|
|
#4531 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Tylko, że nie mam nikogo tak zaufanego... Najchętniej nie mówiłabym nikomu. A może jakaś wizażanka w wolnej chwili mi potowarzyszy. Pewnie gdzieś za rok będę to robić, nie wcześniej.
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy anatomicznych ... byc moze z uwagi na różnice w w szerokosci i wysokości implantow... piersi nie wygladają jednak na takie okrągle... no i sutki nie sa idealnie pośrodku żelków
|
|
#4533 |
|
BAN stały
|
Horo, Ja mam sutek chyba prawie na środku, ale mam taki łezkowaty kształt piersi i to mi się w nich podoba.
|
|
|
|
#4534 |
|
Kazar Lady
|
nie moge skojarzyć a bylas na konsultacji lekarz Ci jakieś zaproponował wkładki?
|
|
|
|
#4535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak myślałam między 325 a 350cc także dużo się nie pomyliłam.. a te podpisy to były na stronkach z tymi zdjęciami... i właśnie na nich widać, że rozmiar rozmiarowi nierówny.. jedna ma np 350 i wyglądają na duże a u innej to samo 350 wygląda na mniej... Dzięki Horuś za sugestię... jestem bardzo wdzięczna.. Zobaczymy co mi lekarz doradzi.. ehh..jeszcze kawał drogi przede mną.. buziaki |
|
|
|
|
#4536 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zdjęcie w bikini - MEGA !! i jaki odstęp między piersiami... ciekawe co byś miała gdzieś z.... 250cc Cytat:
Aniulku, jaki masz sportowy stanik? mi najwygodniej póki co w trimphie ale oni mają dopiero od 70 obwód i tu mi trochę luźno jest, ale generalnie trzyma dobrze (nie znalazłam jeszcze pasującego idealnie shock absorbera, a szkoda mi kasy na zamawianie z anglii i jak nie trafię, to będzie płacz Cytat:
![]() ![]() życzę powodzenia - moze się udać, ja co najmniej klika dziewczyn kojarzę z innego forum którym się udało zorganizować op tak, żeby nikt nie wiedział. to trochę podnosi koszty zabiegu, ale da się zorganizować na pewno
|
|||
|
|
|
#4537 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- agnes, co fotka, to cycusie śliczniejsze ![]() a stanik jest super ![]()
|
|
#4539 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4541 | |
|
Zadomowienie
|
Agnes - bardzo ładny biuścik
czytałyście z linka który Miśka wkleiła Cytat:
jak można szantażować lekarza jakimiś oszczerstwami (nie mówię, że ta dziewczyna której się rozstaw nie podoba lekarza szantażuje, bo przecież nic w tym guście nie pisze, ja też pisałam że mi się mój rozstaw nie bardzo podobał, ma prawo mieć własne zdanie i nie widzę nic oszczerczego w jej postach) - żeby wymienił za darmo wkładki na większe skoro one o tym piszą.. to może wiedzą o co chodzi bosh! jestem w szoku. manipulacje na forum to jedno, ale jakieś szantaże... heloł.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4542 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4543 |
|
Rozeznanie
|
Ale masz super przody , a jakie wieeeeeelkieNo to jak juz agnes zaczela, to moze inne pojda w jej slady , prosze o foteczki
|
#4544 |
|
Zadomowienie
|
Sami, mam jednego Triumph'a ale tez byl luzny w obwodzie. Zwezili mi go jednak i jest ok. Nie mniej najbardziej jestem zadowolona z pancernego stanika sportowego z sieciowki M&S
Agnes, piekny biuscik |
|
|
|
#4545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item735538002_triu...wyprzedaz.html
|
|
#4546 | |
|
Zadomowienie
|
bo przez pierwszy tydzień raczej będziesz wymagała pomocy i opieki.. kojarzę tylko jedną dziewczynę, która sama przez wszystko przechodziła, w domu powiedziała, że jedzie w delegację, wynajeła w hotelu blisko kliniki pokój i taxi pojechała dzień po op tam i tam siedziała tydzień - ale to twarda sztuka była. ja bym sama nie wytrzymała - nawet podnosić mi się było ciężko (no i generalnie samemu na początku się nie powinno), nawet jak odchodzi Ci jedzenie, bo jesz w hotelu, to samemu po prostu bym się bała.
więc musisz opłacić oprócz hotelu etc jeszcze kogoś do opieki ewentualnie.. już sam hotel (czy doby w klinice, ale nie wszystkie się zgadzają, wiem że w mojej klinice można zostać do dwóch, a jak się chce więcej to w takim zaprzyjaźnionym z kliniką hoteliku z opieką medyczną można dochodzić do siebie) to też koszta dodatkowe.. tak żeby rodzina się nie poznała to nie wiem czy po paru dniach od op dasz radę ściemniać ![]() Cytat:
![]() poprzymierzam przy okazji
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-15 o 21:36 |
|
|
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
cycusie dziękuja wam za komplementy;-)))))
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałąm op w jeden dzień, wyszłam z kliniki na drugi, przejechałam na "trzęsąco" 300 km do domu i ... od następnego dnia byłam sama z dziećmi, O op nikt nie wiedzial, mąż - praca, a ja - bez niczyjej pomocy. dalam radę , bo musiałam. najmłodszy synek mial 9 miesięcy i nie chodzil (jeszcze noszenie, wkładanie do łóżeczka), córeczka zaledwie 2 latka, najstarszy syn jedynie samodzielny. Ale codziennie sprzątanie, gotowanie, pranie i prasowanie. Najgorzej bylo wyjść na spacer z 2 maluchów - 4 piętro i oboje na raz znosilam i wnosilam na obu rękach. Cyborg...
|
|
#4551 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
mnie dziwi że jak padnie jeden post na nie dla MISTRZA z południa Polski to pojawiają się od razu nawet w niedzielne przedpołudnie wszystkie dawne pacjentki które od dawna nie zaglądały na forum... Może liczą na to ze nikt się nie pokapuje ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
POważnie podziwiam, twarda kobitka z Ciebie !!
|
||
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mialam wyjścia, ale... było ciężko... czasem załowałam, ze dla glupich cycków tak cierpię. Ale szybko minęło, zapomniałam o bolu i jest git
|
|
#4553 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
nie to zebym już się zastanawiała nad kolejną |
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy mi sie uda .........zobaczymy nie mam pojecia jak na to wszystko zareaguje moje cialo , moze byc tyk , ze faktycznie przez kilka dni nie wstane z lozka , ale dzieki Tobie jest nadzieje , ze jednak mozna szybko dojsc do siebie ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- agnessa30 - bardzo ladne przody , mi wlasnie taki rozmiar sie podoba ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- agnes281 - Twoje przody naprawde slicznie sie ukladaja , z dnia na dzien coraz bardziej kusza
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
ewitanna-ja pierwszą op miałam rok temu-nikt nie wiedział. Nawet Manuel
. A w domu mam dziesięcioletnią pociechę.I tak zostało do teraz, (no tylko przed Manuelem nie dało się długo ukrywać ). Fakt, że ja po operacji byłam sprawna, przeszłam wszystko bez bólowo. Gdybym była cierpiąca musiałabym odesłac dziecko do dziadków-bo inaczej ciężko by było ukryć moją niedyspozycję. A czy bym sobie poradziła sama gdybym walczyła z bólem?-a jakie bym miała inne wyjście? Jednak będąc w domu w ostateczności zawsze można kogoś poprosić o pomoc-i tak bym zrobiła, gdybym musiała. Teraz jestem przed drugą operacją, którą będę miał na drugim końcu Polski. Nie wiem jak będę się czuła-tu nie ma reguły. Pani dr robi operacje inną techniką i bardzo możliwe, że będę umierać, i wtedy wracam do Warszawy-na miejscu zawsze jak już będzie taka konieczność poproszę kogoś o zrobienie chociaż kanapki Jeśli będę czuła się tak jak po pierwszej op to rozważę zostanie w hotelu do zdjecia szwów -bo akurat u mnie to nie wyjdzie drożej niż dojazd za pięć dni tyle kilometrów w dwie strony. Nie wiem gdzie będziesz miała op-jeśli w W-wie to skoczę do apteki i zrobię Ci kanapkę jeśli będzie trzeba , nie ma problemu---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MyaDiva;15303146]Nie wiem gdzie będziesz miała op-jeśli w W-wie to skoczę do apteki i zrobię Ci kanapkę jeśli będzie trzeba
, nie ma problemuWidac , ze serduszko masz cieplutkie i wielkie
|
#4557 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kochana jesteś. Jestm z W-wy. Ale skoro Ty masz najpierw op to daj znać, serio, może na coś się przydam? Mogę na priv podać namiar na siebie. |
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Mya Twoj post podobnie jak post horo poprawil mi dzisiaj samopoczucie
Ja juz po tygodniu mam zamiar do moich dzieciakow wrocic ( oczywiscie nie cwiczyc ) ale ktos musi sie nimi zajac . Wiec moze jednak uda mi sie moj szalony plan w zycie wprawic
|
#4559 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
.---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
W W-wi to mam dziecko, rodzinę -no i Manuela, który tym razem już wie o operacji (i wie tylko on), więc w razie czegoś do sklepu i apteki kogoś wyślę. A ja będę miała grypęAle jak bedę miała doła i ochotę by mnie ktoś dobił to chętnie zadzwonię
|
|||
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka mozliwosc sobie tez zostawilam Czym blizej op. tym wiecej watpliwosci mam
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Od paru dni jogginguje