|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
Joas,
ja w odezwie sie pojawie na chwile jeno, bowiem zmeczona okrutnie jestem taka bez silow ale zobacz Joas na wezwanie Twe bylam o Pani bredze juz znak to, ze trzeba sie stad zbierac ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Koto, chcialabym co madrego napisac, ale nie potrafie. Trzymam kciuki za Ciebie. Zeby dzialo sie po Twojej mysli, no najblizej tej mysli po twojemu jak sie da. |
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mię potrzeba teraz mietkich cyckow, rozmiekszonych mocno do utulenia takich ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- no zbacz jak bredze Joas cyckow mi sie chce mietkich to moze ja spirdulam jusz |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie przyndziesz, to się nie przekonasz. Przyndź no dzięcię, spocznij se.
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jeden komplement w kinie, pamiętam... zawstydzałam się czy co.![]() Organza mi pachnie, natarłam nią już niechcący poduszkę pod mysz-, oj jaka ładna, jaka ładna, ludziska.
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno,stylowa, gustowna i elegancka, podoba mi sie i wzrór i kolor
Cytat:
Kiedy gorączkuje nikt nie chce uwierzyc,ze choruje, mam takie rumiane policzki i błyszczące oczy, ze ludziska mowią,ze promienieje , no ale zdarza mnie sie to raz, dwa razy do roku![]() Joasku, a bedzie poka, poka __- Kriss, trzymam za Adę ![]() i macham do reszty machajacych ![]() wieczorna piosenkatam w sadeńku wisnia spać... co tam skrobiecie o cyckach, no dobra jeszcze nie pojde spac, moze jakiego cycka zobaczę. edit. hehe, zobacze co innego, jaka pticę, ide Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-11-23 o 22:21 |
|
|
|
|
#1268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koto, Ty to masz. Piękny masz ten intelekt ![]() Cytat:
Ty by nam wywątek od gościów napęczniał, aż by pękł był
|
|
#1269 |
|
Rozeznanie
|
Wieczór Dobry Dobrym Wymiataczom, a we wątku pokój ludziom w/w (dobrej znaczy) woli.
Po łebkach przeleciałam stron parę, ale uwadze mej nie umkło, to, co umknąć nie mogło. Pokazałam zdjęcia Nasturcjowe Małżonkowi, a on: "Nasturcja sama to wszystko wydziergała?" (bo On jednostronnie jest z Tobą, Nasturcjo, per Nasturcja) "Tak, sama. I jeszcze figurę ma przednią" "Figura ok, ale ILE wydziergała!!!" I jak tu Go nie kochać... Baby, zapomniałyśta o mnie, a ja czekam na światłe Wasze podpowiedzi na temat Meteorytów i jakiej czerwonej, ale niewulgarnej, szminki. A, jeszcze słowo do Nasturcji. Nosa nie zakrywaj. Bo "nosy są najlepsze" (Czarna Żmija - Baldrick). Nie wiem co jeszcze pisać, bo skupić się nie mogę, więc tylko pożyczę zdrówka tym, co słabuję, dobrego nastroju tym, co w torbach. Więc,
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rouge Allure 18
|
|
#1271 |
|
Zadomowienie
|
Wieczornie i powitalnie odmachuję wszystkim, którym nie odmachała: Córce, Dorocie, Kocie, Mahorze, Passero (Jolciu, nie zabij mnie, piszę do Ciebie od tygodnia i tak coś dopisuję i nie wysyłam, poprawię się
Fenris, w UPC sami mi odliczają tylko wtedy, gdy mają ogłoszoną awarię (cokolwiek to oznacza), ale i tak za każdym razem do nich dzwonię, bo mnie roznosi. Na rachunku mam to potem jako zniżka i minus parę złotych. Ponoć usterka musi być ponad pełną dobę, by mogli odliczyć. Co miesiąc mam coś odliczone niestety .Macham na dobranoc. Obym wątku nie ubiła....
Nic to... Edytowane przez polkadxdx Czas edycji: 2009-11-23 o 22:35 |
|
|
|
#1272 |
|
Piers do przodu
|
Macham wieczornie w przelocie
cały dzień jakaś taka zmęczona jestem tylko nie wiem, czym Proszę o kciuki jutro, żebym przeszła czyszczenie zębopsujowe
|
#1273 |
|
Konto usunięte
|
Kasiu-san -
- ja też dopiero w zeszłym roku się zajęłam zębami
|
|
|
|
#1274 |
|
Zadomowienie
|
Bry wieczór
Polka witaj Kasiu-będę trzymać jutro ![]() Idę poczytać na wstecznym. Kfiatka figura i zdolności (siedzę i patrzę z otwartą paszczą i zazdrosciom) ![]() Koto,serdeczności i pomyślnego rozwiązania spraw pracowych
Edytowane przez secco Czas edycji: 2009-11-23 o 23:16 |
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nasturcjo, jak pięknie dziergasz!!! Takie dziergadełka najlepiej właśnie wyglądają na gołej skórze. Jakiś czas temu zrobiłam sobie na szydełku białą tuniczkę ażurową, taką do połowy uda i nosiłam ją na kostium kąpielowy na Lazurowym Wybrzeżu. Francuziskom gały wyłaziły. Znaczy się rękodzieło polskie górą! ![]() Asidło, i mnie, i mnie przytul do miękkiego cycka
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Jima ni ma
![]() Pieknie i dla Reszty tez Cytat:
nie zapomij o znieczuleniu
|
|
#1278 |
|
rude jest piękne:)
|
Macham do Wszystich
Witam Polke serdecznie
|
#1279 |
|
czyli Endżi
|
Bosz, zazdroszczę cycka. Miękkiego i dużego.
Żem ze zmartwienia wychudła (co jest rewelacyjnym skutkiem ubocznym No ale cycek zmalał przez to, kurza twarz Jest jeszcze jakaś opcja, że się odobrazi i powiększy ? Masaże jakieś czy coś ?
|
#1280 |
|
Konto usunięte
|
Angel - chyba nie - pierś o ile wiem się składa z tkanki tłuszczowej i gruczołu mlekowego, więc raczej nie
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Macham wieczornie
Kriss, uściski dla Ciebie i Ady. biedne wy ![]() Koto, nawet nie wiem, co napisać, mam nadzieję, że nową pracę szybko znajdziesz i się nie zawiedziesz, czego z całego serca życzę. W pracy w Polsce też u mnie układy były nieciekawe, liczyły się znajomości i umiejętność kablowania, toteż wyjechałam, chociaż się zakładali, że po paru miesiącach wrócę i na kolanach będę błagać o przyjęcie . chyba najtrudniejsze bylo podjęcie decyzji, że odchodzę i zostawiam bliskich, których kocham.Polkę również witam Nasturcjo o zlotych recach, świetne rzeczy dziergasz. Sukienka na twoim ciele prezentuje się wspaniale, szale są cudne, do takich czapeczek wzdycham, ale wyglądam w nich jak plemnik (do twarzy mi tylko w kapeluszach z dużym rondem). Właśnie obudziłam cichym krzykiem małżonka, który z racji mania syna malego czujnie spi i jest na nogach jak ten tylko kaszlnie .Przez salon przebiegał mi szybko duży włochaty pająk. Polly się zainteresowała, ale obawiałam się, że nie złapie i co ja bym zrobiła? Musiałabym podnosić sofy i fotele. Oczywiście mąż przestraszył się, bo myślał, że cos się stało, ale wziął sprawy w swoje ręce, a w salonie zostawił tylko pusty śmiech po sobie ![]() Trzymajcie jutro kciuki, bo idziemy z Antosiem do szpitala, może wyjaśni się zagadka dlaczego nie je.
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1283 |
|
rude jest piękne:)
|
to jeszcze napisze ,ze trzymam
za wszystkich potrzebujacych.Tymeno fajowa ta kopertowka lubie takie ![]() Nasturcja sie zachwycac nie bede ,moze jak mi zazdrosc minie ,to wtedy ale nie obiecuje,w chustach wydzierganych bede smigac i tak wygladac jak Ona ![]() KomEwo o co pytalas? o meteorki? jesli juz to potrzebujesz bejzikow sa rewelacyjne ,bialasy tez sa swietne , na czerwonej szmince, to ja sie nie znam
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Kassanno-
nie boj sie, nic a nic- to tylko kosmetyka![]() Mariolu- trzymajcie sie i ![]() A ten plemnik w beretce mnie zabil I musze Wam napisac, choc zabrzmi to jak nadety balon, ze jestem dumna z Polek zyjacych za granica, (co nie znaczy, ze z tych w PL dumna nie jestem )- lubie czytac, ze daja rade, pomimo bagazu stereotypow ciagnacych sie za nami, jak smrod na lancuchu....Justyno- nie wytrzymalabym z takim narcyzem - pomimo, ze cenie sobie to, iz ktos dba o sprawnosc fizyczna i wyglad, czulabym sie zazenowana![]() Tygrrysie- ales kawalek zalinkowal A okladka plyty kojarzy mi sie z 4funowymi Kartonami ![]() Koto- wiem, ze latwo tak mowic, ale postaraj sie nie brac wszystkiego do glowy i nie czuj sie zobligowana do cackania sie z kimkolwiek w tej robocie- jak widac, oni sie Toba nie przejmuja Kom Ewo- meteorytow nie mam i nie mialam, bom wielbicielka maczka Clinique, zatem w tej kwestii nie bede uzyteczna. Zas szminke czerwona mam jedna, z Isa Dory i polecilabym ja, gdyby nie byla limitowanka, juz nie do dostania. ![]() Wprawdzie nie poznalam organoleptycznie wszystkich odcieni szminek YSL, ale polecam je z czystym sumieniem, takie klik! Rzuc prosze okiem, na palete kolorow, bo czerwienie wygladaja zachecajaco Mam nr 124 i 142, i jestem wielce kontenta. Sa gladkie, wilgotne i zadziwiajaco trwale. Najlepsze, jakich dotad uzywalam. ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- A tak w ogole, Ewo- kilka dni temu odkurzylam plyty z Czarna Zmija i po raz milionowy stwierdzilam, ze to jest wlasnie "moje" poczucie humoru No, mam slabosc do angielskich seriali komediowych. Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-11-24 o 01:24 |
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do jutra (I hope so )
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
LouLou- a wiesz, ze w mojej swiadomosci Hugh zawsze figuruje jako Prince George, a nie dr House
To za Czarna Zmije go uwielbiam.---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Widze, ze wszyscy juz poszli, to i ja sie zabieram- co tak bede siedziec z jednym niegadatym Gosciem ![]() Spokojnej nocy i bezstresowego wtorku |
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu-San
![]() Miłego dnia |
|
|
|
#1288 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cześć
![]() Cytat:
Skoro pierś składa się z tkanki tłuszczowej to dlaczego:a) czasami bardzo szczupłe/chude kobiety mają duże piersi (skoro to tłuszcz)? b) piersi są miękkie (wiszące) i twarde (sterczące)? Od czego to zależy? Czy ktoś ma ten tłuszcz zbity i niezbity? Niech mi ktoś wytłumaczy. Dziś znowu mi się nie chce iść do pracy. Miłego dnia. |
|
|
|
|
#1289 |
|
Zadomowienie
|
Milego dnia Wymiatacze
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Fenrisku- mysle, ze to takze kwestia genow- tego czy mamy w nich zaporogramowany wiekszy biust czy maly.
Oczywiscie, nalezy wziac pod uwage hormony, ogolna tusze, spadek wagi i inne takie czynniki- ale wydaje mi sie, ze i tak geny rzadza- tak, jak cala sylwetka. To moze nieudolny przyklad, ale wystarczy spojrzec na modelki; maja podobny wzrost, wage, a jednak inny rozmiar i ksztalt biustow. (Podrzucilabym linke do zdjecia, ktore mnie natchnelo do podania tego przykladu, ale tam sa gole cycki, wiec siem bojem, ze mnie zbananuja na Wizazu )Mahoro- Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-11-24 o 06:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

w kinie, pamiętam... zawstydzałam się czy co.

.
cały dzień jakaś taka zmęczona jestem tylko nie wiem, czym

Jest jeszcze jakaś opcja, że się odobrazi i powiększy
? Masaże jakieś czy coś 

- pomimo, ze cenie sobie to, iz ktos dba o sprawnosc fizyczna i wyglad, czulabym sie zazenowana
A okladka plyty kojarzy mi sie z 4funowymi Kartonami