Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 14:48   #991
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Och jak ja nie bylam zajeta to Wizaz nie dzialal a teraz nie moge spokojnie was nadrobic .

Anula wez sie nimi nie przejmuj. Skad te wnioski ze najczesciej pierwsza ciaze sie traci... bzdury jakies. Wszystko jest dobrze a do drugiego trymestru masz blizej niz dalej kochana

Kasiula co ci padlo na ta twoja sliczna glowke. Normalnie jak filip z konopii sie urwalas z ta bezplodnoscia. Ja sie dolaczam do klapsow

aa2, marlenka i agnieszka... skad u was te przeczucia to ja nie wiem . No ale i tak mam nadzieje ze sie sprawdza . Moze jestescie moimi dobrymi wrozkami

Sas do trzech razy sztuka kotus

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:48   #992
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
totalny brak mdlosci nic nieoznacza ja mialam w pierwszej ciazy tylko na zapach kawy papierosow,i otwieranej lodowki,nawet niewiem dlaczego pozaty nigdy nic,ale podobno czym wieksze mdlosci tym silniejsza ciaza,pewnie cos w tym jest wiecej hormonow lub cos
Ja w pierwszej też nie mialam, mnie tylko zgagi męczyły, teraz jakby zgagi ucichły , tylko czuję taki wstrętny dyskomfort w żołądku, ale jakbym nie wiedziała o ciąży to bym pomyślała, ze znowu żołądek się odezwał. Ja nie znosze zapachów nowości i moje perfumy tez mnie trochę drażnią, poza tym nic

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:48   #993
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Więc jeśli chcemy się zamartwiać to zawsze znajdziemy sobie powód.
zgadzam sie w 10000%
Stary 2009-12-10, 14:50   #994
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
anulka
olej ich, taka maja polityke, kraje w ktorych aborcja jest tak szeroko dopuszczalna chyba juz maja takie podejscie. ale ty wiesz swoje. widzialas swojego babelka i jest dobrze!!!!
kasiula
skoro lekarz nic nie wiedzial to znaczy ze nie ma uszkodzen mechanicznych, to z pewnoscia byloby widac na usg
Cytat:
ty chcesz mnie wykonczyc dzis ???niejestes bezplodna,a pozatym to moze spisz wszystko na kartce o co chcesz lub powinnas zapytac lekarza,i idz z kartka i zadawaj te pytania ,bo musisz miec usg,badanie ginekologiczne,i jak mu wszystko opowiesz to on skieruje sie na konkretne badania,np;
czy masz owulacjie,badania spermy,badania hormonow u ciebie,itp,itd,i wszystko od spirali zaczynajac i czas ile cykli sie staracie,wole jak tryskasz zartami niz placzesz,
Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
nie, no ciebie trzeba ostro a przepraszam bardzo, ty jakaś wyrocznia jesteś czy jak??? a może masz rentgena w oczach??? jeśli na którekolwiek z pytań odpowiedziałaś "tak" to chylę czoła ale jeśli na oba odpowiedź brzmiała "nie" to tylko wypnij swoją piękną dupkę a ja ci już wybiję głupotki z tej twojej pięknej mózgownicy
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
produkujecie dizewczynki
u mnie 3 cykl sie zacznie po @ moze bedzie owocny:d a moze i nie zoabczymy
Kasiula co ty wygadujesz??? jaka bezplodna!!!: pala:
jak czyjesz ze cos jest nie tak to zmykaj na badanka a nie jakies spekulacje kochana spokojnie
NIE MIAŁAM ROBIONE USG NIESTETY.. TYLKO BADANIA GINEKOLOGICZNE...... A CO DO OGÓLNYCH BADAN TO ZADUZO TEGO WSZYSTKIEGO....5 LAT BEDE TO ROBIC MYSLE ZE NAJPIERW TO SIE MUSZE POZADNIE POSTARAC A POTEM PŁAKAC JAK NIC NIE BEDZIE Z TEGO....WIEM WIEM DZIEWCZYNKI PŁACZLIWA SIE DZIS ZROBIŁAM.......ALE TO KOLEJNY OBJAW NA @ ZAWSZE TAK MAM WIEC WYBACZCIE....CZUJE ZE JEST JUZ BLIIIIIIIIISKO....CAŁKIEM SIE WTEDY ZMIENIAM.. ACH TE HORMONY
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:51   #995
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
oj dziewczynki moje najdroższe, jedne płaczą, że nie mają mdłości, drugie płaczą, że je mają... normalnie cieszyć mi się tu z tych fasolek a nie rozmyślać nad głupotkami!!! dzisiaj mam bojowy humor i będę lać tyłki za takie gadanie no!! jeszcze któraś ma jakieś wątpliwości i chciałaby się ze mną nimi podzielić żeby później dostać lanko na wybijanie głupotek z głowy???
Cytat:
carol
ja sie nie zgadzam z teoria o mdlosciach i mocnej ciazymoje dwie peirwsze byly zupelnie bez mdlosci i rowniez zupelnie bez problemow. wszystko bylo ok. w 3 tez nie mialam a poronilam. a teraz mam okropne i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. nie wierze tez w zaleznosc plci od samopoczucia
dziękuję kochane
No wlasnie z Olą też nie miałam i miałam nawet straszne krwawienie i nie poszłam do lekarza, bo nie wiedziałam, ze jestem w ciązy i przeszło samo a Olcia zdrowa jak nie wiem co. Ja też Kasiu nie wierzę w tezalezności płci od samopoczucia, to wymysły i tyle.

Motylku juz jestem grzeczna

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-10, 14:54   #996
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki mysle, ze wzrok sie nie pogorszy

A ja chyba jako jedyna zafasolkowana tutaj nie mam mdłosci

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Kasiu!!!!!!!!!!! Ja tez tak mowiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1i co????????????!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! nieopowiadaj głupot, maszjuz córkę i lekarze mówią, ze nie ma mozliwości żebyś nagle była bezpłodna!!!!!!!!!Głowka do góry

Anulko kochana nic sie nie przejmuj gadaniem tych baranów, bo inaczej ich nie mogę nazwac!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z nieczulica jakaś !!!!!!!!!!!!!!! Olej to gadanie, nie warto się nim przejmować!!!!!!!!!!Wszys tko bedzie dobrze i urodzisz piekna dzidzię!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
DZIEKUJE KOCHANIE....JUZ SIE TROCHE USPOKOIŁAM RAZ NA MIESIAC (PRZED@) MAM TAKIE NAPADY HISTERII....TO ZNAK ZE @ SIE ZBLIZA WIELKIMI KROKAMI...ALE TO MINIE...OBIECUJE
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-10, 15:09   #997
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Och jak ja nie bylam zajeta to Wizaz nie dzialal a teraz nie moge spokojnie was nadrobic .

Anula wez sie nimi nie przejmuj. Skad te wnioski ze najczesciej pierwsza ciaze sie traci... bzdury jakies. Wszystko jest dobrze a do drugiego trymestru masz blizej niz dalej kochana

Kasiula co ci padlo na ta twoja sliczna glowke. Normalnie jak filip z konopii sie urwalas z ta bezplodnoscia. Ja sie dolaczam do klapsow

aa2, marlenka i agnieszka... skad u was te przeczucia to ja nie wiem . No ale i tak mam nadzieje ze sie sprawdza . Moze jestescie moimi dobrymi wrozkami

Sas do trzech razy sztuka kotus
Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
NIE MIAŁAM ROBIONE USG NIESTETY.. TYLKO BADANIA GINEKOLOGICZNE...... A CO DO OGÓLNYCH BADAN TO ZADUZO TEGO WSZYSTKIEGO....5 LAT BEDE TO ROBIC MYSLE ZE NAJPIERW TO SIE MUSZE POZADNIE POSTARAC A POTEM PŁAKAC JAK NIC NIE BEDZIE Z TEGO....WIEM WIEM DZIEWCZYNKI PŁACZLIWA SIE DZIS ZROBIŁAM.......ALE TO KOLEJNY OBJAW NA @ ZAWSZE TAK MAM WIEC WYBACZCIE....CZUJE ZE JEST JUZ BLIIIIIIIIISKO....CAŁKIEM SIE WTEDY ZMIENIAM.. ACH TE HORMONY
kAROLINK
I WOGOLE CALA RESZTA
Wam sie dzisiaj tak po tyłkach nalezy jak nigdy do tej pory:b acik: co to za jakies wygadywanie bzdur i najdywanie sobie jakis niestworzonych rzeczy!!!mDZIEWCZYNY TAK NIE MOZNA!!!! rozumiem wasz obawy, strach itp. ale nie wolno tak przesadzac... Pozytywne myslenie, dobre myslenie a co za tym idz dobre samopoczucie to podstawa Tak??? wiecie same jak psychika dziala!!!! po co wywolywac wilka z lasu! ciezcie sie ze macie dzieciaczki i ze nastepna fasolinka jest w brzusiu, dbajcie o nie, usmiechajcie sie itp a nie wyszukujcie jakis starsznych rzeczy! jezeli wyaje wam sie ze cos nie tak, to nie czytac o tym na necie tylko do dobrego lekarza i zbadac to!! Cieszcie sie tym..my niezafasalkowane dopiero mamy zmatwienie:P bo nam sie na razie nie udaje, a wy powinniscie juz byc w siodmym niebie!!
To tyle bo sie normalnie zdenerowalam wybaczcie

Kasiulka a ty poplakusiaj troszke jak masz taki dzionek ale mysli o tym ze jests bezpldona odgon..a sioo
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:11   #998
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez duska207 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie. Od bardzo dawna czytam waszw wątki i na czytaniu zawsze się kończyło. sszukałam pomocy w tym co pisałyscie... bo mam zbyt mało odwagi żeby iśc do lekarza.Też marzę o dziecku, ale niestety nie wychodzi Juz dwa lata się staramy... czemu tak jest że jak się chce to jest zawsze gorzej i ciężej.
Kasiula bardzo mi przykro- rozumiem co przezywasz
WITAJ SKARBIEOJJJJJ 2 LATA ??? TO JUZ NAPRAWDE SPORO.... CZYMZE JEST MOJE BIADOLENIE JAK TU NAPRAWDE DZIEWCZYNKI MAJA POWAZNE PROBLEMY....AZ MI TERAZ GŁUPIO....PROMYCZKU A TY ROBIŁĄS JAKIES BADANIA????BO WIESZ SERDUSZKO JA TU SOBIE TAK POPŁAKUJE ALE JA JUZ MAM JEDNO DZIECKO.. I TAK NAPRAWDE SIE JESZCE NIE STARAMDOPIERO TERAZ WIDZE ZE MA CO SZUKAC PROBLEMU GDZIE TAK NAPRAWDE GO NIE MA...(MYSLE TU O SOBIE)NAPISZ COS WIECEJ O SOBIE SKARBIE.....
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-10, 15:13   #999
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
kAROLINK
I WOGOLE CALA RESZTA
Wam sie dzisiaj tak po tyłkach nalezy jak nigdy do tej pory:b acik: co to za jakies wygadywanie bzdur i najdywanie sobie jakis niestworzonych rzeczy!!!mDZIEWCZYNY TAK NIE MOZNA!!!! rozumiem wasz obawy, strach itp. ale nie wolno tak przesadzac... Pozytywne myslenie, dobre myslenie a co za tym idz dobre samopoczucie to podstawa Tak??? wiecie same jak psychika dziala!!!! po co wywolywac wilka z lasu! ciezcie sie ze macie dzieciaczki i ze nastepna fasolinka jest w brzusiu, dbajcie o nie, usmiechajcie sie itp a nie wyszukujcie jakis starsznych rzeczy! jezeli wyaje wam sie ze cos nie tak, to nie czytac o tym na necie tylko do dobrego lekarza i zbadac to!! Cieszcie sie tym..my niezafasalkowane dopiero mamy zmatwienie:P bo nam sie na razie nie udaje, a wy powinniscie juz byc w siodmym niebie!!

Kasiulka a ty poplakusiaj troszke jak masz taki dzionek ale mysli o tym ze jests bezpldona odgon..a sioo
Zimny prysznic zawsze dobrze robi dziekuję kochanie ja już przestaje i sie uśmiecham tak szeroko masz 10000000% rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-10, 15:13   #1000
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
kAROLINK
I WOGOLE CALA RESZTA

NIO DOBRAAAAAAAAA...... A MOGE SOBIE WSTAWIC"NEONEK" NA POCIESZENIE????????:prosi ::pr osi:
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-10, 15:26   #1001
anula_81
Zakorzenienie

Dziewczyny moje kochane, co ja bym bez was zrobila!!!!!!!!!!!!!!
Od razu mi lepiej!!
Nie ma to jak was miec!!
Carol, Itakasiu, Niunia, Kasia_Dublin, Sas i cala reszta co ja bym bez was zrobila. od razu mi troszke razniej, bo jak wyszlam od lekarza to sie czulam marnie i jakos tak niepewnie i od razu wyzruty sumienia ze po co mamie mowilam i w pracy itp.
nikt mnie nie rozumie tak jak wy!
lece do domu bede wieczorkiem
buziaaaakiii sle!
u nas dzisiaj Obama odbieral nagrode))) wieeelkie swieto

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:29   #1002
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Mam ochote leciec do domu bo przyszly moje sukienki!!! Sa tak ladne ze na bank nie trafia na allegro... (Lady MK mam nadzieje ze nie jestes zawiedziona.... ). Jak znajde chwilke to wam wkleje fotki

Stary 2009-12-10, 15:30   #1003
duska207
Przyczajenie

Cytat:
WITAJ SKARBIEOJJJJJ 2 LATA ??? TO JUZ NAPRAWDE SPORO.... CZYMZE JEST MOJE BIADOLENIE JAK TU NAPRAWDE DZIEWCZYNKI MAJA POWAZNE PROBLEMY....AZ MI TERAZ GŁUPIO....PROMYCZKU A TY ROBIŁĄS JAKIES BADANIA????BO WIESZ SERDUSZKO JA TU SOBIE TAK POPŁAKUJE ALE JA JUZ MAM JEDNO DZIECKO.. I TAK NAPRAWDE SIE JESZCE NIE STARAMDOPIERO TERAZ WIDZE ZE MA CO SZUKAC PROBLEMU GDZIE TAK NAPRAWDE GO NIE MA...(MYSLE TU O SOBIE)NAPISZ COS WIECEJ O SOBIE SKARBIE.....
Jestem młodziutka ale miałam dośc cięzkie życie i szybko dorosłam. od 3 lat jestem z moim skarbem i po roku odstawiłam tabletki. Badań nie miałam żadnych bo pierwszy rok chciałam przeczekać, bo z tego co mi wiadomo to po tabletkach trzeba dać ochłonąc organizmowi... wiec czekałam. pozniej dostałam prace i bardzo ciezko jest mi wyskoczyc do lekarza. mam zamowiona wizytte ale dopiero na 20 stycznia.
duska207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:37   #1004
serduszkowata
Rozeznanie

cześć,
o matko ile czytania ufff ale jakoś przebrnęłam

Cytat:
czesc dziewczynki ja dzisiaj bez humoru....ból brzucha dzien 4 wiec umieram.... nie bede sie dzis tak udzielac....ale całuski dla wszystkich
to dzisiaj we dwie cierpimy tylko z tą różnicą że ja pierwszy dzień

Cytat:
witam
anulka
ja mam ciagle mdlosci, doszlo do tego ze jem jedna kanapke dopoludnia i jedna popoludniu lub wieczorem. jak staram sie wcisnac cos wiecej to na sam widok mam checczasami zjem jablko lub pomarancze. i picie mi nie wchodzi.
marlenka
ja tez marze tylko o tym zeby na swieta mi odpuscilo bo przeciez jedzonko sie samo nie przygotuje
latko
tez myslalam o wizycie przed swietami ale umowilam sie na 29 grudnia.
serduszkowata
przykro mi ze jednak przylazla, i trzymam kciuki zeby badania wyszly dobrze
cosma
wspaniale wiesci ze slubem
dzięki kochana, ale wiesz w sumie lepiej żeby cos tam źle wyszło to będzie wiadomo na co się leczyć, te dwa lata staranek mnie wykończyły, teraz się biorę za siebie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
idz na usg dla swietego spokoju

bo Asia pewnie leciala wg listy wiec jak chcesz to daj dane to Cie wpisze na liste imie, wiek, ktory cykl i kiedy nastepna @, tylko by sie utrzymac na liscie to trzeba sie udzielac w miare na biezaco
lec po test
no ja staram się jak mogę - to może sprawdze czy ogarnę a później będę się wpisywała bo nie chcę dostać lania

Cytat:
Napisane przez agnieszka1980 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynkimelduję, ze @ nadal nie ma a to już 37dc
Dobra teraz poczytam co u Was
Nie mogłam wejść na wizaz i se myślę zablokowali mi dostęp
to zupełnie tak jak ja, też wejść nie mogłam, myślałam że dostałam blokadę ale widzę że działa to chyba jednak byłam grzeczna

Cytat:
Mam ochote leciec do domu bo przyszly moje sukienki!!! Sa tak ladne ze na bank nie trafia na allegro... (Lady MK mam nadzieje ze nie jestes zawiedziona.... ). Jak znajde chwilke to wam wkleje fotki
koniecznie wstaw fotki jak będziesz miała

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:41   #1005
niunia1401
Wtajemniczenie

no dobra bylam szybko w sklepie i kupilam test i odrazu go zrobilam i znow negatyw wiec grudzien chyba musi zaczac kasia,bo na mnie jak mowilam liczyc niemozecie niestety,a wredej @ nadal niema wiec pozostaje mi czekac do wizyty u lekarza w styczniu

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:42   #1006
sas
Wtajemniczenie

Karolinkotak trzymaj kochana ja cie trzymam za słowo, ze teraz bedziesz sie wiecej usmichac i pozytyniej myslecbo jak nie to po pupie znowu dostaniesz
duska spokojnie, wiem, ze dwa lata to dosc dlugo, ale czasem w organizmie sa jakies male blokdaki i po badaich wszystko sie powinno wyjasnic..byc moze potrzebujesz jedynie jakiegos leku i bdzie ok..glowa do gory.
kasiulaja chyba dzis tempa jestem jaki NEONEK??
niunia kurcze szkoa ze test neagtywny, ale ja tez tak mialam tymmiesiacy a @ przyszla dopiero w 42 dniu/hm.. aczkolwiem i tak poki nie ma@ zawsze jest szansa

Edytowane przez sas
Czas edycji: 2009-12-10 o 15:47
Stary 2009-12-10, 15:43   #1007
kasiula1208
Zadomowienie

[QUOTE=duska207;15777492]Jestem młodziutka ale miałam dośc cięzkie życie i szybko dorosłam. od 3 lat jestem z moim skarbem i po roku odstawiłam tabletki. Badań nie miałam żadnych bo pierwszy rok chciałam przeczekać, bo z tego co mi wiadomo to po tabletkach trzeba dać ochłonąc organizmowi... wiec czekałam. pozniej dostałam prace i bardzo ciezko jest mi wyskoczyc do lekarza. mam zamowiona wizytte ale dopiero na 20 stycznia.[/
NIE MARTW SIE KOCHANIE MOZE NIEDŁUGO WSZYSTKO SIE WYJASNI..... JA NIESTETY TEZ TAK MAM ZE PRACA UNIEMOZLIWIA MI WYJSCIE DO LEKARZA WIEC DOSKONALE CIE ROZUMIEMOZE KOCHANIE LEKARZ ZLECI CI JAKIES BADANIA... ALBO LUTEINE...( NIE BARDZO SIE NA TYM WSZYSTKIM ZNAM)ALE ZYCZE CI SKARBIE OBY JAK NAJPREDZEJ SIE WAM UDAŁO...I MYSLE ZE WIZYTA U LEKARZA BEDZIE NAPEWNO POMOCNA
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-10, 15:44   #1008
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
no dobra bylam szybko w sklepie i kupilam test i odrazu go zrobilam i znow negatyw wiec grudzien chyba musi zaczac kasia,bo na mnie jak mowilam liczyc niemozecie niestety,a wredej @ nadal niema wiec pozostaje mi czekac do wizyty u lekarza w styczniu
Wielka szkoda kochanie

Stary 2009-12-10, 15:44   #1009
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Karolinkotak trzymaj kochana ja cie trzymam za słowo, ze teraz bedziesz sie wiecej usmichac i pozytyniej myslecbo jak nie to po pupie znowu dostaniesz
duska spokojnie, wiem, ze dwa lata to dosc dlugo, ale czasem w organizmie sa jakies male blokdaki i po badaich wszystko sie powinno wyjasnic..byc moze potrzebujesz jedynie jakiegos leku i bdzie ok..glowa do gory.
kasiulaja chyba dzis tempa jestem jaki NEONEK??
A TAKI KOCHANANAZ YWAM TO NEONKIEM BO OSTATNIO DZIEWCZYNKI MÓWIŁY ZE "PORAŻA"...HIHIHIHI
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-10, 15:46   #1010
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:
Wielka szkoda kochanie
Dlatego czekamy teraz na twoje testowanie

Stary 2009-12-10, 15:47   #1011
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez duska207 Pokaż wiadomość
Jestem młodziutka ale miałam dośc cięzkie życie i szybko dorosłam. od 3 lat jestem z moim skarbem i po roku odstawiłam tabletki. Badań nie miałam żadnych bo pierwszy rok chciałam przeczekać, bo z tego co mi wiadomo to po tabletkach trzeba dać ochłonąc organizmowi... wiec czekałam. pozniej dostałam prace i bardzo ciezko jest mi wyskoczyc do lekarza. mam zamowiona wizytte ale dopiero na 20 stycznia.
Witaj Duska ja nie czekałam po odstawieniu tabletek, ale i tak organizm zaskoczył w 3 cyklu po odstawieniu dopiero ja bym na Waszym miejscu jak to sie mówi wrzuciła na luz i przestała myślec, ze tak bardzo chcę dziecka, psychika może Cie kochana skutecznie zablokować! Odpuśc i przytulaj się dla przyjemnosci, mam nadzieję ,z e poskutkuje i wkrótce będziesz cieszyłą się fasolką. A wizyta na pewno nie zaszkodzi! Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!

A mnie ogarnęła mania mośków haribo, wpierniczam jak małpa kit kupiłam takie jakies w otoczce cukrowej ,jakas edycja na zimę, nie te zwykle czekamaz mnie zemdli tak jak nie bardzo mam ochotę na słodkie tak to wpierniczam

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-12-10, 15:49   #1012
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
cześć,
o matko ile czytania ufff ale jakoś przebrnęłam

to dzisiaj we dwie cierpimy tylko z tą różnicą że ja pierwszy dzień

dzięki kochana, ale wiesz w sumie lepiej żeby cos tam źle wyszło to będzie wiadomo na co się leczyć, te dwa lata staranek mnie wykończyły, teraz się biorę za siebie

no ja staram się jak mogę - to może sprawdze czy ogarnę a później będę się wpisywała bo nie chcę dostać lania

to zupełnie tak jak ja, też wejść nie mogłam, myślałam że dostałam blokadę ale widzę że działa to chyba jednak byłam grzeczna

koniecznie wstaw fotki jak będziesz miała
JA SKARBUSIU JESZCE NIE MAM@ DOPIERO ZA HMMM???? 5-9 DNI( BO JUZ SAMA NIE WIEM) ALE BRZUCHO MNIE JUZ BOLI 4 DNI...I CHYBA BEDZIE BOLAŁ AZ DO @...NIESTETY...EECH...:mu r:PS.NIE ZWRÓCIŁAM UWAGI... ALE NARAZIE NIE BOLI
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-10, 15:49   #1013
Carol77
Zakorzenienie

Niunia uda się , zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!! !My wszystkie zafasolkowane tak czekałyśmy i testowałyśmy i w końcu były II kreseczki!!!

Trzymaj trzymaj Moniczko

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-12-10 o 15:51
Stary 2009-12-10, 15:51   #1014
Gosiaro
Wtajemniczenie

Dziewczynki drogie.

jeszcze mam 2 stronki do nadrobienia

Póki co:

Kasiu Dublin no nie mogę się nadziwić, że ty takie podejrzenia miałaś i dopiero teraz nam o nich mówisz Trzymam kciuki kochanieńka za ciebie!

Latkoo,Anulko, Marlenko ja tez mam przeczucie na synka.no jestem ciekawa jak nam to się sprawdzi.Czyżby same chłopaczki z listopadowej fali były?

Marlenko ja tez mam wizytę kolejną 4 stycznia!!!!I tez jeszce nie słyszałam serduszka, ale jestem dobrej myśli.No i nie mam jeszce karty ciąży, bo w 6 tygodniu byłam prywatnie a mam zamiar chodzic na NFZ, a prywatnie tylko na USG.

aa2 jaka ty skrupulatna jesteś!!!!Ale to dobrze- jest motywacja.Tak trzymać.

Ja jutro mam wolne w pracy.Jedziemy na wesele do Wawy i już jestem spakowana, wyjezdzamy jutro rano.Tylko pic nie będę ( ale wogle mnie nie ciągnie nawet) i szalec tez nie mam zamiaru.Mimo to mam nadzieję ze bedzie fajnie.

Dobra wracam do lektury dalszej

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:02   #1015
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

DZIEWCZYNKI MAM OSTATNIE PYTANIE Z SERI"HISTERI NA BEZPŁODNOSC' CZY JEST MOZLIWOSC ZE MOZNA BYC BEZPŁODNYM MIMO OWULACJI?? TZN. CZY SAMA OWULACJA MOZE SWIADCZYC O TYM ZE NIE JEST SIE BEZPŁODNYM? CZY TO NIE MA ZNACZENIA BO NP. MOZNA MIEC OWULACJE A ITAK SIE JEST BEZPŁODNYM?...ALE TERAZ NAPRAWDE TAK LAJTOWO PYTAM
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-10, 16:03   #1016
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
A TAKI KOCHANANAZ YWAM TO NEONKIEM BO OSTATNIO DZIEWCZYNKI MÓWIŁY ZE "PORAŻA"...HIHIHIHI
nio nie neonek jest the best
Stary 2009-12-10, 16:05   #1017
duska207
Przyczajenie

troche ciezko jest sie wyłaczyc i sie nie starac. juz tego probowałam z utesknieniem czekam na styczen i wizyte u lekarza. mam nadizeje ze mi pomoze. jutro do was napewno zajze bo tu jest atmosfera jak w jednej wielkiej kochajacej sie rodzinei a ja wprost uwielbiam taka atmosfere narazie wam dziekuje za słowa otuchy i wszystkim życze owocnego wieczoru.buziaki
duska207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 16:15   #1018
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

DZIEWCZYNKI MAM OSTATNIE PYTANIE Z SERI"HISTERI NA BEZPŁODNOSC' CZY JEST MOZLIWOSC ZE MOZNA BYC BEZPŁODNYM MIMO OWULACJI?? TZN. CZY SAMA OWULACJA MOZE SWIADCZYC O TYM ZE NIE JEST SIE BEZPŁODNYM? CZY TO NIE MA ZNACZENIA BO NP. MOZNA MIEC OWULACJE A ITAK SIE JEST BEZPŁODNYM?...ALE TERAZ NAPRAWDE TAK LAJTOWO PYTAM
jesli jest owulacjia to jest sie plodnym ty mnie chesz wykonczyc ? ale udana jestes

A wogule z tymi pytaniami to jak moja corka jestes,ona tez wszystko chce wiedziec i za wszelka cene jak chce cos wiedziec to sie tego dowie

Edytowane przez niunia1401
Czas edycji: 2009-12-10 o 16:17
Stary 2009-12-10, 16:31   #1019
kasiula1208
Zadomowienie

http://kobieta.wp.pl/kat,26355,title...adomosc.html?P[page]=2
PATRZCIE CO ZNALAZŁAM.... SZKODA TYLKO ZE PARE LAT TEMU NIKT MI NIE POWIEDZIAŁ ZE NIE POLECA SIE SPIRALI KOBIETOM KTÓRE CHCA MIEC JESZCE DZIECI BO MOZNA PRZEZ NIA BYC BEZPŁODNYM!!!!!!!!!!!!!:m ad:WYKRESLCIE MNIE DZIEWCZYNKI Z LISTY .........TERAZ JUZ WIEM CZEMU PRZEZ 4 LATA NIE WPADLISMY.... BO JESTEM PENIE PRZEZ TA PIER........SPIRALE BEZPŁODNA.....IDE DO DOMU........ZAŁAMANA..... NIE CHCE WAM JUZ SMUCIC......KOCHAM WAS
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2009-12-10, 16:33   #1020
Gosiaro
Wtajemniczenie

Motylek popieram- lanie się należało.
Kasiula jaka bezpłodność???????!!!!!!!
Takie sądy to można dopiero po badaniach wydawać.Wiem, że sie martwisz itp., ale bez przesady!!!

Carol mnie też jakoś tak specjalnie nie mdli.Może czasami, ale tak delikatnie i nie ma z tego wizyty w kibelku.

Anula od razu mi się przypomniała moja wizyta na Izbie przyjęć.Jak oni mogą być tacy bezduszni!!!!!!!Nie martw się będzie wszystko dobrze.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości