Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 16:09   #3841
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Ja to Ci powiem, ze w testy to nie wierzę... Mnie się nie sprawdziły... Ale trzymam wszystkie posiadane kciuki żeby z Tobą było inaczej

A wogóle to do domciu zmykam... Spać idę... Może później zajrzę... Jak znów w Simsy nie zacznę grać... . Bo ja pieprznięta jestem na punkcie tej gry

Kochane ogromniaste... i do zobaczenia
Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Oj ja tak samo!!!! Simsy 3 sa na maksa uzalezniajace... A niedawno zamowilam sobie dodatek z tymi podrozami czy czyms i sie juz nie moge doczekac az dojdzie . Powinien byc w poniedzialek....
Cytat:
Napisane przez agncyb Pokaż wiadomość
Łojezu! Ja też mam takie napady na Simsy co jakiś czas, że mogłabym grać całymi dniami i nocami. Po pewnym czasie przechodzi, ale potem znów wraca Chyba se zagram i zrobie sobie dziecko ;P hehehe
Ola tez właśnie mi marudzi, ze che ten dodatek, do 2 ma wszystko c wyszło bede musiala jej skombinowac te podróze Ja nigdy nie grałam, może dlatego mnie nie wciągnęlo, mialam zamiar sobie zainstalowac na kompie ale wybralam LOST'ów , ale chyba zajrze do tych simsow jak mowice, ze to takie fajne

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:12   #3842
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Ola tez właśnie mi marudzi, ze che ten dodatek, do 2 ma wszystko c wyszło bede musiala jej skombinowac te podróze Ja nigdy nie grałam, może dlatego mnie nie wciągnęlo, mialam zamiar sobie zainstalowac na kompie ale wybralam LOST'ów , ale chyba zajrze do tych simsow jak mowice, ze to takie fajne
Mowimy ze fajne ale tez ostrzegamy ze troszke za bardzo wciagajace . Ja jak sobie kupilam trojke to przez tydzien nie gotowalam, nie sprzatalam ba nawet nie wychodzilam z domu i specjalnie wzielam 2 dni wolnego zeby moc sobie w spokoju pograc!!!! To nie sa przelewki kochana. Te twoje dane beda lezec i kto jes zrobi

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:21   #3843
kasiula1208
Zadomowienie

wiecie co???????? nurtuje mnie ten temat dlatego tyle o tym pisze...czyli do zapłodnienia moze dojsc tylko i wyłacznie w dniu owulacji a nie w zaden inny dzien( mam tu na mysli tzw.dni płodne)...?wiec dlaczego te dni nazywaja sie płodne skoro w nich nie moze dojsc do zapłodnienia?...kurcze ale jestem tumak
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:25   #3844
agncyb
Raczkowanie

Dlatego, że plemniki moga przetrwać w drogach rodnych kobiety kilka dni, owulacja moze sie tez przesunąć.
Stary 2009-11-20, 16:27   #3845
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Mowimy ze fajne ale tez ostrzegamy ze troszke za bardzo wciagajace . Ja jak sobie kupilam trojke to przez tydzien nie gotowalam, nie sprzatalam ba nawet nie wychodzilam z domu i specjalnie wzielam 2 dni wolnego zeby moc sobie w spokoju pograc!!!! To nie sa przelewki kochana. Te twoje dane beda lezec i kto jes zrobi

No to poczekam kiedy będę miała troszke wolnego bo dane musze obrabiać i wysyłac kurcze to rzeczywiscie Cię wciagnęłoto nei dziwie sie, ze Olcia tak siedzi

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-20, 16:35   #3846
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agncyb Pokaż wiadomość
Dlatego, że plemniki moga przetrwać w drogach rodnych kobiety kilka dni, owulacja moze sie tez przesunąć.
nooooooo taak teraz juz kumamczyli..........nig dy nic nie wiadomodziekuje Słońce
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:43   #3847
Kasia_Dublin
Zadomowienie

A ja wyskocze troszke z innej beczki... Otoz ponad miesiac temu (moze nawet 2 miesiace) postanowilam wreszcie kupic jakis preparat na okolice ud i brzucha (wiadomo pomaranczowa skorka, brak jedrnosci itp) Kolezanka polecila mi produkty L'Oreal o nazwie Perfect Slim. Sa to dwa oddzielne zele, jeden na dzien drugi na noc. Podeszlam do tego dosc sceptycznie bo szczerze to nigdy nie wierzylam w dzialanie tych 'cudownych' kosmetykow. No ale musze wam powiedziec ze wydaje mi sie ze te zele naprawde dzialaja... Jestem ciekawa czy wy kozystacie z czegos co tez moze pomaga bo wiem ze nie moge tych uzywac w nieskonczonosc bo jak do wszytkiego innego skora sie przyzwyczaja i potem to juz wogole nie pomaga...

Stary 2009-11-20, 17:03   #3848
cate_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
heh to się uśmiałam: hahaha:

heh to może później bo to ponoć po brzuszku widać i po buzi ale mogę już teraz wywróżyć, że na 50% to będzie chłopiec a na 50% dziewczynka wystarczy?:hahaha :

W zupełności wystarczy
Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
ja nie mam obraczki.........moz e byc cos innego?????????
Nie ma znaczenia czyja to obrączka, nie musi być własna

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
A ja wyskocze troszke z innej beczki... Otoz ponad miesiac temu (moze nawet 2 miesiace) postanowilam wreszcie kupic jakis preparat na okolice ud i brzucha (wiadomo pomaranczowa skorka, brak jedrnosci itp) Kolezanka polecila mi produkty L'Oreal o nazwie Perfect Slim. Sa to dwa oddzielne zele, jeden na dzien drugi na noc. Podeszlam do tego dosc sceptycznie bo szczerze to nigdy nie wierzylam w dzialanie tych 'cudownych' kosmetykow. No ale musze wam powiedziec ze wydaje mi sie ze te zele naprawde dzialaja... Jestem ciekawa czy wy kozystacie z czegos co tez moze pomaga bo wiem ze nie moge tych uzywac w nieskonczonosc bo jak do wszytkiego innego skora sie przyzwyczaja i potem to juz wogole nie pomaga...
Też sobie jakiś czas temu coś takiego kupiłam z Garniera, kobieta w sklepie powiedziała, że rewelacyjny jest ten środek. Stosowałam może przez tydzień wiec nie wiem czy rzeczywiście jest skuteczne.
Teraz niestety nie mogę już tego stosować więc pewnie niedługo wyrzucę prawie nowe opakowanie.
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:05   #3849
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Też sobie jakiś czas temu coś takiego kupiłam z Garniera, kobieta w sklepie powiedziała, że rewelacyjny jest ten środek. Stosowałam może przez tydzień wiec nie wiem czy rzeczywiście jest skuteczne.
Teraz niestety nie mogę już tego stosować więc pewnie niedługo wyrzucę prawie nowe opakowanie.
A czemu nie mozesz? Przeciez wiele kobiet w ciazy stosuje produkty chociazby na rozstepy...?

Stary 2009-11-20, 17:10   #3850
cate_
Zadomowienie

Cytat:
A czemu nie mozesz? Przeciez wiele kobiet w ciazy stosuje produkty chociazby na rozstepy...?
Nie mam już pudełka i nie wiem czy można go stosować w ciąży.
Za to zamieniłam go na krem typowy na rozstępy, polecony i sprawdzony przez koleżanki Fissan. Jak na razie smaruję sie systematycznie bo sam fakt posiadania rozstępów mnie przeraża
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:50   #3851
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
No to poczekam kiedy będę miała troszke wolnego bo dane musze obrabiać i wysyłac kurcze to rzeczywiscie Cię wciagnęłoto nei dziwie sie, ze Olcia tak siedzi
Witajcie Laseczki!
Carol Ty może prowadzisz e-księgowość?
A mnie dziś jakoś dziwnie, mało w busie i strasznie spać mi się chce, a jeszcze muszę na pocztę skoczyć wysłać dziewczynie kotyliony. Jakoś nic mi się nie chce.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 18:00   #3852
metropolitan
Zadomowienie

ja kiedyś używałam takie serum z firmy Eveline 3D, jest tanie, a bardzo fajne i skuteczne. tylko że podejrzewam że większe efekty dało intensywne wcieranie tego serum+masaż niż sam specyfik.
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 18:09   #3853
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu!!! Ja uzywalam tych samych co ty!!! ale teraz przerzucilam sie na Eveline Slim 3d serum plus takie na biust, ale chwilowo nie uzywam bo nie mozna w ciazy(tego na ujedrnienie biustu). Z perfect slim natomiast nadal uzywam peeling. A na skorke pomaranczowa najbardziej polecam basen Naprawde skuteczny

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 18:14   #3854
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Witajcie Laseczki!
Carol Ty może prowadzisz e-księgowość?
A mnie dziś jakoś dziwnie, mało w busie i strasznie spać mi się chce, a jeszcze muszę na pocztę skoczyć wysłać dziewczynie kotyliony. Jakoś nic mi się nie chce.
Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Nie mam już pudełka i nie wiem czy można go stosować w ciąży.
Za to zamieniłam go na krem typowy na rozstępy, polecony i sprawdzony przez koleżanki Fissan. Jak na razie smaruję sie systematycznie bo sam fakt posiadania rozstępów mnie przeraża

Pepus niestety nie prowadzę e-księgowości a czemu pytasz???

I co Ci to jest kochana, ze Ci niedobrze????Może fasolinka???

Cate ja w 1 ciąży stosowałam wszytsko co było najlepsze na rynku na rozstępy i tak nic nie pomogło, mam pustynie na brzuchu i nawet nie jest taka zła-jest piękna i jaśniutka

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-11-20, 19:14   #3855
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:
mam jeszcze jedno pytanko jak sie monitoruje cykl? to znaczy czy jajeczko peka itd? to lekarz robi takie badania?i na czym one polegaja? ale jak to jest?codziennie???bo czegos tu nie rozumie........skad on wie kiedy zrobic te badania.??czy moge isc do lekarza i zrobit te badania np.bez powodu??tak zeby sprawdzic tylko czy wogóle mam owulacje?wiem ze tyle pytan ale jestem ciekawa straaaaaaaaaasznie
Monitoring cyklu zaczyna sie w okresie okoloowulacyjnym przez badanie usg,co dwa lub trzy dni chodzisz na usg i on sprawdza czy pecherzyk rosnie i czy peka,to monitorin,zrobi ci go jesli chcesz miec dziecko a po kilku miesiacach nadal go ,niemasz,tak sprawdza czy wogule nastepuje owulacjia

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
wiecie co???????? nurtuje mnie ten temat dlatego tyle o tym pisze...czyli do zapłodnienia moze dojsc tylko i wyłacznie w dniu owulacji a nie w zaden inny dzien( mam tu na mysli tzw.dni płodne)...?wiec dlaczego te dni nazywaja sie płodne skoro w nich nie moze dojsc do zapłodnienia?...kurcze ale jestem tumak
temu ze np;
owulacjie bedziesz miec we wtorek,a w niedziele przutulanki,i plemniki poczekaja sobie u ciebie do wtorku,zywotnosc plemnikow w sluzie plodnym okresla sie do 5 dni niektore zrodla mowia nawet o 7 dniach,a komorka jajowa kobiety maksymalnie 24 godziny

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:25   #3856
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
ja kiedyś używałam takie serum z firmy Eveline 3D, jest tanie, a bardzo fajne i skuteczne. tylko że podejrzewam że większe efekty dało intensywne wcieranie tego serum+masaż niż sam specyfik.
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Kasiu!!! Ja uzywalam tych samych co ty!!! ale teraz przerzucilam sie na Eveline Slim 3d serum plus takie na biust, ale chwilowo nie uzywam bo nie mozna w ciazy(tego na ujedrnienie biustu). Z perfect slim natomiast nadal uzywam peeling. A na skorke pomaranczowa najbardziej polecam basen Naprawde skuteczny
Dzieki dziewczyny! Mysle ze ten bedzie w takim razie nastepny w kolejce . Anula na basen chodze raz w tyg plus na silownie conajmniej 3 razy w tyg ale mimo wszystko skora na udach juz nie ta sama...

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Oj ale tu cichutko wieczorami ostatnio...

Stary 2009-11-20, 19:33   #3857
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
proszę bardzo ale te teściki kup kochana bo się sprawdzają ja ich już raz użyłam i faktycznie jak pokazała się druga mocna krecha to za niecałe 2 dni był taki śluz płodny, że siok;P bo wiesz, że to działa tak, że owulka jest od 24 do 48 godzin po pokazaniu się tych kreseczek wyraźnych (ważne żeby były wyraźne)

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

hmmmm... no to już niedługo bardzo trzymam kciukasy ale jeszcze pomęczę pytaniami, czy przed okresem pobolewają cię czasem piersi (sutki) albo brzuszek? bo z doświadczenia wiem już, że w moim przypadku to nie będzie żaden objaw bo mam różne cykle i raz bolą piersi a raz nie, raz ciągnie w podbrzuszu a raz nie itd itp...
Nigdy na to nie zwróciłam uwagi ale raczej nie, dlatego zwróciłam na to uwagi. Staram się nie nakręcać i nie wyszukiwać objawów.

Cytat:
wow, Scio właśnie oglądałam twoje foteczki ślubne ślicznie wyglądałaś(wyglądaliście) i te moje ukochane słoneczniki... mmmmmmm... ja to nawet salę miałam ustrojoną słonecznikami a na wiązankę miałam kantadeski pomarańczowe
Słoneczniki to moje ulubione kwiaty, nie było innego wyjścia tylko one
Dziękuje

Przed chwilą wróciiśmy z Galerianek (tak to jest jak się na zadupiu mieszka i do porządnego kina 35 km) - właściwie to był dla mnie przewidywalny - bo wcześniej oglądałam etiudę K. Rosłaniec, która byla podstawą tego filmu.
Niektóre momenty mnie zszokowały

A m.ój TZ się sfochował

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:10   #3858
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny! Mysle ze ten bedzie w takim razie nastepny w kolejce . Anula na basen chodze raz w tyg plus na silownie conajmniej 3 razy w tyg ale mimo wszystko skora na udach juz nie ta sama...

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Oj ale tu cichutko wieczorami ostatnio...
znam ten bol Kasiu! ja tez chodze na basen, staram sie zdrowo jesc, ale niestety mam i tak juz troche rozstepow na tyleczku...Ja ogolnie jestem chuda ale jak bylam w liceum to bylam szkieletorem doslownie, mimo, ze zawsze duzo jadlam i dopiero na studiach troche przytylam i to bardzo szybko(znaczy nadal waze 53 kilo przy 171 ale w liceum to bylo ok 45 max) i przy takim skoku wagi popekala mi skora na posladkach niestety... I do dzis sa slady. niestety na to nic nie pomaga
Wiec troche sie boje co to bedzie jak mi brzuszek zacznie rosnac i piersi....

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:26   #3859
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Co za dzien dzisiaj. Mam ochote krzyczec i tupac ze zlosci... Dzieki Bogu to juz piatek bo bym sie chyba zastrzelila.

aa2 tak nie doczytalam troche ale czyzbys uskuteczniala staranka??? Z kim ja bede czekac do tego stycznia

kochana ja to jeszcze naewet nie wiem kiedy dostane pierwszą @ więc na razie tak sobie tylko mówie, napisałam że w grudniu będe molestować męża ale nie że sie bede starać czy coś, jak wyjdzie to huuurra, ale na to bym nie liczyła przy moim szczęściu, tak naprawde to staranka chce zacząć od stycznia albo lutego a teraz zdam sie na los więc na pewno cie nie opuszczę
wiesz ja tak naprawde to cholernie sie boje....więc co 5 min zmieniam zdanie
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:34   #3860
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
kochana ja to jeszcze naewet nie wiem kiedy dostane pierwszą @ więc na razie tak sobie tylko mówie, napisałam że w grudniu będe molestować męża ale nie że sie bede starać czy coś, jak wyjdzie to huuurra, ale na to bym nie liczyła przy moim szczęściu, tak naprawde to staranka chce zacząć od stycznia albo lutego a teraz zdam sie na los więc na pewno cie nie opuszczę
wiesz ja tak naprawde to cholernie sie boje....więc co 5 min zmieniam zdanie
Och nie boj sie skarbie . A wczoraj cos wspominalas ze masz zamiar sie poprzytulac z tz-em... Odwazylas sie czy jednak potrzebujesz jeszcze troszenke czasu?

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
znam ten bol Kasiu! ja tez chodze na basen, staram sie zdrowo jesc, ale niestety mam i tak juz troche rozstepow na tyleczku...Ja ogolnie jestem chuda ale jak bylam w liceum to bylam szkieletorem doslownie, mimo, ze zawsze duzo jadlam i dopiero na studiach troche przytylam i to bardzo szybko(znaczy nadal waze 53 kilo przy 171 ale w liceum to bylo ok 45 max) i przy takim skoku wagi popekala mi skora na posladkach niestety... I do dzis sa slady. niestety na to nic nie pomaga
Wiec troche sie boje co to bedzie jak mi brzuszek zacznie rosnac i piersi....
Ja mam rozstepy na piersiach odkad mi zaczely rosnac jak szalone jak bylam nastolatka. Ale naprawde trzeba sie przygladac zeby bylo je widac bo one sie pojawiaja na dole piersi wiec dekolt wogole sie nie zniszczy. Wiec najlepiej uwazac na brzuszek... Wydaje mi sie duzo zalezy od skory. Mam kolezanki i obie stosowaly dobre kremy na rozstepy podczas ciazy i jednej pomogly a drugiej wogole . Takie uroki. Ale za to odplaci ci to pieknym rozowym bobaskiem

Stary 2009-11-20, 20:38   #3861
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Och nie boj sie skarbie . A wczoraj cos wspominalas ze masz zamiar sie poprzytulac z tz-em... Odwazylas sie czy jednak potrzebujesz jeszcze troszenke czasu?

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------
no właśnie jeszcze nie ale chyba dzisiaj coś porobimy

a ja moge mieć rozstepy być brzydka, moge mieć mdłości i źle sie czuć w ciąży byle mieć swojego dziubaska

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2009-11-20 o 20:40
Stary 2009-11-20, 20:40   #3862
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie jeszcze nie ale chyba dzisiaj coś porobimy
No to trzymam kciuki i duuuuzo przyjemnosci zycze

Stary 2009-11-20, 20:49   #3863
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Nigdy na to nie zwróciłam uwagi ale raczej nie, dlatego zwróciłam na to uwagi. Staram się nie nakręcać i nie wyszukiwać objawów.

Słoneczniki to moje ulubione kwiaty, nie było innego wyjścia tylko one
Dziękuje

Przed chwilą wróciiśmy z Galerianek (tak to jest jak się na zadupiu mieszka i do porządnego kina 35 km) - właściwie to był dla mnie przewidywalny - bo wcześniej oglądałam etiudę K. Rosłaniec, która byla podstawą tego filmu.
Niektóre momenty mnie zszokowały

A m.ój TZ się sfochował
heh no to czekam z tobą do tego testowania oczywiście melduj o jakichś zmmianach ja jak znajdę chwilę to dodam fotki ze ślubu to też zapraszam do obejrzenia

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

a swoją drogą to już uciekam kochane bo mężuś już czeka w łóżeczku zajrzałam tylko na chwilkę żeby wam powiedzieć, dobranoc dziewczynki, nie wiem kiedy teraz zajrzę, może uda się jutro a jak nie to dopiero w niedzielę, tak więc nie naskrobcie za dużo buziole kochane
stosunkowo udanej nocy życzę wam wszystkim

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:53   #3864
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
heh no to czekam z tobą do tego testowania oczywiście melduj o jakichś zmmianach ja jak znajdę chwilę to dodam fotki ze ślubu to też zapraszam do obejrzenia

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

a swoją drogą to już uciekam kochane bo mężuś już czeka w łóżeczku zajrzałam tylko na chwilkę żeby wam powiedzieć, dobranoc dziewczynki, nie wiem kiedy teraz zajrzę, może uda się jutro a jak nie to dopiero w niedzielę, tak więc nie naskrobcie za dużo buziole kochane
stosunkowo udanej nocy życzę wam wszystkim

miłej nocy motylku
Kasiu śliczna z ciebie kobitka

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2009-11-20 o 21:10
Stary 2009-11-20, 21:16   #3865
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
miłej nocy motylku
Kasiu śliczna z ciebie kobitka
Dziekuje kochana

Stary 2009-11-20, 21:19   #3866
hanjah
Zakorzenienie

A mnie coś wyjątkowo wzięło na słodycze I pogryzam sobie pierniczki, trufle i żelki
Zostaję sama na noc, bo TŻ do pracy idzie
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:22   #3867
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
A mnie coś wyjątkowo wzięło na słodycze I pogryzam sobie pierniczki, trufle i żelki
nie tak samapomyśl że jesteśmy z tobą

halo sas widze Cie widze żeby nie było

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2009-11-20 o 21:23
Stary 2009-11-20, 21:25   #3868
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
nie tak samapomyśl że jesteśmy z tobą

halo sas widze Cie widze żeby nie było
Wiem, wiem że nie sama ale tak mi smutno jak go przy mnie w nocy nie ma...
Zaraz chyba i tak pójdę tv poogldać a o 10 pewnie mnie zmoży i pójdę grzecznie spać...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:26   #3869
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
No wlasnie!!! Troszke tu cichutko ale kilka nas tu jeszcze jest . Ja sie niecierpliwie bo tz przyszedl na chwilke do domu, zamowil chinskie jedzonko i wyszedl mowiac ze wroci za '5 min' (opowiadalam juz historie na temat jego 5 min ). No i jedzonko juz tu jest i tak pieknie i pysznie pachnie a tz-a gdzies wcielo

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Moniczko ja Ciebie tez widze

Stary 2009-11-20, 21:27   #3870
aa2
Zakorzenienie

to jedz sama bo Ci wystygnie
a on za kare będzie mieć zimneniech się nie szlaja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości