|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
ORYGINALNE perfumy w internecie
Ludziska, możecie polecić sklep inetrnetowy, gdzie można zamówić WYŁĄCZNIE ORYGINALNE (i jasna sprawa, w rozsądnych cenach) wody toaletowe i perfumowane? Żadne tam Allegro, bo wiele osób się przejechało, o innych też słyszałam, że
te "okazje", to świetne podróby. Co myślicie o Esentii? Jak to się ma do cen np. w Sephorze? |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Re: ORYGINALNE perfumy w internecie
Ja mimo wsztsko polecam allegro (tylko sprawdzonych sprzedawcow!). Ceny sa tam o kilkadziesiat zl nizsze niz w sklepie. Ostatnio zaoszczedzialm 80zl kupujac na allegro perfumy 100ml. A w sklepach internetowych woda + koszt przesylki wyniesie cie tyle co zakupy w sephorze.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze jest:
www.perfumeria.pl |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Dot.: ORYGINALNE perfumy w internecie
Ja ostatnio kupilam za rozsadna cene perfumy w perfumerii internetowej xxx
Kupilam Paco rabanne xs black i Dior J'adore 100ml. Są one napewno oryginalne poniewaz mialam jeszcze resztke diorkow kupionych w niemieckiej perfumerii. zapach, trwalosc i flakonik sa identyczne. Poza tym, sprzedajacy jest dostepny pod podanym nr gadu gadu wiec mozna spokojnie pogadac, zapytac sie co i jak. Warto tez zapytac sie o poszukiwany przez panstwo rodzaj perfum nawet jesli nie ma go w ofercie na stronce poniewaz maja wiecej perfum niz wystawiaja. Na zyczenie wystawia poszukiwany produkt. Naprawdę warto!! Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-22 o 21:01 Powód: Marketing szeptany |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ja z czystym sumieniem polecam www.dolce.pl
![]() Robiłam tam zakupy niejednokrotnie. Naprawdę świetna obsługa (kontakt telefoniczny) i dbałość o klienta (do każdego zamówienia próbki perfum gratis) jak również bardzo szybka dostawa Perfumy oczywiście oryginalne. Jestem bardzo zadowolona. Zawiodłam się na wspomnianej wyżej Esentii. Moje zamówienie zostało przeoczone, dopiero mój mail z zapytaniem ruszył sprawę. Niestety Esentia ma ceny dość wysokie, stąd też jej nie polecam.
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wypowiedź z 2004 roku, może wtedy sprzedawali tylko podróbki |
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Cześć wszystkim!
Kupuję na xxx wiem, że tam mają oryginały bo sprawdziłam. Mają dobre ceny. Można u nich zamówić przez allegro (klikasz w baner allegro) albo dzwonisz albo piszesz. Można się z nimi umówić, jak masz pytania. Jestem z Ostrowa Wielkopolskiego więc mam wysyłkę gratis ![]() Dobre jest to, że możesz się z nimi spotkać, pojechać do nich do magazynu i odebrać towar. W razie czego wymienią towar na inny. Sklepu nie mają, wiadomo za duże koszty na ich ceny. Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-22 o 21:01 Powód: Marketing szeptany |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.