|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
ok! choć ja wolę... np. środę
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
A co konkretniej napisałaś, jeśli oczywiście można zapytać Moim zdaniem, jeśli poprostu zwróciłaś mu uwagę na to , że Cię wystawił , to nie ma tutaj nic z desperacji , poprostu normalna reakcja.Jeśli bez słowa uprzedzenia , tak poprostu sobie nie przyszedł ,to jest skończonym chamem i gówniarzem ,bo dojrzali ludzie nie zachowują się w ten sposób. Ja w takiej sytuacji pewnie również napisałabym mu smsa , żeby nauczył się szanować cudzy czas, bo mam do roboty ciekawsze rzeczy niż bezczynne czekanie . Bardzo cieszy mnie Twoje optymistyczne nastawienie , mimo niepowodzeń Tak trzymaj Jak zwykle się zaczytałam ,ale teraz naprawdę idę spać ... więc dobranoc po raz drugi
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
ja także....
na dodatek boli mnie głowa, a komputer nie spowoduje jego zniknięcia.dobranoc szczupłych snów
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba jeszcze ze dziwi mnie to ze tacy sie uchowali nie chcialam jakos bardzo naskakiwac...ale wlasnie chodzi o ten czas... bo generalnie jutro mam spr...moglam spokojnie sie uczyc a nie na wariata...nie szykowac sie nie tracic czasu na busa i nie marznac ale... tak czy siak niedlugo znowu sie kolo niego przejde moze nawet cos kupie...ale nie po to zeby wdawac sie w rozmowy nawet jak sie bedzie tlumaczyl....to juz nie pomoze bo swoja okazje stracil znajdzie sie taki co bedzie godzien mnie i mojego czasu...o! a teraz ja tez spadam
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uciekam, dobranoc
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
witam
u mnie na wadze nie za ciekawie bo 64 moze przez wczorajsza pizze i brak wyproznienia milego dnia wszystkim zycze
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jego sklepu na Twoim miejscu bym unikała, przynajmniej przez najbliższy czas,aczkolwiek zrobisz jak zechcesz Powodzenia Ja niedawno wstałam . Właśnie zjadłam owsiankę bez dodatków Teraz idę pokręcić trochę hula hop i zmykam do pracki ,więc do spisania wieczorem Miłego dnia ![]()
|
|
|
#938 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o jaa! uwielbiam kebaaby;D Cytat:
Cytat:
Cytat:
)) miał okazję nie wykorzystał.. jeszcze zobaczy co stracił..! a jak już po dietce będziesz jeszcze piekniejsza to dopiero mu żal dupke ściśnie;]a ja po ważeniu już DDDD aaa dzisiaj rano na czczo waga pokazała 53,9!! DDDD
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
jabadaba-doo !!!!!!!!!!!!!!! na wadze, dzisiaj rano, na czczo: 56.7kg !!!! CZY TO SEN, CZY TO JAWA ?
![]() no to dobry humorek mam zaklepany zmykam teraz do pracy do mamy dać jej pieniądze(bo zapomniałam, a jestem bardzo zapominalska ). no i liczę na to, że kupi mi pewien płaszczyk.. ![]() tabelka wklejona będzie wieczorem ![]() aaaa, ale się cieszę caaalajaa: tak. są bardzo duże wahania wagi rano i wieczorem(wiadomo, głodówka po nocy, trawienie; jedzenie, ale także ruch). może zważ się jeszcze dzisiaj ? bo którą wagę mam zapisać ? Edytowane przez trucizna007 Czas edycji: 2009-12-15 o 08:23 |
|
|
|
#940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)hmm.. zważyłam się przed chwilą po śniadanku 54,2 i ta wagę mi wpisz.. narazie.. potem będę ważyła się na czczo już zawsze i będę obserwowała! ;D
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
hah, ok
no i wielkie gratulacje również tobie, kochana !!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak po polsku to znaczy Agnieszka ale wszystkie dokumenty itp mam na Inez ,bo w książce w urzedzie jest takie imie normalnie![]() ja mam juz drugi dzien jakiegos lenia wogole nie chce mi sie cwiczyc ani wychodzic na dwor non stop sypie snieg!nie lubie nosic czapki,a bez niej mi zimno:/ więc chyba sie zmobilizuję ,bo TŻet nakrzyczal,ze mam nosic ,a nie pozniej na slubie bede przeziebiona :/ ciekawe czy przy porzadkach sie spala duzo kcal,bo wczoraj sie po popoludniu wzielam troche w garsc i pomylam okna, podlogi, zmienilam firanki i zaslonki dzisiaj mam w planach wypastowac podlogi jestem jeszcze przed sniadankiem,bo jakos nie moge nic zjejsc:/ zawsze rano pije kawke,a tu psikus skonczyła sie :/ wiec wypilam herbate i jestem taka pelna ,ze masakra :/ caaalajaa,trucizna007, gratuluję ja jestem od ważenia uzależniona ,waże się codziennie rano na czczo nie raz nawet 2x przed i po wc ale to po to ,bo musze pilnowac swojej wagi,zeby nie utyc i sprawdzac czy schudlam.wogole podpis mam nie aktualny:/ bo wczoraj wazylam 61kg(to przez wizyte u rodziców TŻeta tak mnie nakarmili,ze ledwo wrocilam do domku) dzis juz się zwazylam i jest dokladnie 60,2 więc może schudłam ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- dziewczyny ale ile macie wzrostu i wymiary ? ja mam ok.175 cm,biust 94cm B ,a kiedys byo D talia 68cm,biodra 94cm,udo w najszerszym miejscu 50cm
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
jest 50!!
ważyłam się tuż po śniadanku, a dzisiaj była owsianka bez dodatków taka mi najbardziej smakuje
|
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
Na czczo po śniadanku 53kg
powoli powoli do celu, a w cale się nie przemęczam bo mam naukę więc z ćwiczeniami kiepsko na razie, a co do diety to i słodycze ostatnio były i taki dzień, że cały dzień nie jadłam, więc bardzo kiepsko. Obiecuję poprawę.
|
|
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() U mnie waga stoi w miejscu czyli 49kg... Myslalam, ze do wyjazdu do Polski (czyli piatku) bedzie te 48kg ale chyba nie mam co marzyc... Ale nie ma sie tez co dziwic ostatnio ciagle sobie na cos pozwalam a w weekend to juz przeszlam sama siebie! Inez - masz prawie idealne wymiary i do tego jestes wysoka! Tylko pozazdroscic! ![]() I oczywiscie dolaczalm sie do zyczen - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia xxolushiaxx - ale balwan z tego chlopaka! Szkoda gadac! No i gratuluje wszystkim dziewczyna spadku wagi. Brawo ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
49,50 kg ah...ale Wam zazdroszcze
popadam w kompleksy hehe
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny dzieki
on dorosly chyba tylko jest w dowodzie ehh... no ale coz nie pierwszy raz dalam sie wyrolowac, ale oby ostatni![]() Inez...super masz wymiary... i przy tym wzroscie 56 to bedzie niedowaga... w ogole gratuluje dziewczyny pamietam jak ja zaczynalam odchudzanie i jak sie cieszylam ze na wadze mnieJ... a tu dzisiaj na obiad troche niezdrowych kcal czyli pierogi, nalesniki bez dodatkow ale tylko 2 o bez tluszczu i troche warzyw ale jade zaraz z siostrami ciotecznymi na lodo to spalic a pozniej mam jazdy milego dnia
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już po pracy
Najpierw wkur.... mnie klient , a później szef , więc niewiele myśląc ubrałam się i wyszłam, niech szuka innych naiwniaków .
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szlag czlowieka trafia jak sie slyszy o takich pracodawcach! Edytowane przez Lija28 Czas edycji: 2009-12-15 o 14:31 |
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już to wydarzenie trochę wytrąciło mnie z równowagi ,ale miarka się przebrała , jak właściciel powiedział innej barmance ,aby dała mi łopatę i kazała odśnieżyć taras , bo "od tego jestem" . HAHA ! W ramach przypomnienia dodam , że ja byłam tam tylko na próbie , spędziłam tam dwa dni, za które nie zobaczyłam ani grosika. Niech sobie sam odśnieża ten taras i wypcha się tym śniegiem i tymi swoimi pieniędzmi.
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny łanie tracicie kg . gratuluje
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
co za debil
![]() no ale różni ludzie się zdarzają. mnie też cholernie wku* pewna osoba. ale wolę nie pisać, o co chodzi ![]() lija, a co ty jeszcze chcesz osiągnąć, skoro cel miałaś 48-49kg ? ![]() emiss, a twoja waga ? angel, are you sure.... że chcesz znać moje wymiary ? poza tym, jak tam twoja waga ? no i tobie gratulację też się należą, tyyle już schudłaś ![]() ![]() ELCIA, następnym razem napisz wagę czcionką POGRUBIONĄ, bo akurat dzisiaj troszkę czasu mam, ale następnym mogę przelecieć po postach i nie zauważę ![]() wiecie co, .... ludzie są dziwni
|
|
|
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#956 | |
|
Raczkowanie
|
A mi waga dziś wskazywała 66 a było 68
Hehehe---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Sunsett powiem ci że to najlepsze co zrobiłaś! Szkoda nerwów i czasu. Grr.... |
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
CHERRYLADY94: ile chcesz ważyć ?
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczynki za poparcie
Mi też wydaje się , że dobrze zrobiłam. Bardzo zależy mi na pracy,ale nie dam sobą pomiatać . Jeśli takie sytuacje miały miejsce już w okresie próbnym, to co byłoby dalej... Wierzę, że wkrótce znajdę coś lepszego Jedyne czego mi żal ,to że ten incydent zepsuł mi humor na resztę dnia i jakaś taka rozbita jestem... W ogóle to gratuluję wszystkim cudownych spadków wagi ! Idziecie jak burza dziewczyny Ja na dniach podam swoją wagę ,bo w końcu wyczaiłam , w którym sklepie dostanę tradycyjne ,wskazówkowe wagi i w okolicach czwartku się po nią wybiorę ![]() U mnie dzisiaj z jedzeniem nawet dobrze, ale szczególnie teraz walczę ze sobą strasznie . Z tych nerwów najchętniej zamknęłabym się w lodówce . Ale trzymam się dzielnie, przeczekam jeszcze z pół godziny i pójdę zrobić sobie jakąś kolację Na razie moje założenia na ten tydzień wychodzą mi idealnie - nie zjadłam ani kawałka pieczywa i nawet nie popatrzyłam na cukier w jakiejkowlek postaci (za wyjątkiem tego w jabłku ) .
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2009-12-15 o 17:59 |
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
brawo
nie martw się, zaraz będzie noc, a potem nowy dzień + nowy(lepszy!) humor.ja chcę już świętaaaaaaaa
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() a ja jednka mam czas ![]() Wow gartuluję spadku wagi!!!! JEstem z Was dumna![]() ![]() Sunset-co za gnój!!!!Bardzo dobrze,że pieprznełaś do w ****u ![]() Ola-a to pipol Podoba mi sie to co mu napisałaś,bo to Ty wyszłaś z tego z klasą a on się pogrążył Pieknie klaski :A jak nie ten to inny,nawet sie nie obejrzysz kiedy się nowy zjawi![]() Inez-gratuluje spadku wagi Szacun .No i wszytskiego najlepszego![]() A i masz idelane wymiary :![]() a u mnie tylko 67 .Myślałam,że trochę wiecje spadnie,ale dupa .Ehh no trudno...Dietkowo sie trzyma narazie i mam nadzieje ze tak zostanie ![]() JEszcze raz gratuluje Wam spadku wagi!!!!
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2009-12-15 o 18:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

po prostu...zawsze ufalam ludziom i to jest moja wina... a usmiechu nie mam zamiaru wypuszczac conajmniej do wiosny
na dodatek boli mnie głowa, a komputer nie spowoduje jego zniknięcia.
szczupłych snów 
milego dnia wszystkim zycze
Teraz idę pokręcić trochę hula hop i zmykam do pracki ,więc do spisania wieczorem

). no i liczę na to, że kupi mi pewien płaszczyk.. 

serio, serio
wogole nie chce mi sie cwiczyc ani wychodzic na dwor
Najpierw wkur.... mnie klient , a później szef , więc niewiele myśląc ubrałam się i wyszłam, niech szuka innych naiwniaków .

Podoba mi sie to co mu napisałaś,bo to Ty wyszłaś z tego z klasą a on się pogrążył
klaski :A jak nie ten to inny,nawet sie nie obejrzysz kiedy się nowy zjawi