|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
|
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Moja mama ma jakąś elegancką suknie.
No już jestem,laptop jest moj obecnie. Tż ma urodziny 5 stycznia noi zamierzam kupić mu spinki do mankietów.
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
no ja juz czysciutka i wybalsamowana - znaczy sie wypiekniona na noc
![]() moja mama ma zapewne swoja wlasna wizje siebie pewnie to bedzie jakas sukienka w sumie slub mam w srodku lata, wiec im bardziej zwiewna kreacja tym lepiej ![]() kupilismy dzis z TZem 'jabluszko' takie do zjezdzania z gorki bo sanki ktore kupilismy w zeszlym roku rozwalili wraz z naszym jeszcze wiekszym od mojego TZa kolega ![]() heh w ogole zostalam dzis skomplementowana przez geja milo mi bylo nie wiem czemu, ale jakos tak milej nawet niz gdy komplement prawi hetero tez tak macie? dobra, ide poczytac i spac dobranoc
|
|
|
|
#94 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
miejmy nadzieję że choć kilka dni przed ślubem dadzą ci wolne bo inaczej padniesz ze zmęczenia na własnym weselu.. biedulko... dobra idę spać bo za 6 godzin pobudka
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się na nowym wątku
![]() Niestety nie nadrobiłam Was, bo padam na ryjek. Ale dzień naszej rocznicy był piękny czarną, seksowną koszulkę Triumpha. Moje Kochanie sam wybierał
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę do łóżeczka, chociaż pewnie znów nie będę mogła zasnąć bez TŻta. To już jest jawne uzależnienie
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.To dobranoc dziewczyny
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy nie miałam żadnego znajomego geja Chociaz przyznaję że to pewnie by było całkiem fajne ![]() Jadę na zajęcia Miłego dzionka życzę
|
||
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobiłam nową listę, wstaw proszę link w 1szym poście: http://pm2010.blog.pl/ Witam wszystkich na nowym wątku, jednak się Wam wczoraj udało
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Dżem dobry
Wstałam już i zaraz idę po świeże bułeczki z pieskiem. Wytrzymałam do 1:45 i dobrze, że padłam, bo TŻ dojechał dopiero 3:45 Jeszcze śpi moje biedactwo..A kalendarz baaaardzo fajny Chilanes
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() biore sie za pakowanie mam czas do 12.30
|
|
|
|
#103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My wolimy konsolę, bo mieliśmy przyjemność z PSP, ale niewygodnie sie patrzy jak druga osoba gra(a to jedna z moich ulubionych czynności )Czyli na dwóch PSP da się grać na dwóch Ale to za droga imprezka jak tak myślę![]() Cytat:
A jak będzie to od czego sa rzeczoznawcy W sumie jak tak mysle to nie wiem czy obraczki maja nabitą próbę, jeśli wogole to na pewno nie na zewnątrz tylko w środku i dalej ni ewiem czy to jest aż tak istotne. Ja sie nie będę o to strzelac z nikim Ważne, zebym dostała certyfikat do brylantów.Cytat:
No i tak powoli się z mamą rozglądamy za sukienka dla niej A tata będzie albo w garniaku albo w smokingu w zależności od tego w czym będzie mu wygodniej.No i co do smokingu to nie wiem czy tżcik w nim nie wystąpi, bo wygląda fajowo Nawet ostatnio patrzyłam na jego foty w smokingu i wyglądal jak James Bond
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
SIEMKA LASECZKI
![]() O ja cie ile Panienek na liście 2010
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
I ja melduje sie w nowej części. Dopiero co wstałam bo całą noc nie zmróżyłam oka bo taki katar miałam. Rano Tz nawet siły kanapek nie miałam zrobić i biedak musiał sam sobie robic... O 8 śniadanko zjadłam i antybiotyk wziełam ale nic mi nie pomaga:/ Wariuje juz
(
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
jozia zdrówka życzę
tak... pełno, ale dużo się nie udziela i neiwiadomo, czy dalej są PM, wiec chyba powysyłam do wszystkich pw z zapytaniem o aktualizację
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!!
miałam odpisac paru osobom ale coś mi się nie chce cytowac więc piszę z pamięci ![]() Guska - ta historia o pytonie jest prawie tak stara jak ja ![]() Toska - nie obrażaj sie ale wydaje mi sie że straszny wyzysk jest w tej twojej pracy 12 godzin na nogach bez mozliwości przerwy (no chyba że to takie ogólne stwierdzenie że po prostu ciężko jest )Wiem co jeszcze! Co do tej PS3. Nasi znajomi zapowiedzieli się że na slub zrobią zrzutę w parę par i kupią Nam konsolę! ![]() Ktoś pisął o macie do tańczenia (chyba Martoolka ) Ja dostałam w zeszłym roku na święta super zabawa ![]() I o czymś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam... |
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
o jeżuniu
ale mnie tu dawno nie było zaniedbałam was kochane a tu juz nowy wątek sie pojawił ho hohoho
|
|
|
|
#109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Tancerka 212 , nacechowanie to wbicie takiego malutkiego prostokątnego znaczka który jest symbolem próby złota, zazwyczaj z tyłu lub wewnątrz pierścionków, obrączek itp.
W sumie nie mam zamiaru nic z tymi obrączkami robić tzn sprzedawać itp. ale mi to spokoju nie dawało Przypatrz się to zauważysz taki znaczek nawet na wyrobach ze srebra![]() A u mnie w rodzinie na obrączkach go mają, więc czemu mam być gorsza Po drugie od razu naszły mnie różne myśli typu że dostanę tylko pozłocony kawałek metalu hehe. Ale pewno niektórzy nie mają i jest ok
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
ooo wiem co jeszcze miałam napisać:
http://images.ucomics.com/comics/ga/2009/ga091210.gif tak mi się skojarzyło z szalonymi kotami lain
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm... no więc mam jakieś 2 znaczki... jeden to maleńki znaczek Apartu- ten poznaję, a obok jest jakiś drugi ale pojęcia nie mam co to jest???? na pewno żadne cyferki to nie są... wygląda jak jakiś kwadracik pojęcia nie mam co to... a jak wygląda odbicie takiej próby???---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Sorcierenoire o coś takiego chodzi prawda?? http://www.andrzejbaranowski.pl/proby.htm tam na dole są znaczki i rzeczywiście coś w tym kształcie mam na pierścionku
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() 162 dni do ślubu kiedy to zleciało jeszcze 2 miesiące i bedzie studniówka ![]() pół godzinki sie jeszcze pouczę na jutrzejsze kolowkium, potem lecę się szykowac i na 12 do pracy.. dobrze że mam brata który mnie podwiezie ![]() wczraj byłam "dobrą" siostrą i narzeczoną i kupiłam bratu i TZowi tak bez okazji koszulkę
|
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
edit: już dojrzałam ,że wkleiłaś wygląd tego znaczka.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-12-10 o 10:39 |
|
|
|
|
#115 | |||
|
Zakorzenienie
|
USUWAM Z LISTY PM 2010 (użytkownicy, których wogóle nei znalazłam, nie istnieją lub być moze mają inne nicki):
Caprice6 (nie ma takiego nicku, są podobne) Emilia730 (użytkownik nie istnieje) Skarbek02 (użytkownik nie udziela się od 2008r i nie ma z nim kontaktu) Kasiulas89 (użytkownik nie istnieje) Wowilonka (użytkownik nie istnieje) młoda_to_głupia (użytkownik nie istnieje) Illusia88 (użytkownik nie istnieje) Malin121 (użytkownik nie istnieje) motylek1007 (na prośbę użytkownika) Andzya (nie jest PM 2010) Cytat:
Cytat:
chwilę mi to zajęłoCytat:
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-12-10 o 20:14 |
|||
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos czuje, ze w tym roku tak moze byc wlasnie mi sie cala trojka wpakowala do walizki |
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o przepraszam chili |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właśnie mi się przypomniało że dziś miałam ślubny sen- ale taki długi że chyba całą noc trwał!!! śnił mi się dzień ślubu i wszystko po kolei od pobudki aż do wesela masakra dziewczyny mówię wam! w tym śnie normalnie wszystko działo się jak w jakimś realu coś czuję że w realu może być podobnie ale jak już byłam koło tżta to byłam taaaaaka uśmiechnięta i w ogóle happy tylko na weselu mój tż nie chciał tanczyć nic tylko siedział całą nocale dziewczyny sen rewelacja- no i w mojej sukienusi sobie śmigałam całą noc ![]() ![]()
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:rolleye s:I zapomniałam napisać, że super jest ta lista Bardzo przejrzysta i w ogóle. I na 24 wrzesnia dopisz jeszcze madmuazelle bo jej nie było
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-12-10 o 10:54 |
|
|
|
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja już teraz się stresuję jak myslę o slubie ale w taki pozytywny sposób taka adrenalinka, tylko troszke mi przykro że przez brak czasu nie mogę się cieszyć slubem i planowac jakieś drobiazgi..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

pewnie to bedzie jakas sukienka
w sumie slub mam w srodku lata, wiec im bardziej zwiewna kreacja tym lepiej
bo sanki ktore kupilismy w zeszlym roku rozwalili wraz z naszym jeszcze wiekszym od mojego TZa kolega
nie wiem czemu, ale jakos tak milej nawet niz gdy komplement prawi hetero
Nie wiem czy ja jestem taka przewrażliwiona, ale to jest chyba ważne potwierdzenie próby złota?

czarną, seksowną koszulkę Triumpha. Moje Kochanie sam wybierał
.
Jeszcze śpi moje biedactwo..