![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: potrzeba pomocy, facet-zło!
zgadzam się z Tobą - ciężkie ale warte starania. Jesteś dzielna - trzymaj sie!!!
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
dziś nie napisałam. jutro też nie zamierzam. chociaz kłóci się to troche z mooimi plnami bo chciałam go przedstawic mamie.
ostatnio omówiliśmy że poznamy naszych rodziców...
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
nie przedstawiaj rodzicom kogos, za kogo nie jestes pewna. On najpierw musi zrozumiec kilka spraw m.in. ze nie bedziesz za nim biegac i nie jestes na kazde jego zawołanie. Jesli się zmieni i to nie na pare dni wtedy mozecie pomyslec o przedstawieniu sie rodzicom. DOBRZE CI IDZIE, TAK DALEJ!!
![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
jak wracałam dziś z imprezy to miałam straszna ochote napisac do niego. iadomo, powrót ostatnim nocnym, troche alko we krwi, muzyka na uszach, praktycznie pusty autobus...
nawet już napisałam ale kciuk mi się zawachał na opcji wyślij i usunęłam wszystko. napisałam za to do byłego. jestem słaba, jeden ruch kciuka i wszystko poszłoby na marne...
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Juz tyle wytrzymałas nie zepsuj tego!!! Wszystkie trzymamy kciuki żeby udało Ci sie wytrwac. Naprawde warto się troche pomęczyc bo albo się zmieni i zauważy że jestes posłuszną mu "panienką" albo się nie zmieni i przynajmniej bedziesz wiedziec ze to nie facet dla Ciebie, szkoda marnować na niego czasu. Wszystko się okaze. POWODZENIA
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
cóz, wczoraj tez się odezwał do mnie że przyjezie po pracy...
powiedziałam mu do której godziny może zostać bo później jestem umówiona... chyba działa ten sposób na nieodzywanie się................
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Twoje zachowanie sprawiło, że chłopina powoli się budzi ze snu, w którym to on był górą. Tak jak on kiedys nie miał dla Ciebie czasu, olewał Cię tak Ty teraz możesz byc pewna, że on czuje się tak, jak Ty wtedy i zapewne nie jest mu z tym dobrze co widać, bo w koncu zaczyna cos robic w tym kierunku. Jesli zadzwoni i bedzie chciał sie spotkac to mysle ze jest juz odpowiedni czas na to aby sie zgodzic. Tylko bądź jeszcze ostrozna, nie klej się do niego, nie pokazuj ze bardzo zalezało Ci na tym spotkaniu. TERAZ BĘDZIE JUZ TYLKO LEPIEJ!!!
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie! ![]() ![]() Ja swojego ukochanego, tez musiałam go postawić do pionu. Otóż.. widzisz, mój tz pracuje ode mnie 3 przystanki tramwajem. Ale on nigdy nie mial czasu sie spotkać po pracy. Tylko do domu, przed komp, z kolegami grać, w środy to nie moze bo ma piłkę - moglismy sie spotykać w weekendy, ale mialam takie dziwne uczucie, ze takie te spotkania jak z łaski :/ to ja sie dopytywałam, czy sie widzimy w weekend.. Telefony sie skonczyly, smsy? phiiiiii częściej Orange z promocjami do mnie pisał niż on! ale juz miałam dość. powiedziałam sobie: albo sie cos zmieni, albo z ciężkim sercem będę musiała go pozegnać, bo juz normalnie nie dawałam sobie z tym jego olewaniem rady! Wszystkie prośby/groźby/rozmowy spełzały na niczym, słyszałam, ze jestem rozchwiana emocjonalnie, ze nie mam powodu by byc niezadowoloną i robię "akcje" - chyba brzmi to znajomo... iii zaczęłam go olewać.. centralnie. nie dzwonił? to ja tez nie. zadzwonił? do telefonu nie bieglam. zaczęlam wychodzic z kolezankami, hehe wszystkich wyciągałam tylko zeby nie myslec o nim - kino, klub, piwko, spacery ![]() Postanowiłam pójść za ciosem i któregoś pięknego dnia oświadczyłam mu, ze wyjeżdzam na wakacje z kolezankami ![]() ![]() I odkąd wrócilam wszystko sie unormowało. Teraz czasami mam ochotę odpocząć od tych spotkań z nim ![]() Teraz to on dzwoni, i pyta sie czemu sie nie odzywam. Czemu nie chce przyjechać do niego. poza tym, sama sie czuje lepiej ze swoim zdroweim psychicznym. jak nie dzwoni juz tak nie świruję, nie siedzę z komórką przylepioną do ręki.. Lepiej jest i u ciebie tez ta metoda 'na zołzę' podziała, jesli twojemu tżtowi naprawdę na Tobie zalezy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Kobiety i ich cwane metody GÓRĄ!!!
