
Cytat:
kochana,ale dzisiaj dopiero 11 dzień po owulacji...teraz jak przeczytałam ten artykuł co Gosia wkleiła , to wnioskuję, z ena pewno nie jestem w ciąży ale z 2 strony,każda z nas ma objawy w różnym czasie i ni emusi to być 5 tydzień a może być 2 , ehhh chyba zwariowałam wiem jedno, w poprzednim cyklu jak zmierzyłam tempke pare dni to była 36,4 i coś koło tego. No nic, czekam dalej. Wybaczcie za moje marudzenie
Oj slonce glowa do gory tak?? wszystko sie niedlugo okazeja podtrzymuje swoje slowo 3mam mocno kciuki i wierze
sas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 20:45   #2472
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
dobra dziewczynki ja uciekam do mężusia... Anula jak będziesz chciała te futerko to daj znać pa dziewczynki do jutra
Papa spokojnej nocki!

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
ode mnie juz dostalas ale kochana wszystkie pewnie tak wariuja my przed juz troszke zwariowalysmy hehe a cio dopiero w trakcie

Gratuluje Ci kochana malo czasu ale wszystko sie da
aa przy zdjeciu sie rozmarzylam ehh

Oj slonce glowa do gory tak?? wszystko sie niedlugo okazeja podtrzymuje swoje slowo 3mam mocno kciuki i wierze

Dziękuję kochana i odwdzięczam się tym samym

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Ja też zmykam , bo już mi się bardzo chce spać, do jutra kochane

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-12, 06:36   #2473
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Pierwsza
Witajcie dziewczynki
Widze ze byl temat wagowy
Pepus, mam ten sam rozmiar co Ty Na gorze 38, dol czesto 40 ... Niby w 38 mieszcze sie spokojnie, ale ja wole luzniejsze rzeczy nosic, nie znosze ciasnych spodni, jakos mi niewygodnie ... Kiedys (jakies 2-3 lata temu) wazylam 10 kg mniej, czulam sie swietnie, chc wygladalam juz jak wieszak ... No ale rozmiar byl o wiele mniejszy Nie wiem jak wasi panowwie ale moj wolu pelniejsze figurki Tak samo jak Piotr, jego Panna musiala przytyc kilka kg
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 07:57   #2474
Carol77
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ja jestem taka śpiąca jakbym nie spała w nocyw ogóle źle śpię ostatnio, zasnąc nie umiem, bzruch boli, już by mogła przyjśc ta wredota, nienawidze tak czekać...

Cosma mój coś tam marudzi, że będe strasznie chuda jak dalej będę się odchudzać, ale ja nie będę tyła , bo facet tak chce, nigdy!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-12, 08:04   #2475
marlenka0505
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kobitki

Cytat:
Ehh w poprzednim cyklu jeszcze bardziej byłam podejrzana i nic teraz pewnie też tak bedzie, a testować nie będę wcześniej niż 20, daje jej tydzień po terminie n aprzyjście

Pepus faceci tak mają, mnie szlag trafia jak np wpłam mojego na obiad , a on odpowiada, ze juz już, a przyłazi za 10 minut

Magdusia, ja bym biegła do innego lekarza i żądałabym usg 3 albo 4d
To jak TY Carol będziesz tak długo czekać z testowaniem, to może zrobimy zbiorowe testowanko??? bo ja mam termin na 18
coraz bliżej, coraz bliżej

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
A mnie w tym liście napisali, że pęcherz musi być pełen (ale tak, żebym nie czuła się niekomfortowo), bo dziecko będzie lepiej widać jak będzie płyn w pęcherzu.

O, lekarz mówił też, że najpierw położna się ze mną skontaktuje, a dopiero potem będzie skan, a z tego listu wynika, że dopiero po USG umówią mnie do położnej Dziwne to jakieś
z usg jest tak, jak przepochwowe to z pustym pęcherzem, jak normalne to z pełnym, w 12 tygodniu to będzie pewnie już normalne. Więc kochana rano wstaniesz i się opijesz, a potem będziesz się modlić, żeby się nie posikać
hehe ja poszłam na przezpochwowe z pełnym pęchcerzem i się modliłam żeby wrakcie się nie zsikać, a lekarz z takim uśmieszkiem do mnie: sikać się chce co??? a ja no, a on no bo widać

Cytat:
No ba będziemy obie wariować, jeszcze Motylek pewnie do nas dołączy
dołączam się do "wariatek" przyjmiecie mnie???? plisssssss

No to niebawem będziemy miały dwie świeżo upieczone żonki, ja to będę gratulować po fakcie, a nóż dziewczyny jeszcze się rozmyślą i sprzed ołtarza uciekną
Stary 2009-11-12, 08:29   #2476
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:

Och to niemalże za chwileczkę Masz już wszystko?

Cytat:
Tak jak już kiedyś pisałam, zaczełam liczyć kalorie, 1200-1300 dziennie i koniec, (tylko to tak szybko nie leci w dół, ja 6 mies je spuszczałam, ale najbezpieczniejsze odchudzanie to 1 kg na miesiąc)Wszystko jadłam tylko po troszku, i każdy posiłek nalezy jeśc conajmniej 20 minut, wtedy zjesz mniej. Mam tabele kaloryczne, moge Ci podesłać, albo w necie sobie poszukaj, jest ich dużo i wtedy licz co ile ma i juz to na początku męczy, ale wejdzie Ci w nawyk, ja teraz wiem co ile ma jak jem i nie musze nic sprawdzać ważę 45,5 i czasem skoczy do 46 ale to jak sobei pozwolę za dużo niestety po 30 tce organizm strasznie szybko nabiera dodatkowych kg bo pzremiana materii jest dużo gorsza
Bardzo proszę Może spróbuję i mi pomoże? Chciałabym ważyć tak 45 - 46 kg już bym wygladała normalnie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Pierwsza
Witajcie dziewczynki
Widze ze byl temat wagowy
Pepus, mam ten sam rozmiar co Ty Na gorze 38, dol czesto 40 ... Niby w 38 mieszcze sie spokojnie, ale ja wole luzniejsze rzeczy nosic, nie znosze ciasnych spodni, jakos mi niewygodnie ... Kiedys (jakies 2-3 lata temu) wazylam 10 kg mniej, czulam sie swietnie, chc wygladalam juz jak wieszak ... No ale rozmiar byl o wiele mniejszy Nie wiem jak wasi panowwie ale moj wolu pelniejsze figurki Tak samo jak Piotr, jego Panna musiala przytyc kilka kg
Paula tylko Ty jesteś wyższa ode mnie i te kilogramy inaczej się rozkładają Ja 10 lat temu ważyłam 42 kg i wyglądałam świetnie. Mój nie lubi pełnych, własnie marudzi żeby zrzucić i zgadnijcie co mu nie pasuje? Chyba nie uwierzycie.
Aha - dostałam i tak jak mówiłam wczoraj, z rana zalana i w domu siedzę - mam wolne

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 08:32   #2477
motylek85
Zakorzenienie

Marlenko jak najbardziej cię przyjmiemy tylko czy naprawde chcesz być w gronie schizujących babek?

♥37/40♥
Stary 2009-11-12, 08:34   #2478
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Marlenko jak najbardziej cię przyjmiemy tylko czy naprawde chcesz być w gronie schizujących babek?
w tak przyjemnym gronie zawsze schizować razem prościej
Stary 2009-11-12, 08:41   #2479
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Och to niemalże za chwileczkę Masz już wszystko?

Bardzo proszę Może spróbuję i mi pomoże? Chciałabym ważyć tak 45 - 46 kg już bym wygladała normalnie

Paula tylko Ty jesteś wyższa ode mnie i te kilogramy inaczej się rozkładają Ja 10 lat temu ważyłam 42 kg i wyglądałam świetnie. Mój nie lubi pełnych, własnie marudzi żeby zrzucić i zgadnijcie co mu nie pasuje? Chyba nie uwierzycie.
Aha - dostałam i tak jak mówiłam wczoraj, z rana zalana i w domu siedzę - mam wolne
o mamciu to ty straszna kruszynka byłaś... myślę, że jak ciut więcej to i zdrowiej... ja przytyłam od swojej standardowej wagi 20kg ale chciałabym zrzucić jakieś 10 ale jeśli nie zafasolkuję oczywiście

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
w tak przyjemnym gronie zawsze schizować razem prościej
no to super chociaż powiem ci, że ja to od wczoraj taka mało pewna, że się udało... a wręcz mam wrażenie, że jednak @ przyjdzie...

♥37/40♥

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 08:43   #2480
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Hej laseczki
Ja jestem taka śpiąca jakbym nie spała w nocyw ogóle źle śpię ostatnio, zasnąc nie umiem, bzruch boli, już by mogła przyjśc ta wredota, nienawidze tak czekać...

Cosma mój coś tam marudzi, że będe strasznie chuda jak dalej będę się odchudzać, ale ja nie będę tyła , bo facet tak chce, nigdy!
Moj tez czasem marudzi ze albo za malo albo za duzo, ale jesli ja sie z tym dobrze czuje to nic z tym nie robie
Cytat:
O jeju ... To Ty kochana chudzinka taka malutka bylas Ja mam 164 cm wzrostu wiec najwieksza tez nie jestem, ale wiadomo ze jak osobka nizsza to rzeczywiscie inaczej sie te wagi prezentuja
A co mu znowu przeszkadza? ;>
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 09:03   #2481
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Moj tez czasem marudzi ze albo za malo albo za duzo, ale jesli ja sie z tym dobrze czuje to nic z tym nie robie

O jeju ... To Ty kochana chudzinka taka malutka bylas Ja mam 164 cm wzrostu wiec najwieksza tez nie jestem, ale wiadomo ze jak osobka nizsza to rzeczywiscie inaczej sie te wagi prezentuja
A co mu znowu przeszkadza? ;>
A zdziwisz się - biust, zresztą mi też nie podoba się, wolałam jak miałam B - był ładny i zgrabny przy moim wzroście 156 albo mniej Teraz mi kipi z C, ale D jest za duże Jakby się dało to bym oddała Ci.

Stary 2009-11-12, 09:05   #2482
anula_81
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki!!

Witam z rana troche pozniej niz zwykle

Ja bylam na pobraniu krwi i moze sie uda ze dzisiaj bede miala wyniki, pani powiedziala, ze wygladam na podekscytowana i zebym zadzownila po poludniu to mi podadza wynik przez telefon)
AA no i zrobilam test jak pan doktor powiedzial i test pokazal 2-3 tydzien, czyli wg lekarza ktory tez powiedzial ze w przypadku pierwszego cyklu po tabletkach nie mozna liczyc od ostatniej miesiaczki, wiec mysle ze ok 4 wyliczy. Wiec moze moglo byc nie widac nic jeszcze Moze sie uspokoje...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 09:08   #2483
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Dzieńľ dobry moje kochane Aniołki

Skrót jakiś poproszę, bo za dużo stron...
Stary 2009-11-12, 09:12   #2484
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Dzieńľ dobry moje kochane Aniołki

Skrót jakiś poproszę, bo za dużo stron...
Temat wagowy, która ile ma zrzucić kilogramów.
Temat - szybkie ubranie Panny Młodej - to mój ulubiony temat.
Czekanie na owu lub @. Chyba tyle.

Witaj kochana!

Stary 2009-11-12, 09:13   #2485
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Dziękuję

A jak wolna środa minęła ?
Stary 2009-11-12, 09:19   #2486
motylek85
Zakorzenienie

o mamciu ale ja to wczoraj już śpiąca byłam właśnie się doczytałam swojego błędu i oczywiście Linka jak będziesz chciała bolerko to daj znać to mogę ci przesłać

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Hej Dziewczynki!!

Witam z rana troche pozniej niz zwykle

Ja bylam na pobraniu krwi i moze sie uda ze dzisiaj bede miala wyniki, pani powiedziala, ze wygladam na podekscytowana i zebym zadzownila po poludniu to mi podadza wynik przez telefon)
AA no i zrobilam test jak pan doktor powiedzial i test pokazal 2-3 tydzien, czyli wg lekarza ktory tez powiedzial ze w przypadku pierwszego cyklu po tabletkach nie mozna liczyc od ostatniej miesiaczki, wiec mysle ze ok 4 wyliczy. Wiec moze moglo byc nie widac nic jeszcze Moze sie uspokoje...
łee no to jeszcze bardzo bardzo wcześnie teraz powinnaś poczekać chyba do 6 tc żeby było już dobrze widać

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Dziękuję

A jak wolna środa minęła ?
kochana dwie laseczki w niedługim czasie nam się hajtają jedna jeszcze w tym miesiącu a druga w styczniu

♥37/40♥
Stary 2009-11-12, 09:23   #2487
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie,

Dziewczyny jestem w kompletnej rozsypce dzisiaj. Wczoraj po powrocie z pracy do domu zauwazylam ze nie mam rekawiczek i mi sie przypomnialo ze je zdjelam w sklepie do ktorego weszlam zeby kupic mleko itp. I wtedy spojrzalam na swoja dlon i nie bylo na niej mojego pierscionka zareczynowego . Musial sie zsunac razem z rekawiczka bo byly one bardzo obcisle i czasem mi sie tak zdarzalo. Polecialam pedem spowrotem do sklepu ale rekawiczek juz nie bylo a razem z nimi przepadl moj pierscionek . Zapakana poszlam spowrotem do domu. Tz jak mnie zobaczyl to myslal ze cos mi sie stalo wiec mu powiedzialam o wrednej @ i o tym jak zgubilam pierscionek a on mnie tylko tulil i uspokajal. Potem juz plakalam caly wieczor i teraz tez ledwo sie powstrzymuje.

W pracy wszyscy chyba mysla ze sie rozstalam z tz-em bo nie mam pierscionka a moja buzia jest cala zapuchnieta od placzu. Nic mi sie nie chce. Kompletna zalamka

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 09:36   #2488
latko0
Zadomowienie

Cytat:
SAS co tam u Ciebie????widzę Cię i resztę laseczek też

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Nie ma za co

Karolinko a jak tam Twoje zgagi?? Mnie dzisiaj męczy, od niepamiętnych czasów
U mnie Karolinko już duuużo lepiej, jadam malutkie porcje dość często i żadko już mnie tak mocno pali, więc jestem zadowolona. Najgorzej tylko że na noc strasznie mnie ssie żołądek a ja nie chce jeść przed snem bo to by oznaczało zgagę

Witajcie kochane! strasznie dużo pisałyście i tak powoli was doczytywałam dziś skończyłam . Co do diet to mi też by się przydała przed ciążą bo ja mam trszkę inaczej jak pisałyście w u góry mam 40-42 czasami nawet a dół 36-38 no ale terazto pewnie będe jak balonik wyglądała
Dziewczynki ja mam wolnę do poniedziałku więc żadko będe do was zaglądała, ale postaram się nadrabiać
U mnie jak narazie wszystko dobrze, odliczam dni do wtorkowewgo usg
Buziole laski
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 09:36   #2489
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Witajcie,

Dziewczyny jestem w kompletnej rozsypce dzisiaj. Wczoraj po powrocie z pracy do domu zauwazylam ze nie mam rekawiczek i mi sie przypomnialo ze je zdjelam w sklepie do ktorego weszlam zeby kupic mleko itp. I wtedy spojrzalam na swoja dlon i nie bylo na niej mojego pierscionka zareczynowego . Musial sie zsunac razem z rekawiczka bo byly one bardzo obcisle i czasem mi sie tak zdarzalo. Polecialam pedem spowrotem do sklepu ale rekawiczek juz nie bylo a razem z nimi przepadl moj pierscionek . Zapakana poszlam spowrotem do domu. Tz jak mnie zobaczyl to myslal ze cos mi sie stalo wiec mu powiedzialam o wrednej @ i o tym jak zgubilam pierscionek a on mnie tylko tulil i uspokajal. Potem juz plakalam caly wieczor i teraz tez ledwo sie powstrzymuje.

W pracy wszyscy chyba mysla ze sie rozstalam z tz-em bo nie mam pierscionka a moja buzia jest cala zapuchnieta od placzu. Nic mi sie nie chce. Kompletna zalamka

Stary 2009-11-12, 09:37   #2490
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Witajcie,

o matko, biedactwo...nie martw się, podejrzewam, że twój tz będzie chciał ta stratę jakoś zrekompensować i może cosik nowego kupi a ty zamiast się załamywać to zostaw w tym sklepie wiadomość, że zgubiłaś rękawiczki z pierścionkiem i, że na znalazcę czeka nagroda... dodaj, że pierścionek ma dla ciebie wartość sentymentalną albo jakoś tak.. a swoją drogą to babeczka sprzedająca powinna zauważyć jak coś zostanie i to schowć w razie jakby się ktoś wrócił... ja zawsze tak robiłam jeśli była taka sytuacja...

♥37/40♥
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości