|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
http://moda.allegro.pl/item846427374..._pencil_s.html
zakochałam sie
|
#1172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ciągle na coś choruje, szukam od jakiegoś czasu torebki, której nie mogę kupi, bo ciągle w zamian coś innego zamawiam, jutro przyjdzie sweterek pewnie
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
poiglot chyba jutro zobacze czy da rade w pępka wsadzić
![]() w języku nie mogę leczę ząbki po ciążowych tabletkach ostatnio postanowiłam że dorobie w moim tatuażu iniciały dzieciaków ![]() albo nowy na karku ![]() ten nowy to muszę jeszcze przemyśleć ![]() no i pojechać do Mielna po niego ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() i ważne żeby dobrze się ze sobą czuć i oczywiście ustalić jakieś granice dobrego smaku
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie np jakies 20 identycznch golfikow - we wszystkich kolorach teczy - kazdy po 6euro ![]() Olkowi kupuje bodziaki, pizamki i inne takie rzeczy, ktorych nie bedzie mi szkoda wyrzucic. Z jakoscia tych rzeczy bywa roznie, a czasami mozna trafic perelki. No i maja najtansze na swiecie reczniki, posciel i inne takie. Ja juz sie nie moge doczekac bo latem u mnie otwieraja nowy, wieeelki sklep Penny-iego |
|
|
|
|
#1175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a że wszystko dla ludzi to ja doskonal wiem
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zadomowienie
|
Hejoooo
A u mnie zero rewelacji, bo lał deszcz i zas nici ze spacerku. Ja jedynie byłam sama u rodziców i weszłam do lumpka nie wchodząc z pustymi rękami . Widziałam się z dwoma sąsiadeczkami, to tez nasze uzaleznienie dzień w dzień sie widujemy prawie. Tż zmajstrował dobry obiadek i ogólnie zajmował sie synkiem. Aaaaa jutro robie naleśniki ktore mnie przesladuja od kilku dni STO LATEK DLA DZISIEJSZEJ GROMADKI SOLENIZANTÓW ![]() iwciag - no własnie poczytałam że od rana po kosmetyczkach latasz, ja mam umówioną fryzjereczkę co przychodzi do domku na 16 grudnia, bo odrosty moje już straszą. Mell - mi zawsze super wychodzą, i każdy kojarzy mnie z tymi super dietetycznymi naleśnikami bo nie są tłuste i mozna ich o wiele więcej zjeśc. gosikk_s - no sama to bys do głowy dostała i jednak ta praca pewnie Cie delikatnie odpręża i troche psychicznie opoczywasz cio? Caro - krokieta mi poslij ok? czekam . No to musisz napisac ladnie list do Mikołajka to może Ci kupi taka spódniczkę DORIS - no to nie zazdroszcze tych łomotów w sąsiedztwie, no narzeczona Igora tak super śpi że az im zazdroszcze bo wiadomo że i oni gnija prawie do południa a o 19 juz lala im śpi Eve - rodzinka za***oaszcza i wdzięczna że hoho malutka - no narzeczona Igora sypia średnio co 2-3 godzinki min. godzinkę więc tez super, jakies złote dziecię z niej. ursull - Heksa - witaj ![]() kaalinaa - o rany ale żeście przeszły, dobrze że już jest ok. A co jest nie tak z ukladem pokarmowym Kalusi? Illbanka - tak to ten wrześniowy Patryczek, no przestałam juz karmic oficjalnie od piatku czyli prawie tydzień, tylko w nocy daję mu cycia, jak sie alkoholizuję to nie . To Hubus juz pelza?poiglocik - ja tez nie mam @ a dopiero od niespelna tygodnia nie karmie ale się usmialam z wyczynów Bryanka A teraz wywołuje wszystkie babeczki co dawno nie były a w szczególności dentkę, anię esti, kathi
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
marika a wiesz że nie jadłam tych krokietów
napróbowałam się farszu i jakoś mi się nie chciało ![]() jutro zjem...proszę----> KROKIET mój Mikołaj mówi że mam całe szafy ciuchów z czego 3/4 nie noszę i nie kupi mi kolejnego drogiego i CINUSIOWĄ wołajmy ![]() cze Malutka ![]() chciałam Cię okrzyczeć bo mnie pominęłaś ostatnio
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-12-09 o 22:57 |
|
|
|
#1178 |
|
Zadomowienie
|
Caro ale mi zapodałaś gwoździa...tera siedza i patrza w ten program i za nic nie moga go rozwikłać TE!
![]() cze marika
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
Obiadek u teściowej przeżyłam, bo kupiła coś na wynos do tego dostałam od niej komplementa że widać, że schudłam Do tego jestem strasznie podjarana, bo już jutro przylatuje na stałe do Polski moja siostra jak to Cię pominęłam masz ![]() Heksa no w końcu się odezwałaś, teraz już chyba będziesz do nas zaglądać ![]() Kalina ojej, ale mieliście przejścia z małą
|
#1180 |
|
Zadomowienie
|
Heksa, a co ty ZAŚ nas tak podglONdujesz?
Bys coś napisała Dziołcha! ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- a DZIE ursull?
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Heksa jest z tych podglONdyWUWUjacych, a Ursull... pewnie znowu za kochankIe robi
|
|
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
no swietny ten gimp
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka zapodajze kobieto instrukcyje do gimpa
|
|
|
|
#1184 |
|
Zadomowienie
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka dzieki
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Martusia i Magdusia Antos Milusia Danielek 100 lat dla Dzieciaczkow !!! |
|
|
|
#1186 |
|
Zadomowienie
|
Witojcieeee lube me
A dzisiaj ja dla odmiany wstałam w dorym humorku, bo synus ładnie mi spał, pobudka na jedzonko o 5:30 i spanko do 7:50 więc super, kupsztala mamie strzelił na dzien dobry i właśnie się bawimy. Tż ma jeszcze pozwolenie żeby pospac ciut dłużej a koło 12 idziemy do rodziców i tam robie naleśniczory, beztłuszczowe oczywiści mniammmmmm .ursull - to może zmień Mikolaja . Ja dzzisiaj naleśniczory ale na słodko z posidełkami lub z twarozkiem jak kto chce.anulka anlka - no hej, hej malutka - to się tesciowa narobiła jak dziki wół z tym obiadem OOOOO PIERWSZA
I NAJWAŻNIEJSZE TO STO LATEK I DUŻO PREZENCIORÓW DLA MAŁYCH JUBILATÓW ![]() Edytowane przez marika2121 Czas edycji: 2009-12-10 o 08:28 |
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas nocka spokojna, pobudki co 2 godzinki ale tylko na jedzonko więc nieźle. A wieczorna owsianka zjedzona bez płaczu Buziole dla solenizantów Marika, w pracy na razie głównie się nudzę
|
|
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka ja tylko na momencik na razie, nocka nawet ok, pobudka na małe co nieco o2.30 i zabawy pod koniec już płacz do4.30 no i ostatecznie wstaliśmy ok8, więc nie było źle
Teraz biorę się za kończenie porządków szybki obiadek przygotuje i do fryzjera ![]() Cze Marika i Gosikk ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-10 o 08:55 |
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-12-11 o 15:20 |
|
|
|
#1191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no niestety i to nie pierwszy raz ostatnio coraz częsciej, wydaje mi się, że Iwo chodzi za wcześnie spać. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
Mnie to pasożytowanie boli bardzo, bo zawsze byłam niezależna finansowo. Teraz przed świętami to już totalna porażka, tyle kasy potrzebne i ja o każdy gorsz muszę wyciągać rękę do tżta, bo kochany ZUS znowu się ociąga z wypłaceniem mi kasy
|
||
|
|
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno ktoś kupi, nie martw się kochana, zobaczysz że będzie dobrze Cytat:
To może spróbuj przetrzymywać go wieczorem dłużej? Bo inaczej padniesz, jak się przywyczai to zacznie co noc tak robić U nas tylko wczoraj Aleks tak poszalał i mam nadzieję że był to jednorazowy wyskok.
|
||
|
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=iwciag;15772511]
wiem coś na ten temat kochana Mnie to pasożytowanie boli bardzo, bo zawsze byłam niezależna finansowo. Teraz przed świętami to już totalna porażka, tyle kasy potrzebne i ja o każdy gorsz muszę wyciągać rękę do tżta, bo kochany ZUS znowu się ociąga z wypłaceniem mi kasy
Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-12-11 o 15:21 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=gosikk_s;15772727]O matko...a długo schodzi przy jednym? Bo pojęcia nie mam...
st taka prosta sprawa
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Godzina to niby nie tak dużo ale 37 godzin brzmi już gorzej...Ło jezu, może dobrze że ja taki antytalent jestem...
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania ja nie wiem co to za szblony?
A u mnie niestety konto mąż ma swoje ja mam swoje(puste)i za każdym razem jest DAJ, dobrze, że ma z czego dać, ale wczoraj znowu w pracy jakieś zgrzyty i mam wrażenie, że on tam długo już nie popracuje. |
|
|
|
#1198 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=gosikk_s;15772821]Pojęcia nie mam jak to wygląda, ale skoro siedzisz do 4 rano to jak funkcjonujesz?
Godzina to niby nie tak dużo ale 37 godzin brzmi już gorzej...Ło jezu, może dobrze że ja taki antytalent
|
|
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania ło matko, ale masz dobrego chłopa, zresztą u nas o chyba tz jest bardziej odpowiedzialny i może i dobrze, że on trzyma forse.
Ale zapodałaś linka, nie mam opcji otwarcia go |
|
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=iwciag;15773235]Ania ło matko, ale masz dobrego chłopa, zresztą u nas o chyba tz jest bardziej odpowiedzialny i może i dobrze, że on trzyma forse.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

. Widziałam się z dwoma sąsiadeczkami, to tez nasze uzaleznienie dzień w dzień sie widujemy prawie. Tż zmajstrował dobry obiadek i ogólnie zajmował sie synkiem. Aaaaa jutro robie naleśniki ktore mnie przesladuja od kilku dni 
. No to musisz napisac ladnie list do Mikołajka to może Ci kupi taka spódniczkę
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK

eh