Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-19, 11:32   #1291
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

mam takie pytanko: w 15 miałam zamówienie na kwote wymaganą do USB.zamówiłam to USB ale teraz chciałabym zrobic zwrot.czy w takim wypadku dostane to USB?
Stary 2009-11-19, 11:33   #1292
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Żel pod prysznic In Bloom by R.W w przeźroczystym opakowaniu, i tu problem, bo wygląda jakby ktoś odlał połowę. Rozumiem,ze opakowania są duże, aby wyglądały na większe, a kosmetyku w środku jest mało, ale to powinno być tak zrobione, aby nie było tego widać gol
łym okiem. Balsam jest nieprzeźroczysty i jest ok. Głupio dać taki żel wypełniony do połowy, czy Wy też tak macie,?

Mam pytanie, dla pewności, czy kadzidełka w kat. 17 można kupić z jakimś kosmetykiem SPA w promocji za 34,40? Nie zauważyłam nigdzie warunku, że nie, ale może zgapiłam?
no to już się boje tych swoich zestawów in bloom

kadzidełka można kupić za 34,90 bez żadnego warunku a jak kupisz kadzidełka to możesz wtedy kupić płatki różane za 9,90
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 11:33   #1293
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież to norma. W Krakowie też sklepy z Avonem są na porządku dziennym. Nie każdy jak widać rozumie sprzedaż bezpośrednią tak samo.

Wrażenia po dostawie mojej paczki z kat.16:
Torebki na kosmetyki pogniecione i wyglądają jak psu z gardła wyjęte, wstyd dać klientkom.
Żel pod prysznic In Bloom by R.W w przeźroczystym opakowaniu, i tu problem, bo wygląda jakby ktoś odlał połowę. Rozumiem,ze opakowania są duże, aby wyglądały na większe, a kosmetyku w środku jest mało, ale to powinno być tak zrobione, aby nie było tego widać gol
łym okiem. Balsam jest nieprzeźroczysty i jest ok. Głupio dać taki żel wypełniony do połowy, czy Wy też tak macie,?
Chwalę odżywkę do paznokci ze złotem. Trzyma się na paznokciach bardzo długo, u mnie już 10 dni i daje bardzo ładny subtelny połysk. Czy ma inne pozytywne działanie na paznokcie nie wiem, bo ja mam twarde i zdrowe paznokcie i traktuje ją jako właśnie ozdobny błysk.
Na masło ja i moje klientki czekamy do następnego katalogu, bo wtedy bardzo, bardzo się opłaca.
Nadal nikt nie zamowił ani zegarka E.L., ani różanych płatków do kąpieli, ani ozdób choinkowych.

Mam pytanie, dla pewności, czy kadzidełka w kat. 17 można kupić z jakimś kosmetykiem SPA w promocji za 34,40? Nie zauważyłam nigdzie warunku, że nie, ale może zgapiłam?

W brakach mam nadal szczotkę z naturalnym włosiem.
napisz do nich o tych torebkach ! jak oni nas traktuja
Stary 2009-11-19, 11:44   #1294
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość

kadzidełka można kupić za 34,90 bez żadnego warunku a jak kupisz kadzidełka to możesz wtedy kupić płatki różane za 9,90
Wiem, ale teraz w 16 kadziedelka są po 34,90, a w kat. 17 za dwie ich sztuki zaplacę 34,40. Dobrze myślę?O to mi chodzi w 17.

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
napisz do nich o tych torebkach ! jak oni nas traktuja
Już napisalam, ale zamiast się użerać wolalabym,aby myśleli i pakowali je na dno paczek, a nie pomiędzy cięzki żele i balsamy.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 11:44   #1295
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
A w torebkę Mary- Bath wchodzi format A4? i jest rzeczywiście szara czy szaro-kremowa?
Torebka jest szara i kremowa.
A4 prawie wchodzi - np teczkę trzeba trochę wygiąć

Cytat:
Napisane przez misinka Pokaż wiadomość
- brak błyszczyka Sugar Caine
Wczoraj składałam zamówienie i mam ten błyszczyk

