|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XVIII - Michael, music and we...
wiecie, ze ja sama sie nie poznaje z tym avem? i zastanawiam sie kto to pisze?
![]() ![]() jusz ![]() haha ale jajca... znalazlam kolczyka.... bo jak sie po szkole przebierałam to patrze i nie mam 1 kolczyka , mysle se aa zgubil sie trudno i tak byl stary ![]() ![]() a myslalam, ze to robak ![]()
#2462 |
PIP.
|
oooo, to fajnie, ze kolczyk jest
![]() no ja Ciebie tez w tym avie nie poznaje, ale jak Ty sama, to juz chyba zle ![]()
![]() |
#2463 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() umyłam ... ![]() i bede czekac i czekac ;/ ] ja sama a jakos nic nie gwalce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj Iliosku ... ![]() tylko się meczysz z tym, stresujesz a przy tym siwiejesz.. ![]() olej dziada no... bo jak tak na to patrze to normalnie żal. szkoda mi Ciebie bo taka kobitka jak Ty nie powinna czekac.. ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Cytat:
![]() i se mysle.. łoooo ale sexior ![]() a to tylko ja ![]() haloooo kto został ![]()
![]() |
#2464 |
PIP.
|
chyba tylko my
![]() a ja zmykam, bo do pracy z rana ![]() wiec zostaniesz sama z Majkolem ![]()
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ha ha ha ![]() baaardzo ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() też się kąpieliłam ![]()
#2467 |
Zakorzenienie
|
dobra to i ja lece bo rano wstaje.
a kto rano wstaje temu Majkol daje ![]() ![]() mam nowe przyslowie i to bedzie mnie motywowalo chyba do porannego wstawania ![]() Olo ![]() wtf ?! słuchajcie ![]() Olek nasz tzn Majkola ma własną TV i ma swoją bryke ![]() o ja padne..... ![]() Załącznik 2726413Załącznik 2726412 ![]() no i jeszcze raz dziekuje ![]() Załącznik 2726411
#2468 |
Zakorzenienie
|
dobrej nocy
![]() ![]() ![]() ![]() Lu ![]() słodkich snów ![]()
#2469 |
Zakorzenienie
|
To ja idę myć naczynia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolorowych ![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Niech ktoś ze mn a porozmawia
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- co wys sie tak poprzebierałyście? Tylko ja w starych łachach. Lurde W piżamie siedze w zebre ![]()
#2472 | |
Zakorzenienie
|
ja jestem Katrino
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Ty Kaśka a czemu Ty nie na dżamprezie?????
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam moralniakaaaaaaaaaaaaaaaa a
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
pogodziłam się z prukiem.
dałam się nabrać na tekst :"nie chce żeb y miedzy nami był oźle ![]() i powiedziałam że go nie znam ![]() ![]() przeprosił i się przedstawiliśmy ![]() ![]()
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to nie o to biega :rtofl: fak. idę chyba spać;d ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- przyjaciólka mi pisze, że nie mam sięco martwić. że moge szkolićpapieża ![]()
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
idź idź
![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
ajm gona brej jor brejk brejk jor brej brejk jor hart
![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() wódka nam się skończyła szybko.. więc wóciłam ![]() pochorawali się ludzie.. nie było z kim już pić... tańczyć. Nawet pruk sie spił i n ie był w stanie chodzić ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- rozwaliłąm swoją nowątorbebkę z lumpa od coco chanel ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Dobranoc ![]()
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych pijoku
![]()
#2481 |
Zakorzenienie
|
Umyłam naczynia, TŻ wrócił i poszedł się kąpać.
![]() To dobry znak. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Idę zapalić. Na zewnątrz -10. ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- A ja, niestety, palę na zewnątrz. ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Kisiel mi się zamrozi. ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- I okaże się, że TŻ kąpał się na darmo. ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cóż, dość powiedzieć, że mam nie lada dylemat. ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Jednak zapalę, bo jak się okaże, że kąpał się żeby się wykąpać, to przynajmniej zapalę. ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- No nie ogarniam. ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Brrr, to był szybki papieros, jest naprawdę zimno. ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Hallo, Dirrrty, widzę Cię tam, na dole. ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Też jestem zwarta i gotowa. ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Herbatkę sobie zrobiłam, Earl Grey, sypaną. Zaś ktoś będzie musiał rano wyrzucić fusy z kubka. ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Najważniejsze, że kisiel się nie zdążył zamrozić. ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Dirrty, trzymasz mnie w niepewności. ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- She came at me in sections With the eyes of desire... ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- You'll never make me stay So take your weight off of me ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Hope is dead She thought that I had cheated for another lover I turn my back to see that I am undercover Now I can't convince this girl there ain't no - other ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Chyba zryło mi mohera, bo tak sobie wklejam i wklejam i końca nie widzę. ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- W szkole uczyli, że ma być wstęp, rozwinięcie i zakończenie... u mnie jest tylko rozwinięcie. Na wstęp za późno a na zakończenie nie mam pomysłu. ![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- See that girl She knows I'm watching She likes the way I stare ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Nothin' Can Stop This Burnin' Desire To Be With You Gotta Get To You Baby Won't You Come, It's Emergency ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Dobranoc, idziem do łóżka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Uff, nadrobiłam Was
![]() Dzień dobry ![]()
#2483 | ||||
PIP.
|
heloł.
zamarzlam ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() biedna torebka ![]() leeee, to kiepska impra jak juz kolo polnocy skonczylo sie picie ![]() Cytat:
![]() umarlam ![]() przyszla pogadala do siebie i poszla spac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Moniś ![]() slyszalas, ze ukradli napis "arbeit macht frei" z bramy w Auschwitz???????????????
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
słyszałam właśnie mnie kolega obudził telefonem by mi o tym powiedzieć.Nie wiem ile tu dzisiaj bede.Tak ważne miejsce dla mnie zostało oszukane i okradzione i to tak jakby mnie ktoś napluł w twarzi wyrwał połowę serca.
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() ja jestem w strasznym szoku i bardzo mi przykro, ze tyle jest ludzi, ktorzy niczego nie potrafia uszanowac ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Dziendobry dziolszki
![]() Ogrzejmy sie Majkolem kawe postawi nam Anisia ![]() Załącznik 2726459 U nas -11 ********** Co do kradziezy tego napisu, smuci mnie fakt, ze w tym kraju zyja tacy kretyni co nie umieja uszanowac historii ![]() ![]() ![]() Eeech wiele wody jeszcze uplynie zanim zmadrzeje wiekszosc zyjacych w Polsce
#2487 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja na chwilę, bo zapomniłam wczoraj mp3 naładować ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Moniś ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki. Nawet matka mnie przytuliła.Może ktoś pomyśli,że przesadzam ale ja tylko tak czuje sie dobrze, tam jestem prawdziwa ja.Ja tamtemu miejscu oddałam serce ktore teraz ktoś podeptał i rozwalił na milion kawałków.
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Historjon
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Nicto dziewczyny zostawiam Was, ide pracowac, przez te ostatnie cztery dni jakas niemrawa bylam i robota szla mi jak po grudzie - dzisiaj chce spora czesc wypchnac, zeby na swieta miec spokoj i byc gotowa na nowe wyzwania w nowym roku ![]()
#2490 | ||
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i bry wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- aaa jeszcze co do mojej sytuacji z TZem to myslalam, ze jakos ochlone i spojrze na to inaczej. ale nie. wrecz przeciwnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.