|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Lall
![]() Almost lover MalinowaGirl Ach,dziękuję <3. ____ Górna część ciała nie wiele rozumie,gesty które wykonuje ta dolna,a jednak robi to co każe. Zabij mnie tym przenikliwym spojrzeniem. .. i ani chwili dłużej w moim sercu! stłuczonej szyby nie posklejasz od nowa,popełnionych błędów nie naprawisz. Iluzoryczne szczęście goniła każdego dnia,potykając się na białych krawężnikach. Zamotane serce zieloną wstążką,nie potrafi bić. W jej świecie nadzieja zawsze chodziła ubrana na czarno. Bała się o Jego uczucia,a nie o brak swoich. Zima,zima,czas zmarzniętych dłoni i zimnych serc. Wsadziła go w różowy worek uszyty z nici porozumienia. Zawiązała duży milczący węzeł.Wsadziła go do bagażnika,i udawała,że on tak na prawde siedzi obok. ![]() On podobno chciał,żeby była szczęśliwa,ale nie brał pod uwage tego,że tylko z nim może to osiągnąć. Patrzyła na niego takim wzrokiem,jakby chciała zakopać go w śniegu. Był ślepy na jej spojrzenie. Głuchy na jej słowa. |
|
|
|
#4622 |
|
Rozeznanie
|
Siatkarka18, beMine, Wreeednia, BananowaBrazylijka, Z innej bajki, Madziam90, Kamisha, agateee, Exstremalna, Siatkarka18, Keeendy, amozefrytkidotego, nydeee, lucyferowa, always be yourself, Artistic Soul, caroline2324, CookieCrisp, Grise, GuzikixD, _mandarynka, agrr, Panna_miodowa, Primadonna, ratamtamm, CukrowaPanna i inne cudne - kocham !
Całując jego blade usta, myślałam tylko o tym żeby nadal oddychać.
Edytowane przez Panna Bezczelna Czas edycji: 2009-12-17 o 13:45 |
|
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłaaam
![]() Ach, długo mnie nie było, a dziewczynki nie próżnowały. ![]() Dziękuję tym, które o mnie nie zapomniały, czyli: ciiri, xxxLOLKAxxx, madziam90, Missi_16 i _mandarynka - Słoneczka, tak cieplutko mi sie na serducho zrobiło, jak zobaczyłam, że ktoś tam jeszcze pamięta starą Migotkę <3Trochę stron nadrobiłam, no i się nakradłam. ![]() m. in. wyżej wymienione panny, ale ponadto realgirl89, ruda wiewióra, wreeednia, blondi69, tusilla, sorciere25, katse, be_kisaable, talkshit, papergirl, NicNieMusisz, dontgivemenames, modlisque, Extremalna, BananowaBrazylijka, chocapic. Ponadto przypomniawszy sobie z poprzednich części kee ( gdy to jeszcze ja się nie udzielałam ), chciałabym ją pochwalić i zapytać, co też z nią się stało.? ![]() Przyszedł św. Mikołaj.
Przyniósł czekoladę. A czemu śniegu i Ciebie nie przyniósł? Nie będę mówić, że tęsknię. Bo to prawda, dość mocna. Chciałaby jednego. By ktoś krzyknął: Hands off, she's mine! Bycie jedyną zobowiązuje. A ona zawsze unikała odpowiedzialności. Forbidden to Remember. Terrified to Forget. / Nie może pamiętać. Boi się zapomnieć Na siłę szuka miejsca u kogoś innego, wiedząc, że przy Nim i tak byłoby jej najlepiej. To On dał jej najwięcej wspomnień. To On dał jej magię. .umarłabym, gdyby nie Ty.
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
kiss me in green grass, amongst gold-coloured grains. lead me with milk way to the silver moon, swing our swing on the tree, let us mark our places on the map of memories. // pocałuj mnie w zielonej trawie, pośród zbóż w kolorze złota, prowadź mnie drogą mleczną do srebrnego księżyca, rozkołysz naszą huśtawkę na drzewie, zaznaczmy nasze miejsca na mapie wspomnień. trwaj w niepewności. uwielbiała chodzić późno spać i wstawać bardzo wcześnie, kąpała się w szampanie, a na Dobranoc piła drogie wino. zmieniła się, odkąd Ciebie przy niej nie ma..
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-12-17 o 14:01 |
|
|
|
#4625 |
|
Raczkowanie
|
trochę więcej niż nic.
z n a m c i ę l e p i e j n i ż s a m ą s i e b i e. wypukałam cię już z mojej głowy. myślałam o tobie dziś wieczorem.
|
|
#4626 |
|
Rozeznanie
|
mam w mózgu watę.
trawa zieleńsza rośnie tylko w miejscach gdzie indziej. zła wróżka była tu gościem częstym. co sam zlepił w palcach, dziś ceni nisko. aspiracje, chęć przygód wsysa, goń za zmianą. złoty piasek, morski błękit. w tym wieku czas na nowe związki i komplet kluczy w beczce śmiechu jeszcze zdążysz zbudować dom uciech. choć nie uciec, wrosnąć w glebę, znudzić się nietrudno. szósta pięć siedem, budzik na siódmą. syf obcego miasta ma taki sam smak. mój obszar to wioska i każdy stąd spierdala. myślisz że jesteś, znaczy jesteś z prowincji.
|
|
#4627 |
|
Zadomowienie
|
Panna Bezczelna - ach,Ty <3
_ A gdzie jest Plotkara Kinderka13 MutPet ? ______ i pozamiatane. Ja tu tylko sprzątam. Walnij się w czoło,będzie wesoło. |
|
|
|
#4628 |
|
Raczkowanie
|
.
![]() On skrywa kłamstwa w gęstych brwiach, Ona chowa łzy pod ogromną ilością maskary. . to żałosne, gdy pucujesz, cukrujesz, a ja tego miodu nie kupuję. . złe słowa, złe myśli, o tak, złe uczynki, zła ja, zły Ty, zły świat. . chwyć mnie za rękę. do ucha coś Ci szepnę. . fra.jerów nie kocham. jesteś wyjątkiem. . chcesz mnie czy mnie? wybieraj. . święta, święta i po pieniądzach. . nie kłam, że zastąpisz ją mną. . spojrzenie, które polubiłam. . naucz się tracić.
|
#4629 |
|
Raczkowanie
|
No klawo jak chole.ra,
z tego nie będzie miłości może być tylko afera. Posypały się słowa, że za późno i zniknął. Raz na zawsze. Trzymaj się <3
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2009-12-17 o 15:26 |
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
RealGirl89, kamisha, papergirl, dontgivesmenames <3
nienawidzę takich dni jak ten. miło było Cię poznać... ale błędem pokochać. w sercu pstro. nasączałeś mnie pewnością jak likierem biszkopt. mogę sobie płakać jak małe, bezradne dziecko. nie zmienię nic..
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-12-17 o 14:48 |
|
|
|
#4631 |
|
Rozeznanie
|
kochanie ja bardziej
<33 _________________________ ____________
zawierasz dużą ilość miodu zapale niebieską świeczkę będzie pachniała tobą takim intensywnym zapachem ciasteczka wyryje tatuaż na twoim sercu z moim imieniem.. tak łatwo się go nie pozbędziesz niebieskooki pierniczek z afro na łbie <33 Pozwolić zresetować zegary i pohamować wahadła Wisisz wokoło i gapisz się na mnie i robisz skomplikowane miny Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-12-17 o 15:07 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 |
|
Wtajemniczenie
|
nam cos dolega. Coś tobie i mnie.
Jak wytrwam do weekendu to postawię sobie pomnik. problem z wysławianiem się. Ile świtów oglądałam w Twoim domu? .. Wyznali już sobie miłość, a teraz, jak każda para w tych okolicznościach, nie potrafili spojrzeć sobie w oczy. Czuła się taka niezgrabna i bezradna.. Ona nie lubi porządku w szafie z ubraniami, nie lubi zamykać okna gdy pada deszcz, ona uwielbia się śpieszyć... Ona jest niepowtarzalna. Byłeś ubrany na czarno, kiedy uciekając, przed swoim zyciem, wpadłeś w moje. nasza przyjaźń już nic nie znaczy? - na to wygląda. - ale ja Cię kocham. jesteś miłością mojego życia. znamy się 10 lat. wiesz o mnie wszystko. kiedy mam problem, dzwonię do Ciebie, kiedy.. - skończ. przejdzie Ci. - i tak po prostu.. -nie mam czasu, trzymaj sie.. |
|
|
|
#4633 |
|
Raczkowanie
|
oprócz paru melanżowych przygód żaden nie zagościł w moim sercu dłużej niż na 5 minut..;]
obiecanki macanki, a głupiemu stoi. Frajer przez duże eF. każdy twój ruch wykonany przeciw mnie sprawia, że mocniejsza staję się..
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
(..)Mam być do przesady pruderyjna, kokieteryjnie zalotna, zalotnie figlarna,
figlarnie ponętna, ponętnie erotyczna, erotycznie niezaspokojona, a wtedy on zwróci na mnie uwagę. Nie daje mi jednak spokoju zasadnicze pytanie: "dlaczego to ja mam być taka, śmaka i owaka , aż do erotycznie niezaspokojonej? Dlaczego to ja muszę robić z siebie idiotkę, żeby on zobaczył we mnie kobietę? A on? Czy nie może tak po prostu podejść, spojrzeć mi głęvoko w oczy i czule wyznać: "od pierwszego spojrzenia zwróciłem na ciebię uwagę"? Widać nie może - westchnęłam z rezygnacją. W recepcie na szczęście we dwoje zadbano o to, ż eby kobieta starannie i długo oraz w przemyślany sposób się upokarzała.(..)' 'Teren prywatny' a jednak wciąż za nim tęsknisz, aż każda komórka twojego ciała za nim krzyczy, i myślisz, że prawdopodobnie umrzesz, chociaż twoja nauczycielka biologii twierdzi, że fizjologiczną niemożliwością jest umrzeć z powodu złamanego serca. Najpierw swoją niewiernością zabił moją miłość, a potem, wiernością, powrotem do domu, odebrał zazdrość, i życie straciło w ogóle smak i emocje.. Zespoły napięć. Stojąc na szcyie góry Siły, z pokaleczonym sercem. a ona wdrapywała się na szczyt z ogromnym głazem na plecach. powoli zaszywa rany, które wciąż krwawią. |
|
|
|
#4635 |
|
Rozeznanie
|
o to Ci chodziło ? To bij sobie brawo ! Bo nie tracę nadziei dopóki oddycham.
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
_Panna_Migotka_
Wyruszę na koniec świata, jeśli Ciebie znajdę tam ;* Chcę poczuć, jak przytulasz mnie, bo czuję ogromną pustkę, gdy nie ma Cię obok mnie..Chcę, żebyś mnie duchowo wspierał, wystarczy mi to teraz. Na dobre i na złe.. Chcę Panu powiedzieć, że zrobił mi Pan wielką, choć niezamierzoną przykrość..
|
|
#4637 |
|
Rozeznanie
|
Jakość maski mierzy się w skali uśmiechu.
Ja wiem,że gdzieś we mnie jest uśpione szczęście.Tylko, że ja dopiero uczę się jak ustawić budzik. Są dwa popularne paliwa: miłość i nienawiść. Tylko na którym zajedziemy dalej? Gdzie dzieci uczą się kłamać? W szkole oczywiście. Samobójstwo jest tchórzostwem, dlatego będę odważna. Bóg to alfons. Maryja- prostytutka. Jezus- idiota w prześcieradle. Jakieś pytania, co do mojej wiary? (usłyszane dziś na religii) Ciągle mi brakuje odwagi, do życia lub samobójstwa. |
|
|
|
#4638 |
|
Raczkowanie
|
Twoje pocałunki należą wyłącznie do mnie... Poznajemy ludzi, którzy stają się nagle tak fascynujący, że chce się z nimi koniecznie być... Skradzione pocałunki Amor przychodzi przez internet MIŁOŚĆ to tylko słowo Uśmiech... Bo ta rzecz wychodzi jej idealnie Dla Ciebie skradnę tęczę Patrzysz na mnie a ja uśmiecham sie ... spójrz mi w oczy są spokojniejsze od skał, chłodniejsze niż stal ...Kiedy patrzysz tak ... ~~~~~~~~~~~~~~ Czyta to w ogóle ktoś .? Uwielbiam was ... ;* |
|
|
|
#4639 |
|
Raczkowanie
|
taki na dzisiaj,mam nadzieje,że nie powtarzam:
Tańczyłeś kiedyś z diabłem w świetle księżyca?
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
Powoli się zaczęło, lecz skończyło się za szybko.
Jako znak mojego bólu z Tobą- rolą główną. Posprzątałeś w moim sercu, trudno. I nie mów, że na zawsze, bo jutro może być inaczej. Te chwile, które uciekły Ci przez palce, nie zostawiając smaku. niezmierne szczęście coś ograniczało. Gdybyś tylko chciał moglibyśmy być, mieć, czuć. Nie chciałeś. Była zwyczajną dziewczyną. Nie żadną super laską, oryginalną, z której przykład brały młodsze koleżanki. Miała garstkę przyjaciół. Ubierała się, tak aby nie wyróżniać się z tłumu. A jednak on wybrał właśnie ją. Ludzie kończą to co mają, bo wydaje im się, że potrzebna jest im wolność. Z biegiem czasu okazuje się, że to ona jest ich największym wrogiem. Czasami chciałabym nie czuć, nie mówić, po prostu zniknąć. Ucieczka od problemów nie jest wyjściem.
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
... od teraz będzie łatwiej żyć bo wiem , że jesteś blisko mnie Świt się zaczyna naszym chłodem, słowa nie ranią, gaśnie żal, ale nie idzie na pogodę marzenia kryję w ciepły szal Życie za krótkie jest – nie można bez miłości ty znajdziesz swoją gdzieś, ja pójdę szukać też Kiedy nie było dokąd dalej iść - którędy ani po co, gdy los me jutro krył przed moim dziś bezgwiezdną gęstą nocą- wiedziałam, że mi nie wystarczy sił na żadną inną drogę, lecz iść do ciebie przez złych szlaków pył ja zawsze, zawsze mogę.
|
|
#4642 |
|
Przyczajenie
|
Anetka1594, UpsentMinded, kamisha, agattee, Bronkar, Extremalna,CookieCrisp,lula, CukrowaPanna,chocapic, BettoVa383,Kamma1507, NicNieMusisz, MamCieGdzies, turkusek,lall,_ZaagubiOna_,ruda wiewiora, Mrs Unfabulous,absurdalnie, surka,Malinowa Girl, takagwiazdka, Czanelka, Almost lover, Tusilla, amozefrytkidotego, Martusia1992, misjaaaa, grise, TiScatteroUnaFoto, niezostawiajmnie
<3
Jesteście Świetne dziewczyny ![]() Jestem cholernie cenna i piekielna. Myślę że o tym wiesz. Za każdym razem gdy pojawiasz się w pobliżu, Staję się żywsza niż kiedykolwiek.. Może jesteśmy za młodzi.. Nigdy nie chciałam niczego tak bardzo, Nigdy nie chciałam nikogo tak bardzo Jak Ciebie .. Mówią, że urodziłam się z słuchawkami w uszach.. Nigdy nikogo nie kochałam tak jak Ciebie. Wiesz?? |
|
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym żeby czekolada nie tuczyła,papierosy nie uzależniały, przyjaźń była szczera, a miłość istniała.
Byłam zamarznięta i nigdy nawet nie myślałam że kiedyś mogę zacząć topnieć. Cała ta monotematyczność jest paskudna - świat staje się bezbarwny i szary.
|
|
#4644 |
|
Raczkowanie
|
- Nie zapomne o tobie, i wspólnych chwilach spędzonych razem..
- Zapomnij.. To co było już nie wróci. <33 Nie widzę świata poza Tobą, wiesz? I zobaczysz kiedyś razem poskaczemy po kałużach . to co dla Ciebie jest sufitem, dla mnie jest podłogą . na horyzoncie uczuć nikt na mnie nie czeka - Wysłałam Ci list... Z tym co naprawdę czuję. - Podarłem go i spaliłem. <33.
|
|
#4645 |
|
Raczkowanie
|
ratatam, malnowa, belczelna. <33
grise - o pierniczku ukradłam. ![]() _____ jesteś dla mnie jak extaza. mam się ku Tobie. chodź, zrobimy bitwę na śnieżki.
|
|
#4646 |
|
Zadomowienie
|
Almost lover, Panna Bezczelna dzzzziękuje
![]() _______________ Skłamałabym powiedziawszy, że o nim nie myślę. Myślę. Czasami są takie dni, gdy jest w każdej godzinie i takie godziny, gdy jest w każdej minucie. Ciągle zasypiam i budzę się z jego imieniem na moich ustach. Często łapię się również na tym, że wypatruję jego twarzy w ulicznym tłumie, choć wiem, że to nie możliwe, abym ją w nim znalazła...ale nie mogę się powstrzymać, to jest silniejsze ode mnie. Nadal przyciskam twarz do brudnej szyby i nadal wilgotnieją mi oczy, kiedy "przypadkiem" przejeżdżam obok miejsc gdzie razem spędzaliśmy czas.Najbardziej bolą drobiazgi, gdy dobiegają do mnie dźwięki piosenki, której razem słuchamy, gdy ktoś wymieni tytuł filmu, o którym rozmawialiśmy, gdy poczuję zapach perfum, w które ubierałam się na nasze spotkania, gdy gdzieś usłyszę jego imię, wciąż tak bliskie i ukochane. okłamałam Cię mówiąc, że niczego od Ciebie nie oczekuję. Nie można uciec od własnego przeznaczenia. Ty jesteś moim przeznaczeniem. Nigdy nie będziemy należeć do siebie fizycznie, ale należymy do siebie duchowo. Zapadłeś we mnie duchowo. Zapadłeś we mnie głęboko, ja zapadłam w ciebie, jesteśmy uwięzieni. Nawet kiedy cieleśnie nie jesteś moim mężczyzną, jesteś nim w moich wspomnieniach, moich marzeniach. W ten sposób trzymasz mnie w szachu. Możemy się rozłączyć, lecz nie możemy się już rozstać. (...) Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu. Kocham twoje pragnienia, a nawet twoje awersje, kocham ból, jaki mi zadajesz, ból, którego nie odczuwam jako bólu, ból, o którym natychmiast zapominam, który nie pozostawia śladów. Kochać to znaczy mieć tę wytrzymałość, która pozwala przechodzić przez wszystkie stany, od cierpienia do radości, z tą samą intensywnością. (...) Moja miłość do ciebie to jądro, to mgławica w głębi mojego umysłu, to coś, do czego nie mam dostępu, czego nie mogę zmienić. Jakaś część ciebie wciąż we mnie żyje. Nawet gdybyś ty odszedł, ta część by została. Tkwisz we mnie. Jestem twoim odbiciem, ty jesteś moim, żadne z nas nie może już istnieć oddzielnie Wiesz że ciągle zasypiam z twoim imieniem na ustach? 1.Tak proszę Pana, nienawidzę Pana z całego serca. 2. Tak proszę Pana, lubię to sobie wmawiać, dobrze brzmi. 3. Tak proszę Pana, cholernie dziękuję za to że byłam przez chwilę szczęśliwa.
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
bo czas jest między nami zbędny.
ja . i cały mój cholerny świat. jakaś choroba umysłowa. obsesja. nie miłość. ile razy w roku można cierpieć przez pieprz.oną miłość? bilans strat, tak? za rogiem mojego domu, stoją trzy marzenia. niespełnione, niezrealizowane. bo w rękawie trzymam Twój poranny uśmiech. nieskończoność. poproszę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4648 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ____________ Do chłopaka w dredach: Naśliń dwa palce, wsadź je do kontaktu. Wtedy tylko zielony sprej i mamy choinke. ![]() |
|
|
|
#4649 |
|
Raczkowanie
|
tyynucha - dziękuję słońce ;* i w Twoją stronę to samo ;*
MamCieGdzies - moja perełka _________________________ _________ chłopiec w kapturze, czapeczką , szerokimi spodniami, i ładnymi oczkami . ![]() słysząc Twoje imię, dziecinnie spuszczam wzrok. miłość w proszku. dawkować ostrożnie. puszczaj latawce dobrych dni.. a jak Ci dam ciasteczko to pójdziesz ze mną na koniec świata? będę więc twego mózgu pralką ;d
|
|
#4650 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miło. <3 ___________ Mam czerwony kapelusz, mam czarny płaszcz, mam czerwone rajstopy, mam czarne szpilki, będę spacerować po krawężnikach wielkich miast i zastrzelę każdego, kto się za mną obejrzy, bo lubię, lubię, lubię. Na świecie istniały głupie kobiety, ale ciężko było jej się do tego przyznać nawet przed samą sobą. W domu cały czas burdel, mnie nigdy nie ma i wydaję pieniądze na własne widzimisię. Lubię czasem udawać, że jeszcze śpię i słuchać, jak oddychasz. Wiem, że patrzysz na mnie i uśmiechasz się lekko. Robisz to nieświadomie. Nie widzę tego uśmiechu, ale on mnie rozgrzewa, czuję go tuż pod skórą, w każdym miejscu mojego ciała, jak ciepły dotyk letniego słońca, gorący kubek herbaty w środku zimy. Nie wytrzymujesz, całujesz mnie w nos i zarażasz uśmiechem. Nie mogę dłużej udawać, otwieram oczy, dotykam Twoich dłoni, Twoich ciepłych, szerokich dłoni, które znają mnie bardziej, nawet niż sam Ty - co rano muszę sobie przypominać, że to nie sen, że cały jesteś prawdziwy, mój, na wyciągnięcie ręki, na zawsze; że pościel pachnie zaledwie nami, nie niebem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

<3
<3