Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 19:10   #31
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II

Ja musze sie klasc najwczesniej po 23:55 bo mam antybiotyk o tej wlasnie godzinie Aleeee huuuuraaaa jeszcze 3 dni, a w ogole czuje sie juz dobrze i jestem" prawie" zdrowiutka
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 19:12   #32
drcron
Zakorzenienie

znalazlam jeszcze cos takiego
http://dziecisawazne.pl/index.php/ni...rania-i-meble/
pokoik naszego dziecia ma byc gotowy do konca grudnia < tak obiecali > tylko mebelki pojawia sie troszke pozniej bo w lutym ale i tak narazie bedzie z nami w sypialni spalo

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 19:21   #33
Darusiaaaa
Zakorzenienie

My na razie ten nie urzadzamy małemu, ale to dlatego ze na poczatku bedzie spal z nami a pozniej przenosimy sie na poddasze, tylko ze tam remont musimy zrobic rok potrwa to na pewno ale chyba nie ma sensu malemu robic pokoju na dole skoro i tak bedziemy robic gore

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

drcron to lozeczko co pokazywalas ono jest takie plytkie, czy regulowane? bo jesli takie plytkie to na nie wiele wytsrczy, jest owszem swietne ale jakies male sie wydaje. A podoba mi sie strasznie
Stary 2009-11-27, 19:27   #34
drcron
Zakorzenienie

to byl taki kosz jak by wiklinowy wiec jest plytki ale ma jeszcze przewijak i mase poleczek ale ja juz go nie chce bo znalazlam na strychu taki kosz tylko ochraniacz uszyje do srodka i kupie materacyk i bedzie jak znalazl bede mogla niunie zabierac ze soba na dol jak bede gotowala obiadek albo sprzatala bynajmniej bede spokojna ze niuni nic nie jest

Stary 2009-11-27, 19:32   #35
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wiesz co mi sie koncepcja lozeczka podoba;-) Kosz też mamy wiklinowy, tylko to lozeczko fajne bo takie inne, ale to dla malenstwa jest
Stary 2009-11-27, 19:40   #36
drcron
Zakorzenienie

wklejalyscie dzisiaj zdjecia dziwnych brzuszkkow i ja sie natknelam na takowy
http://abdulek.cadc.pl/odr_images/brzuch8_400.jpg

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Darusia my mamy kosz wiklinowy zamowilismy juz kolyske lozeczko turystyczne takie z przewijakiem i takie zwykle dzidzia bedzie miala wiec na to chyba juz nie bedzie miejsca bo nie bedzie jak sie poruszac i tak kolyska bedzie w sypialni kolo lozka lozeczko w pokoju niuni turystyczne bedzie na dole a kosz bedziemy dzwigac gora dol ogrod i sasiedzi i tak na okraglo

Stary 2009-11-27, 19:41   #37
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Witam w części II naszego kochanego wątku Ja akurat weszłam w druga połowę ciąży Więc dobrze sie składa

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 19:45   #38
Darusiaaaa
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Darusia my mamy kosz wiklinowy zamowilismy juz kolyske lozeczko turystyczne takie z przewijakiem i takie zwykle dzidzia bedzie miala wiec na to chyba juz nie bedzie miejsca bo nie bedzie jak sie poruszac i tak kolyska bedzie w sypialni kolo lozka lozeczko w pokoju niuni turystyczne bedzie na dole a kosz bedziemy dzwigac gora dol ogrod i sasiedzi i tak na okraglo [/QUOTE]

My jeszcze nic nie zamawialismy wiemy co bedziemy miec w sensie tego co dostaniemy, ale z powodu przesadow nie kazalam jeszcze nic przywozic;p jak zrobimy zakupy to wtedy niech przywoza;-)
Stary 2009-11-27, 19:53   #39
drcron
Zakorzenienie

zyjemy w 21 wieku i ja nie wierze w przesady jestem zdania ze co ma byc to bedzie i wierze ze wszystko bedzie dobrze bo nie ma innej opcji prawda?? nie ma !!! a jak bym miala ze wszystkim czekac do konca ciazy to bym chyba oszalala chodzac po sklepach majac ogromny brzuch dlatego kupuje wszystko stopniowo i pomalutku a i tak trzeba wszystko przeciez ulozyc wczesniej i przygotowac dwa miesiace wczesniej bo nigdy nic nie wiadomo wiec po co zwlekac ale to tylko moje zdanie