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 11:53   #1296
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ale teraz w 16 kadziedelka są po 34,90, a w kat. 17 za dwie ich sztuki zaplacę 34,40. Dobrze myślę?O to mi chodzi w 17.
no tak, masz rację faktycznie jest napisane kup 2 za 34,40
dziwne trochę w katalogu 16 jest droższe a w 17 za niewiele niższą cenę można kupić dwa
Stary 2009-11-19, 11:55   #1297
misinka
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Przepraszam.....źle ujęłam moje braki
Miałam te towary na fakturze a oni mi ich nie przysłali
misinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:00   #1298
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam.....źle ujęłam moje braki
Miałam te towary na fakturze a oni mi ich nie przysłali

W kulki sobie lecą

Ciekawe co to będzie przed samymi świętami

Zrobiłam promocję -15% na droższe zapachy, dołaczyłam strony zapachowe ze starszych katalogów, zeby klientki poznały jak najwięcej zapachów - może coś jeszcze dojdzie do zamówienia

Instagram

Stary 2009-11-19, 12:06   #1299
misinka
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Nio dokładnie....lecą w kulki jak cholera
czasem sie zastanawiam, czy osoby pakujące te towary umieją liczyć do 10??
To juz moja druga przeprawa z nimi....
Mam nadzieję, że przed świętami nic nie wywiną głupiego
Bez sensu to jest....potem to my sie musimy tłumaczyć przed klientkami a nie oni
Stary 2009-11-19, 12:51   #1300
renia0809
Wtajemniczenie

wiecie do kiedy można wysyłać rozwiązania krzyżówki nr 45?
nie wiem jak wy ale ja jeszcze niestrudzenie wysyłam mając nadzieję że podadzą kiedyś wyniki...
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:11   #1301
czajana
Raczkowanie

Cytat:
ja miałam w swoim zamówieniu zestaw in bloom i był ok i balsam i żel wyglądały na pełne za to spotlight niestety objawił się częściowo niedopełnionym balsamem
Stary 2009-11-19, 13:13   #1302
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
mam takie pytanko: w 15 miałam zamówienie na kwote wymaganą do USB.zamówiłam to USB ale teraz chciałabym zrobic zwrot.czy w takim wypadku dostane to USB?
Stary 2009-11-19, 13:27   #1303
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
jasne onie i tak naciskają aby to kupowac, nie martw sie przeciez nie moglas przewidziec ze ktos cos zwroci, ja tez tak zwracam i jest ok.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:34   #1304
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Przeczytaj dokładnie regulamin tego programu bo o ile dobrze pamiętam to coś było napisane że jeśli zwroty Ci pomniejszą te 250zł to trzeba bedzie zapłacic za np. usb pełną cene. Aczkolwiek czytałam to dawno i nie dokładnie kojarze o co chodzilo, ale pamietam ze sie zdziwilam..

edit:
Ale to chyba chodziło o te zwroty bieżace, teraz to juz chyba sie nie liczy:P

Nie wiem.. Przepraszam, zamotałam się

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

Edytowane przez aqqA
Czas edycji: 2009-11-19 o 13:36
aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:35   #1305
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czajana Pokaż wiadomość
ja miałam w swoim zamówieniu zestaw in bloom i był ok i balsam i żel wyglądały na pełne za to spotlight niestety objawił się częściowo niedopełnionym balsamem
to dobrze, ale kurczę spotlight też zamówiłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 13:46   #1306
ewa_krk
Raczkowanie

Mam do Was takie pytanko odnośnie tuszu super shock zamówiłam go w zestawie z perełkami i zastanawiam sie czy to normalne ze on tak strasznie śmierdzi taka stęchlizną nie wiem czy to przez to ze specjalna edycja czy jak date produkcji ma w porzadku bo pisze 8.11.2009.Naprawde fajnie mi rzęsy podkręca ta szczoteczka tez jest ok ale ten smrodek mnie dobija. To moj pierwszy zakup tego tuszu dlatego sie zastanwiam czy wszystkie tak śmierdza? czy poprostu dostałam jakiś niewypał

ewa_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:51   #1307
aaaania1989
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15374237]jasne onie i tak naciskają aby to kupowac, nie martw sie przeciez nie moglas przewidziec ze ktos cos zwroci, ja tez tak zwracam i jest ok.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Przeczytaj dokładnie regulamin tego programu bo o ile dobrze pamiętam to coś było napisane że jeśli zwroty Ci pomniejszą te 250zł to trzeba bedzie zapłacic za np. usb pełną cene. Aczkolwiek czytałam to dawno i nie dokładnie kojarze o co chodzilo, ale pamietam ze sie zdziwilam..

edit:
Ale to chyba chodziło o te zwroty bieżace, teraz to juz chyba sie nie liczy:P

Nie wiem.. Przepraszam, zamotałam się
to ja już nie wiem
Stary 2009-11-19, 13:54   #1308
tess_d
Zadomowienie

Dziewczyny, widziała któraś z Was 'na żywca' torebkę Yoko ?
Będę dziś składać zamówinie i nie wiem czy w ogóle jest warta zachodu. W katalogu jak zwykle wygląda iteresująco, elegancko, ale to jednak siedem dych. Można trochę dorzucić i ma się za podobną cenę np. Vera Bags.
Hm... kusi mnie ona

Będę wdzięczna za każdą opinię
tess_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 14:03   #1309
misinka
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

tess_d Dziewczyny, widziała któraś z Was 'na żywca' torebkę Yoko ?
Będę dziś składać zamówinie i nie wiem czy w ogóle jest warta zachodu. W katalogu jak zwykle wygląda iteresująco, elegancko, ale to jednak siedem dych. Można trochę dorzucić i ma się za podobną cenę np. Vera Bags.
Hm... kusi mnie ona

Ja ją oglądałam ostatnio w COK-u....według mnie jest super i jak na torebki Avonove jest naprawdę fajnie wykonana. Więc polecam, a i ten kolorek jest przesliczny...taka czerń wpadająca w granat
Ja ją sobie zamawiam ale w kat 17/2009 bo jest tańsza
Stary 2009-11-19, 14:12   #1310
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ją oglądałam ostatnio w COK-u....według mnie jest super i jak na torebki Avonove jest naprawdę fajnie wykonana. Więc polecam, a i ten kolorek jest przesliczny...taka czerń wpadająca w granat
tańsza o 0,09 zł
w katalogu 16 jest za 69,99 a w 17 za 69,90 to żadna oszczędność
Stary 2009-11-19, 14:19   #1311
tess_d
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
tańsza o 0,09 zł
w katalogu 16 jest za 69,99 a w 17 za 69,90 to żadna oszczędność
Dzięki misinka
To wygląda na to, że ulegnę jednak pokusie, i to w 16-tce. A co ! Będę rozrzutna i nie będę czekać na niższą cenę
Stary 2009-11-19, 14:21   #1312
misinka
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

andziat ale sie zakręciłam Przepraszam, ale mi się pomięchało....nie wiem dlaczego ale byłam przekonana że ona teraz kosztuje 59,90 zł w kat 17/2009.....i temu jej nie zamawiałam w kat 16/2009 A to przeca torebka Paulina kosztuje 59,90 ...... kurdę a juz bym ja miała.... Nieeee...ja to czasem Ale to i tak nie ważne...teraz ja i tak zamówię w tym katalogu
Stary 2009-11-19, 14:23   #1313
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tess_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widziała któraś z Was 'na żywca' torebkę Yoko ?
Hm... kusi mnie ona

ja widziałam ją w COKu, cytuję poprzednią swoją wypowiedź:

"torba Yoko - przepiękna, przecudna, prześliczna, będzie moja, kolor w katalogu wygląda na czarny, napisali, że jest kobaltowy i faktycznie jest taki kobaltowy, ciemno-grafitowy z odcieniem pięknego granatu, lśni bo taka jakby trochę lakierowana jest i ma efekt krokodylej skóry jak to napisali w katalogu, na prawdę jest boska, polecam, ma krótką rączkę więc jest do noszenia w ręku, jest porządna i bardzo elegancka. Zapinana na suwak, wydaje się porządny. Spora, A4 na pewno się zmieści w środku, nie wiem jak z włożeniem do środka bo "otwór" jakiś taki chyba mały. Nie mogłam jej przymierzyć, bo miała nawpychanych jakiś kamieni chyba bo nie można było jej za bardzo podnieść "

Cytat:
andziat ale sie zakręciłam Przepraszam, ale mi się pomięchało....nie wiem dlaczego ale byłam przekonana że ona teraz kosztuje 59,90 zł w kat 17/2009.....i temu jej nie zamawiałam w kat 16/2009 A to przeca torebka Paulina kosztuje 59,90 ...... kurdę a juz bym ja miała.... Nieeee...ja to czasem Ale to i tak nie ważne...teraz ja i tak zamówię w tym katalogu
ja tez trochę żałuję bo chciałam biżuterię Diamondesque ale niestety muszę się wstrzymać z kupnem do następnego katalogu (a już nie mogę się doczekać tych kolczyków) bo w tym też sporo kupiłam a torebkę Yoko to chyba dopiero w katalogu 02/2010 będę mogła kupić

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-19 o 14:29

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 14:29   #1314
justysiek
Zadomowienie

Mam pytanie: czy balsam do ust Naturals z serii miodowej jest tylko w katalogu 16, a potem go juz nie ma??? Bo na szybko przejrzałam kolejne katalogi i go tam nie widze. Moge miec maly problem z zamowieniem z tego katalogu i chcialabym go kupic pozniej. Przepraszam, jesli ktos juz o tym pisal.
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 14:32   #1315
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Mam pytanie: czy balsam do ust Naturals z serii miodowej jest tylko w katalogu 16, a potem go juz nie ma??? Bo na szybko przejrzałam kolejne katalogi i go tam nie widze. Moge miec maly problem z zamowieniem z tego katalogu i chcialabym go kupic pozniej. Przepraszam, jesli ktos juz o tym pisal.
jest w katalogu 17 na str 156 na samej górze za 5,90 zł
Stary 2009-11-19, 14:40   #1316
tess_d
Zadomowienie

Cytat:
ja widziałam ją w COKu, cytuję poprzednią swoją wypowiedź:

"torba Yoko - przepiękna, przecudna, prześliczna, będzie moja, kolor w katalogu wygląda na czarny, napisali, że jest kobaltowy i faktycznie jest taki kobaltowy, ciemno-grafitowy z odcieniem pięknego granatu, lśni bo taka jakby trochę lakierowana jest i ma efekt krokodylej skóry jak to napisali w katalogu, na prawdę jest boska, polecam, ma krótką rączkę więc jest do noszenia w ręku, jest porządna i bardzo elegancka. Zapinana na suwak, wydaje się porządny. Spora, A4 na pewno się zmieści w środku, nie wiem jak z włożeniem do środka bo "otwór" jakiś taki chyba mały. Nie mogłam jej przymierzyć, bo miała nawpychanych jakiś kamieni chyba bo nie można było jej za bardzo podnieść "
Dziękuję pięknie
Przyznam się szczerze, że przeszukałam tylko ten wątek, a może w poprzednich były opinie o tej torebce.
Trochę martwi mnie to, że nie można jej nosić na ramieniu. Jeszcze nad nią pomyślę, bo nie przepadam za noszeniem takich dużych torebek w ręce.
Stary 2009-11-19, 14:42   #1317
8mmadziaa8
Raczkowanie

GG do 8mmadziaa8

A z tego co ja widzę to seria Naturals waniliowa wraca na życzenie klientów ale tylko w 16 i 17 Będę musiała chyba spory zapas zrobić w 17 bo cena jest korzystna, ale dlaczego tylko dwa katalogi

http://www.suwaczek.pl/cache/52360acda8.png

[vichy]369174[/vichy]
8mmadziaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-11-19, 14:44   #1318
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję pięknie
Przyznam się szczerze, że przeszukałam tylko ten wątek, a może w poprzednich były opinie o tej torebce.
Trochę martwi mnie to, że nie można jej nosić na ramieniu. Jeszcze nad nią pomyślę, bo nie przepadam za noszeniem takich dużych torebek w ręce.
Możliwe, że zmieści na ramię - torebka jest wycięta od góry, więc jest miejsce na płaszcz czy kurtkę (podobnie jak torebka Sharon - rączka jest krótka, ale torebka jest wycięta od góry i nie jedna kurtka się zmiesci )

Instagram

Stary 2009-11-19, 14:47   #1319
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję pięknie
dla mnie to też minus ale nie wiem czy jak się nie uprę to jej nie wcisnę na ramię, nie mogłam jej niestety założyć a może na ramieniu było by dobrze, mam torebkę z rączką o długości 25 cm i spokojnie ją noszę na ramieniu a w katalogu jest napisane, że wysokość rączki Yoko to 27 cm więc chyba powinno być ok może jakaś dziewczyna, która miała okazję ją zmierzyć się wypowie

no właśnie Hosenka ma rację

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-19 o 14:49
Stary 2009-11-19, 15:19   #1320
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
jest w katalogu 17 na str 156 na samej górze za 5,90 zł
Rzeczywiscie Ledwo go wprowadzili, a juz ma dzwoneczek. Dziekuje bardzo
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości