|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Anulka powiem ci,że się normalnie integrować nie umisz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 29 -05-2009, 3380 g. wzrostu nie ma ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Kumpela mi przysłała ![]() KOBIECY REWANZ ZA WSZYSTKIE SZOWINISTYCZNE KAWALY O KOBIETACH: 1.. Penis jest jak pies: - plącze się miedzy nogami - lubi jak się go głaszcze - cieszy się razem z panem 2.. Dlaczego mężczyźni pragną ożenić się z dziewicami? -Aby uniknąć krytyki. 3.. Jak nazywa się mężczyzna, który utracił 90% swej inteligencji? - Wdowiec. 4.. Po czym można poznać, ze facet jest podniecony? - Oddycha. 5.. Jak wyglądałby świat bez mężczyzn? - Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet 6.. Co wspólnego maja chmury i mężczyźni? - Jak znikają za horyzontem - nastaje piękny dzien. 7.. Jak nazywa się mężczyzna, któremu amputowano 90% mózgu? - Eunuch. 8.. W czym jedzenie jest lepsze od seksu? - Godzinami nie trzeba czekać na kilka sekund przyjemności. 9.. Po co na końcu członka znajduje się dziurka? - Aby mózg właściciela nie zginął z braku tlenu. 10.. Kiedy mężczyzna jest wart 5 zl? - Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy. 11.. Dlaczego faceci mówią o swoich członkach "mój przyjaciel"? - Bo pragną Wierzyc, ze ten kto kieruje ich życiem - jest ich przyjacielem 12.. Dlaczego tak mało jest kawałów o mężczyznach? - Bo to nie ładnie wyśmiewać się ze stworzeń "inteligentnych inaczej". 13.. W jaki sposób mężczyźni przygotowują sobie kąpiel z bąbelkami? -Jedzą wcześniej dużo fasolki Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-11-21 o 17:22 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
Seona już jesteś uzupełniona
![]() to o facetach super,ale jakie prawdziwe,niestety ![]() No to Fasolka też już uzupełniona ![]() Anja 1986 wciąż nie mam tej wiad.od ciebie,napewno dobrze wysłałaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Wtajemniczenie
|
No my tez po spacerze i to uwaga: z Tz
![]() Seona ![]() Anulka i Iwcia dens ja tez czasami kopiuje posty dla bezpieczenstwa... ale wiadomo... nie zawsze pamietam no! i mam nauczke. Musze pamietac o tym przynajmniej jak pisze dluzszego posta Oczywiscie na imprezie sie zjawie, tylko niech pomysle co zalozyc? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- A Poiglot po kryjomu nas podglada... poprawia liste pisze komentarz ?Berci a do nas nie zaglada..... ![]() Wpadniesz na imprezke?
#4115 |
Zakorzenienie
|
Dzem dobry...
Mell ![]() ale juz sie do wszystkiego przyznaje bo widze ze ursull juz zamierzala ![]() ![]() no wiec jakos tu niewchodze ostatnio bo.. czuje sie wam niepotrzebna i malo lubiana ![]() Czesto mam wrazenie ze jestem tu zbedna i zupelnie niepotrzebna ![]() ![]() ![]() no nic.. ulzylam sobie troszke ![]() ![]()
#4116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co ty gadasz .... ja zawsze czekam az wejdziesz.... ![]() Jestes tu od samego poczateczku i powinnas sie czuc jak Królowa ![]() My Cie kochamy... przeciez wiesz ze jestes wyjątkowa... skad wogole takie mysli... chyba masz po prostu gorszy dzien... Oj ta jesien...
![]() |
#4117 |
Zakorzenienie
|
ja tylko poiglot chciałam
![]() co ty gadasz?! rozumiem cie oczywiście bo ja ostatnio tez się tak czuje ![]() napisałam rano posta chciałam pozartować i została zlana, nawet jak sie upomniałam ![]() ja Cie uwielbiam i często mi brakuje Twoich pytań itp ![]()
#4118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale jakos tak przez ostatnie dni czulam sie jak jakis wyrzutek..no i jakos odeszly mi ochoty na zagladanie tu bo i sadzilam zetak bedzie lepiej bo na co komu moje posty ale dziekuje wam sliczne za dobre slowa ![]()
![]() |
#4119 |
Zakorzenienie
|
tak jak ktoś powiedział ładnie:
i tu w życiu tworzą się grupy ![]() na palcach jednej ręki mogę policzyć z kim się dogaduje tu ![]() i też postanowiłam odpocząć od forum. Poiglot jesienna depresja nas dopadła ![]()
#4120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak po dobroci,grzecznie wróciłaś ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
ursull nie chciałam tu nikogo faworyzować i z imienia wymawiać
![]() a te kilka osób to i Ty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
Oto pierwsza część propozycji listy.Muszę podzielić listę na kilka części
![]() ![]() Mamuśki kwietniowe i majowe cz.I Malutka24(Sylwia,26l) ................ ![]() anulka anulka(Ania, 25 l).......... ![]() Boszenka69 (Bożena, ) ............... ![]() Poiglot (Klaudia ur.10.05.1991).... ![]() DIDI84 (Diana 24 l) .......................:l ist:córka Nikolaur.28.04.09(40TC)CC (4170g, 53cm) Sashka20 (Natalia,20l)............ .... ![]() Katrin1(Kaśka,32 l) ......................:li st:syn Marcelekur.01.05.09 (40TC)SN (3300g, 52 cm) Kathi75 (Kasia,32l) ......................:li st:córka Gabrysiaur.02.05.09 (40TC)SN (4030g, 53 cm) Kapryska(Asia ur. ).......................: list:syn Danielekur.02.05.09 (35TC)CC (1670g,43cm) Ania 4891(Ania, 24l )................... ![]() Male (Asia 26l)..................... ......... ![]() Aljaka (Kasia 33l) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,: list:syn Piotruśur.05.05.09 (38tc)SN (3540g, 60 cm) Eve1603(Ewa ur. 16.03.1977)......... ![]() Superzabula (Monika ur. 04.11.1981) ![]() Gosikk_s (Małgosia, 34 l) ....................:list :syn Aleksur.09.05.09 (39TC)CC (2790g, 51 cm) Maugoszatka (Gosia, 21 l ) .............. ![]() Esti1984 (Estera, 24 l) .......................:l ist:córka Nikolaur.09.05.09 (39TC)SN (2510g, 53 cm) Bercia2000 (Ewa 28l ) .......................:l ist:syn Antośur.10.05.09 (39TC)CC (3400g, 57 cm) Ursull (Agnieszka ur.02.01.1977).......:lis t:córka Milenkaur.10.05.09 (40TC)SN (3240g) Heksa (Asia,22 l) ......................... ....... ![]() Vila1987 (Ula,21l ) ......................... ... ![]() Marika 2121 (Dominika,23 l)........... ![]() Karola_82 (Karolina,26 l) .................. ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-22 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Zakorzenienie
|
moje dziecko śpi już najedzone i wykąpane
![]() ja czekam na Tż ![]() i mam chwilkę na wizaż ![]() mam pyt czy odchudzałam się któraś tabl na odchudzanie? ale takimi na receptę? ![]() odnośnie listy Boszenka nie podała wieku ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-11-21 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zadomowienie
|
Iwcia d ja wlasnie teraz popijam martini mniam mniam
![]() Cinka Ty tez wracasz juz do pracy, kurcze coraz wiecej nas staje sie pracujacymi mamami...ja wolalabym momentami byc niepracujaca ![]() Trzymam kciuki za pierwszy dzien ![]() Mell widze, ze u Was coraz lepiej po baraszkowaniu ![]() ![]() Poiglot co Ty za glupoty opowiadasz ![]() ![]() ![]() Kurcze musze jutro jechac do pracy bo mam dyzur ![]() ![]() Zlozylismy dzis Jaskowi krzeselko do karmienia i mu bardzo odpowiada, zwlaszcza zrzucanie rzeczy z wysokosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Zadomowienie
|
ursull mi sie podoba
![]() blondynka moj syncio wlasnie jest wykapany i karminy przez Tz-a, wiec ja tez mam troszku czasu na wizaz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzieki kochane za mile slowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() superzabula Jas slodziak ![]()
![]() |
#4127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już mi tu podawaj datę urodzin i zdjęcie wysyłaj na ursull@onet.pl ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Moje dziecko zjadło przed chwilką DWA słoiczki deserku ![]() Co za żarłoczek mi rośnie,to po TŻecie ![]() Uciekam,bo goście idą.Udanej imprezki i postaram się wpaść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak to chyba wina jesieni.... ja tez tak sie nieraz czuje....
![]() |
#4129 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór Wszystkim.
Ursull wysłałam Ci moje dane na raty ![]()
Kubuś-moje szczęście (3.05) ![]() Edytowane przez milena07 Czas edycji: 2009-11-21 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4130 | |
Zakorzenienie
|
Obojętnie... możesz jakieś tam wybrać, które łatwo będzie Tobie przerobić
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mam siły pisac... Dziecko mi demoluje łóżeczko... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Wtajemniczenie
|
Carolajna no masz szczescie
![]() ![]() Cytat:
Ejjj gdzie Party?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Carolajna Anulka Ursull (imprezuje) Poiglot Illbana Eve Seona(ostatnio swietnych chlopakow zaprosila) Cinusiowa Superzabka Blondynka i wiele wiele innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-11-21 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Rozeznanie
|
witam i sie zegnam
![]() po raz kolejny nie bedzie mnie na imprezie ![]() wiec bawcie sie dobrze a jakie stroje obowiazuja?? ![]() i nie gadac mi tu glupot mamuski bo ![]() ![]() ![]() a teraz dowod zescie mnie olaly: zadna nie jada tiramisu i nie zna przepisu?? ![]() dobranoc
![]() |
#4134 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy Wy tez tak kręcicie swoimi hula-hop jak Dominika z Mam Talent?
![]()
#4135 |
Wtajemniczenie
|
A to wy zamiast ty imprezowac.... (bo sie umawialysmy) to mam talent ogladacie....
Carolajna!!!!
#4137 |
Zakorzenienie
|
Nie chce któraś kupić podgrzewacza do butelek??
Tydzień go używałam, gdy podgrzewałam wcześniej ściągane mleko... ![]() Teraz stoi bezczynnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
Laski jem to ciasto krówka jest pyszne
![]() ![]() Tż wrócił z meczu i kupił ma calsberga piwko ![]() gdzie ta imprezka?????????? O 21 będzie program ciąża z zaskoczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratuluje! A z tym nie podaniem zdjeć pijesz do mnie? ![]() a propos picia ![]() Poiglot dupku co ty wypisujesz za bzdury ![]() ![]() ![]() żesz w morde, aż sie spociłam... Dobra! Do rzeczy! Żarło jakieś mamy? Winiacza przyniesłam, co tu tak cicho? Nikt nie śpiewa? Dawajcie tu Babole! Impruniaaaa!!! ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na którym ten program?? Co do imprezki, to ja mam zakąski.... parówki ![]() A z resztą nie mam ochoty dziś na nic.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.