| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-22, 17:01 | #1 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 |   taniec hip-hop a wzrost

witajcie! ^^) od dłuższego czasu mam taki problem . Jestem wysoka, za 3 m-ce skończe 17lat, mam 178cm a baardzo bym chciała tańczyć hip-hop. Gdy w zeszłym roku byłam przez 2m-ce w klubie hip-hop'u to widziałam, że wygląda to niezaciekawie. Długie ręce robią duże okręgi, długie nogi przy zgiętych kolanach też nie wyglądają smacznie. co myślicie na ten temat? Czy wzrost ma tak duże znaczenie? W końcu się odpisałam z tego klubu, no bo to wyglądało niefajnie. nie skrócę siebie o kilkanaście centrymetrów, więc co mogę zrobić ? ;> Proszę, pomóżcie ;* | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 17:09 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Dot.: taniec hip-hop a wzrost

To prawda, jest taka opinia,ze tancerki powinny myc male i filigranowe, ja przez 6 lat cwiczylam profesjonalnie capoeire polaczona z samba a w miedzy czasie chodzilam amatorsko na dancehall i salse a mam 176 cm , wiec moim zdaniem powinnas robic to co Ci sprawia przyjemnosc i tanczyc hip-hop bo wysoki wzrost dodaje tylko smukłości i gracji    | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 17:22 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

ja tanczylam przez dlugi okres czasu .. fakt faktem wysoka to ja nie jestem ale w grupie mialam takie dziewczyny co staly kolomnie i patrzylam sie " do gory" .. jedyny problem jaki wszyscy widzieli to np w towarzyskim znalesc im partnera   | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 18:15 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Tańczę już ponad 10 lat  Moja pasja i miłość  Nie szukaj problemów, wzrost nie jest przeszkodą.Chcesz tańczyć to tańcz. A może po prostu ci to nie wychodzi i dlatego podświadmie się tak tłumaczysz? jakoś mi się to przysłowie nasuwa.. Złej baletnicy przeszkadza rombek u spódnicy 
				__________________ Nie stój.Drogę wytycza się idąc. Edytowane przez MissHuffy Czas edycji: 2009-11-22 o 18:16 | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 22:18 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

a ja właśnie jestem br niska i chciałabym tańczyć HH ale nie wiem czy to by czasem śmiesznie nie wyglądało ;p

__________________ ewentualnie Zuźka   | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 22:38 | #6 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: to tu,to tam. 
				 | 

Wszystko mozecie uregulować ciuchami,nie ma co ukrywać,że to dużo robi. Chuda i wysoka panienka musi się zaopatrzyć w workowate ciuchy jednak nie przesadzając i wpierw sprawdzając jak to wygląda podczas ruchu - wiele osób robi to nieprawidłowo i ich wieszakowatość jeszcze bardziej rzuca się w oczy  posprawdzaj w przymierzalni jak zachowują się ciuchy podczas ruchu -  najlepiej kup sobie coś dresoweg,cięższego,żeby nie było widać jak opina kości ;-> 
				__________________ intro.blog tu się otwieram. | 
|     |   | 
|  2009-11-23, 17:57 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

dzięki za pomoc ;**

| 
|     |   | 
|  2009-11-23, 18:59 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Pierwszy raz slysze, że istnieje jakaś zależność między tańczeniem hip-hopu a wzrostem   Znam kilka wysokich dziewczyn, które z tańcem doskonale sobie radzą. Więc, kochana nie poddawaj sie! Jeżeli kochasz taniec to jak najszybciej wracaj na kurs i nie przejmuj sie wzrostem!  Może za szybko sie poddalas? Może chcialaś zeby odrazu ci wszystko ladnie pieknie wychodziło? hmm.. ? | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

Razem
Razem