![]() |
#1501 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam. Mam problem... a polega o na tym, że spodziewam się dziecka na razie sytuacja jest taka, że mieszkamy z mężem z moją mama (ma duże mieszkanie i jest sama) ale pokoj będziemy mieć razem z dzieckiem i kompletnie nie mam pomysłu jak go urządzić... Chce wszystko zmienić, tak żeby bylo w nim wygodnie Nam jak i dziecku, chociaż wiadome na razie będzie malutkie, więc wiekszego znaczenia nie będzie to dla Niego miało, ale nie wiem jak wszystko użadzić... Jak meble, łóżeczko i wszystkie potrzebne rzeczy dla dzidziusa. Jeśli jest tu kobieta, która ma właśnie pokój z niemowlaniek to byłoby super jak dałaby mi jakieś rady, bądz zdjęcie.
Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdjęcia pokoi :)
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Wtajemniczenie
|
Mamy mieszkanko na poddaszu, na razie wklejam zdjęcia kuchni bo więcej nie mam a aparat wyzionął ducha! Mamy jeszcze sypialnię, garderobę, łazienkę i pokój dzienny(jeszcze bez mebli).
A to kuchnia:
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Wtajemniczenie
|
Czajnik jest stary ale jeszcze działa więc nie kupowałam nowego, mąż czasami go chowa bo go razi ten kolor. Kuchnia oczywiscie w pełni używana, zdjęcia robione zaraz po remoncie, ale niewiele się zmieniło, po prostu lubię jak jest tak"pusto", przejrzyście. Pozatym mam wiele szuflad więc mogę wszystko co zbędne na blacie pochować.
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Wtajemniczenie
|
Mnie się też podoba Twoja kuchnia, minimalizm jest fajny, bo wtedy jest wrażenie przestrzenności i czystości.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jutro bede miec remont pokojuu ;p Ale dopiero na jutro zdecyduje se na koor itp. I mam dylemat, mieszkam w bloku na poddaszu czyli z jeddnej strony mam tak scietą jakby sciane. Ten fragment mam 'oblozony' boazeria.Podpowiedziano mi zeby to zostawic, jedynie wymienic kilka listewek, pomalowac je specjalana "farba" zeby je przyciemnic. Sciany wygipsowac i pomalowac na kolor troche jasniejszy nisz boazeria..jasny beż, jasny...karmelowy? Zalozyc panele na podloge( i tu pytanei jakie? jakie drewno? odcien../). Nie wazne co meble itp. chcialabym miec pokoj bardziej nowoczesniej..mlodziezowo . chce miec zostawioone to drewno bo bardziej przytulniej bedzie ;D I jednoczesnie chce zachowac przzestrzec..ah, mam jakies wymagania, ale i w pewnym stopniu swoja wizje..Moglby mi ktos powiedziec, doradzic co moglabym dodac jeszcze do pokoju? Jest on dosc duzy....CO moglabym jeszcze wstawic, moze jednak inny kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
... choć nie Westwood
|
Zgadzam się, firany i zasłony wyglądają jakby jeszcze czasy Gierka pamiętały i burzą nowoczesny look pokoju. A jest naprawdę fajny
![]()
![]() |
![]() |
#1512 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam problem.. a raczej dylemat.. Mam pokój pomalowany na żółty,taki stonowany kolor i zastanawiam się w jakim kolorze dobrać zasłony i dywan,muszę też kupić meble i myślałam o jakimś ciekawym motywie na ścianie. No i tu pojawia się problem kolorystyki,przejrzałam wątek ale nadal mam dylemat czy kolor motywu dać brązowy,bordowy czy może ciemny fiolet?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Rozeznanie
|
Mój studencki pokój
![]() (moje łóżko - w panterkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
a ja się wreszcie doczekałam samorealizacji w względzie pokoju, bo cały od podstaw zrobiłam sama z pomocą mojego Tżta przy wykończeniu
![]() ![]() a kolorki są nieco bardziej żywe niż na zdj. (wina telefonu) nie mam aparatu stąd ta jakość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cudnie wyglądają, zwłaszcza dookoła drzwi.
![]() |
![]() |
#1516 |
Zadomowienie
|
Mój mały bałagan... czyli dużo za dużo
![]() ![]() Załącznik 2674946Załącznik 2674947Załącznik 2674948
![]() |
![]() |
#1518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kup pudełka i do nich chowaj kosmetyki, wygląda to lepiej niż taka wystawka. Masz całkiem sympatyczny pokoik, gdyby go tylko odgruzować ![]() Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2009-11-23 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
,
Edytowane przez ckin2u Czas edycji: 2009-11-24 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1520 |
Wtajemniczenie
|
o matko.. tak się zapytam.. ty się dobrze czujesz w takim zimnym niebieskim pokoju?
bo dla mnie osobiście ten kolor to jedna wielka porażka... nie obraź się ale to moje tylko odczucie.. a jak lubisz ten kolor.. to trzeba koniecznie go czymś złamać! bo wygląda dość e... hmmm brzydko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
dosc eee.. brzydko to on nie wyglada
![]() to nie jest intesywny niuebieski, tylko turkus, aprat przeklamuje kolory gdybys nie wiedziala ![]() jak bym sie dobrze nie czula to bym takiego koloru chyba nie miala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Wtajemniczenie
|
majasn
co do listw przy suficie przejdź się do sklepu i zobacz czy nie ma "narozników" lub czegoś w tym stylu bo kwiatki wygladaja fatalnie; ewentualnie z resztek podocinaj i wklej w miejsce kwiatków natomiast reszta super n-nika za duzo bibelotów ckin2u strasznie chłodny kolory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1523 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
co do listw przy suficie przejdź się do sklepu i zobacz czy nie ma "narozników" lub czegoś w tym stylu bo kwiatki wygladaja fatalnie; ewentualnie z resztek podocinaj i wklej w miejsce kwiatków
hmm poszukam czegoś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Wtajemniczenie
|
eh... wypisuje to co myślę o danych wnętrzach...
niepotrzebnie usunęłaś zdjęcia... jeśli ci się podoba .. przecież to ty tam mieszkasz nie ja.. napisałaś co możesz zmienić... to odpowiedziałam szczerze bo kłamać nie mam poco, że sam ten kolor jest zbyt przytłaczający jak dla mnie... i zimny... przydało by się go przełamać bo stwarza wrażenie klatki... słońce niema co kasować... a nóż by coś z tego wyszło... moje zdanie o niebieskim kolorze w wnętrzu jakimkolwiek jest takie.... to miałby być dodatek, jestem zdania że najbardziej efektownie wygląda ten kolor w połączeniu z bielą, czernią, brązem i zielenią. No i szarość, która jest modna w tym sezonie i pasuje do każdego koloru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze takie tam....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1529 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bo teraz to niestety rzeczywiście daje to efekt pokoju jakiejś babci, która na starość zaczęła chomikować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Przyczajenie
|
Zainspirowałam się waszymi pokojami, i też chciałabym coś zmienić. Dodaje zdjecia pokoju, poradzcie
![]() http://img16.imageshack.us/i/dsc04298g.jpg/ http://img4.imageshack.us/i/dsc04299kk.jpg/ http://img16.imageshack.us/i/dsc04300a.jpg/ http://img16.imageshack.us/i/dsc04301lc.jpg/ http://img16.imageshack.us/i/dsc04302a.jpg/ ps. przepraszam za balagan xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.