Zdjęcia pokoi :) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-07, 14:55   #1501
Zuzka1906
Przyczajenie

Smile Dot.: Zdjęcia pokoi :)

Witam. Mam problem... a polega o na tym, że spodziewam się dziecka na razie sytuacja jest taka, że mieszkamy z mężem z moją mama (ma duże mieszkanie i jest sama) ale pokoj będziemy mieć razem z dzieckiem i kompletnie nie mam pomysłu jak go urządzić... Chce wszystko zmienić, tak żeby bylo w nim wygodnie Nam jak i dziecku, chociaż wiadome na razie będzie malutkie, więc wiekszego znaczenia nie będzie to dla Niego miało, ale nie wiem jak wszystko użadzić... Jak meble, łóżeczko i wszystkie potrzebne rzeczy dla dzidziusa. Jeśli jest tu kobieta, która ma właśnie pokój z niemowlaniek to byłoby super jak dałaby mi jakieś rady, bądz zdjęcie.
Pozdrawiam serdecznie
Zuzka1906 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-11, 12:34   #1502
sweetish
Zakorzenienie

Dot.: Zdjęcia pokoi :)

Cytat:
Napisane przez Zuzka1906 Pokaż wiadomość
Witam. Mam problem... a polega o na tym, że spodziewam się dziecka na razie sytuacja jest taka, że mieszkamy z mężem z moją mama (ma duże mieszkanie i jest sama) ale pokoj będziemy mieć razem z dzieckiem i kompletnie nie mam pomysłu jak go urządzić... Chce wszystko zmienić, tak żeby bylo w nim wygodnie Nam jak i dziecku, chociaż wiadome na razie będzie malutkie, więc wiekszego znaczenia nie będzie to dla Niego miało, ale nie wiem jak wszystko użadzić... Jak meble, łóżeczko i wszystkie potrzebne rzeczy dla dzidziusa. Jeśli jest tu kobieta, która ma właśnie pokój z niemowlaniek to byłoby super jak dałaby mi jakieś rady, bądz zdjęcie.
Pozdrawiam serdecznie
No mam nadzieje, że ten problem rozwiązałyśmy już razem na Twoim wątku
pozdrawiam

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 11:13   #1503
mona_ja
Wtajemniczenie

Mamy mieszkanko na poddaszu, na razie wklejam zdjęcia kuchni bo więcej nie mam a aparat wyzionął ducha! Mamy jeszcze sypialnię, garderobę, łazienkę i pokój dzienny(jeszcze bez mebli).
A to kuchnia:

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 11:44   #1504
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Mamy mieszkanko na poddaszu, na razie wklejam zdjęcia kuchni bo więcej nie mam a aparat wyzionął ducha! Mamy jeszcze sypialnię, garderobę, łazienkę i pokój dzienny(jeszcze bez mebli).
A to kuchnia:
Hmm, ciekawa kuchnia.. Jedynie czajnik z zielonymi elem. kiepsko sie komponuje z tą wszechobecną czernią i szarością ale to szczegół. Ogólnie ładnie, tylko czemu tak surowo? Nie mieszkacie tam teraz, czy po prostu wszystko pochowałaś, zeby było ładnie?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 12:40   #1505
mona_ja
Wtajemniczenie

Czajnik jest stary ale jeszcze działa więc nie kupowałam nowego, mąż czasami go chowa bo go razi ten kolor. Kuchnia oczywiscie w pełni używana, zdjęcia robione zaraz po remoncie, ale niewiele się zmieniło, po prostu lubię jak jest tak"pusto", przejrzyście. Pozatym mam wiele szuflad więc mogę wszystko co zbędne na blacie pochować.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 16:31   #1506
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
A to kuchnia:
Super-lubie taki minimalizm-zawsze chcialam tez mieszkac na poddaszu
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 19:10   #1507
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Mnie się też podoba Twoja kuchnia, minimalizm jest fajny, bo wtedy jest wrażenie przestrzenności i czystości.

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 17:24   #1508
Lamsi
Przyczajenie

Witam
Jutro bede miec remont pokojuu ;p
Ale dopiero na jutro zdecyduje se na koor itp.
I mam dylemat, mieszkam w bloku na poddaszu czyli z jeddnej strony mam tak scietą jakby sciane. Ten fragment mam 'oblozony' boazeria.Podpowiedziano mi zeby to zostawic, jedynie wymienic kilka listewek, pomalowac je specjalana "farba" zeby je przyciemnic. Sciany wygipsowac i pomalowac na kolor troche jasniejszy nisz boazeria..jasny beż, jasny...karmelowy? Zalozyc panele na podloge( i tu pytanei jakie? jakie drewno? odcien../). Nie wazne co meble itp. chcialabym miec pokoj bardziej nowoczesniej..mlodziezowo . chce miec zostawioone to drewno bo bardziej przytulniej bedzie ;D I jednoczesnie chce zachowac przzestrzec..ah, mam jakies wymagania, ale i w pewnym stopniu swoja wizje..Moglby mi ktos powiedziec, doradzic co moglabym dodac jeszcze do pokoju? Jest on dosc duzy....CO moglabym jeszcze wstawic, moze jednak inny kolor?
Lamsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 16:24   #1509
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewi156 Pokaż wiadomość
z góry przepraszam za bałagan
Ewi156, nie obraź się, ale te firany i zasłony są straszne

Lamsi, załącz zdjęcia, inaczej trudno coś poradzić.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 18:58   #1510
fashionka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lamsi Pokaż wiadomość
Witam
Jutro bede miec remont pokojuu ;p
Ale dopiero na jutro zdecyduje se na koor itp.
I mam dylemat, mieszkam w bloku na poddaszu czyli z jeddnej strony mam tak scietą jakby sciane. Ten fragment mam 'oblozony' boazeria.Podpowiedziano mi zeby to zostawic, jedynie wymienic kilka listewek, pomalowac je specjalana "farba" zeby je przyciemnic. Sciany wygipsowac i pomalowac na kolor troche jasniejszy nisz boazeria..jasny beż, jasny...karmelowy? Zalozyc panele na podloge( i tu pytanei jakie? jakie drewno? odcien../). Nie wazne co meble itp. chcialabym miec pokoj bardziej nowoczesniej..mlodziezowo . chce miec zostawioone to drewno bo bardziej przytulniej bedzie ;D I jednoczesnie chce zachowac przzestrzec..ah, mam jakies wymagania, ale i w pewnym stopniu swoja wizje..Moglby mi ktos powiedziec, doradzic co moglabym dodac jeszcze do pokoju? Jest on dosc duzy....CO moglabym jeszcze wstawic, moze jednak inny kolor?
fajnie by było jakbyś jakieś fotki wrzuciła..
fashionka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 20:00   #1511
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez ewi156 Pokaż wiadomość
z góry przepraszam za bałagan
Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Ewi156, nie obraź się, ale te firany i zasłony są straszne
Zgadzam się, firany i zasłony wyglądają jakby jeszcze czasy Gierka pamiętały i burzą nowoczesny look pokoju. A jest naprawdę fajny

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 16:50   #1512
nie powiem
Raczkowanie

Dziewczyny mam problem.. a raczej dylemat.. Mam pokój pomalowany na żółty,taki stonowany kolor i zastanawiam się w jakim kolorze dobrać zasłony i dywan,muszę też kupić meble i myślałam o jakimś ciekawym motywie na ścianie. No i tu pojawia się problem kolorystyki,przejrzałam wątek ale nadal mam dylemat czy kolor motywu dać brązowy,bordowy czy może ciemny fiolet? chciałam kupić meble w kolorze ciemnego brązu,co do łóżka to już kompletnie nie mam pomysłu.. ale ogólnie co do dodatków myślę nad kolorem bordowym,a Wy co myślicie? dodam że pokój jest mały i nie chce przesadzić żeby nie był 'przytłoczony',może macie jakieś pomysły? z góry dziękuję za wszelkie pomysły
nie powiem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 17:40   #1513
Gladys
Rozeznanie

Mój studencki pokój )

(moje łóżko - w panterkę )
Stary 2009-11-23, 12:40   #1514
majasn
Zakorzenienie

a ja się wreszcie doczekałam samorealizacji w względzie pokoju, bo cały od podstaw zrobiłam sama z pomocą mojego Tżta przy wykończeniu zawsze miałam białe ściany i marzyło mi się żeby wreszcie było przytulnie i ciepło..dlatego mam teraz trzy kolory-żółty, pomarańczowy i groszkowy-wszystkie w takim przyjemnym jasnym odcieniu co bym nie zwariowała:P jedyne co to przy listwach sufitowych z powodu braku wyobraźni brata co do tego jak to przykleić:P musiałam wykombinować kwiatki, bo bez jest naprawdę źle, więc jeśli ktoś ma pomysł jak by to zrobić żeby dobrze było i czym by można było te kwiatki moje zastąpić to bardzo proszę o rady...listki są trochę nierówne bo malowałam je sama pędzelkiem bez szablonu więc proszę o wyrozumiałość
a kolorki są nieco bardziej żywe niż na zdj. (wina telefonu) nie mam aparatu stąd ta jakość
majasn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-23, 18:09   #1515
lilithin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
a ja się wreszcie doczekałam samorealizacji w względzie pokoju, bo cały od podstaw zrobiłam sama z pomocą mojego Tżta przy wykończeniu zawsze miałam białe ściany i marzyło mi się żeby wreszcie było przytulnie i ciepło..dlatego mam teraz trzy kolory-żółty, pomarańczowy i groszkowy-wszystkie w takim przyjemnym jasnym odcieniu co bym nie zwariowała:P jedyne co to przy listwach sufitowych z powodu braku wyobraźni brata co do tego jak to przykleić:P musiałam wykombinować kwiatki, bo bez jest naprawdę źle, więc jeśli ktoś ma pomysł jak by to zrobić żeby dobrze było i czym by można było te kwiatki moje zastąpić to bardzo proszę o rady...listki są trochę nierówne bo malowałam je sama pędzelkiem bez szablonu więc proszę o wyrozumiałość
a kolorki są nieco bardziej żywe niż na zdj. (wina telefonu) nie mam aparatu stąd ta jakość
Pięknie Ci te listki wyszły
Cudnie wyglądają, zwłaszcza dookoła drzwi.
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-23, 18:37   #1516
n-nika
Zadomowienie

Mój mały bałagan... czyli dużo za dużo ...chciałabym coś zmienić, bo mój pokój jest strasznie mały niestety....

Załącznik 2674946Załącznik 2674947Załącznik 2674948
-
Urządzamy Nasz dom
zaKochana
n-nika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-23, 18:49   #1517
majasn
Zakorzenienie

lilithin dziękuję
Stary 2009-11-23, 19:21   #1518
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n-nika Pokaż wiadomość
Mój mały bałagan... czyli dużo za dużo ...chciałabym coś zmienić, bo mój pokój jest strasznie mały niestety....
Przede wszystkim pozbądź się tych durnostojek. Nie szkoda Ci czasu na ścieranie kurzu z tego wszystkiego? Zbyt ładnie to też nie wygląda, raczej taki wystrój w stylu starej babci albo małej dziewczynki, co rozstawia wszędzie maskotki i kiczowate figurki Wyrzuć figurki i suszone kwiaty, także z parapetu. O wiele lepiej wygląda jedna, dwie porządniejsze i droższe rzeczy niż pełno tego badziewia. Od razu jest w pokoju czym oddychać
Kup pudełka i do nich chowaj kosmetyki, wygląda to lepiej niż taka wystawka.
Masz całkiem sympatyczny pokoik, gdyby go tylko odgruzować

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2009-11-23 o 19:22
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-24, 08:05   #1519
ckin2u
Zakorzenienie

,

Edytowane przez ckin2u
Czas edycji: 2009-11-24 o 09:33
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-24, 09:10   #1520
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

o matko.. tak się zapytam.. ty się dobrze czujesz w takim zimnym niebieskim pokoju?
bo dla mnie osobiście ten kolor to jedna wielka porażka...
nie obraź się ale to moje tylko odczucie.. a jak lubisz ten kolor.. to trzeba koniecznie go czymś złamać! bo wygląda dość e... hmmm brzydko...
Ivonea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-24, 09:28   #1521
ckin2u
Zakorzenienie

dosc eee.. brzydko to on nie wyglada
to nie jest intesywny niuebieski, tylko turkus, aprat przeklamuje kolory gdybys nie wiedziala

jak bym sie dobrze nie czula to bym takiego koloru chyba nie miala
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-24, 09:30   #1522
sunshain
Wtajemniczenie

majasn

co do listw przy suficie przejdź się do sklepu i zobacz czy nie ma "narozników" lub czegoś w tym stylu bo kwiatki wygladaja fatalnie; ewentualnie z resztek podocinaj i wklej w miejsce kwiatków

natomiast reszta super

n-nika za duzo bibelotów

ckin2u strasznie chłodny kolory
sunshain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-24, 09:33   #1523
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
o rany ale *******ek na pewno nie sa Ci one potrzebne, masz fajny pokoik troche wyobrazni, wizyta w ikei po rozne pudelka i bedzie slicznie
to ja tez zalaczam zdj mojego pokoju
oj nie za mały pokój na taki intensywny kolor. Gdyby to była jedna ściana to taka, ale wszystkie. No i średnio komponuje się ze meblami. Ale jeśli się Tobie podoba, to najważniejsze

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 12:10   #1524
adrijah
Zakorzenienie

ckin2u gdzie zdjęcia?
Stary 2009-11-24, 12:23   #1525
majasn
Zakorzenienie

co do listw przy suficie przejdź się do sklepu i zobacz czy nie ma "narozników" lub czegoś w tym stylu bo kwiatki wygladaja fatalnie; ewentualnie z resztek podocinaj i wklej w miejsce kwiatków

hmm poszukam czegoś chodząc np. po leroy merlin czy castoramie nie znalazłam nic co by się nadawało, a że te kwiatki wyglądają fatalnie to ja doskonale wiem, ale czasem mi się poprawia humor jak przypomnę sobie jakie miałam oczy jak zobaczyłam to co się pod nimi kryje ,ale szukam czegoś, co by dobrze zakryło niedoskonałości a to trudne ale bardzo dziękuję za pomysł, bo cały czas kombinuję w kierunku czegoś co by zasłaniało, pasowało do wystroju i jednocześnie było ozdobą, a może faktycznie najlepsze wyjście jest najprostsze
Stary 2009-11-24, 22:47   #1526
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

eh... wypisuje to co myślę o danych wnętrzach...
niepotrzebnie usunęłaś zdjęcia...
jeśli ci się podoba .. przecież to ty tam mieszkasz nie ja..
napisałaś co możesz zmienić... to odpowiedziałam szczerze bo kłamać nie mam poco, że sam ten kolor jest zbyt przytłaczający jak dla mnie... i zimny... przydało by się go przełamać bo stwarza wrażenie klatki...
słońce niema co kasować... a nóż by coś z tego wyszło...

moje zdanie o niebieskim kolorze w wnętrzu jakimkolwiek jest takie.... to miałby być dodatek,
jestem zdania że najbardziej efektownie wygląda ten kolor w połączeniu z bielą, czernią, brązem i zielenią. No i szarość, która jest modna w tym sezonie i pasuje do każdego koloru.
Stary 2009-11-24, 22:58   #1527
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

i jeszcze takie tam....
Stary 2009-11-24, 23:01   #1528
Ivonea
Wtajemniczenie

GG do Ivonea

i jeszcze....
Stary 2009-11-25, 00:20   #1529
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez n-nika Pokaż wiadomość

Załącznik 2674946Załącznik 2674947Załącznik 2674948
No to coś zmień Najlepiej weź wór na śmieci i wywal wszelkie zbędne bibeloty, one tylko zagracają Na początku ciężko się wywala, ale zwykle om dalej, tym łatwiej Zawsze jest fajniej jak się pokój "odgruzuje".
Bo teraz to niestety rzeczywiście daje to efekt pokoju jakiejś babci, która na starość zaczęła chomikować
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-25, 13:16   #1530
monika27771
Przyczajenie

Zainspirowałam się waszymi pokojami, i też chciałabym coś zmienić. Dodaje zdjecia pokoju, poradzcie

http://img16.imageshack.us/i/dsc04298g.jpg/
http://img4.imageshack.us/i/dsc04299kk.jpg/
http://img16.imageshack.us/i/dsc04300a.jpg/
http://img16.imageshack.us/i/dsc04301lc.jpg/
http://img16.imageshack.us/i/dsc04302a.jpg/

ps. przepraszam za balagan xD
monika27771 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości