|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
dziewczyny, normalnie walcze ze soba, zeby nikt mnie nie znalazl spiacej z glowa na biurku a co do menu to ja wlasnie tez glownie salatki i tak mi sie przypomnialy z mojego wesela takie roladki w galaretce ![]() a komplet do przedpokoju-hmmm zawsze to lepsze niz taki zwykly srebrny druciak poza tym korzystna cena i bardzo praktyczny na ta gorna polke na buty stworze duza poduche ladnie obszyta zeby mozna bylo usiasc przy zakladaniu butkow
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko dziękuję
Szaro buro za oknem ja chcę do domu |
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko roboty z robieniem dużo
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dzisiaj w menu - flaczki - TZ ulubione, wiec wiadomo dlaczego ![]() - ciasto kokosowe z galaretką -na deser ![]() - i na drugi deser.... JA ![]() ![]() nie ma za co |
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przypomnial mi sie film Di Bruno-kontynuacja Borata-tam wjezdza oblesny gruby facet jako polmisek z jedzeniem |
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
sprawy kobiece niestety i mnie dopadło
mam nadzieję, że to tylko to bo lekarz powiedział, że trzeba się za to wziąć bo jak sobie dalej będę sobie tak czekać to rak szyjki murowany(liczę na to, że mi tak pwoiedział, żebym się za to zabrała w końcu), ale myślę , że badania wyszł dobrze
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-04 o 13:08 |
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Matuncio, to Ty sobie nie rob zartow |
|
|
|
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze się i czekam aż opowiesz co to takiego się wydarzyło![]() Cytat:
Ech a ja siedze i rycze, dostałam dziś karkę na imieniny od moich poprzednich dzieci (od tej grupy, w której pracowałam w zeszłym roku). Rozryczałam się na całego, bo mi się tak żal zrobiło, że już z nimi nie jestem( teraz pracuje w tym samym przedszkolu, ale na innym oddziale i w innej miejscowości). Napisali mi piękne życzenia.... niby nic takiego ale się rozpłakałam z radości i żalu zarazem. Do tego myślę sobie, że chyba nie nadaje się do tej roboty, za mocno się chyba przywiązuje, a to niedobrze chyba, przecież to nie moje dzieci, muszę się nauczyć, że jednego roku są te, a drugiego inne i nic na to nie poradze...ech... zwierzenia niedoszłej pitolanki...wybaczcie koleżanki po fachu za te określenie Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-12-04 o 13:11 |
||
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez teraz za to place
|
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o dzidzie? nie martw się uda Wam się niedługo
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem, wy inny rodzaj imprezy macie
![]() ale swoja droga to by sie Tz kumpel zdziwił |
|
|
|
#404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chodze do gina dwa razy w roku , tylko ze ja mam uczulenie na te rekawiczki ich i zawsze o badaniu robi mi sie stan zapalny Ja tez mam lekki uraz do gina bo moj pierwszy gine mi zostawił pamiatke w postaci nadzerki bo mi zrobiła cytologie tak ze mi rane zrobiła idiotka Bezmyslność ludzka czasami nie zna granic.---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Szczel redbula to ci minie ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę tej pracy z dziećmi. Też bym chciał, ale niestety po mojej pedagogice pracy nie mam uprawnień pedagogicznych (chore to na maxa) i musiałabym podyplomówke jakąs robić a już mi się niechce Cytat:
) a wy tu takie pyszności wymyślacie. Teraz nie mam okazji poprubować bo teściowa zawsze ugotuje i jak jestem to jest gotowe, a nie chcem pprzykrości robić, że nie zjem jej jedzenia
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
Cytat:
![]() może jeszcze kiedyś ci się będzie chciało dla mnie praca z dziećmi to całe życie, nie wyobrażam sobie pracować gdzieś indziej
|
|
|
|
|
#408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Samba, dobrze, że z nogą już lepiej
A co do karty NFZ, to nigdy nie zapomnę uczucia ulgi, jak ja odebrałam i powiedziałam sobie: "Nooo, wreszcie wszystkie dokumenty mam aktualne" ![]() Cytat:
![]() A choinka Wasza żywa będzie? ![]() Było mi fajnie Już od tygodnia jestem w pracy i jeszcze jutro ![]() Mnie też ![]() No to może przed Nowym Rokiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję...Basiu, wszystkiego dobrego w dniu imienin Moja siostra (tez Basia) ma dzisiaj urodziny, a tata, choc jest emerytowanym górnikiem, swoje święto ![]() Ja też się łatwo przywiązuję, do dzieci tym bardziej, więc w ogóle się nie nadaję do takiej pracy... Jak czasem jestem na zastępstwie w wypożyczalni dla dzieci, strasznie mnie dzieciaczki rozczulają i czasem aż mi się łza kręci w oku
|
||||
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo to świętowania u was nie będzie końca, tyle okazji![]() Ech dla mnie ta grupa będzie zawsze najmilej wspominania z dwóch powodów, 1. to moja pierwsza grupa, w której pracowałam, 2. współpracowałam wtedy z moją dawną wychowawczynią z przedszkola, z nauczycielką z prawdziwego zdarzenia, ogromną pasjonatką swojej pracy, można powiedzieć, że to przez nią chce zostać nauczycielem, tak mnie "zaraziła" tym jakieś 17 lat temu Fakt, że mogłam ją podpatrywać w pracy, słychać jej rad jest dla mnie bezcenny, a dodatkowo to, że stwierdziła, że nadaję się do tej pracy jest dla mnie czymś naprawdę bardzo ważnym...ech... znowu chce mi się buczeć
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje są, ale świętowanie będzie jutro, bo dzis tyczę w pracy do 19.00... Jakaś zmęczona jestem... ![]() Pasjonatka z Ciebie Mnie też kiedyś mój polonista z podstawówki zainspirował do pójścia na filologię polską. Nauczycielką wprawdzie nie zostałam, ale wybór studiów i zainteresowania zawdzięczam jemu Zresztą dopiero przed MU zdecydowałam, że nie wybieram specalizacji nauczycielskiej.
|
|
|
|
|
#411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie ta karta z nfz to dla mnie najwazniejsza jest haha bez niej nie czuje sie pewnie bo niby jestem ubezpieczona, no ale babki w przychodni to zawsze jakies problemy musza zrobic... Wczoraj juz nawet pytalam tej babki z nfz czy jesli sie odpukac rozchoruje przed 17.12 to moge isc do lekarza na stara karte i czy wtedy mam jechac do bielska czy do dabrowy Pytalam dlatego ze po pierwsze moja noga, a po drugie mam od kilku dni katar, gardlo mnie boli itd... I pani powiedziala ze moge isc juz do dabrowy no tylko ze raz jedyny bylam w dabrowie i nie dosc ze z laska mnie przyjeli, to jeszcze potem jak juz poszlam do bielska to i tak mi robili problemy... bo juz zdazyli mnie przepisac do dabrowy i kazali ubezpieczenia pokazywac i nie wiadomo co jeszcze... takze wole z chorowaniem wstrzymac sie do tego 17.12 ![]() Cytat:
Basiu Basiu wszystkiego najlepszego Jutro wszyscy normalni ludzie maja wolne a ja ide do roboty.... buuu Ale moze to i lepiej bo przez te 3 dni co niby chorowalam wydalam maaase kasy... Bo wczoraj bylam na zakupach (ale tylko w pobliskim sklepie, zeby nie bylo) i dzisiaj tez bo wczoraj wszystkiego nie kupilam bo bym nie uniosla Kupilam sobie nowe buty do pracy bo mam wrazenie ze to te stare byly przyczyna mojego kalectwa bo mi się jeden troche rozkleil i tz mi go kleil, a ze one byly sztuczne i beznadziejne to pewnie sie jakos zmniejszyl i mnie ogniotl ;/ tylko nie jestem pewna na 100 % czy to ten but byl, ale taka wymyslilam teorie
|
||
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufko, zadam takie dziwne pytanie- czemu Cie TŻ golił
tak dla zabawy? a może miałaś zbyt zajęte ręce nie chodzi mi o to, że musze być idealna i TŻ tylko taka ma mnie widzieć (zresztą golę nogi moze raz w tygodniu więc się nie da) ale są pewne damskie sfery których moim zdaniem nie warto pokazywać facetom.
|
|
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a teoria z butem całkiem prawdopodobna
|
||
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Samba, to ja tez nie jestem normalna, bo jutro idę do pracy na 7.30
|
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ksiazeczke szybciej jest zmienic niz karte nfz skresli sie nazwisko i jest a tak to dupa od 3 miechow zyje w stresie ze bede chora i mnie do lekarza nie przyjma bo nie chcieli mi przyjac wniosku bez nowego dowodu.. no ale na szczescie juz blizej niz dalej ![]() Anuula ten stroj mikolajki to tylko przerabialam uszyc bym nie umiala mam taka koszulke czerwona z czarna lamowka i po prostu obszywalam to lancuchem choinkowym bialym (bo nie moglam znalezc bialego futerka w zadnym sklepie ;/) do tego kupilam sobie czapkę mikolaja, mam biale ponczoszki samonosne i czerwoną podwiązkę... kupilam też tż rafaello w pudelku takim ala prezent i winko i z tym wszystkim zamierzam czekac na niego w lozku w niedziele ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- oj, ciezkie to zycie
|
||
|
|
|
#416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cos specjalnie dla Ciebie - http://www.youtube.com/watch?v=CJqqftBWT0w&feature=fvw i jeszcze wiecej ... http://www.youtube.com/watch?v=yfRQeljq6s8 Wszystkiego naj dla Basienek
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-12-04 o 16:33 |
|||
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wstydzę się swojego TZ ,niejedno razem przeszliśmy i nie jedno TZ widzial Poza tym nie uważam żeby owlosienie bylo czyms wstydliwym az tak owlosiona to nie jestem |
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Ło Matko, właśnie przeczytałam, że w szpitalu, w którym we wtorek byłam na wizycie u ginekologa zmarła kobieta ze świńską grypą
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na zwykłą grypę i powikłania umiera jeszcze wiecej osób i to bez medialnej nagonki...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-04 o 16:59 |
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

dziewczyny, normalnie walcze ze soba, zeby nikt mnie nie znalazl spiacej z glowa na biurku 
poza tym korzystna cena i bardzo praktyczny 

ja chcę do domu

mam nadzieję, że to tylko to bo lekarz powiedział, że trzeba się za to wziąć bo jak sobie dalej będę sobie tak czekać to rak szyjki murowany(liczę na to, że mi tak pwoiedział, żebym się za to zabrała w końcu), ale myślę , że badania wyszł dobrze
o Matuncio, to Ty sobie nie rob zartow 

ciesze się i czekam aż opowiesz co to takiego się wydarzyło
i tez teraz za to place 

Bezmyslność ludzka czasami nie zna granic.

Współczuję...