|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
BAN stały
|
Dot.: Preferencje nie tylko kolorystyczne do celow roznych
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): brak/brak
Ulubiony kolor(max.3): seledynowy, purpurowy, srebrny Nielubiany kolor(max.3): błękitny, wszelkie neonowe kolory Ulubione zwierzę: Wombat Ulubiony film: "Dirty Dancing", "Na fali" Ulubiona książka: "Horror show", "Firma", "Zaklinacz deszczu" i Saga o czarnoksiężniku (cała oczywiście) Biżuteria-tak-nie -jaka: nie Hobby: czytanie, scrapbooking, decoupage, lepienie, pisanie wierszy/noweli, czyli wszystko po trochu ![]() Urodziny: 26 kwietnia Imieniny: 27 lipca Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2009-11-24 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Synek Dawid i mąż Bartek
Ulubiony kolor(max.3): Wszelkie odcienie niebieskiego, brąz i fiolet Nielubiany kolor(max.3): żółty Ulubione zwierzę: KOT Ulubiony film: Między słowami Ulubiona książka: Wszystkie J.L. Wiśniewskiego i J. Chmielewskiej Biżuteria-tak-nie -jaka: Uwielbiam dużą, noszę głównie swoją Hobby: tworzenie biżuterii, scrapbooking Zawód-Praca-Szkoła: podobno informatyk ![]() Urodziny: 12 października Imieniny: 22 lipca
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
Ulubiony kolor(max.3): fioletowy,niebieski,szary Nielubiany kolor(max.3): jaskrawe,żołty,pomarańczo wy Ulubione zwierzę: kot,wieloryby Ulubiony film: Mumia,Mumia 2, ![]() Ulubiona książka: Ania z Zielonego Wzgórza wszystkie częsci,Plotkara,Oskar i pani Róża Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki dlugie,wisiorki Hobby: decoupage,kolczyki,masa solna Zawód-Praca-Szkoła: gimnazjum Urodziny: 14.02. Imieniny: 2.09.
![]() Edytowane przez Olina Czas edycji: 2009-11-29 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Ulubiony kolor(max.3): zielony,granatowy,czarny Nielubiany kolor(max.3): pomarańczowy Ulubione zwierzę: szynszyla Ulubiony film: Requiem for a dream, Zmierzch Ulubiona książka: Zmierzch, Księżyc w nowiu, lalka Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki,bransoletki Hobby: siatkówka Zawód-Praca-Szkoła:Liceum kl Maturalna Urodziny: 12.06 Imieniny: 13.07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ Marcin, córka Oliwia
Ulubiony kolor(max.3): niebieski, szary Nielubiany kolor(max.3): jaskrawe Ulubione zwierzę: pies Ulubiony film: Big Blue, Kryptonim Nina, Leon Zawodowiec Ulubiona książka: dużo ich jest Biżuteria: kolczyki,wisiorki. Hobby: cardmaking Zawód-Praca-Szkoła: pani domu Urodziny: 16 sierpnia Imieniny: 03 listopada
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ Szymon, synek Filip
Ulubiony kolor(max.3): pomaranczowy, brazowy, zolty, zloty Nielubiany kolor(max.3): czarny,szary,bialy Ulubione zwierzę: kot Ulubiony film: Grey's Anatomy, Zostac krolem Ulubiona książka: kryminaly, poradnikowe, o dzieciach Biżuteria: przede wszystkim lekka, ale niekoniecznie azurowa i delikatna: naszyjniki dlugie i krotkie, kolie, bransoletki; kamienie naturalne: turkus, perly,opal, tygrysie oko, niektore agaty; uwielbiam tez bizu sztuczna Hobby: tworzenie bizuterii, kartek, wariackie zabawy z mlodym, dobry film i ksiazka, nauka jezykow [aktualnie niemiecki] Zawód-Praca-Szkoła: informatyk Urodziny: 13 czerwca Imieniny: 22 lipca Ulubiony kwiat: roza
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2012-03-31 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): brak / tż ->nie mąż
![]() Ulubiony kolor(max.3): szary, czarny, śliwkowy Nielubiany kolor(max.3): krzykliwe, rzucające się w oczy ![]() Ulubione zwierzę: kociak ![]() Ulubiony film: ![]() Ulubiona książka: "Nostalgia Anioła"Alice Sebold ostatnio, przedtem "Cień wiatru" Carlosa Ruiza Zafona Biżuteria-tak-nie -jaka: tak -> każda ![]() Hobby: GOTOWANIE, masa solna, kombinowanie z nowymi różnymi różniastymi tworkami ![]() Zawód-Praca-Szkoła: zawód-technik hotelarstwa, aktualnie studentka dziennikarstwa Urodziny: 31.05. Imieniny: 24.05
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
stan rodzinny: mąż Robert (od pół roku)
ulubiony kolor (max. 3): morski, granatowy, ciemnofioletowy nielubiany kolor (max. 3): dające po oczach, wszelkie jasnoniebieskie ulubione zwierzę: świnka morska (ale mam chomika) ulubiony film: brak ulubiona książka: brak biżuteria: pierścionek zaręczynowy, obrączka, czasem kolczyki hobby: scrapbooking, stylizacja "modowa" praca: aktualnie brak urodziny: 12 sierpnia imieniny: 29 maja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
ulubiony kolor (max. 3): fiolet, czarny, zielony- ale w zasadzie może być każdy z wyłączeniem nielubianych
nielubiany kolor (max. 3): dajšce po oczach, różowy, czerwony no chyba że winny ulubione zwierzę: delfin, motyle uwielbiam w każdej postaci ![]() ulubiony film: lubię kryminały, mój ulubiony CSI:kryminalne zagadki, Kości, Wzór, romantyczne, komedie, nie lubię polskich filmów typu seksmisja, nie lubię filmów wojennych ulubiona ksišżka: o tematyce afrykańskiej- takie z życia wzięte ![]() biżuteria: dowolno�ć, najbardziej kolczyki - wszystko jedno długie czy krótkie, ac, wire, blaszki i wisiorki(ale te rzadko noszę)byle nie z plastiku, bransoletki i broszki tez sa ok - ostatnio podziwiam te takie z tafty i organzy hobby: ogólnie wiekszość pracy handmade ![]() urodziny: 10 sierpnia imieniny: 12 grudnia[/COLOR] biżutki: dłuuugie kolce, najlepiej surowe albo tak zwane "śmieciowe" czyli dyndające i podzwiękujące, bransy:nadgarstek 18mm, najlepiej regulowane; wisiory rzadko noszę decu skrzyneczka, albo komódka... kocham wszystko do przechowywania moich skarbów, i nigdy za dużo mi pojemniczków, pudełek, sztatułek i innych takich scrapy zawsze w cenie są notesy, pudełeczka czy albumik- w pastelowych kolorkach najbardziej mi się podobaja, przepiśniki - no generalnie wszystko ![]() origami - raczej nie mam co z tym robić, aczkolwiek podziwiam tych, którzy się tym zajmują Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2011-09-08 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mąż,syn,córa z zięciem i niebawem wnusia
Ulubiony kolor(max.3):raczej wszystkie(zależnie od okazji) Nielubiany kolor(max.3):nie mam Ulubione zwierzę:koty,psy(2 w posiadaniu) Ulubiony film:komedia-"Śnieżne psy",thriller-"Gdy dzwoni nieznajomy",akcja-"Uprowadzona" Ulubiona książka:"Tajemnice Paryża","Saga o ludziach lodu"i wiele innych Biżuteria-tak-nie -jaka:każda z umiarem Hobby: ogólnie hand made,zbieranie słoni,kino,muzyka i komputer Zawód-Praca-Szkoła:elektronik,ostatni o niepracująca Urodziny:20 lipiec Imieniny:8 październik bodajże(nie obchodzę)
POZDRAWIAM. gitka1 zapraszam do moich wątków: ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=367702 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=367408 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=367135 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż od 9 lat ten sam, córka Wiktoria{6l} i syn Krzyś {3l}
Ulubiony kolor(max.3): niebieski [ każdy odcień], turkusowy i zielony Nielubiany kolor(max.3): jaskrawe Ulubione zwierzę: świnka morska Ulubiony film: Uprowadzenie Agaty, Ace Ventura, Wszyscy jesteśmy Chrystusami, Dzień świra itp. Ulubiona książka: Rio Anaconda W. Cejrowski Ulubiona muzyka: każda, od klasycznej po techno Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, głównie kolczyki, zawieszki i pierścionki , raczej nie korale i bransoletki Hobby: origami modułowe, papierowa wiklina Zawód-Praca-Szkoła: pracownik administracyjno biurowy Urodziny: 31.01 Imieniny: 26.07 _________________________ ________________________ zapraszam do siebie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14631256 pozdrawiam Ania Edytowane przez aninka Czas edycji: 2009-12-12 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): tż Artur, syn Robert (4,5l) oraz córka Karolinka (1,5roczku)
Ulubiony kolor(max.3): wszystkie a w szczególności biały, khaki, błękitny Nielubiany kolor(max.3): neonowe, ale jak są gdzieś wstawką jest ok ![]() Ulubione zwierzę: pies, słoń (kiedys miałam niezłą kolekcję) Ulubiony film: Dirty Dancing Ulubiona książka: kryminały oraz romanse: ulubione autorki Judith McNaught Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, pierścionki, łańcuszki, kolczyki, bransoletki - głównie srebro, korale Hobby: czytanie książek oraz robótki ręczne (na tyle na ile czasu starcza - jak na razie ![]() Zawód-Praca-Szkoła: nieruchomości ![]() Urodziny: 23 styczeń Imieniny: 26 lipiec Edytowane przez aniadebska Czas edycji: 2011-02-04 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
BAN stały
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ Andrzej syn Maksymilian 6 lat
Ulubiony kolor(max.3): fiolety,zielenie i kolory ziemi Nielubiany kolor(max.3): pomarańczowy i wszystkie neonowe Ulubione zwierzę: wszelakie stworzenia kocham Ulubiony film:Upadek Ulubiona książka: bez śladu Biżuteria-tak-nie -jaka: nie (alergia ![]() Hobby: papierkowy świat szydełko ,historia II wojny swiatowej Zawód-Praca-Szkoła: mgr Transportu o specjalnosci ruch i przewozy kolejowe -obecnie matka zona i kochanka Urodziny: 07.07.1975 Imieniny:16.06 Edytowane przez a.majak Czas edycji: 2009-12-29 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny - zaręczona z TŻ-tem
![]() Ulubiony kolor(max.3): Różowy, szary, czarny Nielubiany kolor(max.3): zielony, żółty, pomarańczowy Ulubione zwierzę: PIES i królik bo mam ![]() Ulubiony film: Dziś 13 jutro 30, Zmierzch, komedie romantyczne i leon zawodowiec Ulubiona książka:Zmierzch, dom nad rozlewiskiem.. i książki Paulo Coelha Biżuteria-tak-nie -jaka: Kolczyki ( długie, pawie pióra, nowoczesne, i wkrętki kolorowe, okragłe, kwadratowe , kokardki , bransoletki z koralików , z kokardkami, gęste, długie wisiorki raczej srebro Hobby: filc, robienie kartek, różne róbótki hand made, czytanie książek, leniuchowanie... ![]() Zawód-Praca-Szkoła: florystka, obecnie bezrobotna- studentka dwóch kierunków humanistycznych Urodziny: 15.10.1986 Imieniny: 16 kwiecień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
Paulina K:
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Piotr ![]() Ulubiony kolor: czerwony,biały, granatowy i wszelaki niebieski, pastele,brązy Nielubiany kolor :fiolet, czarny(zastępuje zawsze granatowym) Ulubione zwierzę: białe tygrysy ale tylko raz miałam okazje spotkać ![]() Ulubiony film: Trudne pyt.Chyba "Zakochana Jane" ![]() Ulubiona książka:"Oskar i pani Róża", "Balsam dla duszy romantycznej" wszelakie o tematyce medycznej, oraz publikacje Jane Austen czy Paulo Coelho Biżuteria-tak-nie -jaka: retro, nie lubię hinduskich(? przepełnionych ornamentami) naszyjników itp oraz zbyt "dyskotekowej" że tak to ujmę, uwielbiam kolczyki, wisiorki i bransoletki.Pierścionek mam 1 i ani jednego więcej ![]() Hobby: numizmatyka,malarstwo, scrapbooking, muzyka, taniec i stomatologia Zawód-Praca-Szkoła: 2 kl. LO, kl. biologiczno-chemiczna Urodziny:18-naste 20 lipca 1992r. ![]() Imieniny: 10.10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mąż Bartek, córeczka Tatianka,syn Szymonek
Ulubiony kolor(max.3):wszystkie ale najbardziej czarny,turkus,czerwony no i biały ![]() Nielubiany kolor(max.3):chyba nie ma takiego ![]() Ulubione zwierzę:pies Ulubiony film:komedie Ulubiona książka:romanse ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka:ładną ![]() Hobby:srapbooking,origami,biżut eria,decoupage, haft krzyżykowy ,fryzjerstwo ![]() Zawód-Praca-Szkoła:fryzjer Urodziny:14.09.1983 Imieniny:21.10 Edytowane przez ula1409 Czas edycji: 2012-05-26 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
przyczajona tygrysica
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): dzieci brak, TŻ jest
![]() Ulubiony kolor(max.3): fiolet, turkus, morski, brąz, beż, szary (trzy to dla mnie za mało :P) Nielubiany kolor(max.3): pomarańczowy, seledynowy, fluorescencyjnych nie lubię też Ulubione zwierzę: moja kotka, na punkcie której mam totalnego fioła ![]() Ulubiony film: Nie wiem, za dużo ich jest, żeby wszystkie wypisać Ulubiona książka: nie mam ulubionej, nie lubię dwa razy czegoś czytać Biżuteria-tak-nie -jaka: Zależy od nastroju, ale generalnie noszę tylko kolczyki w przeróżnych długościach i formach. Lubię też bransoletki, ale nie przepadam za tym jak mi coś zbytnio brzęczy przy niej. Uwielbiam wrappowaną biżuterię ![]() ![]() ![]() ![]() Hobby: Biżuteria, biżuteria i biżuteria. A oprócz tego robię kartki i ogólnie "craftuję" ![]() Zawód-Praca-Szkoła: Ścisłości, aż się sobie dziwię ![]() Urodziny: 21.10 Imieniny: 24.12 Edytowane przez FK Czas edycji: 2011-06-10 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mąż,czworo dzieci w tym dwóch synów dorosłych,córcia-15 lat a najmłodszy synek 4 lata.
Ulubiony kolor(max.3):zielenie,fiolety,brązy i wiele innych ![]() Nielubiany kolor(max.3):pomarańcz Ulubione zwierzę:konie,koty Ulubiony film:Wichrowe wzgórza ![]() ![]() Ulubiona książka:historyczne,albumy z malarstwem ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka:kolczyki,wisiorki i bransoletki-ładne ![]() Hobby:decoupage,malarstwo olejne,witraże-może kiedyś ![]() Zawód-Praca-Szkoła:krawcowa,potrafię ale nie szyję ![]() ![]() Urodziny:17.09 Imieniny:20.12-nie obchodzę ![]() Preferencje wymiankowe : Biżuteria-uwielbiam długie kolczyki i wisiorki,mam już ich sporo,ale nigdy nie pogardzę następnymi. Decoupage-sama się tym zajmuję,ale miło by było dostać coś od innej osoby-najchętniej ozdóbki świąteczne albo jakąś szkatułeczkę. Scrapy-marzy mi się przepiśnik w brązach. Dziergałki-ozdóbki świąteczne w każdej ilości. Origami-podziwiam i ucieszę się z wszystkiego.
mój blog : http://bognakw.blogspot.com/ moja galeria : http://picasaweb.google.com/bognakw mój wątek decu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=359166 Edytowane przez bognakw Czas edycji: 2010-11-08 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny: Na razie tylko TŻ
![]() Ulubiony kolor(max.3): Czarny, bordowy, Zielony Nielubiany kolor(max.3): wszelkie żarówkarze, zółty Ulubione zwierzę:Koń, pies Ulubiony film: Fantasy i komedie Ulubiona książka: za dużo do pisania ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka:Naszyjniki, kolczyki, branzoletki Hobby: taniec, kultury świata, wicca, gotowanie ![]() Zawód-Praca-Szkoła:Jeszcze LO(ostatnia klasa) Urodziny: 24 sierpienia Imieniny: 26 września |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny: dzieci 4 i tż (to jakby 5
![]() Ulubiony kolor (max3): błękity, fiolety, czernie, odcienie bieli Nielubiany kolor(max3):różowy Ulubione zwierzę: kot, pies Ulubiony film: triller, horror Ulubiona książka: cykl ,,mroczna wieża" St. Kinga Biżuteria tak-nie-jaka: szczególnie lubię bransoletki i naszyjniki ale i na inne się nie pogniewam ![]() Hobby: książka, biżutkowanie, górskie eskapady Zawód-praca-szkoła: pielęgniarka, obecnie pełnoetatowa mama Urodziny: 23 sierpień Imieniny: 21 sierpień
Biżuteria mojego pomysłu Inne różności Fikcja to prawda ukryta w jądrze kłamstwa, a prawdę tę można wyrazić bardzo prosto- magia istnieje Edytowane przez heurek Czas edycji: 2012-02-20 o 06:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):Tż +, dzieci 5( 4 córki 14, 7,7 i malutka 1,6 oraz syn 8 lat)
Ulubiony kolor(max.3):wszystkie Nielubiany kolor(max.3):nie mam Ulubione zwierzę:papuga Ulubiony film ![]() Ulubiona książka:Trędowata Biżuteria-tak-nie -jaka:tak, różna Hobby:robótki ręczne Zawód-Praca-Szkoła:pielęgniarka Urodziny:22 wrzesień Imieniny:1 kwiecień Pozdrawiam wszystkich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mąż Paweł i synek Tomuś
Ulubiony kolor(max.3):zielony,fiolet,turkus Nielubiany kolor(max.3):niebieski Ulubione zwierzę:wszystkie oprócz gadów i płazów Ulubiony film:obecie Lejdis i Sex w wielkim mieście Ulubiona książka:ostatnio brak mi czasu na niefachowe książki Biżuteria-tak-nie -jaka:każda w każdej ilości ![]() Hobby:rękodzieło:florystyka,biżu,kartki,sz ycie,wyszywanie,malarstwo , aranżacja wnętrz itd, ogród Zawód-Praca-Szkoła:prawnik, pracuje w urzędzie Urodziny:31.08.82 Imieniny:25.11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Mąż
Ulubiony kolor(max.3):rodzina brązów/czerwieni, rodzina zieleni, fiolety, heh i nieśmiertelna czerń Nielubiany kolor(max.3):majtokowy róż i generalnie błękity - zależy od tego o co chodzi, bo zawsze się znajdzie wyjątek ![]() Ulubione zwierzę:pies Ulubiony film:raczej gatunki - SF i fantasy ale nie tylko, aktualnie Podejrzani Zakochani Ulubiona książka: gatunek: SF i fantasy - najlepiej po angielsku, aktualnie Saga Barsoom Ulubiony/e kwiat/y: szarotka, wrzos, sasanka, storczyk - niekoniecznie w tej kolejności Biżuteria-tak-nie -jaka:tak, niemal wszystko (srebro, złoto i inne metale szlachetne, kamienie naturalne), najchętniej kolczyki, naszyjniki/sznury koralikowe (coś koło TEGO<--klik, ale nie koniecznie w PAWICH kolorach(morska zieleń, fiolet, granat królewski, jasna zieleń, rudo-złoty...) ![]() ![]() ![]() ![]() ostatnio nabyłam bazę do bransoletki CHARMS... więc w grę wchodzą również charmsy wszelkiej maści ![]() Miedź i jej pochodne mnie uczulają, nie wspominam już nawet o stali chirurgicznej - bo nawet to mi czasem krzywdę zrobi (jeśli dotyka skóry) i jedna uwaga do filcu - bo to nie moja bajka - gdyby co - to poproszę broszkę - przepraszam, że tak dokładnie - ale filce już przerobiłam i wiem, że kolczyki z elementami z filcu mnie potwornie drapią, to samo z naszyjnikami i bransoletkami ![]() ![]() ![]() no i marzy mi się broszka z sutaszu... coś symetrycznego... podsumowując właściwie wszystkie techniki lubię, niektóre bardziej od innych, a generalnie głupia na AC jestem - z tym, że w żaden sposób nie dyskryminuję żadnej techniki (poza filcem z wymienionych wyżej powodów) aha, jakby co to rozmiar pierścionka od 21 do 24 (na różne palce) - podaję rozmiar, bo te rozszerzane mnie szczypią i nie przepadam za nimi z tego powodu, chociaż pewnie da się zrobić tak, żeby nie szczypało... Hobby:biżu, muzyka, śpiew i scrapbooking - chociaż nie koniecznie w tej kolejności Zawód-Praca-Szkoła:praca Urodziny:06-04-19xx Imieniny:18-05 INFORMACJE DODATKOWE ![]() nie lubię/nie trawię: plastiku i marnego szkła w biżuterii, miedzi i nie wiem czemu howlitu, no i ostatnio odkryłam w sobie niechęć do lawy Kolekcjonuję: kartki okolicznościowe, żółwie, biżuterię i pluszowe misie - niekoniecznie w tej kolejności ![]() Kamienie, które wybitnie lubię: labradoryty, granaty, ametysty, cytryny, peridoty, bursztyny i oczywiście wszystkie naturalne pasujące, jako dodatek do wcześniej wspomnianych ![]() scrapku: przydasie ![]() ![]() ![]() decu: ekspozytorek na kolczyki jednobarwny z drobnymi ozdobnikami , taki, który może robić za ekspozytorek na naszyjnik/wisior - takie wielofunkcyjne cuś - może być w kształcie drzewka na przykład... ![]() ![]() ![]() ![]() szydełko: serweteczki w wymiarach 35 na 35 cm, ecru jasne, ecru ciemne... ecru każde ![]() frywolitka: bransoletka, element naszyjnika (taki w kształcie księżyca), elementy na wisiory w kształtach łezek, latawców, sopelków... w różnych kolorach ![]() ![]() origami: bombki na choinkę klasycznie zieleń/czerwony/złoty ![]() ![]() ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2013-02-03 o 22:07 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):mąż tylko były.TŻ ale Niemąż, 2 duże córy
Ulubiony kolor(max.3): niebieski,zielony, Nielubiany kolor(max.3): brązy,czernie,czerwoności Ulubione zwierzę: Ostatnia faza to Tygrys i Wiewiórka ale wszystkie są słodkie. Ulubiony film: Ania z Zielonego Wzgórza,Przeminęło z wiatrem Ulubiona książka: jw plus Alchemik Biżuteria-tak-nie -jaka: Tak:Widoczna ale delikatna i subtelna jednocześnie.Ulwielbiam srebro i kamienie. Hobby: Ezoteryka,Robótki ręczne wszelakie,głodna nowości,chętna do poznawanie nowych technik. Zawód-Praca-Szkoła: Elektroradiolog Urodziny: 19 lipiec Imieniny: 15 czerwiec
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2012-01-15 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
Ulubiony kolor(max.3): Każdy, ale chyba najbardziej Fiolet i zieleń oraz róż ![]() Nielubiany kolor(max.3): Chyba takiego nie ma ![]() Ulubione zwierzę: Szczury, Misie Pandy, Koty, większość futrzaków domowych... Nie przepadam za owadami i gadami, chociaż żółwie lubię ![]() Ulubiony film: Siedem Dusz, Bollywód - każda produkcja ![]() Ulubiona książka: "Nostalgia Anioła", "Kelnerka", "Krzyk pośród nocy", "Bez mojej zgody" oraz książki Dan'a Brown'a Biżuteria-tak-nie -jaka: Tak: Każda ![]() ![]() Hobby: robótki ręczne, sport, obserwacja środowiska najbliższego ![]() ![]() Zawód-Praca-Szkoła: Uczenica II klasy technikum budowlanego Urodziny: 21 lipca Imieniny: 27 grudnia __________________
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny (dzieci i TŻ): TŻ Robert
Ulubiony kolor (max.3): niebieski, żółty, ... a zreszta co tu duzo pisac lubie wszystkie kolorki ![]() Nielubiany kolor (max.3): chyba nie ma takiego Ulubione zwierzę: gryzonie uwielbiam ![]() Ulubiony film: "Kevin sam w domu" i "... w Nowym Jorku" nie wiem czemu, ale moglabym ten film ogladac nonstop i zawsze bedzie mnie rozsmieszal Ulubiona książka: "Kwiat Pustyni" Biżuteria-tak-nie -jaka: pewnie ze tak !!! lubie drobniutkie rzeczy (poza kolczykami, ktore moga byc w miare dlugie), nie lubie ogromnych oczek - material obojetny Hobby: hand-made oczywiscie, sport, dobra ksiazka i film ... Zawód-Praca-Szkoła: tylkopraca / przerwa w nauce poki co ... Urodziny: 3 listopad '87 Imieniny: 26 lipiec
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ: Andrzej
Ulubiony kolor(max.3): bordowy, zielony, fioletowy i wszystkie pastelowe ![]() Nielubiany kolor(max.3): nie przepadam za jarzącymi ![]() Ulubione zwierzę: kot i pies i cała reszta ![]() Ulubiony film: "Zielona mila" i komedie ![]() Ulubiona książka: Nie przepadam za książkami, chyba że mają dużo obrazków ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: Lubię wszelkie odmiany ![]() ![]() Hobby: origami Zawód-Praca-Szkoła: Matematyk Urodziny: 11.05 Imieniny: 29.05
Serdecznie zapraszam do siebie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post14278622 Edytowane przez magand Czas edycji: 2010-08-13 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
BAN stały
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ ROMAN (dorosłe dzieci)
Ulubiony kolor(max.3): lubie prawie wszystkie Nielubiany kolor(max.3):neonowe Ulubione zwierzę: kocham wszystkie zwierzęta Ulubiony film: melodramaty,komedie,klasy ka Ulubiona książka:" Tylko razem z córką" Biżuteria-tak-nie -jaka: uwielbiam korale Hobby:szydełkowanie haft krzyżykowy,druty,krawiect wo,ogrodnictwo Zawód-Praca-Szkoła:emerytka Urodziny: 22.07.1951 Imieniny:22.07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): mąż Mariusz , synowie Kamil (11 l.) i Gracjan (8 l .)
Ulubiony kolor(max.3): wszelkie brązy , beże , zielenie Nielubiany kolor(max.3): różowy (mam wręcz alergię na ten kolor ![]() ![]() Ulubione zwierzę: wszystkie Ulubiony film: m.in. Czekolada , Zielona Mila (ogólnie nie przepadam za oglądaniem tv) Ulubiona książka: "Król szczurów" Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki na co dzień , inne od święta ale lubię wszystko Hobby: szydełko , haft matematyczny , od czasu do czasu kusudamy Zawód-Praca-Szkoła: obecnie "kura domowa" ![]() Urodziny: 31.07. Imieniny:24.12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):brak
Ulubiony kolor(max.3):czarń,wszyst kie odcienie fioletów,brązy... Nielubiany kolor(max.3):Jaskrawa zieleń,błękit Ulubione zwierzę:Fretki Ulubiony film:"zapach kobiety" Ulubiona książka:brak Biżuteria-tak-nie -jaka:wielkie kolczyki,wielkie bransoletki,na szyję jak najmniej Hobby:Szycie,dzierganie,ś piew,malowanie,biżu... Zawód-Praca-Szkoła:szycie do sklepu zoologicznego Urodziny:17 kwietnia 1987 Imieniny: nie wiem u mnie się obchodzi urodziny hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.