Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 22:56   #4171
tiniloczek
BAN stały

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
tini czy ta sliczna dziewczynka to Twoja corka jest ?
Tak to moj aniolek
Jutro konczy 4 latka
Wiecie co -spodobalo mi sie jak mowicie do mnie Tini-chyba bede kazala tak wszystkim do siebie mowic

Edytowane przez tiniloczek
Czas edycji: 2009-11-12 o 22:59
tiniloczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 23:01   #4172
MyaDiva
Zakorzenienie

Angelka-no na tym forum same śliczne laski , słowo daje po co Wam te cycki. I włosy jaaakie długie

To proszę i moje foteczki.
Listopadowa - NIE MA W MOIM ZESTAWIE 4.20-logo

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-12 o 23:37
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 23:12   #4173
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Angelka-no na tym forum same śliczne laski , słowo daje po co Wam te cycki. I włosy jaaakie długie

To proszę i moje foteczki.
Listopadowa - NIE MA W MOIM ZESTAWIE 4.20-logo

Moje wlosy byly takie dlugie jeszcze dwa tyg.temu. Ostanio bylam w Pl. i je troche skrocilam, bo mi za dlugie byly i troche nie wygodne. No ale z Twoimi to bym nie mogla konkurowac. Bardzo podobasz mi sie na 2 fotce. A piesek tez fajny

Edytowane przez agnelka.pl
Czas edycji: 2009-11-12 o 23:15
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 23:12   #4174
listopadowa80
Zakorzenienie

Mya - tak wygląda (jak te dwa zdjęcia poniżej)

http://programy.magazynyinternetowe....view_4_20.html
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 23:22   #4175
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mya - tak wygląda (jak te dwa zdjęcia poniżej)

http://programy.magazynyinternetowe....view_4_20.html
Tamto wywalam-zciągam to

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-11-12, 23:30   #4176
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Tamto wywalam-zciągam to
To mam nadzieję, że tym razem się uda
Stary 2009-11-12, 23:43   #4177
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Moje wlosy byly takie dlugie jeszcze dwa tyg.temu. Ostanio bylam w Pl. i je troche skrocilam, bo mi za dlugie byly i troche nie wygodne. No ale z Twoimi to bym nie mogla konkurowac. Bardzo podobasz mi sie na 2 fotce. A piesek tez fajny
Obcięłaś? oj ja to moich nie oddam , od dziesięciu lat omijam fryzjera. A z ten psiak to takie nasze małe Słoneczko.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez tiniloczek Pokaż wiadomość
Tak to moj aniolek
Jutro konczy 4 latka
Wiecie co -spodobalo mi sie jak mowicie do mnie Tini-chyba bede kazala tak wszystkim do siebie mowic
to KTOŚ ma jutro ważne święto 100 latek
A śliczna jak aniołek

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Jeszcze miesiąc i nasza Mya w końcu odsapnie
czy i Ty, i Sowa miałyście siniaki? jak czytam to aż mi ciarki przechodzą-bo mi to się całe wieki takie wylewy goją . Czy u pani dr zawsze są siniaki po op, czy Wy może na nie podatne jesteście?

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-12 o 23:45
Stary 2009-11-12, 23:46   #4178
TiNi87
BAN stały

Witam
Bedac juz tanimloczkiem ,tulimoczkiem ,tililoczkiem :
bedac ochrzczona jako Tini -za co :
Tini brzmi tak miekko
Tin idzie w odstawke
Z nowym biustem ,z nowym nikiem witam wszystkich ponownie
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 23:52   #4179
TiNi87
BAN stały

Mya dziekuje ;* w imieniu aniolka
Niezla kosa z ciebie przy tym autku

I tak urodzinowo podziwiajcie moja slicznotke

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-14 o 13:51
Stary 2009-11-12, 23:52   #4180
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wy tak produkujecie, ze chyba musze zwolnic sie z pracy, zeby za Wami nadazyc

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

na party w realu, to ja tez sie pisze, skoro na bejbusia musze jeszcze poczekac, to nic nie stoi na drodze tylko niech ja w koncu do Ciebie dojade .
może jakiś urlopik masz zaległy
Następnym razem za bejbusia też będziemy kciuki trzymać-musi się udać, a na party wzniesiemy za to toast

