![]() |
#2641 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
tam jest tylko opcja pokaż zamówienie edytuj jest w tym poprawnym a w tym nieszczęsnym tylko opcja pokaż
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- a już poszperałam i znalazłam , nieźle w tym necie jest wszytsko ukrytę ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Raczkowanie
|
Po zliczeniu zamówienia z katalogu 17 ponad 800 zl z moim na ok 200 zamasiałam sporo z avon club
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
O co chodzi z tym poręczaniem?
![]()
#2646 | |
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15670942]ja też co chwilę mam za duze zamówienia jednak nie robie przedpłat-szefowa OMS mi poręcza-nie wyobrazam sobie zebym musiala placic za cos czego nie mam
![]() malko ja skladałam zamowienie ok 16 już mialam fakturę o 18 wiec ty tez powinnas miec.[/QUOTE] Aneszna, a ja faktury nie mam, tez liczyłam ze po 18 bedzie.... Mimo zrobienia częściowej przedpłaty paczki mieć nie będe. Ja nie wiem, ale wg mnie zamówienia przedświąteczne powinni traktować przedświątecznie - czyli cieszyć się, że są takie wysokie, a nie je blokować. Już widzę moj rachunek za telefon, jak każdej dziewczynie bede musiała powiedzieć dzwoniąc, ze kosmetyki będą kilka dni później. To jest jakieś chore, zreszta dziś ewidentnie czułam, że nie puszczą mi tego zbyt wysokiego zamówienia tak chyba dla zasady jak rozmawiałam z call center. Zwolennika mieć we mnie - dobra rzecz, ale wroga, uuuuu - teraz to się będę czepiać każdego szczegółu w paczce, w strefie i w informacjach dla nas, które niemal zawsze mamy z opóźnieniem (dobrze, ze jest to forum, to jesteśmy na bieżąco). Brzydka zagrywka z ich strony, na jaką na pewno zareaguję ;-) ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Duuużych jednorazowych zamówień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
zadzwon rano do niej napewno ci pomoze, moja juz wie o co chodzi i sama mi porecza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Raczkowanie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przy takich bladych cerach jak moja (podkłady Ivory) brązujące się nie sprawdzają... przynajmniej zimą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dawniej co katalog jeżdziłam do Gdyni, ponad rok temu zawsze co potrzebowałam , to zawsze było I jeżeli nie masz karty płatniczej to mozesz od razu na miejscu opłacić rachunek avonowski i po powrocie do domu będzieszm iała konto wyzerowane. Dawniej mi to pasowało. A jak dojechać i dojść , to jak będziesz chciała , to napisze na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Raczkowanie
|
A ja o tych Diamentowych Ofertach gdzieś wyczytałam, że "możesz wykorzystać wszystkie diamentowe oferty", więc chyba nie jest tak że jedna karta uprawnia do zakupu tylko jednej rzeczy
![]() Diamentowe oferty to strony z superproduktami w supercenach. Jeśli w katalogu 17/2009 wydałaś min. 59,90 na zakupy, to w katalogu 1/2010 będziesz mogła zamówić produkty z tych ofert w niższych cenach. Jak to w końcu jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli dobrze pamietam, to 22lutego 11 i tak ten COKjest wyjątkowo wysoko, a co śmieszniejsze pietro nizej pani ma stoisko i handluje Avonem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Raczkowanie
|
W katalogu pisze:
"Możesz wykorzystać wszystkie diamentowe oferty" Ja będę się trzymać tego, że każda z klientek, może wykorzystać wszystkie oferty. ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez nocandy Czas edycji: 2009-12-04 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
mój katalog 1 z tymi diamentowymi ofertami już minął...ale aż sama się zastanawiam jak to jest z tym... żyłam przekonana, że jedna karta to jeden produkt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Raczkowanie
|
dziewczyny o co chodzi z tym ze moze byc za duze zamowienie?? mi wszysto przed swietami potrzebne?? mozecie mi wytlumaczyc
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno nie jest z COKu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
4500 na zamowienie |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
Zadomowienie
|
Zamawiałam wczoraj na COK, faktura dzisiaj. Masło do ciala PS przyjdzie.
Zegarki bez upustu - a przeciez rozowej wstążki raczej nie przypominają a były w katalogu. Męski krem p.zmarszczkowy przyjdzie alternatywny. W brakach tylko formularz zamówień. A i tak jeśli będę jeszcze zamawiać z 17 to jeszcze raz wpiszę chociażby w ramach protestu przeciw wycofaniu papierowych formularzy
#2661 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem! Zamówiłam w czwartek zamówienie z k17, byłam pewna że na wrocławski COK, ale musiało przeskoczyć na adres domowy podczas edycji (wrr!). Dziś już jest napisane że pobrane do realizacji, czy da się jeszcze cokolwiek zmienić?? Dostawa przewidziana na 10.12, mogę nawet za kuriera dopłacić 9,90zł, byle by przyszło do Wro a nie do domu (500km stąd!)
![]() EDIT: Jutro pójdę do COKu ale może któraś miała podobną sytuację? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Raczkowanie
|
Dzięki malka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Idź idź! Wiem, że w COKach mają taką moc:P Kiedyś klientka obudziła się w ost chwili z zamówieniem. A ponieważ było już za późno (zamówienie w realizacji), poszłam na zakupy do COKu - tam niestety nie było już tych produktów które chciałam, i bardzo uprzejmy pan powiedział, że może mi to jeszcze dopisać do obecnego zamówienia i przyjdzie mi normalnie w paczce. Więc myśle, że adres też mogą i chętnie zmienią. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Wiecie może czy są programy motywacyjne w katalogu 1/2010 lub 2/2010 , a jak tak to jakie ? Jeżeli macie możliwość wykonania skanu albo jeśli jakiś przeoczyłam to bardzo proszę o informacje
![]()
![]() |
#2665 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Raczkowanie
|
Kobietki mam pytanie ile dni czeka się na paczkę zamówioną na odbiór w COK-u? Tzn. jeśli złoże zamówienie we wtorek to kiedy będę mogła ją odebrać?. Z góry dziękuje za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 |
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poniżej link, który wkleiła mazia84 ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie, czy produkty z diamentowej oferty maja upust 10% czy wypracowany?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.