|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Dziewczyny...snuje przypuszczenia ze w grudniu wpadnie w moje rece shimmerek Diora!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15521028]Uuu, jaki chomiczy polik! Już się boję... Ja mam do usunięcia dwie górne ósemki - rosną jakby w poziomie - haczą o policzek.[/QUOTE] Nie ma co się bać, tylko się przygotować psychicznie ![]() Cytat:
Maseczka prawie jak peeling kawowy ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się projekt Twojego wesela ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Raczkowanie
|
a mi coraz lepiej idzie
![]() dzis dokonczylam : - peeling do twarzy - ampulke nawilzajaca - maske do twarzy - krem do masazu a juz koncze tonik ale 2 mam jeszcze ![]()
#1654 |
Zakorzenienie
|
wklejam moja suknie. wypowiedzcie sie prosze http://www.bridalwave.tv/2009/10/13/...rt%20gowns.jpg
#1655 |
Zakorzenienie
|
Wow.
![]() ![]()
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie mam dobra figure bo jestem wysoka,mam waska talie,plaski brzuch i spory biust.wszystko podkresla co najlepsze i jest bardzo kobieca.i nie jest taka strasznie waska jak na zdjeciu,powiedzialabym ze wygodniejsza niz wiekszosc syren ktore mialam na sobie
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() princess swietnie ci idzie..tak trzymaj! zetafon suknia cudowna..piekna,cudna wyjatkowa!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
ciuciola masz super TZta.fajnie ze sie dopytuje i cie slucha.moj nawet tez bo powiedzial ze chce mi kupic kostium kapielowz na gwiazdke bo kiedys jeczalam ze nie mam
hosenko tez mi sie tak wydawalo na poczatku ale mimo ze jest bogato zdobiona to jakos mi to pasuje
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-11-26 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
tak to prawdziwy skarb i trzeba dbac
![]() Bardzo mi smutno dziewczyny ,bo dowiedzialam sie ze umarl moj sasiad z Polski..mial 46 lat..mial raka przelyku..zostawil syna 20-letniego i zone,z ktora dopiero co celebrowal slub tego lata..zycie potrafi byc brutalne.. mam same mile wspomnienia z nim...zabieral mnie na weekend w gory z jego synem..jezdzilismy na narty,na lyzwy,do kina..przyjaznilismy sie..a teraz to tylko wspomnienia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
ciuciola przykro mi.ja mialam taka czarna serie 2 lata pod rzad.najpierw zmarla nagle moja przyjaciolka a niecaly rok pozniej sasiad a mial 46 lat i dlugo chorowal.
#1663 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dawno mnie nie było bo jakoś nie ma czasu ![]() ![]()
![]() |
#1664 |
Zadomowienie
|
zetafon suknia przepiękna ale nie ubrałabym takiej z tym samych powodów co Hosenka
![]() zużyłam próbkę żelu do mycia twarzy Synchroline Aknicare ![]()
#1665 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za opinie.mam tylko nadzieje ze krawcowa mi ja uszyje.po przymiarkach i probnej fryzurze i makijazu wkleje wam zdjecia,czyli pewnie przed wakacjami.bede musiala jeszcze przemyslec kwiaty,bo jak sukienka ma troche koronki to chyba kwiaty powinny byc bardziej proste.
zeby nie byl taki totalny off topic to powiem ze zuzyłam wczoraj probke kremu LRP nawilzajacego.
#1666 |
Zadomowienie
|
e no fajny temat nam się zrobił
![]() ja to w sumie nie mam nic przeciwko byciu żoną, gdyby tylko ktoś za mnie wystapił na tym ślubie, polskim weselu i wszystkiemu co z tym związane ![]() ![]() ![]()
#1667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz ide do wanny..zel dove juz 3/4 zuzyty..dobrze ze zamowilam avon sunset..na czas dojdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |||
Zakorzenienie
|
KonikuGarbusku gratuluję sukcesu!
![]() Cytat:
![]() My mamy jak dla mnie duże wesele, bo będzie ok 120osób!Ale też wszelkim obleśnym zabawom mówię stanowcze NIE! Cieszę się, ze mamy fajny zespół, świetnie grają i będzie można potańczyć i wyszaleć się za wszystkie czasy! A dziś zamówilismy sobie nową kanapę (TŻ juz od dłuższego czasu przygotowuje sie na moje wielkie przybycie do niego po ślubie, żeby było nam wygodnie, musi być większa niz jego dotychczasowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
luskap kupowanie rzeczy do wspolnego domu to musi byc swietna sprawa
![]() ![]() w moim kremiku lawendowym do stop ukazalo sie dno! o nieee! on nie ma sie konczyc! Dobranoc ja zmykam ![]() Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-26 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1671 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15520096] Wizaż to tak naprawdę dwa w jednym - napędzacz zakupów, ale i dla mnie przede wszystkim źródło wiedzy o rozsądnym kupowaniu. Owszem, mam teraz więcej kosmetyków niż kiedyś, ale za to wszystkie mądrze wybrane. [/QUOTE] Dokładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() wbrew pozorom wcale nie krępują ruchów te sukienki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i chcę i boję się ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-11-27 o 01:48 |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | ||||||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Sama chciałabym już powolutku się urządzać z TŻem, ale wiem że jeszcze musimy trochę poczekać. Uwielbiam takie zakupy do domu, jakieś talerze, meble, dodatki, lampy, itd. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do zakupów w PL, to myślę, że nawet na małe zapasy możesz sobie pozwolić. ![]() Cytat:
![]() Ale mój TŻ też na początku zapunktował w podobny sposób. Kiedy jeszcze trenowałam siatkówkę, przed treningiem rozmawialiśmy przez telefon i coś tam mu wspominałam, że jestem głodna i zjadłabym coś dobrego. Kiedy skończyłam trening i wyszłam przed halę TŻ czekał z cieplutkimi rogalikami z moim ulubionym nadzieniem. ![]() ![]() Cytat:
![]() A czasem chciałabym takiego tradycyjnego ślubu. ![]() Cytat:
![]() ![]() Wy miałyście dzień samotnika, a ja mam weekend samotnika. ![]() ![]() ![]() Wczoraj na uczleni miałam taki stresujący dzień i byłam taka zdenerwowana, że szok. ![]() Uczulenie mi całkowicie zeszło. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | ||
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć.
![]() ![]() Cuciola ![]() Cytat:
![]() To zapuść. ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja już się ciesze na myśl o wieczorze - w końcu zobaczę się z TŻ ![]() I wiesz już od czego ono było??
![]() |
#1675 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że to od tego kremu kakaowego lekka formuła Ziai - odstawiłam go i stopniowo uczulenie mijało, potem wróciłam do sprawdzonego, łagodnego kremu bez parabenów i jest o niebo lepiej.
No i odstawiłam też część kosmetyków, u mnie sprawdza się zasada, że im mniej tym lepiej. ![]() Zazdroszczę wieczoru z TŻem.. ![]() Ja dziś się troszkę zrelaksuję po ciężkim tygodniu, następny będzie chyba jeszcze gorszy, więc przyda mi się taki wieczór. Przy okazji mam w planach użyć nowej maseczki różanej Ziai. ![]() ![]() A tak poza tym, to wczoraj postanowiłam, że zacznę oszczędzać, bo jeżeli mi się uda, to odłożę na bardzo fajne wakacje. Kocham podróże, więc to będzie idealna motywacja. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
Takie wieczory dla siebie też są fajne
![]() ![]() ![]() Jakiś miesiąc temu byłam na rozmowie w biurze projektowym, pracy wtedy nie dostałam (w przypadku dostania miał zadzwonić na drugi dzień, ale nie zadzwonił). Dziś dostałam maila od właściciela czy dalej szukam pracy, jeśli tak to żebym zadzowniłą. Dzwoniłam, ale nie mógł rozmawiac, oddzwoni za godzinę. Ciekawe o co chodzi?! Może tamta osoba zrezygnowała, a może wie o pracy w jakiejś firmie?? Dowiem się za godzinę ![]()
#1677 | |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny..dzis rano sobie troche pospalam..
dziekuje za gratulacje skierowane do mnie ![]() Cytat:
Hosenka trzymam kciuki moze a noz to jakas okazja! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluje zużyć. Ja niestety dalej nic nie zużyłam, zastuj mam straszny. Jak wróce z pracy może zużyje maseczki reszte jak będzie mi się chciało. Niestety to będzie moje ostatnie zużycie w listopadzie. W niedziele ruszam na zakupy, czas rozejżeć się już po woli za prezentami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
a ja na konto listopadowych zużyc dopisuję
1. szampon Farmony ze skrzypu 2. odzywka Pollena Eva pokrzywowa na razie nie wkleję listy ze zużyciami, bo do końca miesiąca na pewno coś jeszcze zużyję. ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.