![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Facet jednym slowem dziwny ! jesli moj chlopak czy kolega ktorego lubie nie odpisuje ja musze mu mowic o spotkaniu wyraznie ma na mnie wylane i daje sobie spokoj jesli wysylasz np 1 wiadomosc na ktora nie odpisal to nie wysylaj juz drugiej bo i tak nie odpisze a on zwyczajnie mysli sobie ``bosh znowu ona`` na spotkaniach moze byc perfekcyjny ale dlaczego ma nie byc skoro juz sie spotkal nie spotyka sie po to zeby siedziec i gapic sie w sciane .. ale i tak go nie rozumiem w koncu facet lubi zdobywac kobiete a on chyba w tym zwiazku jest ta kobieta bo jakos sam z siebie nie robi nic wiec jak juz sie z nim umowisz na spotkanie to po prostu pod koniec sie go spytaj o nastepne i umowcie sie juz na zapas a jestem pewna ze potem jak wyslesz mu wiadomosc w stylu ``to jak dzis sie widzimy``? itp itd napewno odpisze wiec glowa do gory
![]() ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
wole jednak nie chwalić dni przed zachodem słońca
![]() póki co-poprawa. ale czasem dwa kroki do przodu, jeden do tyłu, dlatego z osądami będe ostrożna ![]() dzis się tylko złamałam i wysłałam mu wiadomość na gg. ![]() żadne tam o spotkanie ani nic, tylko link do strony ze zdjęciem które zależało mi żeby zobaczył. może to źle że wysłałam ale już trudno... cóż, ne odezwał się, siedział w garażu cały wczorajszy dzień... hmm... może jednak tamto to był przypadek i teraz już nie będzie działać ta metoda...? hmm...
Początek: 74kg Misja: -14kg Czas: 01.01-01.06.2010 będzie ciężko... ![]() Edytowane przez grejpftutowa panna Czas edycji: 2009-11-25 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
no i drugi dzień ciszy...
![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Normalny dupek
![]() Ale Ty dalej rób, jak robisz. W końcu nie będzie Ci już go brakować (bo i tak się nie odzywa) i go zostawisz. Po tym znajdziesz sobie lepszego i będziecie żyć długo oraz szczęśliwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
najgorsze jest to, że ja nie chce innego...
On i nikt inny... ![]()
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest miliony innych facetów. Na dupków nie warto tracić czasu, życia i nerwów.
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
miłość nie wybiera...
wiem że to jest straszne... serce nie sługa... może czas to zakończyć, ale jak o tym myśle to boli mnie każdy centymetr ciała a w sercu rośnie pustka...
![]() |
#77 |
po drugiej stronie szafy
|
a jak jesteś, wybacz ostrość słów, panienką na gwizd, to nie czujesz pustki?
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
widzisz, pierwszy raz jestem w tego typu sytuacji. zazwyczaj to ja gwizdałam i juz jakiś się pojawiał. mój były mi powiedział, że się cieszy, że ktoś mnie w końcu traktuje tak jak R. I że chociaz nadal mnie kocha cieszy się moim cierpieniem, bo w końcu wiemjak się czuł każdy mój facet.
może ma racje? może sobie na to zasłużyłam...? cóż, a teraz jest już piątek... nadal cisza... od poniedziałku...
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Coś co powinnaś wyciągnąć z tego związku to wniosek jak NIE WOLNO traktować ludzi.
A z tego nic nie będzie. Zadzwoni do Ciebie jak będzie miał chcice, albo mu się będzie nudzić. Powiedz mi, zerwanie z nim by Cię bolało, a to, że gość ma Cię w dupie nie odzywa się i jedyne do czego mu w sumie służysz to seks Cię nie boli? Bo mnie by poniżanie mnie bardziej bolało niż chwile samotności po rozstaniu.
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
w ten sposób mam go chociaż czasami...
a jak zakończe to, to nie będe miała go wogóle... może jestem głupia, może jestem naiwna ale serce nie sługa... nadal pamiętam jak było na początku i łudze się, że znów tak będzie...
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie będzie tak jak na początku. Bo na początku zwykle się ludzie starają bardziej, jest inaczej, prawdziwość człowieka wychodzi potem. Więc ja już teraz Ci mówię, że marne twe nadzieje. Chcesz być dodatkiem do życia i zbierać z wdzięcznością ochłapy czasu jakie misiaczek Ci rzuca proszę bardzo. Ostatecznie człowiek sobie może spieprzyć życie sam. I Ty to właśnie robisz.
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
jestem emocjonalną maochistką...
w tym momencie mam chęc już tylko umrzeć... ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- ja: "dziś zapewne też się nie odezwiesz ani nie przyjedziesz?" on: "dzisiaj nie" ja: "dlaczego?" 20min później ja: "jak dojrzejesz do tego żeby się ze mną spotkać i nie wstydzić się mnie to daj znać bo mam dość czekania." no to wstępnie już wiem że to się skończy......... prędzej czy później.... (wolałabym później...) ;(
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Odezwie się spokojnie. Jak seksu mu się zachce, albo innych zajęć nie będzie miał.
Wiesz co zrób? Nie siedź przy kompie i nie czekaj jak na zbawienie na jakiś sygnał od niego. Znajdź sobie hobby idź na spacer, zacznij się uczyć języka COKOLWIEK co Ci zajmie czas. Chyba, ze zamierzasz łaskawie czekać, aż on się pewnego dnia przestanie odzywać w ogóle, a dwa tygodnie później zobaczysz go z inną laską na mieście. Wtedy to Ci się faktycznie czegokolwiek odechce. Bo będziesz mieć świadomość, że jak cały związek sobie pozwalałaś wleźć na głowę, tak nawet odejść nie potrafiłaś z godnością.
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
staram się, ale ograną mie tumiwisizm...
siedze sobie na dnie i czekam na koniec. jestem w kompletnej rozsypce... staram sie gdzieś wychodzić, coś robić, ale większość znajomych, że tak powiem nie ma ochoty. olałam ich przez niego a teraz ciężko mi ich przekonać że wróciłam do żywych... i nie mów żebym sama gdziesz poszła itp, bo cholernie się wstydze, może nie widać tego po mnie ale w środku trzęs się potwornie...
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz do jakiejś znajomej dobrej (albo takiej które była dobra): zrozumiałam swój błąd, żałuję, że was "olałam" próbuję się uwolnić od tego faceta i odzyskać dawną siebie... i chciałabym iść na kawę, mogę na Ciebie liczyć? Chyba, że nie miałaś takich bliższych znajomych. To nie wiem. Zapisałabym się na kurs angielskiego chodziła na spacery z psem zajęła sobie czas.
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
miałam pare bliskich osób... teraz jak ich czasem spotkam są tacy zgrani, smieją się i żartują a ja jestem na boku, siedze z fajkiem i próbuje się połapać o czym mówią...
wszystko przez niego... i to z mojej winy...
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
wczoraj byłam ze znajomymi w klubie, przez pół wieczoru ukradkiem ocierałam łzy i robiłam dobrą minę do złej gry bo byliśmy w klubie gdzie miałam urodziny (on też był wtedy i to był cudowny wieczór/noc).
juz nie umiem sie bawić i nie myśleć o nim...
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Kiedys tez tak myslalam a bylam z facetem o wiele dluzej pomeczylam sie jakis czas a tu nagle bach poznalam cudownego faceta jestesmy razem ponad 2 lata mieszkamy razem nic dodac nic ujac jedynie czego moge zalowac ze nie skonczylam tamtego fatalnego zwiazku wczesniej... nabawilam sie tylko kompleksow niskiej samooceny przez wlasna glupote ale to juz przeszlosc wiec dla wlasnego dobra wez sie w garsc bedzie dobrze zobaczysz
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Kiedys tez tak myslalam a bylam z facetem o wiele dluzej zakonczylam to pomeczylam sie jakis czas a tu nagle bach poznalam cudownego faceta jestesmy razem ponad 2 lata mieszkamy razem nic dodac nic ujac jedynie czego moge zalowac ze nie skonczylam tamtego fatalnego zwiazku wczesniej... nabawilam sie tylko kompleksow niskiej samooceny przez wlasna glupote ale to juz przeszlosc wiec dla wlasnego dobra wez sie w garsc bedzie dobrze zobaczysz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
już długi czas próbuje wziąć się w garść...
i jakoś nie umiem... zawsze po rozstaniu z kimś kogo kocham ciężko mi sie pozbierać... po ostatnim związku z miłości zbierałam się 1,5roku...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.