|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
Cytat:
A co do pana mendy, to najlepiej umówić się na rozmowę z jego przełożonym i iść bez złości, za to z argumentami Pismo łatwo olać, żywego człowieka trudniej zbyć. Cytat:
![]()
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę Dorotko Odmachuję Dziękuję
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie się chorujący
![]() Cytat:
Cytat:
Tymeno, tak. To linka jubilerska. Do tej pory robiłam naszyjniki tylko na dratwie (takie duuuże, letnie hipisowskie). Pierwszy raz stworzyłam coś na lince. Naszyjnik miał funkcję przede wszystkim ćwiczebną przed zrealizowaniem mojej niedościgłej turkusowo-bursztynowej wizji, ale chyba muszę wypróbować jakąś inną opcję, bo to ciągle nie to, o co mi chodzi. |
||
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Je, je, je <nuci podskakując>
właśnie wymieszałam swoje pierwsze zakupy z BU od jutra zaczynam stosować ![]() a potem drżyjcie narody ![]() taka bendem pienkna i gładka ![]() i spłukana, bo mi jeszcze tyle specyfików potrzeba ![]() Kolorowych snów |
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
A co wy tak chorujecie?
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia wszystkim Cytat:
, a ja takie beztalencie jestem. Bede wypozyczac albo kuppowac nowe![]() Magdo, sciskam cie mocno, bardzo mi przykro z powodu artykulu. I Lipke chcialam wycalowac szczegolnie mocno Pol dnia przezywalam, ze Katt chce sciac wlosy. Naprawde. Katt jest piekna i z pewnoscia byloby jej rowniez dobrze w innej dlugosci, ale po co scinac takie piekne wlosy ![]() Ja scielam 20 lat temu i juz nigdy nie mialam takich dlugich. Teraz zapuszczam ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Ide ogladac Egzorcyste. Niedawno zaliczylam Ojca Chrzestnego (w sensie zobaczylam film) i Quo vadis. Cos mnie wzielo na starocie. A Dynastia sie nagrywa, kiedys zasiade i zrobie sobie maraton ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Magdulenko, a tobie do PL przyslali paczke z BU czy zagramanice?
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Zamacham tylko
i zostawię dużo Zdrowia Wszystkim życzę Jutro przyjdę nadrabiać
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
zdrowiejcie
i wymiatajcie dobrej nocy dziś miałam taki bardziej leniwy dzień, a i tak jestem zmęczona |
|
|
|
#4208 |
|
rude jest piękne:)
|
spokojnej nocy i duuuuzo zdrowia dla potrzebujacych
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Składaczku przykre to co piszesz ale nie można przecież bezkarnie kogoś oblewać pomyjami
chociaż po tym jak potraktowali dom Twoich rodziców to już nic mnie chyba nie zaskoczy![]() Mariolu nawet nie wiesz jak się zestresowałam, że sama będę to musiała stworzyć - od razu dopadłam do kompa ale nie doszłoby do pon., na szczęście w sklepie obok mieli tego motylka Antonio przeszedł "diablą" próbę (śliczne zdjęcia) więc nie będzie tak źle
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2009-12-16 o 23:46 |
|
|
|
#4211 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Też ścięłam kiedyś swoje włosy do pasa i dobrze im to zrobiło (na zdrowie), ale żałowałam.
Mam ten zamówiony zegarek i sama nie wiem... Wzięłam z czarną tarczą, bo ładniejszy, a teraz myślę, że z jasną byłby lepszy, bo nie widać cyfrowej godziny na czarnej tarczy (to jest zegarek wskazówkowo-cyfrowy). Kurcze... Sama nie wiem. Ładny nawet, ale skoro godziny nie widać (cyfrowej), tylko dopiero po podświetleniu... Ech. A zresztą skłócona jestem to co ja się będę o tarczę martwić. Ale sami zobaczcie Miał tak świecić jak na ostatnim zdjęciu, a on ma ledwo widoczne te cyferki tak jak na zdjęciu pierwszym i drugim z czarną tarczą.
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-12-16 o 23:46 |
|
|
|
#4212 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szukaj aż znajdziesz inaczej nie znajdziesz... No chyba, że Ci Kundel któregoś dnia odda - no już dobrze, dobrze, nie złość się I nie daj się choróbsku To u Was pości się w środy ? ![]() Bo u nas to raczej w piątki a jeśli w środę to popielcową ![]() Zdrowia życzę bardzo Cytat:
Nie wiem jaka przykrość Cię spotkała ale oby przestała boleć jak najszybciej... A to Tygrys... No, no... Cytat:
Rawito - naszyjnik prześliczny! Z pożądliwością na niego patrzałam Kolczyki też ![]() Przykro mi, że chorujecie Wy, którzy chorujecie i bardzo, bardzo mocno życzę Wam zdrowia! A Wy zdrowi - bądźcie zdrowi! ![]() |
|||
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadanżam
Zauważyłam tylko, że choruje połowa wywątku, więc zdrowia dla wszystkich potrzebujących I gratulacje dla Rawity - podziwiam umiejętności i zamiast ośmielona poczułam się onieśmielona. Mnie jednak zostaje chyba tylko bulenie ciężkiej kasy na kolejne kolczyki ![]() A ja miałam wczoraj... słaby dzień. Najpierw odebrałam opinię rzeczoznawcy, który napisał, że nie pastowałam odpowiednio butów, dlatego popękały. Ciekawe, że tylko jeden popękał ![]() Potem zapchałam kibel. To już kolejny raz. W razie podobnych problemów podzielę się swoim doświadczeniem - nic tak dobrze nie działa na przepchanie kibla jak drewniana kuchenna łyżka z długim trzonkiem ![]() A jeszcze potem wpadłam na idiotyczny pomysł przymierzenia dżinsów, których nie nosiłam ze 4 miesiące. Zabrakło mi z 5 cm, żeby się dopiąć. Czy muszę mówić, że wpadłam w czarną rozpacz, w której trwam do dziś...? Na pociechę - marną, bo chustki na dupę nie założę - Mikołaj zasponsorował mi tę oto uroczo kiczowatą chustkę ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=851864214 Miłego dnia! ( to nie ironia )
|
#4215 |
|
rude jest piękne:)
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Siema z rana
Pomór jakiś czy co wszystkim zdechlaczkom dużo zdrowia życzę Biżu Rawity cudna Madziu, ludzie są okrutni i to coraz bardziej, jak komuś nie dokopią to nie wiedzą, że żyją trzymajcie się z Mamą i nie odpuszczajcie Kattko, włosy masz śliczniaste, ale wydaje mi się że Twoje samopoczucie jest ważniejsze niż ich długość. Jak masz ochotę ciachnąć to ciachaj i tak odrosną A ja wczoraj miałam cudny dzień |
|
|
|
#4217 |
|
Piers do przodu
|
![]() Hu hu ha, hu hu ha idzie zima zła ..... a nasi drogowcy jak zwykle zaspali dzięki czemu miasto stołeczne poruszało się ano, jakby wszyscy gremialnie dostali demencji wtórnej ![]() A ja lubię śnieg - miasto wygląda tak niewinnie Joasiu - toć to nic, tylko jak zaczęli u Cię grzać to wszystko wyschło - spodnie też .... Kriss - a mój będzie którymśtam z Królów (chyba Melchiorem) - myślałam, że w gimnazjum już nie produkują szopek ale jestem w błędzie Uuuu Metaxowa - życzę takich więcej dni
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
snilo mi sie, ze wylysialam z grzywki i jeszcze duzy dom z czerwonej cegly mi sie snil i ja z tego domu wyjelam jedna cegle i dom sie zawalil, runal w gruzach a ja te pozostalosci po domu spakowalam do jednego tylko kartona i wsio, tela z chalupy bylo A wiecie, ze Jozefon - pies nasz, on chyba rozumie, ze ja jestem chora ... Odkad zdycham, lazi za mna po chalupie krok w krok, a kiedy leze, to siada obok lozka i przypatruje mi sie bez przerwy, i nie odchodzi Zwykle to jest przeciez jeden wielki zywiol, a teraz jest bardzo spokojny, a ten spokoj jest taki, hmmm - taki meski ale glupoty pitole, cooo ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- aha! i przeczytalam wlasnie, ze Katty pisze do Joasi, ze jak zaczeli u niej rzygac to wszytko wyschlo, spodnie tez ...
|
|
|
|
#4219 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
no comments ![]() Znaczy zabrzmiało hardcore'owo
|
|
#4220 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Witam wszystkich i zdrowia życzę chorującym
|
|
#4221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
tez Cie wcionglo? Niedobrze...zbankrutujemy wszyscy ![]() Cytat:
Cytat:
rewelka )o wlasnie cos bym sobie na mazidlach kupila, moze olej jakis albo cus ![]() Cytat:
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim życzę miłego dnia
Cytat:
![]() Na temat dżinsów nawet się nie wypowiadam, bo moje ubrania leżą na strychu w hermetycznych workach ![]() nie wiem, jak to się stało, że przeoczyłam wczoraj ![]() cudne rzeczy zrobiłaś A ja takie beztalencie jestem...
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Już czwartek
u mnie zaczyna się weekend jutro jedziemy do siostry, która wreszcie postanowiła zmienić stan cywilny ![]() będzie mała imprezka ![]() Mariolu - skorzystałam z okazji, że rodzina się do Niemiec zjeżdża zamówiłam do mamy i mi tu przywieźli ![]() Dla Ciebie to raczej nie jest dobra nowina? Cytat:
Kupiłam sobie pudry, serum Lemon i odżywczy żel hialuronowy. Serum jeszcze "dochodzi", puder wypróbuję później, na noc użyłam żelu wymieszanego z kremem i jestem w szoku ![]() czy siła autosugestii może być tak wielka ![]() mam gładki dziób ![]() no nigdy tak nie miałam... zobaczymy, co będzie dalej ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Rawito, jak się nauczyłaś czynic bizu? Są jakieś strony? Ja odpadam
Nawet szpilki nie potrafię zagiąć, żeby było ładnie ![]() Joasiu, przykro mi z powodu opini Jak masz siłę to idź z tym dalej. Ja odpusciłam, w****ia mnie to, że robią takie badziewia za które człowiek buli duża kasę a które nawet sezonu nie przetrwają I jeszcze jest problem, wmawiają Ci, że to Twoja wina, bo po mokrym chodziłaś, kurna ja pieprze, przecież czasem pada deszcz w tym kraju! Cytat:
![]() Kupiłam posciel z Andropolu, dobra jest? Macie? |
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie nie znam na poscielach za bardzo. Wiem tyle, ze nie lubie satynowych i tych z kory.
Mam kilka gladkich z bawelny, w tym jedna wnieslam w posagu - jest haftowana recznie przez moja babcie i jej corki, ale ona lezy w szafie, sentymentalnie. Tymcia, a fajna ta posciel z Andropolu, mila w dodtyku? ![]() edit: tak sobie mysle, ze jestem marna pania domu ... ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- a teraz zapodamy sobie z synusiem "Powrot", ktory to polecil mi Passero, a ktory to film upolowal mi chlop moj Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-12-17 o 11:30 |
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem Doroto czy fajna
Nie macałam ale wyglada porządnie, jest zapinana na zamek i z satyny bawełnianej czyli zimna nie będzie. Nie znoszę zimnych pościeli, grrr...Zazdroszczę pamiątki po babci ![]() A dlaczegóż to piszesz, żeś marna pani? |
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obmacaj pościel z bawełny satynowej |
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
a bo ja Tymciu nie dbam o ten dom jak powinnam chyba ...
|
|
|
|
#4229 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dorotka, chyba ci ta grypa mocno dokucza bo pleciesz tak jakoś... od rzeczy...
co to niby znaczy "nie tak jak powinnam"?! Dobrze sie w nim czujecie? Dobrze. I git, więcej nie trzeba
|
#4230 |
|
Piers do przodu
|
A przepraszam - zdradź jak powinnaś??
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

Pismo łatwo olać, żywego człowieka trudniej zbyć. 

Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia wszystkim 

chociaż po tym jak potraktowali dom Twoich rodziców to już nic mnie chyba nie zaskoczy

- no już dobrze, dobrze, nie złość się 

)
wszystkim zdechlaczkom dużo zdrowia życzę
no comments