Stary 2009-11-12, 23:54   #4181
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

czy i Ty, i Sowa miałyście siniaki? jak czytam to aż mi ciarki przechodzą-bo mi to się całe wieki takie wylewy goją . Czy u pani dr zawsze są siniaki po op, czy Wy może na nie podatne jesteście?
Sówka to faktycznie miała/ma mega siniaki. Ja też miałam ogromne - głównie na brzuchu i prawej piersi (od strony bocznej) - i utrzymywały się gdzieś prawie 2 miesiące. Ale ja mam taką tendencję, nawet jak się lekko uderzę to od razu mam siniaka
Stary 2009-11-13, 00:13   #4182
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Witam
Tini brzmi tak miekko
Tin idzie w odstawke
TINI mi też się bardzo podoba

A ANIOŁEK -, jak malowana

A trzy ostatnie fotki to na specjalne zamówienie były i zamawiający sam je sobie robił.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Sówka to faktycznie miała/ma mega siniaki. Ja też miałam ogromne - głównie na brzuchu i prawej piersi (od strony bocznej) - i utrzymywały się gdzieś prawie 2 miesiące. Ale ja mam taką tendencję, nawet jak się lekko uderzę to od razu mam siniaka
na brzuchu ? Dwa miesiące ? To u mnie będą z rok - jeśli będą . I wyczytałam, że tylko mięsko można przykładać .

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-13 o 00:15
Stary 2009-11-13, 00:21   #4183
TiNi87
BAN stały

A trzy ostatnie fotki to na specjalne zamówienie były i zamawiający sam je sobie robił.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Dobrze,ze zdazyl zrobic inny to by obiektyw zaslinil i dupa blada
Pytanie do tych co maja na plasterki-czy ta rana jest tez szyta czy tylko zaklejona??

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-13 o 00:23
Stary 2009-11-13, 00:38   #4184
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze,ze zdazyl zrobic inny to by obiektyw zaslinil i dupa blada
Pytanie do tych co maja na plasterki-czy ta rana jest tez szyta czy tylko zaklejona??
Ja miałam zszytą i zaklejoną

Stary 2009-11-13, 00:39   #4185
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Ja miałam zszytą i zaklejoną
Ale to sa rozpuszczalne nici??
Ja juz lece

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-13 o 00:51
Stary 2009-11-13, 01:06   #4186
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

na brzuchu ? Dwa miesiące ? To u mnie będą z rok - jeśli będą . I wyczytałam, że tylko mięsko można przykładać .
No, najgorsze siniole miałam na brzuchu. Pani dr nie zaleca stosowania preparatów p-obrzękowych na piersi, ale na brzuchu można. Więc piersi okładałam zamrożonym mięchem, a brzuch smarowałam altacetem w żelu

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Cytat:
Tini - no coś ty. Przecież nie można zostawić otwartej tak dużej rany (chyba, że są zakładane dreny, wtedy zostaje mały otwór). Oczywiście, że jest zszyta - albo szwem śródskórnym/kosmetycznym (nici wchłanialne) albo szwem węzełkowym (nici niewchłanialne)
Stary 2009-11-13, 01:07   #4187
solevita
Raczkowanie

Witam Was dziewczyny maliny
postanowilam sie odezwac , bo jakos tylko tak z ukrycia czytam was , ale ma to wspolnego z moimi perlami , ktore jeszcze nie sa takie jakie byc powinnyc , a wchodzic piszac ciagle jakies niezadowolenia , to tak nie zabardzo ,bo humoraski fajne macie i psuc wam ich nie chce.

pozdrawiam Was cieplutko

Ps . jest jak by mala poprawa , ale i tez zmienilam bandazowanie , ta piers ktora ladnie zeszla w dol podtrzymuje bandarzem a ta druga ktore jest wyzaj naciskam banarzem , nie podtrzymujac jej niczym podspodem.

nie wiem czy ten moj wymysl cos pomoze ale mam uczucie ze jest lepiej . no chyba ze miesien sam zaczol puszczaca ja tu sie podniecam ze to moj wymysl , zrobilam tak bo przeczytalam na niemieckim forum w ktorym udziela sie tez lekarz , ze radzi nawet do 3 miesiecy po operacji badarzowanie sie , lub pas , pisze tez ze jezeli jedna piers jestwyzej o drugiej mozna badarzowac tak ze na ta piers wyzej polozona wiecej nacisku robic wkladajac jeszcze os dodatkowo pod pas .
solevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 01:12   #4188
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solevita Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny maliny
postanowilam sie odezwac , bo jakos tylko tak z ukrycia czytam was , ale ma to wspolnego z moimi perlami , ktore jeszcze nie sa takie jakie byc powinnyc , a wchodzic piszac ciagle jakies niezadowolenia , to tak nie zabardzo ,bo humoraski fajne macie i psuc wam ich nie chce.

pozdrawiam Was cieplutko

Ps . jest jak by mala poprawa , ale i tez zmienilam bandazowanie , ta piers ktora ladnie zeszla w dol podtrzymuje bandarzem a ta druga ktore jest wyzaj naciskam banarzem , nie podtrzymujac jej niczym podspodem.

nie wiem czy ten moj wymysl cos pomoze ale mam uczucie ze jest lepiej . no chyba ze miesien sam zaczol puszczaca ja tu sie podniecam ze to moj wymysl , zrobilam tak bo przeczytalam na niemieckim forum w ktorym udziela sie tez lekarz , ze radzi nawet do 3 miesiecy po operacji badarzowanie sie , lub pas , pisze tez ze jezeli jedna piers jestwyzej o drugiej mozna badarzowac tak ze na ta piers wyzej polozona wiecej nacisku robic wkladajac jeszcze os dodatkowo pod pas .
Solevita - cieszę się, że widzisz poprawę. Ja nie miałam takich zaleceń, żeby się bandażować, więc nie znam dokładnie techniki bandażowania, ale skoro czytałaś forum na którym porad udziela lekarz to z pewnością robisz to dobrze (ale też zawsze możesz poradzić się swojego dr). Z całą pewnością pierś będąca wyżej musi być silniej uciśnięta od góry.
Stary 2009-11-13, 01:23   #4189
solevita
Raczkowanie

Cytat:
Solevita - cieszę się, że widzisz poprawę. Ja nie miałam takich zaleceń, żeby się bandażować, więc nie znam dokładnie techniki bandażowania, ale skoro czytałaś forum na którym porad udziela lekarz to z pewnością robisz to dobrze (ale też zawsze możesz poradzić się swojego dr). Z całą pewnością pierś będąca wyżej musi być silniej uciśnięta od góry.
Zalecenie od mojego lekarza bylo nosic pas , ale pas bedzie ucikal mi obie piersi , co nie uwarzam za dobre poniewarz prawa piers lezy bardzo dobrze .hm dolaczam fotki , mam wrazenie ze jest lepiej , troche wymietolone te moje perly przez te bandarze
Stary 2009-11-13, 01:31   #4190
solevita
Raczkowanie

Listopadowa kochana powiedz mi , czy u Ciebie jest tez juz jakas poprawa, z tego co pamietam pisalas ze pani doktor zalecila Ci basen. Powiedz mi przy plywaniu nie bolal Ciebie miesien , myslisz ze to cos pomoglo , pytam bo bardzo lubie basen ale nie wiem czy bede juz mogla ,musiala bym tez zapyta lekarza.

Wiesz moze jak u Horo , wyglada sytuacja bo tez jej troche miesien trzymal?
Stary 2009-11-13, 01:40   #4191
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solevita Pokaż wiadomość
Listopadowa kochana powiedz mi , czy u Ciebie jest tez juz jakas poprawa, z tego co pamietam pisalas ze pani doktor zalecila Ci basen. Powiedz mi przy plywaniu nie bolal Ciebie miesien , myslisz ze to cos pomoglo , pytam bo bardzo lubie basen ale nie wiem czy bede juz mogla ,musiala bym tez zapyta lekarza.

Wiesz moze jak u Horo , wyglada sytuacja bo tez jej troche miesien trzymal?
Solevita - różnica u ciebie, w porównaniu do poprzednich fotek, jest kolosalna!.
U mnie mięsień nadal jeszcze trzyma, ale jest dużo lepiej i z każdym dniem widzę poprawę. Choć asymetria nadal widoczna (teraz to głównie asymetria w poziomie brodawek). Ale generalnie jest ok
Na basen miałam śmigać - ale byłam tylko raz (brak czasu). I powiem ci szczerze, że nic mnie nie bolało. Oczywiście nie mogę napisać, że coś pomogło z racji tego, że tylko jeden raz zawitałam na pływalni
Pani dr pozwoliła mi pływać po 3 m-cach, ale wiesz, co lekarz to inne zalecenia. Zapytaj swojego dr. Basen - fajna sprawa, doskonały trening dla mięśni. Ale żeby były efekty to trzeba pływać regularnie

A Horo? Horo ma cycki idealne. Jej to już chyba puścił ten , no albo prawie
Stary 2009-11-13, 01:55   #4192
solevita
Raczkowanie

