|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
@chodzenia - kiedyś, kiedyś w gimnazjum w moje urodziny przyszło moje szkolne-love i tak siedzimy na klatce, gadamy z 2 godziny, robi się późno: -Kamila, ja już nie mogę - M. -Tak, już późno, idź lepiej - ja. (konsternacja) -...ale ja chciałem zapytać czy będziesz moją dziewczyną - M. ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15701438] o cześc Żbiczku !! no jasne że chcemy Cię tu spowrotem ![]() [/QUOTE] Cytat:
Ja wczoraj miałam uczyć się historii - zaczęłam o 17, skończyłam o 23 z czego nauki właściwej było z 40min No, bo ciągle ktoś coś chciał, ja nie wiem ![]() @MT - Ania nie wygrała </3 i nadal pół Polski nie będzie wiedziało, gdzie jest jakaś Ostróda -.^ Cytat:
Pół klasy ma zagrożenia a zadania dowaliła takie, że na więcej niż 3 nie liczę ![]() ___________ Hej Żbiki! ![]() To możliwe, żeby śniła mi się osoba, której w życiu a oczy nie widziałam? Nie mniej jednak to był piękny sen ![]() Dziś 4 lekcje w tym godzina wychowawcza iiii... 4 sprawdziany, I like it! Poszło jak poszło, ważne, że już za mną. Do piątku wystawią oceny - może trochę odpuszczą (wciąż się okłamuję). Od rana gibię się w rytmach TaLLiba, polecam 'Opętane panny'. Jest energia i nawet pogoda nie przeszkadza ![]() Miłego
|
||||
|
|
|
#4172 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Tylko . Nic jej nie mów.Cytat:
Cytat:
![]() Od dłuższego czasu myślałam gdzie się podziewasz i dlaczego nas olałaś ![]() Będę kciukać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ostatnio zagadałam się z kolegą przed sklepem i stałam tam godzinę A czułam jakby 10 min. Cytat:
![]() Kręcimy czołówkę w środę. Jaką proponujecie muzykę pod porwanie Mariolki z salonu fryzjerskiego ? |
|||||
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie ze szkoły wróciłam, znów 2 matmy Jutro to samo. No i oddała nam matury z angielskiego te podstawowe i jestem zadowolona bo 87% jak na moje możliwości to dobrze![]() Teraz spadam Wesele dokończyc ![]() Miłego dnia
|
|
|
#4174 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie oglądałam filmu, ale nauczycielka nam( ) czasem czyta książke.. z takim przejęciem w głosie ^^ Cytat:
także rozglądaj się ![]() Czeesc ;* jutro znowu same spr :[ ide posłuchać sobię drugiej strony lustra zawsze mnie to relaksuje i do nałuki :[
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-07 o 14:47 |
||
|
|
|
#4175 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja pamietam też jedną sytuację jakoś w 5 klasa podstawówki byłam z kolegą z klasy na spacerze. zima była rzucaliśmy się snieżkami . no i tak kręcił kręcił że aż w końcu spytał mnie czy będę z nim chodzic ale Kamila dała mu kosza bo powiedziała że uważa go tylko za kolegę ;] jenyyy ale to były smieszne czasy ![]() ej ja wiem gdzie jest Ostróda :d w przyszłym roku zjawię się tam ![]() możliwe ![]() Dzień dobry. ;* sprawdzili maturę z polaka i uwaga miałam 64 % i nasza polonistka nie ma racji !
|
||
|
|
|
#4176 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Brawo za angielski, ciekawe co to będzie na prawdziwej ![]() Cytat:
. Mój młodszy brat w tamtym roku miał manie na Mikołajka. Sama mu czytałam też i uważam, że to świetna książka nie tylko dla dzieci .i ten tekst : 'no bo co w końcu kurczę blade!' Chyba mu sprawię na gwiazdkę tę trzecią część "nieznane przygody Mikołajka'. --------- O matko ! Dostałam 5 z tej kartkówki z fizyki Dzisiaj babka od polaka do nas : ' dostaliście coś od Mikołaja?' - 'nieeeeeeeee....' - 'Widocznie byliście niegrzeczni ' a po chwili dodaje z powagą : ' ja też nic nie dostałam' .Ja tam się nie dziwię, przeca to jedna z większych kos w szkole. SPAĆ MI SIĘ CHCĘ, KURNA, I GŁODNA JESTEM!
|
||
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny. ![]() Cytat:
Biedny. xD ------------ Dzień dobry i do widzenia.
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15717123] ja pamietam też jedną sytuację jakoś w 5 klasa podstawówki byłam z kolegą z klasy na spacerze. zima była rzucaliśmy się snieżkami . no i tak kręcił kręcił że aż w końcu spytał mnie czy będę z nim chodzic ale Kamila dała mu kosza bo powiedziała że uważa go tylko za kolegę ;] jenyyy ale to były smieszne czasy ![]() [/QUOTE] też w 5kl. dałam kosza ![]() to było na jakiejś szkolnej akademii czy coś. siedziała na ławcę i obok siedziało kilku chłopaków z innej klasy (też 5.) jeden mi mówi, że jego kolega chciałby za mną chodzić. czy się zgadzam. ja tylko odwróciłam się w ich stronę i stanowczym głosem powiedziałam "nie!" nie wiedząc kto miałby być moim 'wybrankiem' a jeszcze wcześniej, w 3kl. miałam w klasie takiego głuuupka, że szok. biegał dosłownie za każdą dziewczyną. co miesiąc za inną. a my tylko uciekałyśmy przed nim. nie raz pobijałam rekordy w biegu ze szkoły do domu
|
|
#4179 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć ;*
Wróciłam już na stałe ![]() Mam nowy szybki internet, jak się cieszę
|
#4180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn jest podkład, a nie ma dokładnego scenariuszu czołówki Cytat:
za to sama nam na mikołajki dowaliła kombinatorykę. To nic, że jeszcze nie oddała analitycznej, nie mówiąc o maturach ![]() Ale kolega opowiada, co zrobiła w ich klasie. Dyktuje zadanie "Jacek i Agatka...", a nie załapała, że ona Agata, a jej mąż Jacek I nam oddali angielski 90% na cały list miałam jeden błąd "i have founded" " i tekst pod spodem, że nie mam prawa robić takich błędów gdyby nie to słuchanie, to ok. Jeden błąd w czytaniu (że to jednak był niby cud ) i nie napisałam, czemu jestem zainteresowana ogłoszeniem![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4181 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój kumpel miał 99 % xD w ogóle wczoraj w moim mieście niektórzy faceci przebrali się za Mikołaji i jeździli na motorach po mieście i rozdawali cukierki fajna sprawa .no ale mam ochotę na pizze ale idę się pouczyc
|
|||
|
|
|
#4182 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15717123]
ej ja wiem gdzie jest Ostróda :d w przyszłym roku zjawię się tam ![]() [/QUOTE] ooo ostródę też znam, miałam tam jechać rok temu, ale tato powiedział, że on już dobrze wie jak jest na takich koncertach i wszyscy palą marichuane :P (sam kiedyś za młodu na różne koncerty,ale bardziej SKA jeździł i nawet miał irokeza xD) Cytat:
have founded jest super
|
|
|
#4183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam, zapraszam orf to impreza życia
|
|
|
|
|
#4184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedyś pojadę na pewno... nie odpuszczę sobie :P Wiecie że u mnie w klasie pisali maturę próbną (8-10 osób) z WOSu rozszerzonego i prawie wszyscy mieli od 70 do 80 % ta klasa mnie dobija.
|
|
|
#4185 |
|
Konto usunięte
|
FUCK ale mam dzisiaj zły dzień. Chyba wszystko dzisiaj się obraca przeciwko mnie ;/
Poniedziałek sprawdzian z WOSu, wypracowanie z religii (kto to wymyślił), odpytywanie z polskiego i dwa zadania z angielskiego Polonistka poprosiła mnie, żebym nagrała jej film na płytę. Ok, wracam do domu, przy okazji sobie go znowu obejrzę. Zaglądam na dysk, żadnych filmów, które niedawno ściągnęłam nie ma!! Moja głupia siostrzyczka musiala sobie ściągnąć Prison Breaka na ten dysk, zamiast pousuwac stare filmy usunęła sobie moje. Jeszce bym to przebolała, ale ona sie przyznać nie chce. Myśli, że ja jestem jakas głupia i nie wiem, że ona grzebała na tym dysku :/ Ok, ściągnęłam na nowo ten nieszczęsny film, poszłam do sklepu po płytę i co? I kurde nie mogę nagrać tej śmiesznej płyty :/ nie wiem czy nagrywarka mi sie zepsuła czy płyta zepsuta, ale zaraz mnie szlag trafi ;/ Jaaaa :/ Połamałam płytę, idę kupić następną, jak mi nie wyjdzie to chyba zadzwonię do mojej polonistki i jej powiem, że mi zszargała nerwy ;p Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-12-07 o 17:18 |
|
|
|
#4186 | |
|
♥
|
Cytat:
ja jestem ciekawa jaki moim kujonom w klasie poszła biologia/chemia kurde jutro na fizyce mam rozszerzoną babka będzie pytać z wszystkiego z całej edukacji fizyki |
|
|
|
|
#4187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój kolega napisał spended i też mu powiedziała, że takich błędów to nie może robić Cytat:
A z polaka dopiero czytanie sprawdziła. |
||
|
|
|
#4188 |
|
Wtajemniczenie
|
A jakoś leci
Matury z operonu u mnie w szkole nie było Niedługo koniec półrocza..Kilka dni temu zamieniłam okulary na soczewki Z TŻtem źle, bardzo źle.. A tak to jakoś leci..
|
#4189 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie powiem ! ja wiedziałam, ale poproś o naklejki no właśnie piź.dzi lekko. Cytat:
dostaliśmy od wychowawczyni całą torbę mikołajów z czekolady ![]() z karteczką "słodkiego, miłego życia" ![]() my jej wysłaliśmy za to bombonierkę z takim śmiesznym Mikołajem ![]() a te mikołaje to dostaliśmy dlatego pewnie bo w piątek na Barbary jej kupiliśmy rafaello i się wzruszyła kobita ![]() a jeszcze do nas te aniołki i mikołaj mówią, że mamy zaśpiewać, a facet od geo :"albo pocałować pana roberta", na co mikołaj :"w co pocałować? "facet od geo :"w czoło "ja:" wyłysieć pan chce?" myślałam, że facet z krzesła spadnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ktoś pisał o loginie Basi ![]() ja też dopiero wczoraj obczaiłam, że to TA Samara Morgan btw, pochwalę wam się ! Moja G. zdała prawko a co do matmy, żal. kurna, robiłam te zadania, wszystko mi w domu wychodziło, poszłam na pracę klasową.. zrobiłam 4 zamknięte i zadanie na szóstkę, a dwóch pozostałych.. nie wiedziałam co z tym zrobić.. był ostrosłup o podstawie rombu (a my ANI JEDNEGO zadania z takim ostrosłupem nie robiliśmy ) w ogóle mi danych w tych zadaniach brakowało ech. a po szkole upiekłam pierniczki ![]() i taką choinkę piernikową ładnie mi wyszło, mama kazała mi na święta rodzinie zrobić. ![]() no dobra, pożaliłam się to idę ![]() miłego dnia ;*
|
|
#4190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mówiłam polonistce, że mogę jej wrzucić film na mp3, a ta nieee, bo musi mieć na płycie. Kurde, może ja jestem jakaś lewa, bo rzadko korzystam z nagrywarki, może coś źle robię? :d Haha, to TA biedna Samara
|
|
|
|
|
#4191 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
dlatego moje rodzeństwo ma zakaz ściągania muzyki, filmów jedynie za moją zgodą żeby później nie było że mi pousuwali różne rzeczy. Cytat:
a z Tż co się dzieje ? Cytat:
pamiętam jak w podst, / gim musielismy śpiewac Mikołajowi i go całowac w policzek za prawko ![]() a z matmą to kurde już tak jest.;/ dzisiaj pani oddała spr z ciągów , dostałam 4+ , kurde nie zrobiłam jednego zadania, a potem okazało się takie banalne że szok;/ Cytat:
a jaki film nagrywasz dla polonistki ?
|
|||||
|
|
|
#4192 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Slaaabiutko? no cos ty rozszerzona tak? bo jesli tak to brawo... jak w w zadnym zadaniu nie wiedzialam w ogole o co chodzi :P dobra jestes podziwiamCytat:
fizyka.. o matko jak dobrze że mam juz od niej spokoj ![]() Cytat:
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam, chrześnica mnie wymęczyła i nie mam już na nic siły.
![]() Weszłam na stronę szkoły i co widzę? Moje zdjęcie z Mikołajem, na którym oczywiście przymknęłam oczy. ![]() Schudłam. Widzę po zdjęciach.
|
|
#4194 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15717953]
mój kumpel miał 99 % xD[/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
), po cholerę mam się uczyć pojęć, które dla mnie są pojęciami pierwotnymi ![]() Cytat:
My jesteśmy na optyce, jeszcze takie małe dzialiki, jak kwantowa, jądrowa i chyba coś jeszcze.Cytat:
![]() Ciekawe, kiedy my dostaniemy polski wycha na zwolnieniu to mogłaby sprawdzać a jutro lekcja z nową nauczycielką, już trzecią przed 2,5roku ![]() Cytat:
![]() Ja też już obieram taktykę, że nikomu nie mówię! Bo tak mam sytuację, że nauczycielki z matmy, angielskiego i wychowawczyni pytają się, czy zdałam "bo klasa mówiła, że masz egzamin" ![]() Marta!!! Kiedy Ty się wreszcie zapiszesz?! Od Twojego ostatniego egzaminu ja już zdążyłam mieć trzy! ![]() Idę na BS ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4195 |
|
♥
|
parodia. prawie skończyliśmy zostało nam już bardzo mało.
nawet nie wiem po jaką cholerę tak pędzimy z materiałem jak i tak praktycznie nikt nie zdaję tego rozszerzenia ![]() claire miałam na myśli kujonów z mojej klasy. |
|
|
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
weim wiem, skrot myslowy - zastanawialam sie czy Ci moi to tez kujony
![]() dla mnie tez, chociaż zdaje podstawowy ^^ ale to raczej tak awaryjnie.
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15721588]
a z matmą to kurde już tak jest.;/ dzisiaj pani oddała spr z ciągów , dostałam 4+ , kurde nie zrobiłam jednego zadania, a potem okazało się takie banalne że szok;/ [/QUOTE] z tą różnicą, że Ty dostajesz 4+, a ja na pewno piz.deczkę. bo jest tak, że np, pomylisz się w pierwszym etapie zadania i masz 0pkt za całość. albo np. ona nie może odczytać rysunku (a na spr daje 10zadań na 20 minut, więc jak ktoś nie jest zbyt zdolny to zdąży zrobić np. 5.. a to na 2 nie wystarcza nawet.. bo u nas dopuszczający od 53% zaj.ebiście. )i np. ona odejmuje punkty bo czegoś nie zapiszesz (ja tak miałam w prawdopodobieństwie, że nie opisałam słownie zdarzenia i miałam 0pkt za całe zadanie np. na 6pkt, mimo, że wszystko było dobrze tylko na początku nie opisałam zdarzenia..i już po zadaniu ) więc na dobrą sprawę możesz to rozumieć, a ocenę masz o 3 stopnie niższą niż powinnaś ![]() Cytat:
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj nie.
------------- Wkurza mnie sorka od biologii. Uczy nas tej genetyki jak sama nie umie. Tyle nam, za przeproszeniem, piep.rzy o czytaniu poleceń, a sama nie robi tego, co jest w poleceniu i inne rozwiązania wychodzą, a jak jej zapytasz czy może być tak (chociaż wiesz, że TAK ma być, tylko nie powiesz jej, że to, co ona robi jest źle, bo byłaby taka jazda, że ja dziękuję) to i tak przetłumaczy to tak, że wyjdzie na jej. Wkurzyłam się.
|
|
#4199 |
|
Raczkowanie
|
ja tez mam łacinę i nienawidzę tego przedmiotu, oczywiście mam dwoje na semestr i mam to gdzieś bo baby nie moge w ogóle jakoś polubić.
pfffffffffffff a jutro próbne. jutro polski.
|
#4200 | ||
|
♥
|
Cytat:
jak będziesz miała jakiś problem to pisz. Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

no jasne że chcemy Cię tu spowrotem 
niż Filipińczyk, który wygrałby przede wszystkim dlatego, że opowiedział smutną historię.
Pół klasy ma zagrożenia a zadania dowaliła takie, że na więcej niż 3 nie liczę 
. Nic jej nie mów.

?
A czułam jakby 10 min. 

ta klasa mnie dobija.

Niedługo koniec półrocza..
dlatego moje rodzeństwo ma zakaz ściągania muzyki, filmów