|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
przez ten duphaston mam rozne schizy :/ niby wiem ze to rozciaganie a jednak jest strach ... ale po raz kolejny dziekuje za pocieszenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() AgaMili....w końcu znalazła się zguba ![]() Kicia...należało się ![]() Bajka....a pisałam,pisałam że to dopiero początek tego typu dolegliwości.Potem dojdą kolejne + obawy itp. Alexa....Where are U? A ja robię ciasto dzisiaj "cycki murzynki" pierwszy raz i zobaczymy co mi z tego wyjdzie ![]() ![]()
#3183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3184 |
BAN stały
|
Witajcie kobietki
![]() nie pisalam przez troszke bo mezus byl w domu i bylo przedswiateczne szalenstwo zakupowe ![]() ![]() ![]() ![]() Dorianek daje mi tak w kosc,ze czasem juz nie moge wytrzymac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz musze jakis szybki obiadek ogarnac,zupke pomidorowke mam z wczoraj ale jakies danie musze wykombinowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zakorzenienie
|
Aga śliczne focie
![]() A ja wyprasowałam najmniejsze ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Wtajemniczenie
|
A ja sałatkę też już skończyłam.Jak TŻ ruszy dupsko z sypialni to posmakuje,bo ja przez ten katar to niestety smaku nie mam ani grama
![]() Zaraz dokańczam ciasto i zabiorę się za obiadek.A potem jak czas pozwoli to może po choinkę pojedziemy ![]() Mój maluch czuje się znacznie lepiej.Kaszle coraz mniej (chwała Bogu) i powolutku apetyt wraca.
#3187 |
Zakorzenienie
|
Sensuel to świetnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3188 |
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki
![]() chciałam pogratulować Zeberce666 34 tyg ![]() ![]() Magialena my pół roku od ślubu obchodzilśmy 23.11. czyli prawie w tym samym czasie ![]() ![]() Bajka złym samopoczuciem sie nie martw, to dopiero poczatek ![]() ![]() Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2009-12-05 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
Zakorzenienie
|
Simpatica dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
agnieszka09 jasne że chce przepis ;-) ja dzisiaj po pracy zaszła do babci na obiadek a tam zupka szczawiowa i pączki na parze ze śmietanką;-) ;-) ja dzisiaj jeszcze w pracy ale na szczęśćie do 14 ;-) teraz sprzątam bo mamcia gdzieś wyjechała i jutro wraca i musze tacie i bratu obiad zrobić więc zrobię to na co od dawna mam ochotę - chinszczyznę ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
BAN stały
|
Sensuel zdrówka życzę
![]() ![]() Alexa my tez juz myślimy o prezentach gwiazdkowych i próbuję namówić małża na wyjazd od spa ![]() ![]() Zebra dzięki za komplementy w imieniu Miluśki i gratuluję kolejnego tygodnia. Juz bliżej niż dalej ![]() A my właśnie wrócilismy z zakupków, kupiliśmy nowe żelazko, prezent Mikołajkowy dla małej i chipsy na wieczór bo dziś Mam Talent, Starsza Pani musi zniknąć i Gotowe na Wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
Też będę oglądała mam talent i starsza pani musi zniknąc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak samo tylko w międzyczasie haftuję moje maki z avatarka
![]()
#3194 |
Zakorzenienie
|
a ja poczytam jeszcze gazetę Mam dziecko, bo rano kupiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byliśmy wczoraj na kolacji z winem. ![]() ps. pół roku! no pół roku...! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Laseczki o poranku!
Mnie dziś jelita bolą, bo zjadłam sałatkę jarzynową prosto z zimnej lodówki. Nie mogłam się opanować by czekać godzinę aż będzie miała temperaturę pokojową. A teraz płacę za to ![]() MAGiALENA widzę, że wieczór udany. A w której restauracji świętowaliście?
#3197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyjrzałam przez okno. w drzwiach sąsiedniego bloku stał... Mikołaj, a kobieta (z tamtego bloku) wyjmowała prezenty z bagażnika swojego samochodu. ![]() mówię do męża: "zrób zdjęcie!". wziął aparat i pstryknął. a ten Mikołaj to zobaczył, spojrzał w naszą stronę i... pomachał. ![]() a po wizycie Mikołaj odjechał... czerwonym golfem. Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-12-06 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
BAN stały
|
Witam z kawusią
![]() Mój tż wczoraj mi totalnie zepsuł wieczór ![]() Magialenka gratulacje półrocznicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3200 |
Raczkowanie
|
hejo dziewczyny witam was z wielkim bólem głowy ;-) ale nie martwcie sie sama jestem sobie winna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy dzieci nie widziały tego? Cytat:
![]() Grunt, że była udana zabawa!
![]() |
#3202 |
BAN stały
|
A bo wczoraj kupił sobie kilka piw i wieczorem je pił, drażnił mnie i poszłam szybko spać żeby na niego nie patrzeć.
Dziś mam 27. dzień cyklu ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-12-06 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj mialam fajny wieczorek, bo spotkalam sie z kolezankami. ja przy soczku one przy piwku ale ich humor tak mi sie udzielil ze czulam sie jak napita
![]() ![]() w ogole dzisiaj w nocy kiepsko mi sie spalo, moj pecherz mnie wykonczy doslownie, a to dopiero poczatek ![]() ![]() ![]() AgaMili nie przejmuj sie TŻ, taka ich rola - wkurzania nas . a co do cyklu to czekamy czekamy na cudowne wiesci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
jest na ul. Głębokiej. moi rodzice tam kiedyś byli i mówili, że fajnie. bardzo chciałam tam pójść i właśnie TŻ zrobił mi taką niespodziankę, że zarezerwował tam stolik. było tak ładnie nakryte, stały ogromne kieliszki. i potem jak, po kolacji, do ciasta, zamówiliśmy wino, to dostaliśmy nowe kieliszki i w sumie stały 4. wyglądało jakbyśmy wypili po dwa takie ogromne kielichy wina.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Raczkowanie
|
zapomnialam dodac ze wczoraj dostalam okres i dzisiaj zdycham totalnie. Troszke sie zdzwilam bo odstawilam tabletki i dostalam okres prawie tydzien wczesniej...czy to normalne jest??? I się nie przygotowałam bo spodziewalam sie w przyszyl tygodniu i nie zdarzylam tabletek zalatwic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |||||
BAN stały
|
Witajcie kobietki niedzielnie
![]() ![]() ![]() choineczke wczoraj juz ubralam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musimy sie tam z moim wybrać, ale nie na rocznicę bo tą mamy dopiero w sierpniu. Pewnie po rozliczeniach i jak już w pracy będzie można swobodniej oddychać to go zaciągnę ![]() Madziu ja Ci życzę wielu pełnych rocznic, abyście wspierali się do końca ![]() Cytat:
![]() A mąż niech wyleży, wygrzeje i będzie ok. U nas jest sztuczna choinka i do tego bardzo mała, bo warunki metrażowe nam na to nie pozwalają ![]()
![]() |
#3208 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a mezus lezy i dogorywa,jak na razie zamiast lepiej jest coraz gorzej bo temperatura zamiast spadac to mu rosnie niestety ![]() ja tez stwierdzam ,ze dla paru chwil przyjemnosci dla podniebienia warto sie poswiecic i odchorowac pozniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To niech pije herbatkę z imbirem lub goździkami. Zresztą przy grypie trzeba pić dużo ciepłego, nawet herbatka z cytrynką może być i z dodatkiem soku malinowego. To pilnuj się tam kochaniutka byś nie złapała wirusa. Trzymam za Was kciuki, za następny tydzień.
![]() |
#3210 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze mowie Ci z facetem to gorzej niz z dzieckiem jak jest chory ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.