Cytat:
Solevita - różnica u ciebie, w porównaniu do poprzednich fotek, jest kolosalna!.
U mnie mięsień nadal jeszcze trzyma, ale jest dużo lepiej i z każdym dniem widzę poprawę. Choć asymetria nadal widoczna (teraz to głównie asymetria w poziomie brodawek). Ale generalnie jest ok
Na basen miałam śmigać - ale byłam tylko raz (brak czasu). I powiem ci szczerze, że nic mnie nie bolało. Oczywiście nie mogę napisać, że coś pomogło z racji tego, że tylko jeden raz zawitałam na pływalni
Pani dr pozwoliła mi pływać po 3 m-cach, ale wiesz, co lekarz to inne zalecenia. Zapytaj swojego dr. Basen - fajna sprawa, doskonały trening dla mięśni. Ale żeby były efekty to trzeba pływać regularnie

A Horo? Horo ma cycki idealne. Jej to już chyba puścił ten , no albo prawie
Oj to szkoda myslalam ze u Ciebie szybsze poprawy, ale najwazniejsze jest chyba ze wogole wiac ze cos sie dzieje , to daje taka mala otuche , patrzac na twoje fotki musze przyznac mi podobaja sie perly bardzo , i ja nie wiedze az tak duzej asymetri , ale wiem ze samemu widzi sie to inaczej , ale i ciesze sie bo mam uczucie ze potrafisz sie juz z Twoich skarbow cieszyc,Trzymaj tak dalej az bedzie to 100%
no tak 1 na basenie to chyba malo ja zapytam mojego doktorka co on o tym sadzi , zobaczymy,
no i dziekuje chyba naprawde zaczyna cos tam w tej perle dzialac oby na korzysc)))

Edytowane przez solevita
Czas edycji: 2009-11-13 o 01:57
Stary 2009-11-13, 08:25   #4193
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=MyaDiva;15248429]Angelka-no na tym forum same śliczne laski , słowo daje po co Wam te cycki. I włosy jaaakie długie

A ja nie widzialam

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Witam
Tini brzmi tak miekko
Tin idzie w odstawke
Witaj Tini -Tini brzmi super

Tini - wszystkiego naj dla Twojego Aniolka

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-11-13 o 08:28
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 08:40   #4194
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

Ja miesiąc przed zabiegiem brałam arnice montana i teraz po też biorę - nie mam ani jednego siniaczka a też mam tendencję do tworzenia wystarczy lekko się gdzieś pacnąć i fiolecik wyłazi..może ta arnica jednak działa??

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Mya dziekuje ;* w imieniu aniolka
Niezla kosa z ciebie przy tym autku

I tak urodzinowo podziwiajcie moja slicznotke
!00 latek zdrowia i szczęścia!!!
4 latka to już poważny wiek !!!

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 08:51   #4195
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Ja miesiąc przed zabiegiem brałam arnice montana i teraz po też biorę - nie mam ani jednego siniaczka a też mam tendencję do tworzenia wystarczy lekko się gdzieś pacnąć i fiolecik wyłazi..może ta arnica jednak działa??

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

!00 latek zdrowia i szczęścia!!!
4 latka to już poważny wiek !!!
ojjj bardzo powazny , delektuj sie tym u nas nawet nie wiem kiedy to zlecialo , a teraz naszy dziewczynka bedzie miala 8 lat
Kurcze , ale ten czas leci
Stary 2009-11-13, 09:11   #4196
agnes281
Wtajemniczenie

witam w piątek 13-go ;-))))
a kto wymyslił ksywe TINI? hmmmm....Ja ;-))))

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 09:21   #4197
Miskaa78
Kazar Lady

no nie..faktycznie piątek 13-go

uuuuuu ła

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 09:27   #4198
pysia222
Zakorzenienie

Jaka tu dzisiaj cisza jest pewnie znowu naprodukujecie kilometry jak ja bede w pracy

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-11-13 o 09:31
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-13, 09:30   #4199
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
witam w piątek 13-go ;-))))
a kto wymyslił ksywe TINI? hmmmm....Ja ;-))))
Jestescie chronione aureola mojej panienki
W taki dzien nic zlego nie moze sie stac (tfu tfu-zeby nie zapeszyc)
Dziekuje za nadanie mi tozsamosci I jakze pieknej
Listopadowa faktycznie glupio pytam o plasterki -lecz wiara w postep medycyny i plasterki bylam zdolna uwierzyc ,ze potrafia utrzymac rane ,lecz na logike -widzac jak plasterki powoli sie odklejaja, nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec sobie Nina -jaka ty glupia jestes
Dziekuje wszystkim za zyczenia

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-13 o 09:34
Stary 2009-11-13, 09:30   #4200
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
no nie..faktycznie piątek 13-go

uuuuuu ła
a no jak samopoczucie? ja chyba znów cos dzwignęłam, i tym razem lewa pierś---skórkę sobie naciagnelam tą z blizny i mnie szczypie, oby znów nie leciała ropa

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości