|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki po raz 8 :)
z kieliszkiem czerwonego wina w dloni mowie dobranoc wszytskim koziolkom
(Yovi-nostalgiczna)
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
pies wykąpany przeżyliśmy all
- TŻ się spisał szorował, że ho-ho , a psina wniebowzięta - taki facet ją dotykał ![]() ja też się żegnam - nie tak ślicznie jak Yovi ale z czystym psem ![]() Kode jutro PIĄTEK
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Od następnego tygodnia będe miała więcej wolnych dni więc postaram się zaglądać duuużo cześciej
aż będziecie miały mnie trochę dość Cytat:
u mnie są one I chyba są jeszcze xs i s Helloł Kobietki Kupiłam już prezenty świąteczne praktycznie ![]() Dla brata kupiłam spodnie, dla mamy zestaw kremów i błyszczyk do ust czekoladowy a dla Tżta srebrny łańcuszek z krzyżykiem i do tego jeszcze jakiś gadżet muszę dokupić i już nawet wiem jaki tylko musze sie rozjerzeć czy będą u mnie w miescie czy musze przez neta zamówić ![]() No i kupiłam sobie dziś spodnie ala leginsy jeansowe za 51 zł sąąą cudowne najchętniej kupiłabym sobie jeszcze jedne Noo i co tam wiecej mmm... oo poproszę kciuki na 19 grudnia bo mam pierwszy egzamin, no i ten okres egzaminacyjny powoli się zaczyna więc trzeba się ogarnąć A w pracy całkiem ok
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Sss ..miło Cię widzieć
![]() ![]() ![]() Pokaż nam się w tych leggach ![]() Pati ..o tak piątek ![]() No. TŻet już w domu Ja prezenty będę kupować 22 grudnia albo 23 dopiero ![]() ...a co dostanę to wiem bo sama wybierałam
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Helloł Koduś Nooo pokaże się... ale najprędzej w sb/ndz/pon. Zalezy jak będę stała z czasem Są fajowe ciemne i mają kieszonki jak normlane jeansy tyle że są takie mega rozciągliwe własnie jak leginsy A ja nie wiem co dostane i mam nadzieje, że dowiem się doperio jak będę rozpakowywać prezent Tż wie, że dostanie łańcuszek z krzyżykiem.. bo będzie musiał sam sobie wybrać jaki chce ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Ajjj uciekam spac jutro praca.. ![]() Buziaczki
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
A Agi jak mówiła to nie ...oj jak wróci to
zmykam spać..dobranoc
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
kode nie zgub paska
A pochwal się koduś co dostaniesz ![]() Ojjj tak będzie po weekendzie na Agę, będzie ![]() ![]() ![]() Witaj sas!!! Dobranoc
|
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
guten morgen
![]() czesc Sasik |
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Sasik witaj
Fajnie ze prezenty masz już kupione, jesteś duuużo do przodu. Kciuki za egzamin trzymamy, będzie dobrze. witajcie! Wczoraj tańczyliśmy Milongę Fajowo. A dzis TŻ jest u mnie bo szlifuje schody a ja siedzę w robocie
|
|
|
|
#4840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja prezenty też już prawie mam, dla TŻta muszę kupić,ale to musimy być razem, bo on chce buty;] A! za egzamin będą!![]() Suuuper ![]() Dzień dobryyyy
|
||
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
bluzkę ...a od mamy nasz wspólny małżeński prezent - garnek + patelnia i do tego jest pokrywa szybkowarowa ![]() ![]() ![]() TŻet "przeszczęśliwy" Guten morgen ![]() Wir haben Freitag tak od rana ![]() Witajcie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4843 | ||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
dla Tżta i psinki ![]() Cytat:
. Legginsy są na pewno fajowe po opisie . A na z mojej strony możesz liczyć ![]() I już mamy piąteczek . U mnie zapowiada się pracowity dzień a jak u Was
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć nieznajomo
![]() Ja mam mnóstwo sprzątania na dzisiaj ![]() No i chciałabym już część prezentów popakować i kartki muszę porobić jeszcze ![]() zapomniałam Wam napisać - ten mój wykładowca,który jakiś czas temu skreślił mnie z zajęć, zaproponował mi współpracę w projekcie naukowym (a mi się Oscar należy )
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
idzie zima
![]() Na święta będzie śnieg http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm |
|
|
|
#4846 | ||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
![]() haha fanego masz wykładowcę Cytat:
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, znalazłam koszulkę dla TŻta
![]() i dla brata ![]() od jednego sprzedającego na all ![]() i muszę im je kupić, dla brata wiadomo z kim a dla TŻta z Housem![]() no nieeeee, musicie mi pomóc ![]() Bo oni mają też komplet-czapka i szalik, co prawda z M.Jacksonem,ale już zapytałam czy z Freddiem da radę zrobić i pewnie da,bo wzory ma na koszulkach u siebie na aukcjach... No i teraz nie wiem![]() czy ten komplet tylko z Fredkiem: http://allegro.pl/item841063529_czap...ezent_hit.html czy ta koszulka CHODZI O NR 38 :http://allegro.pl/item849377646_hend...oszulki_m.html no w tym prezencie ma juz jedną koszulkę,ale taką jaką chciał razem z siostrą - I love Wrocław -pokażę Wam ![]() a z freddiem chciałby napewno ![]() kurde najchętniej bym mu kupiła i jedno i drugie,ale kasy brak ![]() jeszcze ta impreza moja
Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2009-12-11 o 09:24 |
|
|
|
#4848 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ja też jestem koziołkiem ![]() widzę, że tutaj ostro rozprawiacie na temat prezentów, ja jeszcze nic nie kupiłam... na razie wszystko w główce zawsze się z braćmi zrzucamy na prezenty dla rodziców, a sobie nawzajem też - z jednym bratem na prezent dla drugiego. Dla rodziców mamy jakieś pojęcie, gorzej z tym co sobie nawzajem sprezentujemy No i coś dla Tż ![]() To już niecałe 2 tygodnie! Mamie prawdopodobnie musielibysmy zamówić z alle - myślicie, że dojdzie biorąc pod uwagę sprawność naszej poczty??
|
|
|
|
#4849 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() To jak już skończy to podeślij Go do mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj na all zmówiłam i mam nadzieję, że dojdzie. |
||
|
|
|
#4850 | |||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
Cytat:
Myślę, że paczka powinna dojść przed świętami. kilka razy miałam tak, że np wpłaciłam przez bank pieniążki w poniedziałek, a w środę/ czwartek miałam już przesyłkę Cytat:
![]() Powinno dojść przed świętami
|
|
#4851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Guten morgen Widzę, że już się archi szkolisz ![]() Cytat:
![]() Zdanie, że schody są długie mnie powaliło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Koszulkę mu kupisz na kolejną okazję ![]() Witaj Zaliczko ![]() Jak na razie przesyłki z allegro docierają bez najmniejszego problemu, ale co będzie za kilka dni Także lepiej decydujcie się czym prędzej ![]() TŻ tak Ci się każe oszczędzać w weekendy
|
||||
|
|
|
#4852 |
|
Zadomowienie
|
Tż cały czas karze mi się oszczędzać, tylko jakiś jedzenie zawsze przygotuję, poźniej po nim posprzątam i to wszystkie moje obowiązki. Jak bym już chciała coś posprzątać więcej to krzyczy, że nie mogę ale samo się to nie zrobi
|
|
|
|
#4853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do przesyłek, myślę,że do poniedziałku najpóźniej z all zamawiać, bo potem może być kiepsko ![]() Dziękuję za opinię ![]() Ja dalej nie umiem zdecydować ![]() to to już dawno i oczywiście zaliczyłam cały materaił,a trcohę tego było...a ja przed chwilą słyszałamże w święta odwilż i ciepło ![]() Cytat:
pomagacie mi
|
||
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek nie dziwię się, że czasem byś coś chciała porobić ![]() Przed chwilą mama powiedziała mi to samo ![]() A jak
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
witam dziś mi jakoś tak
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli poprstu trzeba poczekać do świąt i sprawdzić
![]() Allicjo
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Alicjo
|
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
noc miałam tragiczną i cały dzień, okazało się, że moja psina ma ropomacicze, już jest po operacji, czekam na telefon od weterynarza, kiedy mamy ją odebrać
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Pat
![]() A co to takiego i dlaczego to się stało? |
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
to dlatego, że nie była dopuszczona i nie miała małych
dobrze, że ją wykąpaliśmy wczoraj, bo to spowodowało, że szyjka macicy się odblokowała i ropa zaczęłą wyciekać i to zauważyliśmy, tak wylewała się w jej wnętrzu i mogła zdechnąć , alez ja się dzisiaj naryczałam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

- TŻ się spisał
szorował, że ho-ho , a psina wniebowzięta
- taki facet ją dotykał 

aż będziecie miały mnie trochę dość
na 19 grudnia bo mam pierwszy egzamin, no i ten okres egzaminacyjny powoli się zaczyna więc trzeba się ogarnąć

dla Tżta i psinki 

)
Także lepiej decydujcie się czym prędzej