Stary 2009-11-27, 19:58   #40
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Na mnie wszyscy tak jakos wplyneli ze wczesniej sie nie kupuje, wiec ja im pokaze jak tylko pojde do sklepu to wrce jak wielbłądzica, torby nawet na plecach bede miala, no moze nie ja ale mezus:P

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

chyba tez chodzilo o to ze ja na poczatku mialam problemy, wiec sie balam bo z psychika by bylo ciezko w razie czego patrzec na te malunkie rzeczy ale teraz jak jest juz dobrze to sie wybierzemy na zakupy
Stary 2009-11-27, 20:12   #41
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny
zglaszam sie na drugiej czesci watku naszego
tak lecicie z tym pisaniem,ze naprawde ciezko jest Was czasami nadrobic i nadazyc za Wami

dziewczyny,czy Wy tez tak macie,ze dzidzia kilka dni jest aktywna i co chwile pokopuje a kilka dni cisza...

milego wieczorku zycze

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:34   #42
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja na razie odczuwam ja codziennie, daje o sobie znac raz mocniej raz slabiej, ale wiem ze to on

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

mnie teraz cos zaczal pobolewac brzuch;/
Stary 2009-11-27, 20:34   #43
agnieszka09
Wtajemniczenie

ja tez wyraznie czuje juz ruchy,oj kopie juz dosc mocno czasami az mi sie podskoczy.ale czasami potrafi caly dzionek co godz dawac znac o sobie,a sa nastepnych trzy dni cichutko siedzi i tylko wieczorkiem albo w nocy pare razy kopnie i spokoj

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:38   #44
mrowak
Zakorzenienie

Was to zostawić na kilka godzin!!! Nie dość, że wątek nowy założyły, bo stary zapchały, to jeszcze w nowym zdążyły 2 strony nabazgrać- no ludzie!!!

Ja wracam po wizycie z samymi dobrymi wieściami
Malutka nadal jest dziewczynką, rozmiar główki wychodzi na tydzień starszy niż 25tc, co lekarz uznał za dobry znak. I na tej podstawie osądził, że mała waży jakieś 1,300!!! W szoku byłam jak to usłyszałam- już tyle??????????
Serduszko bije prawidłowo, widzieliśmy jak ssie kciuk a drugą łapkę pchała sobie do oka A już kompletnie nas rozwaliło jak zobaczyliśmy jak rusza buźką i połyka wody - tak sobie ciumkała ślicznie. Jak o tym piszę to aż mi się w oczach mokro robi Przełączyliśmy się też na 4d, ale nic z tego nie wyszło, jakiś obraz nie bardzo. Za to zwykłe zdjęcia z usg fajne wyszły.

Wszystko jest w porządku, więc... mogę do spa! I do basenu mogę i na masaże

Pytałam o maliny- powtarzając za lekarzem- nic mu nie wiadomo o negatywnym wpływie soku malinowego na ciążę, a gdyby było to coś niepokojącego, z pewnością doszłyby do niego takie informacje. Zatem mój gin nic złego w soku z malin nie widzi.
A ja już po raz drugi kupiłam sobie syrop z czarnej porzeczki i taki piję z wodą- smaczniusie

I pani położna była dzisiaj jakaś taka miła (ta pani, której jakoś do tej pory nie lubiłam specjalnie, mojej ulubionej nie było)
I jeszcze jedno- w ciągu 3 tygodni przytyło mi się tylko (chyba "tylko") 1 kg Gdyby tak chciało być dalej, to jeszcze jakieś 4-5 i będzie finito. Aż się zdziwiłam porządnie, bo coś ostatnio słodycze same mi w łapki wpadają. Naprawdę, nie wiem jak to się dzieje
I ciśnienie mam dobre i wizytę kolejną 18 grudnia także w święta będę miała w miarę świeże fotki żeby się chwalić. Mam wyjeść wszystkie leki do końca, bo ładnie działają.
I mam dużo pić.

Ze podlinkowanych sposobów na bezsenność to jakbym coś takiego wypiła "przed spaniem wypij ciepłe mleko z miodem i anyżem" to na 200% byłoby a nie spanie!!!

A jutro mam "studniówkę"

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2009-11-27 o 20:44
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:44   #45
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
no skora owcza na allero kolo 200zl gdzies widzialam....a wgorskich miejscowosciach kolo 80zl

Moja kuzynka ma hodowle owiec i to takiego gatunku co tylko 5 idiostów w Polsce ma takie owce , ich skóry mają jakies lecznicze działanie . Mam ich kilka w domu ale w życiu by mi nie przyszło do głowy żeby kłaść na tym dziecko .. Ile lat by nie miały mają dziwny zapach jak dla mnie . SZymek ma też pod łóżeczkiem taka z zakopca z dużym włosiem jakby miał zamiar zrobić glebe z łóżeczka to na to zrobi

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
slyszalyscie jak w Chełmie kobieta urodzila na korytarzu wlasnie mowili o tym w dzienniku masakra pielegniarki kazaly wypelniac kobiecie ktora rodzila papierki zamiast odbierac porod i noworodek wypadl na posadzke masakra
szok

Cytat:
ostatnio pisalyscie o coli i napojach gazowanych a ja znalazlam cos takiego
https://polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10010685.html
10 rzeczy zakazanych w ciazy
Ja i tak nie umiem bez coli mimo iż przeczytałam już milion takich artykułów

Cytat:
aniap - pokazywalas koszyk wiklinowy bardzo fajny zapomnialam Ci napisac a wiesz co ja tak siedzialam w lozku i siedzialam i sie glowilam gdzie ja taki widzialam i eureka poszlam na strych a tam stare ciuchy lezaly w takim samym tylko raczke z jednej strony ma uszkodzona ale maz powiedzial ze zaniesie do sasiada i naprawia <jupi> mam koszyk wiklinowy dla dzidzi dzieki aniu bo bez Ciebie bym na to nei wpadla
To moja kuzynka na to wpadła nasz pochodzi z lumpa kuzynka dała za niego 25 zł a jest z mothercare.

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
no tez mi die wydawalo ze ma wiecej i nie bede kupowac skoro mozemy dostac ten

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

kupie Kacprowi rejestracje z napisem Kacperek hehehehe zeby go nie mylili hahaa
Strasznie nie fajne te tablice u mnie jakiś bum na to był w lato.

Czemu po 5tyś postów zakłada się nowy wątek ? żeby serwera nie zapychac ? Bo ja nie wiem o co kaman . wlazłam na tamten i się dziwiłam że nie mozna do cytowania nic zaznaczyć he he ..i dopiero doczytałam o co kaman

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 20:48   #46
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wpis o tablicy to ironia

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Ja widzialam tylko 2 osoby z tymi tablicami
Stary 2009-11-27, 20:54   #47
ilkia24
Raczkowanie

Czesc dziewczyny! Przeczytalam kilka stron i wreszcie was znalazłam na nowym watku

Opowiem wam jak mnie dzisiaj wkurzyl jeden pan doktorek no walsnie, poszlam do jakiegos lekarza ktory przyjmowal w przychodni bo moj pan doktorek przyjmuje w poniedzialki, a nie chcialam czekac do pon., bo oczywiscie jestam panikara, naslucham sie na ogladam, naczytam a pozniej to takie efekty, moj dzidiolek mnie troche wystraszyl bo jakies ostatnie 3 dni byl bardzo grzeczny i prawie go nie czulam no ale nic mysle sobie nie bede sie zadreczac pojde dzisiaj do lekarza to mi ulzy. Weszlam do gabinetu i mowie ze slabo dzisecko czuje, a ten do mnie ze ja to do niego nie chodze wiec mowie ze tak tylko ze nie chce czekac do pon. wiec przyszlam do niego, a on na to a jakby dziecko bylo martwe to co? a mnie sczeka opadla to co ja wtedy zrobie ? to jeszcze mala ciaza i jakby teraz dziecko sie urodzilo i nie ma szans na przezycie o matko soie mysle co za debil to mnie pocieszyl, ale nic to ja do niego ze przyszlam wlasnie to sprawdzic ech dobra zbadal mnie , i przylozyl ten aparat do miezenia tetna i tak i siak nie moze zlapac uuuufff w koncu jest bije serduszko. No i jeszcze usg mi zrobil, z dzidzia wszystko ok, ale tak mnie wkur... ze ho wiecej do niego ani zadnegi innego nie pojde procz swojego naturalnie, wole juz czekac do poniedzialku albo jechac 90 km do szpitala w ktorym jest na dyzurach no nic najwazniejszcze ze z dzieciaczkiem ok musialam sie wyzalic
Stary 2009-11-27, 21:03   #48
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Mrowak super wieści!! Gratuluje

Ilkia wcale sie nie dziwie, ja mam troche temperamencik wiec przypuszczam, ze na grzecznej rozmowie to by sie nie skonczylo, tylko bym wlasnie powiedziala, że skoro sie znalalam u niego to raczej po to zeby zobaczyc czy jest wszystko dobrze i ze myslenie nie jest jego nejmocniejsza strona i w ogole....ehh az sama sie zdenerwowalam, wiec tobie sie WCALE NIE DZIWIE!!

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Kochana pwolutku? ty to z 10 zakupow dziennie dokonujesz;-)
Stary 2009-11-27, 21:12   #49
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
wpis o tablicy to ironia

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Ja widzialam tylko 2 osoby z tymi tablicami
he he ale u mnie naprawdę był na to bum jakiś każda laska z tym łaziła .. no obłęd jakiś .. Tak myślałam że sobie jaja robisz . na allegro można tez kupić czerwone kokardki do wózka

Cytat:
Napisane przez ilkia24 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Przeczytalam kilka stron i wreszcie was znalazłam na nowym watku

Opowiem wam jak mnie dzisiaj wkurzyl jeden pan doktorek no walsnie, poszlam do jakiegos lekarza ktory przyjmowal w przychodni bo moj pan doktorek przyjmuje w poniedzialki, a nie chcialam czekac do pon., bo oczywiscie jestam panikara, naslucham sie na ogladam, naczytam a pozniej to takie efekty, moj dzidiolek mnie troche wystraszyl bo jakies ostatnie 3 dni byl bardzo grzeczny i prawie go nie czulam no ale nic mysle sobie nie bede sie zadreczac pojde dzisiaj do lekarza to mi ulzy. Weszlam do gabinetu i mowie ze slabo dzisecko czuje, a ten do mnie ze ja to do niego nie chodze wiec mowie ze tak tylko ze nie chce czekac do pon. wiec przyszlam do niego, a on na to a jakby dziecko bylo martwe to co? a mnie sczeka opadla to co ja wtedy zrobie ? to jeszcze mala ciaza i jakby teraz dziecko sie urodzilo i nie ma szans na przezycie o matko soie mysle co za debil to mnie pocieszyl, ale nic to ja do niego ze przyszlam wlasnie to sprawdzic ech dobra zbadal mnie , i przylozyl ten aparat do miezenia tetna i tak i siak nie moze zlapac uuuufff w koncu jest bije serduszko. No i jeszcze usg mi zrobil, z dzidzia wszystko ok, ale tak mnie wkur... ze ho wiecej do niego ani zadnegi innego nie pojde procz swojego naturalnie, wole juz czekac do poniedzialku albo jechac 90 km do szpitala w ktorym jest na dyzurach no nic najwazniejszcze ze z dzieciaczkiem ok musialam sie wyzalic
Co za kolo ale czasami warto się przemęczyć z bucem żeby spradzić czy wszystko jest ok niż raz coś zaniedbać nie wiem co mu zalezało przeciez jakby tttffffffffffuuuuuuuuuuuu uu tttttttttttffffffffffffuu uuuuuuuu było coś nie tak i tak byś musiała do szpitala jechać więc co mu nie pasiło zbadanie ciebie i czyja jesteś pacjentką .. co za typ

Dobrej nocki kochane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 21:28   #50
Darusiaaaa
Zakorzenienie

zółte sery można jeść?
Stary 2009-11-27, 21:29   #51
ilkia24
Raczkowanie

Z tego co wiem to zołte mozna tylko pleśniowych nie mozna.
Stary 2009-11-27, 21:32   #52
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Ale dostałam kopa przed chwilą, no nie mogę, żeby moje własne dziecko mnie biło:P

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

właśnie sandwiche zrobilam z serem wedzonym i mnie tak naszlo ze moze nie powinnam

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

dziewczyny a jak to jest z TV w pokoju gdzie spi maluszek?
Stary 2009-11-27, 21:37   #53
olasia
Zadomowienie

witajcie mamuchy

ale nacykalyscie postow! mnie tu dlugo nie bylo... jak zwykle, wpadam po czasie i nie wiem co tu sie dzieje ale mam nadzieje, ze juz bede na bierzaco...

pierwsze slysze o tym wypadku w szpitalu... straszne to... wiecie moze czy ten dzidzius przezyl to??? normalnie az zastanawiam sie czy rodzic nie rodzic w niemczech...

i jeszcze jedno pewnie juz wiekszosc z was odczuwa ruchy maluszka, powiedzcie od kiedy czujecie te ruchy tak ze nie mozna je pomylic z niczym innym, bo my juz konczymy 20 tydz i na razie slabo cos... boje sie czy wszystko jest wporzadku.

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 21:41   #54
ilkia24
Raczkowanie

Wedzony to nie plesniowy wiec wcinaj bez obaw ja tez bardzo lubie te sery , niech dzidzia bije mamuske, abytak dalej, chocoaz sie wtedy nie shizuje ze cos jest nie tak, co do tv to nie wiem zalezy jakie macie warunki mieszkaniowe jezeli macie wiecej pokoi to chyba lepiej zeby maluch spal bez tv.

Dobra spadam spac bo juz jestem zmeczona dzisiejszym dniem buziaki do jutra
Stary 2009-11-27, 21:55   #55
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
witajcie mamuchy

ale nacykalyscie postow! mnie tu dlugo nie bylo... jak zwykle, wpadam po czasie i nie wiem co tu sie dzieje ale mam nadzieje, ze juz bede na bierzaco...

pierwsze slysze o tym wypadku w szpitalu... straszne to... wiecie moze czy ten dzidzius przezyl to??? normalnie az zastanawiam sie czy rodzic nie rodzic w niemczech...

i jeszcze jedno pewnie juz wiekszosc z was odczuwa ruchy maluszka, powiedzcie od kiedy czujecie te ruchy tak ze nie mozna je pomylic z niczym innym, bo my juz konczymy 20 tydz i na razie slabo cos... boje sie czy wszystko jest wporzadku.
Ja wlasnie czuje takie dokladne, doslowne od 20 tygodnia a wczesniej takie bulgotanie w brzuchu jakby mi sie tam litry wody przelewaly, pozniej czulam bardzo zadko taki lekkie pukniecia albo jakby skubanie rybki a teraz juz czuje kopanie ale jeszcze nie takie mocne choc raz na jakis czas sie zdarzy;-) tylko nie da sie tego pomylic z niczym innym

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Ja wlasnie czuje takie dokladne, doslowne od 20 tygodnia a wczesniej takie bulgotanie w brzuchu jakby mi sie tam litry wody przelewaly, pozniej czulam bardzo zadko taki lekkie pukniecia albo jakby skubanie rybki a teraz juz czuje kopanie ale jeszcze nie takie mocne choc raz na jakis czas sie zdarzy;-) tylko nie da sie tego pomylic z niczym innym
Ja Pier**** laski zalujcie ze nie widzicie mojego meza jak wlasnie wstal a byl w pracy od 4 do 15 i sie zdrzemnal, wyglada jakby go kosmici porwali, jakis nie ogarniety, nie wie co sie dzieje, oczy podkrazone, hahahahahaha noooooo powiem wam ISTNY KOSMOS!!

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Ja Pier**** laski zalujcie ze nie widzicie mojego meza jak wlasnie wstal a byl w pracy od 4 do 15 i sie zdrzemnal, wyglada jakby go kosmici porwali, jakis nie ogarniety, nie wie co sie dzieje, oczy podkrazone, hahahahahaha noooooo powiem wam ISTNY KOSMOS!!
Czas na kąpiel;-) Odezwe sie jak wróce jeśli jeszcze ktoś tu będzie
Stary 2009-11-27, 21:56   #56
olasia
Zadomowienie

darusia a w ktorym ty jestes teraz tyg?

nie powiem, ze nic nie czuje, ale i tak mam schizy... musze poczekac kilka dni, bo teraz siedzimy u tesciowej w anglii...a jeszcze powinnam badanie krwi zrobic i sama nie wiem juz czy isc szybciej do gin zeby miec pewnosc....achh moj mezulek to mowi, ze jestem spokojna tylko zaraz po wyjscu z gabinetu

i jeszcze cos

dziewczyny czy podczas snu a konkretnie zmiany pozycji nie odczuwacie bolu? bo ja to strasznie cierpie jak mam sie na drugi bok przekrecic, boli mnie w srodku wszystko tak jakby sie wnetrznosci odklejaly... a nad ranem jak gleboko oddycham to mam wrazenie, ze przepona sie rozerwie... jak wstaje wszystko mija i czuje sie swietnie...

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 22:18   #57
MadCat
Raczkowanie

Cytat:
Kosz też mamy wiklinowy
Moje koty też mają taki kosz, myślicie, że się pogniewają jak im zabiorę?

mrowak - Gratuluję dobrych wieści

drcron - Ty coś chyba ze 2 dni temu twierdziłaś, że już nic kupować nie będziesz a cały dzień po allegro buszujesz Ćwicz silną wolę

Idę do Tża pod kołderkę się przytulić Dobranoc

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 22:35   #58
Darusiaaaa
Zakorzenienie

teraz w 22

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
darusia a w ktorym ty jestes teraz tyg?

nie powiem, ze nic nie czuje, ale i tak mam schizy... musze poczekac kilka dni, bo teraz siedzimy u tesciowej w anglii...a jeszcze powinnam badanie krwi zrobic i sama nie wiem juz czy isc szybciej do gin zeby miec pewnosc....achh moj mezulek to mowi, ze jestem spokojna tylko zaraz po wyjscu z gabinetu

i jeszcze cos

dziewczyny czy podczas snu a konkretnie zmiany pozycji nie odczuwacie bolu? bo ja to strasznie cierpie jak mam sie na drugi bok przekrecic, boli mnie w srodku wszystko tak jakby sie wnetrznosci odklejaly... a nad ranem jak gleboko oddycham to mam wrazenie, ze przepona sie rozerwie... jak wstaje wszystko mija i czuje sie swietnie...
Ja nie odczuwam bolu, jedynie jak sie probowalam przeciagnac to tak jakyby mnie cos ciagnelo ale to podobno jest normalne Ja i tak Cie podziwiam bo ja pewnie od razu bylabym pod gabinetem
Stary 2009-11-27, 22:39   #59
malgo421
Rozeznanie

Witam wszytkich po dlugiej przerwie!!!Kurde tyle piszecie ze ja nie daje rady ogarnac sie z czytaniem, a co dopiero zeby cos napisac.

U nas wszystko dobrze dzidzia rosnie, ja tez hihi.
Byla wczoraj na Usg wszytko jest dobrze dzidzia sobie rosnie. Pani powiedziala ze zna pleci ale ja bylam twarda i nie zapytalam

olasia moze po calym dniu odczuwasz wszystko dopiero wieczoram. A nie przemeczasz sie przypadkiem??

Dziewczyny tak jak czytam o waszych zakupkach to sama bym z checia cos kupila, ale nie moge bo juz wszystko mam po Amelci. A jak sie urodzi chlopak to dopiero potem zrobimy meskie zakupki.

Edytowane przez malgo421
Czas edycji: 2009-11-27 o 22:40
malgo421 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 22:42   #60
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadCat Pokaż wiadomość
Moje koty też mają taki kosz, myślicie, że się pogniewają jak im zabiorę?

mrowak - Gratuluję dobrych wieści

drcron - Ty coś chyba ze 2 dni temu twierdziłaś, że już nic kupować nie będziesz a cały dzień po allegro buszujesz Ćwicz silną wolę

Idę do Tża pod kołderkę się przytulić Dobranoc
Wiadomość z ostatniej chwili;-)

Przyjacielowi urodził się przed chwilką synuś;-) Mamy jednego POLACZKA więcej

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

No ja tez twierdzilam ze na zakupy pojde pozniej bo jeszcze za wczesnie, ale jak tak laski szaleja to ja tez nie moge, ale jestesmy twardzi i na zakupy pojedziemy w styczniu Z tym ze wtedy wyjdziemy jakbyśmy kupowali cale centrum handlowe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości