|
|
#3001 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Ale zainteresowanie watkiem byloby znacznie mniejsze ,gdyby pojawily sie jakies blokady-ktos musialby byc bardzo zainteresowany tematem,zeby prosic o jej zdjecie.Czasem wpadaja tu dziewczyny przypadkiem ,z ciekawosci i bywa ,ze dzieki nam decyduja sie na op... Gdyby byla blokada-ida tam gdzie jej nie ma ... zupelnie inny temat
|
|
|
|
#3002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W hierarchii naszego wątku najwyżej jest Horo ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() Jest nas tu sporo, więc może każda rzuci pomysłem ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Ups, Horo jest Wtajemniczona , ale to i tak wyżej ode mnie |
||
|
|
|
#3003 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Z zalacznikami mozna tez zalatwic w ten sposob ,ze tylko przyjaciele moga ogladac??I tak wogole to mi sie cos kojarzy ,ze w ustawieniach cos takiego chyba mozna ustawic?? zaraz poszperam,zobaczymy...A jak dziewczyny tylko podczytujace beda chcialy obejrzec foty,to wysla zaproszenie Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-12-04 o 16:40 |
|
|
|
|
#3004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale koniecznie trzeba by zrobić tak, że tylko zarejestrowani mają wstęp... i moja propozycja to jednak te hasła na zdjęcia... które wysyłamy między sobą..i jak komuś nie będziesz chciała dać to nie dasz...a troll tym bardziej nie dostanie
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Kazar Lady
|
ale z tymi banami to zrobimy się jak te wielkie siostry ..
Tu złośliwiec czy lexie dośc sprawnie reaguja trzeba im to przyznać ![]() ale cos pomyslec można.. |
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze, to jak ustalimy coś w miarę sensownego, co każda z nas zaakceptuje to skontaktuję się ze Złośliwcem
![]() Tylko, że może mi odpisać, że fotki wstawiamy na własną odpowiedzialność i musimy się z tym liczyć, że mogą je oglądać osoby postronne, a nie da się wprowadzić takiej blokady. Co do przyjaciół - chyba nie ma takiej opcji na oglądanie zdjęć
|
|
|
|
#3007 |
|
BAN stały
|
Tak Miska sprawnie ale czasem ze 3 str sie z trollem walczy ,a potem jeszcze nam sie obrywa
A czasem od 1 posta widac ,ze troll i wtedy guziczek i po nim ![]() W prywatnosci profilu proponuje dopisac jeden podpunkt-zalaczniki,wtedy kazdy zaznacza co chce-albo tylko dla znajomych,zarejestrowanyc h albo dla kazdego??Chyba da sie zrobic?? |
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3009 | |
|
Zadomowienie
|
ja tego mojego znalazłam na allegro - wzięłam na oko rozmiar, bo nie było mniejszego (bo mam 65H przecież) - z zamysłem, że najwyżej jak będzie za duży, to włożę drugą podusię push up
![]() a on jest akurat, także jakby co, to bierz większy rozmiar niż inne staniczki Cytat:
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
TiNi, mocno Ci gratuluje wspanialej rocznicy. Jak nic, trzeba to oprzec o bar
![]() Mamy blizniaczki z tego samego dnia, tylko moje jakby starsze Dzisiaj stuknely im 3 miechy ![]() kalykaly, GRATULUJE!!! No to tez wypijemy, aby dobrze i ponetnie sie Wam wspolnie zylo Misia, i jak zakupy? Udalo sie cos nabyc? Ja juz od wczoraj wiedzialam, ze czeka mnie pracowity piatek, wiec nawet nie zawracalam Ci glowy. Poza tym zolza sie przez ten popsuty bark robie i jedyne o czym mysle, to o jutrzejszym rezonansie
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie , ze tak pytalas czy dr bieze zaliczke , nie ja placilam w dniu op. ale mozna tez placic po .
horo tu masz strone tych stanikow www.medicalz.com Dzisiaj juz sie wykampalam , kawe sobie zrobilam i pranko tez , nie wiem czy mnie to tak zmeczylo , ale pozniej przespalam sie 2 h
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Tini wszystkiego naj
|
#3015 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Kazar Lady
|
Ania udały się tylko co ja się tego sheesa naszukałam w tej GU to nie pytaj - załowałam że nie mam do Ciebie nr fona
![]() zakupiłam dwa staniory gatki odpuściłam bo za drogie jak na moją kieszeń.. ![]() trzymam kciuki za rezonans.. |
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3018 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3019 |
|
BAN stały
|
Nareszcie sie dziewuszki zbieraja i chlanko bedzie
To proponuje troche wody rozmownej na poczatek bo i jest tez powod ku temu!! Na poczatek wznosze toast za Anny 3 miesieczne dziewczynki Za Kaly ,Pysie, Asie Jesli kogos pominelam to smialo Dziekuje wszystkim rowniez w imieniu mojego biusciku Marchwianka-pewnie ,ze tesknilysmy wszystkie
|
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3021 |
|
Kazar Lady
|
TOAST za Ani i Tini cycolki
o wy bliźniaczki jedodniowe a my z Tini wkładkowe Ania - Corin |
|
|
|
#3022 |
|
BAN stały
|
MARCHEWKA tęskniłam!!!! ile wazysz? ja dziś rano 56.3
|
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
ja też trzymam, mam nadzieję, że to nic poważnego
wychodzi na to, że dziś na wątku małe party się szykuje - jest co oblewać hihi ![]() ![]() ![]() (za***ista jest ta buźka nie mogę, tak kica śmiechowo )
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-12-04 o 17:56 |
|
|
|
#3024 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3025 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No kurcze każda ma troszke racji, chciałabym taki fajny azylek by można było śmaiąło pisac o wszystkim, z drugiej strony nasza otwartość pozwala nie zdecydowanym zdecydować się Ale Horo powinna byc banerem ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- ja ważę sie raz w tygodniu i przypadnie to na niedzielkę ![]() a tobie gratuluję |
|
|
|
|
#3026 |
|
BAN stały
|
Nasze gadanie powinno byc otwarte dla wszystkich ,lub tylko zarejestrowanych,lecz do walki w trollami przydalaby sie osobka ktora bedzie mogla natychmiast zareagowac ,a zalaczniki tak jak pisalam kazdy zeby mial prawo wyboru,czy daje dla wszystkich czy nie
Ja wole nie wchodzic na wage,narazie sie tylko mierze,w nodze tyle samo ,a codziennie jezdze na rowerku
|
|
|
|
#3027 |
|
Zadomowienie
|
Misia, a duzym wcinaniem sie w prywatnosc bedzie, jak zapytam ktory model? I jaki rozmiar Ci przypasowal?
![]() Dziewczyny, a ja poszukuje fajnego stanika bardotki, najlepiej w kolorze zlotym, albo ciala ... Do wieczorowej kiecki na Sylwestra jest mi takowy niezbedny Ale musze ten stanior znalezc w normalnym sklepie, a nie w necie. Nie bedzie juz czasu na ewentualna wymiane, a musze go miec stosunkowo wczesnie, aby mi krawcowa wszyla go w sukienke
|
|
|
|
#3028 |
|
BAN stały
|
Listopadowa dostalam cynk
![]() Szonja to pracownik PR Sankowskiego! |
|
|
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam się oficjalnie przywitać żeby nie było, że jestem trolem albo jakimś chorym cycko podglądaczem
![]() Czytam Was od dawna, bo jestem zainteresowana tematem, a NIGDZIE nie ma aż tak wielu przydatnych informacji ![]() Planuję zabieg w Szczecinie ale to dość odległa przyszłość, bo trzeba najpierw nazbierać kasę Tak sobie czytam i czytam i natrafiłam na takie coś: http://www.artplastica.pl/Biodynamic-Breast-Analysis Co sądzicie o takiej analizie?
|
|
#3030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

, ale to i tak wyżej ode mnie
zaraz poszperam,zobaczymy...

:rolleyes :