|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem szaleją- IV część oficjalnie rozp
elus dasz rade
ja teraz mecze sie z anatomia rentgenowska toz to masakra jakas jest
|
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem szaleją- IV część oficjalnie rozp
alkamor-fajny opisik
![]() Mnie cos lapie chyba.... ide jutro do lekarza z ranka... buzka ide spac |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
dobranocka laski
bye
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Hejeczka Lejdis
No i super, że już kolejna część Lejdis - ła! Ale widzę, że kiedyś niechcący rozpoczęłam Wasze podsumowywanie roczku 2009 - no niechcący, bo ja tą myślą co mnie w kościele naszłą chcialam się z Wami podzielić! Ale wiecie co - b. ładnie pisałyście, o tym co było, o planach, marzeniach, super! Oby się nam wszystkim to wszystko czego potrzebujemy/chcemy/o czym marzymy spełniło - w generalnie big skrócie: po prostu żeby było dobrze, zdrowo, szczęśliwie, miłośnie, wesoło i bezpiecznie!!! Domi - a może,w myśl tego co kiedyś pisałyśmy tu na Lejdis, jak nie będziesz tak czekać i myśleć tyle, odliczać dni/godziny do terminu to szybciej się rozwinie? W sensie, że ja np. to jakoś nie czułam, że to może być już, tzn. niby faktycznie wg dat wychodziło, że za tydzień, a ja jeszcze o tym tak seryjnie nie myślałam, chyba się już przyzwyczaiłam, że tak to trwa trochę, więc po prostu nie myślałam - zresztą chodziłam do pracy wciąż i coś tam jeszcze miałam do roboty, więc jakoś mnie Fasolka nasza zaskoczyła, no, brzmi to niewiarygodnie prawie, a jednak ![]() Hm, no i poza tym - Domi wiesz, czytałam, że generalnie ponoć nasi ginowie za wczesne. za szybkie te terminy ustalają- - - nie wiem czy Ty wiedziałaś dokładnie kiedy było to owocne owu u Ciebie , ale wiesz, że "machnięcia" są możliwe nawet do kilku dni, więc spoko spoko, odpoczywaj, leż, miło myśl, tu sobie pisz, smacznie jedz i dużo śpij - raz, że się super przygotujesz nie myśląc", a dwa, że Małej się znudzi tam od razu i szybciutko wystawi główkę z ciekawości, co tam słychać ![]() Zanka - super ten filmik, zwłaszcza ten 2, ależ fajnie to wygląda gdy człowiek tak troszkę niepewnie jednak ... ale idzie! ![]() A u Was aż tak ciepło, że On tak na boso i gołymi nóżkami??? Fajnie, że u Grafi i Elusi lepiej troszeczkę, super! A studia, nauka - no stresowa rzecz, ale może uda się popracować i nad tym, żeby lżej było? Ja też się stresowałam fes, ale gdy już potem M miałam, to naprawdę dużo mniej ![]() Alkamor - ła, normalnie podziwiam Cię strasznie za te przepisy! Ty serio to wszystko wypróbowałaś " na sobie"? A te foto to są te danie jakie Ci wyszły? Normalnie szacu ![]() Magdzia - Ty Kombinatorko faktyczna ![]() Oj, miałam do Każdej cosik napisać, ale mi wena chyba uciekła, sorry - Jacuś niedawno zasnął, a ja mam nastrój nostalgiczno-romantyczno-smutnawy i tęsknię znów do/za M, który na szkoleniach hen jest... (nawet mi się jakby ciut rymło ![]() Za Vcelkę, Misię, Magdzię i Dra (Drę? - za Ich RÓŻOWE BOBA oczywiście wciąż trzymam!!!Idę może jeszcze cosik w necie poszperać? ![]() Fajnie zimnawo i u nas było - wymarzłam trochę na spacerku z Jacusiem, ale fajnie było! Tylko żeby śniegu było więcej - bo ja chcę chcę! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-12-15 o 23:13 |
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Jane
a ja bym sie tym, szczerze powiedziawszy nie przejmowała, gdybym nie była w szpitalu i mi nie mówili, ze wczesniej urodze...Przeciez moj lekarz na wizycie ostataniej (miesiac temu) powiedzial z taka pewnoscia, ze do terminu napewno nie dotrwam ![]() No w kazdym razie w czwartek ide do szpitala, zobaczymy co mi powiedza.... tylko ciekawe czy mam wziasc torbe juz? czy tylko poprostu zglosic sie bo mam termin?jutro do gina zadzwonie i sie wszytskiego dowiem.. Elusia 60% z jednego kola, a potem z ech 90%? no to ładnie Ci to kolo poszło a serce to pewnie na tle nerwowym
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
A no właśnie Domi, fakt - to był ten błąd lekarza, kurcza, skąd on takim pewny niby może być! Moja tez jakoś myślała, że spokojnie jeszcze do terminu poczekam, a tu prach ciach i Jacuś powiedział Ła!
![]() Ale to choć juz teraz nie myśl, teraz tak na luza już, a żeby Cię jeszcze uspokoić to Ci rzeknę, że na pewno Cię to nie ominie i bez Ciebie się nie obędzie Sylu - no ładniusio wyszło, wcale nie widać, że to kamień! A na tym foto Lenka wyszła na taką dużą dziewczynkę, kurcza, no straszą i większą niż jest w rzeczywistości - tak jakby serio sobie siedziała już sobie sama Kurcza, a z tym rodzeństwem "już" to na serio? Bo dotąd to jakoś myślałam, że to żarty tylko...? ![]() Elusia - super zakupki, kiecka, kożuszek... Gusia - no z tym domkiem to fajno, pamiętam projekt, b. duży będzie, więc my serio bedziem chcieć Cię tam nawiedzić, nie Lejdis? Zlecimy się do Gusi niczym A ja sobie jeszcze na nk z Wami popisałam pod zdjęciami Jacusia - dzięki Gusia, Garfi (bo to chyba Garfi jest tą słodką blondi, nie? Kurcza, albo mi się już cosik pomyliły i piekne Lejdiski mi się wymieszały ![]() Zuzia - no właśnie, to 6 grudnia też u Ciebie było gdy się po teściku o Fasolce dowiedziałaś??? Ła!!! Super! To tak samo miałyśmy! No i w sierpniu też masz rodzić, no zgadza się, zgadza! A jak na Baby swoje mówisz, myślisz o Brzuszku???? - jakoś szczególnie, jakąś ksywkę masz, zdrobnienie, skojarzenie jakieś, coś słodkiego? ![]() A właśnie - gdzie Blondi??? Hejka, Blondi, no chodź, proszę , jest ok! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-12-15 o 23:55 |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem.. spać nie mogę..
![]() Nie Domiś.. z 1- 0%, z 2-60% pkt. nio już z sercem lepiej.. nie wiem.. tak mnie zakuje czasem.. że strach.. Garfi.. powodzenia w UP.. fajny avik ![]() Jane, dziękuję.. zakupki mogą być.. ![]() Dra..udanych zakupów.. Ala Kciuki trzymam.. ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Domiś, dowiesz się jutro... oby już
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Hej Eluś - no właśnie, pasuje iść spać, nie?
![]() Ła - i Ty też masz ten "smaczny wizaż"? Jak to się w ogóle "przypisuje"? I na czym to "biega" - oceniają Wasze przepisy, tak? Ale wszak nie jadły to dziko tak "zaocznie" niejako? ![]() Jacuś już cosik sobie mruczy pod noskiem, więc może jedzonko zaraz będzie - jeszcze tylko cytrynkę czy czosneczek pasuje, bo seryjnie wymarzłam na spacerku, tzn. nóżki to mi jeszcze pod kołdrą potem jakby "odtajały" i takie fajne mróweczki po nich latały, więc iwdać serio im się zmarzło ![]() No to DOBRANOC Lejdis - PA Pa! Widzę Magdzię - w pracy? Ja odpiszę, odpiszę, ale mi "zagwostkę" zapodałaś, bo ja tak wg czasu to słabo się orientuję, bom ja spontan, palnowanie odpada , no ale cosik spróbuję i napiszę, ale już teraz Ci powiem, że naprawdę nie jest źle, zresztą fajnie, że jest urlop macierzyński
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-12-16 o 00:03 |
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi - apoczytaj mlodej cos do brzuszka takim bardzo monotonnym glosem..moze sie znudzi i sama wyjdzie?
![]() Jane - dobrze cie widziec..bo juz myslalam, ze obrazila sie czy jak... ...a do M napisz mejla romantycznego..niech sie chlopak cieszy jutro od rana...zapodaj mu np. cos takiego:http://www.view-card.com/Kartki-Kart...-na-Kartke.php a tak jeszcze apropos romantyzmu - to mnie moj maz dzisiaj zabil: Bajka o Romantyźmnie - Roman tyź mnie dziecko zrobił??? no i widzisz..my to nieromantyczni..po prostu...
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Magdzia -
Nie no, obrażać się? A o co? I w ogóle- ja się raczej nie obrażam ![]() Idę looknąć na tego romantycznego mail`a... ![]() PAAAAaaaa!
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ano w pracy..dzisiaj spoko luz-znaczy sie wszystko dziala i jest super!..wiec mozna pogadac
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Magdzia - hi hi - to gadaj
, bo jak nie to zaraz zmykam stąd i cześć
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
zapokaze ci tego bloga - tej dziewczyny o ktorej ci mowilam kiedys:
http://paulapruska.blogspot.com/ a tu jest artykul w Newsweeku o niej: http://www.newsweek.pl/artykuly/sekc...e-zyla,46219,1 jak dla mnie niesamowita silaczka...prawie codziennie patrze co napisala..i chyba nie ma posta smutnego u niej..nawet jak sa powazne..to czujesz moc..pozytywna oczywiscie... ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- nawet gadalam o niej z sasiadka-staruszka tak 90letnia..w moim bloku duzo starszych ludzi mieszka-jeszcze pierwszych wlascicieli mieszkan...i zapodala mi temat, ze istnieje roslina, ktora podobno leczy raka..nazywa sie Vilcacora...odkryli ja indianie z Ameryki Poludniowej - i wyobraz sobie, ze zaden z nich nigdy nie chorowal...wiec tak czytajac o tej terapii protonowej-to ja w to wierze...a najbardziej wierze chyba w ta terapie Simptona - czyli po porstu pozytywne myslenie i niezamartwianie sie na zapas..tak jakby zycie tym co jest tu i teraz... ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- wogole na wizazu jest dziewczyna, ktora tez walczy z rakiem..jej watek jest na razie zamkniety-ale tez bloga prowadzi: http://nowakadriana.blog.interia.pl/ co mnie najbardziej powala - to to ze nasza cudowna sluzba zdrowia - prawie we wszystkich tego rodzaju przypadkach strzela sobie sama w stope...i tak wyznacza terminy badan, by stadium raka bylo coraz gorsze...niestety najlepiej by wynikalo jest sie leczyc za granica...ale przedtem oczywiscie wygrac w totka ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- a i jeszcze to sobie zobacz: http://video.google.com/videoplay?do...44084160042801 jak to ogladalam jakis czas temu - tak chyba z pol roku temu - to mnie normalnie wmurowalo w fotel...i stwierdzilam, ze ja jestem lamer przy tym profesorku
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-12-16 o 00:29 |
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę niezwykła dziewczyna - taka przez duże D! Szacunek dla Niej!!!
Vilkakorę znamy - u nas w rodzinie troszkę się ziołami interesujemy, no i ta lekarka z Ukrainy, o której Wam czasem pisałam, też poleca różne zioła, więc serio w nie wierzymy, no i vilkakorę ona też poleca i wyciąg z czarnej huby brzozy (befungin), nawet teraz tej cioci mojej co tez pisałam, że się leczy na tę straszną chorobę, kupowaliśmy wszyscy gdzie się tylko dało - - -zeby wzmocnić organizm po prostu! Magdzia - Ty tam odywasz się na tym blogi, a właściwie na tych 2? Bo jak coś to zapodaj jeszcze serio im tę vilkakorę i befungin - na ogół można dostać w dobrych sklepach ziołowych, jeszcze mumio można na wzmocnienie... - co? Bo sorry, ja już lecę nakarmić Jacusia, i w ogóle - ten artykuł w gazecie przeczytałam, na blog tylko zerkłam, bo moja psyche z big empatią..., no ja i tak już mam dziś jakiś melancholijny humor..., po prostu czasami aż boję się takich blogów czytać... (z tego blogu co podałaś pewnie bije optymizm i siła, ale po drodze są cieżkie przeżycia, lekarskie szczegóły, no uwierz - nie każdy może to tak spoko czytać...) O - dołożyłaś jeszcze coś i to po ang. - looknę na to zatem już na spokojnie, ale to już nie teraz... Pa! Miłej pracy zatem - wciąz bez problemików żadnych
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-12-16 o 00:38 |
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
spko luz - idz sie zawijaj, bo nie wstaniesz rano
- ja do 8 mej moglabym cie cwiczyc - bo dopiero wtedy bede zwiajc zagle...ja do tej pierwszej dziewczyny pisalam o tej vilcacorze i jeszcze o czyms..tej drugiej troche finansowo pomoglam..ale chyba tez napisze, a co
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
ok, thanks za kumanko
To jeszcze o befunginie serio napisz i mumio - koniecznie! Hejka
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Jane, Magda..uciekam..
![]()
|
#111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ze kaska wplynela ![]() Cytat:
a wy za mnie bo wyniki dzis maja byc no juz nawyzszy czas 2 tygodnie co to ma byc ???? ![]() Cytat:
![]() Hej Lejdiski.... musze sie do czegos przyznac..... nei moge juz bez was zyc i musze zajrzec chocby poczytac..... A fajnie sie Was czyta )DOPISEK: Laski.........Zginela mi z konta kasa...... i to duzo..... i walcze z bankiem..... i humor mam do doopy - pieniadze sie odzyska to nei problem tylko czas plynie a ja nie nawidze takich "kwiatkow" przed swietami....... no i nerwy dzis bo te wyniki......
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Misiu no to niciekawa sytuacja. Ale skoro są szanse na odzyskanie pieniędzy to ok.
Dzieńdobry wszystkim Kurcze tak się denerwowałam, że przegapiłam rozpakowywanie Domi. No ale chyba jeszcze nie. U mnie nudy raczej. No może poza tym, że Nela zjadła wczoraj 2 bombki i dostała straszne lanie. Bo co jak co, kupę i siuśki to się zniesie, ale choinka to jest świętość. Ale już nie ruszy. Małpicha jedna.haaaaaa Wiem czego Wam nie powiedziałam. O mały włos a bym miała kolejnego psa Chcihuachue czy jak to się tam pisze. Ale głos rozsądku się w porę odezwał i nie będzie.Buziolki |
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Mischoko, Ala - trzymam kciuki by wszystko bylo ok.
A ty Miska - walcz z tym bankiem jak lew..niech nie mysla sobie krwiopijcy!!! o i Tadzia sie znalazla!!!..to dobrze...a 3 psy w domu..to ja sobie moge wyobrazic jaki to sajgon bylby...mam kumpele, ktora ma 2 psy i 2 koty w dwupokojowym mieszkaniu...powiem ci, ze jest niezle naprawde..a najlepsze jest jak ona urzadza jakis obiad proszony..wszystko przygotowane, przychodza goscie..a tu psy sie leja albo zwalaja wszystko radosnie ze stolu - bo akurat ganiaja sie z kotami...
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-12-16 o 09:23 |
|
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
hejciak
![]() ja juz o 7.20 u lekarski bylam....uwielbiam nasza pania doktor elczyla mego brata i nasz od najmlodszych lat....i odrazu czlowiek ma lepszy humrek jak wraca od niej....A powiedzila ze mam Malego wiruska i narazie mam sie leczyc witamina C i aspiryna i czkeac czy mi przejdzie czy nie.... jem sniadanie wlasnie i biore sie do robienia obadku i mycia okien i firamek.... ![]() Ps;od 8 rano sypie snieg.....ojj dzis to mnie chyba zasypie hehe Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-12-16 o 09:23 |
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiadomo co to się stało ![]() Cytat:
znam ten ból....bo mój pies wiecznie coś musi wykombinować ![]() dzień dobry Małżonek po pracy poszedł zapłacić za mieszkanie więc jeszcze go nie ma ale to kwestia 10 min domiś - i jak ??
|
||
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
napiszę w skrócie
wczoraj byliśmy na zakupach, pokupowaliśmy prezenty i wróciliśmy po 20.00 już nie miałam siły na wizaż maż po wczorajszej pracy w wodzie pochorował się i dziś ma wolne więc pewnie dziś nie poudzielam się wątku ale podczytywać będę o ile mąż nie zajmie kompa ja nadal mam katar, teraz z drugiej dziurki, chcę żeby już mi przeszło bo od chusteczek aż obtarty nos mam no i chyba tyle tylko co z tą naszą Domi?
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
hej Lachonko-Lacencje
nie, nie rodze ![]() Ja zem wstalam dopiero Poprzednia noc nie spalam wiec dzis nawet mi to wyszlo ![]() a czuje sie dobrze, zero bólu- jednym słowem cafie sie |
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Domi cisza przed burzą, organizm nadrabia i regeneruje się przed wielkim dniem
|
#119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() :hahaha :Misia, oczywiście kciuki tak samo i za Alę![]() Misia, współczuję nerwów z tym bankiem. A co do tego że nie możesz życ bez lejdisek to rozumiem świetnie, bo ja też nie mogę. Tadzik, hej Już prawie wszystkie się zameldowały Lejdiski
|
|
#120 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A gadam do brzuszka i nazywam moją małą istotkę Kruszynka Cytat:
Kuje mnie po lewej i po prawej stronie, jakby ciągnie... czyżby Kruszynka się tak rozpycha? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

ja teraz mecze sie z anatomia rentgenowska
toz to masakra jakas jest

bye
- no niechcący, bo ja tą myślą co mnie w kościele naszłą chcialam się z Wami podzielić! 

czy tylko poprostu zglosic sie bo mam termin?

a wiadomo co to się stało 
znam ten ból....bo mój pies wiecznie coś musi wykombinować 
tak samo i za Alę