| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-12-18, 20:01 | #3691 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

A ja mam zgagę giganta po pierogach z kapusta i piekiełko w domu, bo mąż tak napalił, że uhhh

| 
|     | 
|  2009-12-18, 20:08 | #3692 | 
| Zadomowienie | 

Atinas noooo too OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!!       Spokojnie wszystko przejdziesz,przygotowania do slubu szybciutko zleca i bedziesz PO  Zeberka ladnie ladnie nawcinalas sie i teraz cierpisz bidulko  Pozazdroscic ciepelka  U mnie choc kaloryfer caly czas odkrecony na calego to mi jakos ciagle zimno   
				__________________ ''Kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz to cały Wszechświat sprzyja potajemnie Twojemu pragnieniu''. Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..." | 
|     | 
|  2009-12-18, 20:13 | #3693 | 
				 | 

ale za to na mieście wymarzłam -14 stopni  masakra ja chce wiosnę!!! | 
|     | 
|  2009-12-18, 20:18 | #3694 | ||
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Ja też bym się gdzieś schowała by przetrwać ten okres gorący  . Ja nadal działam w twojej sprawie, ale nic nie powiem, bo może znowu nic z tego nie będzie. Szkoda, że kolega mój tam nie jedzie może bym jakoś go ubłagała  Dupa blada z moich pomysłów  ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat: 
  Kiedyś przejdzie   
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-12-18, 20:36 | #3695 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

chwile mnie w domu  nie bylo i sie dziewczyny rozpisaly  KICIUNIA kochanie moje.bede czekala na telefona.takze dzwon jak tylko bedziesz mogla   a poza tym jestem nie w temacie  ,,byly,,  czyli znow sie posypalo  oki pogadamy jak zadryndasz.czekam  PEPUS oj tak facet zlotko.gotuje zeje...biscie   z checia bym Cie czym poczestowala...wpadaj na swieta bo moj tz wszystko gotuje   ATIANS gratki kochana i tak trzymac   ZEBERKO Ty to sie masz z ta zgaga.ale wiesz co ostatnio wyczytalam,ze na zgage bardzo dobra jest woda z sokiem z cytryny.szybko przechodzi.w sumie cytryna podnosi poziom kwasow-tak mi sie wydaje.ale wg tego przepisu na zgage to dobra i szybka pomoc.moze wyproboj   
				__________________ MOJA PRINCESSA 26.03.2010   http://s6.suwaczek.com/201003261565.png ADRIANEK 11.10.2011   NASZ SLUB 11.08.2012    | 
|     | 
|  2009-12-18, 20:49 | #3696 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

kurcze dziwczyny dzisaj oglaDałam interwncje i mówili coś o taki pedofilu co zgwalcił 13 miesieczną dziewczynke, ja bym takiegu oczy wydrpała przeciez to okropne  brak słow na takie zachowanie | 
|     | 
|  2009-12-18, 20:50 | #3697 | 
				 | 

Agnieszka ja po herbacie z cytrynką mam większą więc nie zaufam tej recepturze aż mnie ciary przeszły... wezme Rennie  ide lulac   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-12-18, 21:00 | #3698 | 
				 | 

ZEBRA tez sie zdziwilam jak to przeczytalam...ale moze faktycznie:rolleye ENIGMA o rany Ty ogladasz.to straszne,ze takie rzeczy sie dzieja ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- ZEBRA mam ta strone co bylo napisane oraz inne metody: www.babcinesposoby.blox.pl 
				__________________ MOJA PRINCESSA 26.03.2010   http://s6.suwaczek.com/201003261565.png ADRIANEK 11.10.2011   NASZ SLUB 11.08.2012    | 
|     | 
|  2009-12-18, 21:29 | #3699 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Chyba czas na ciążę  Nie miałaś już czego oglądać?? Ja bym zamiast oczu jaja ucięła, bo dopiero wtedy miałabym pewność ze dziecka nie tknie!!! 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-12-18, 21:42 | #3700 | 
				 | 

PEPUSKU oj to    :coje  st: u nas odwrotnie ja wymyslam, mezu robi   :coje  st: 
|     | 
|  2009-12-18, 21:45 | #3701 | 
| Zakorzenienie | 

witajcie kochane  ale się rozpisałyście dzisiaj  jak szalone,chile mi zajęło nadrabianie  . Ja tylko na chwilkę wpadłam,bo się w końcu zaczęłam pakowac na przeprowdzke i troche tego jest,a w między czasie brat mnie wyciągnął na zakupy świąteczne i jak zrobiłam sobie przerwe w pakowaniu to teraz mi się nie chce jako cholera. Mój mąż z moim bratem malowali dzisiaj tamto mieszkanko co się mamy wprowadzac,pomalowali dwa pokoje i jeszcze im został przedpokój,łazienka,kuchn  ia i balkon   . Ale to już jutro skończą. Ja sobie później posprzątam,powiesze firanki i mieszkanko gotowe na niedzielna przeprowadzkę   . Ale jakoś się nie ciesze. Przyzwyczaiłam się do tego co mieszkamy i jakoś mam takie lęki przed mieszkaniem tam,nie wiem czemu. U mnie dzisiaj jest okropnie zimno,bo w nocy było -16,a przez cały dzień się utrzymywało od -11 do-15,teraz pewnie jest więcej. Okropnie jest zimno. Ale za to ładnie,bo snieżek leży    . Co do tego faceta co zgwałcił tą 13 miesięczną dziewczynkę to tez to słyszałam w wiadomościach,to był jej wujek. Takie maleństwo biedne,ja to bym tego hu.. zarabała żywcem. Jak tam można,takim to powinni odcinać te ich p.....   . A jak Wam kochane dzien minął?? Elcia duże Twoje maleństwo  ,ale masz fajnie,bo nie długo będziesz je miała przy sobie. Kiciu słonko a Ty się nie smuć,jakoś to będzie,na pewno podejmiesz odpowiednią decyzję  . Alexa no gdzie to zdjęcie brzusia,bo już się doczekac nie mogę  . My jak co roku jedziemy na wigilę do moich rodziców,więc ja w domku nic nie szykuje,za to dzień wczesniej jadę do mamy i robię z nią wszystko   .I zawsze podjadam sobie     . No nic dziewczynki,zmykam się wziąść za pakowanie dalej a Wam miłego wieczorku zyczę i cieplutkiego  . Zajrze może później   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-12-18, 21:48 | #3702 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

my słyszeliśy w radio. jak to powiedział mój mąż: "ja bym takiego za jaj powiesił!".

| 
|     | 
|  2009-12-18, 22:29 | #3703 | 
				 | 

ANUSIA nowe mieszkanko super    :j  upi: obys szybko sie oporzadzila i zaczela swietowac     
|     | 
|  2009-12-18, 23:46 | #3704 | 
| Zakorzenienie | 

Ja już na dzisiaj pakowanko skończyłam,jutro wieczorem popakuje resztę,ale to już z pomocą męża  . Kurcze normalnie jestem padnięta,aż mnie plecy i nogi bolą,cały dzień w ruchu  . Do jutra  ,miłej nocki   | 
|     | 
|  2009-12-19, 05:02 | #3705 | 
				 | 

Też słyszałam o tym pedofilu i nawet nie komentuję, bo brak słów... znowu spac mi się nei chcę a mąż już w pracy:P pranko robie i jem śniadanie   | 
|     | 
|  2009-12-19, 08:55 | #3706 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Stalowa Wola 
				 | 

Cytat: 

__________________ Marcelinka 22.05.2010 r. g. 2.10 3500 g i 57 cm  http://s3.suwaczek.com/20100109650117.png http://s1.suwaczek.com/201005224965.png http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...1c6488a892.png | |
|     | 
|  2009-12-19, 09:47 | #3707 | 
| Zadomowienie | 

Hejka laseczki   Zeberka to u Ciebie a taka zimnica?? Wrrr nie ruszylabym sie z domu!!! No ale slyszalam jak zapowiadali ze w PL w niektorych regionach ma dojsc do -20st...masakra  Pepus kochana noo cos musi w tym byc ze jak sie czlowiek zle czuje to i zimno wiecznie...Ahh nic tylko sie wyrwac na jakas beludna wyspe i sie tam zagniezdzic !!! Slonko kochana jestes DZIEKUJE Ci baaaardzo    Agus kochanieniop jak tylko bede sama w domku to dryndne do Ciebie i bediemy mogly na spokojnie porozmawiac  A tak przy okazji zainstalowalabys sobie wkoncu gg na tym noeym lapku i moglybysmy sobie klachac na spokojnie  Anusia kochana jak tu sie nie smutac?? Ehh mam nadzieje ze decyzja bedzie wlasciwa  Ciesze sie baaardzo ze juz na swieta bedziecie w nowym mieszkanku,ze tak fajnie sie wszystko ulozylo  Teraz juz bedzie tylko lepiej  Zeberka,Atinas Wy to jestescie ranne ptaszki...ja coprawda obudzilam sie o 7 ale nie moglam sie z lozka zwlec,i tak sobie lezalam i myslalam i nic nie wymyslilam  Milutkiego dzionka kochaniutkie   
				__________________ ''Kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz to cały Wszechświat sprzyja potajemnie Twojemu pragnieniu''. Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..." | 
|     | 
|  2009-12-19, 11:31 | #3708 | 
				 | 

No ja jak dojdę do siebie po mega śniadaniu to coś za sprzątanko się zabiorę   | 
|     | 
|  2009-12-19, 11:38 | #3709 | 
| Zadomowienie | 

A ja dzis musze sie na miasto wybrac...wkurza mnie ten ciagle padajacy snieg wrrr... nawet mi sie z domu nie chce dzioba wystawic   Ale coz jak trzeba to trzeba   
|     | 
|  2009-12-19, 11:49 | #3710 | 
				 | 

Też mi się nie chciało ruszyć nawet do sklepu i z psem:P a wczoraj do dentysty ale chociaż pare rzeczy dokupiłam i coraz mniej brakuje...

| 
|     | 
|  2009-12-19, 12:01 | #3711 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Z tego co ona mi mówiła to on jeździ do Frankfurtu  i straciłam już jakiekolwiek nadzieje, że uda się w ten sposób to załatwić. Na gg napiszę o co mi dokładnie chodzi. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-12-19, 12:27 | #3712 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: UK 
				 | 

Czesc dziewczyny  Sensuel, nie pamiętam czy pisałam, ale masz śliczny brzuszek i szczupłe nogi, nie wiem gdzie Ty widzisz jakiegoś "słonika"    Kicia fajnie , że się odezwałaś i nie zmieniłaś decyzji, na pewno wszystko się ułoży a na to trzeba czasu i cierpliwości. Trzymam kciuki  U nas zimno, ale nie tak jak w Polsce. Mrozik lekki jest, śniegu troszkę leży, ale słoneczko świeci i ładnie na zewnątrz. Zazdroszczę moim rodzicom bo w poniedziałek lecą na święta na Wyspy Kanaryjskie a tam teraz 25'C  . Tż ma od dziś urlop  . Teraz odsypia nockę a jak wstanie to ubieramy choinkę i idziemy na zakupy. Miłego dnia   | 
|     | 
|  2009-12-19, 13:57 | #3713 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

czesc kochane   ja sie nie odzywam bo na weekend przyjechalam z TŻ do mojej mamy. wczoraj bylismy u mojej pani ginekolog ktora mam w rodzinnym miescie. przebadala, usg zrobila i maluch od wtorku urosl 4 mm  niby wszystko okej, tylko jakies lekkie skurcze mam i przepisala mi luteine... no a dzisiaj znowu lekkie plamienie i jestem ogolnie wkur**** bo martwie sie takim obrotem spraw. dzisiaj czuje sie beznadziejnie bo troszke brzuch mnie boli i najchetniej nie ruszalabym sie z lozka. do tego taki mroz jest ze nie wyrabiam  atinas,ja tez szukam kiecki bo pod koniec lutego chcemy wziasc slub. juz sobie w sumie jedna upatrzylam  sensuel sliczny brzusio, normalnie szczuplaczek z ciebie. kiciu dziekuje ci za pamiec  pozdrawiam was wszystkie, nie wszystko czytalam, bo nie mam sily. buziaczki   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-12-19, 13:57 | #3714 | 
				 | 

helol dziewczyny i u mnie snieg zawital    w nocy tak ladnie bylo wszystko zasniezone,bo teraz to plucha sie zrobila  poczulam sie choc przez chwile jakbym byla w Pl   ja juz wykapana,po sniadanku,swinka nakarmiona.czekam na tz i na zakupy jedziemy.zrobilam juz liste zakupow-oby mnie z nia nie pogonil  KICIA nie lubie gg,jakos tak wole nie montowac.ale za to juz skaypa zamontowalam   ANUSIA to Ty juz jedna noga w nowym mieszkanku.ciesze sie,ze wszystko sie poukladalo  ZEBERKO milego dzionka zycze i nie wojuj tak ze sprzataniem.daj poodpoczywac Piotrusiowi i co by mu sie za bardzo nie spieszylo na swiat  ATIANS oj te noce nie przespane i te wiercenie.to mnie tez dobija pol nocy zajmuje mi ulozenie sie,a malutka co raz ciezsza sie robi.takze przewrocenie sie na drugi bok to masakra i juz duzy wyczyn  milego dzionka 
|     | 
|  2009-12-19, 15:35 | #3715 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2009-12-19, 17:27 | #3716 | 
				 | 

Bajka sukienka śliczna i nie stresuj się tylko odpoczywaj  Agnieszka w rezultacie poszłam spać po odkurzaniu i umyciu podłóg i nic nie zrobiłam   | 
|     | 
|  2009-12-19, 19:25 | #3717 | 
				 | 

ja jestem zmachana.wlasnie skonczylam sprzatac i najchetniej poszlabym spac.a nie moge bo ide na spotkanie do pizzeri z pracownikami i szefem z bylej pracy. dzis dostalam piekne ciuszki i mate edukacyjna z Disneya-uzywane ale w bardzo dobrym stanie   zakupy na swieta zrobione.jedynie budyniu smietankowego nie dostalam.obym znalazla  bo do sernika mi potrzebny milego wieczorku laski 
|     | 
|  2009-12-19, 19:53 | #3718 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  + aromat (ja osobiście nie lubię tego w cieście) - tak na wszelki wypadek napisałam jakbyś nie dostała budyniu. 
				__________________ | |
|     | 
|  2009-12-19, 23:13 | #3719 | 
| Zakorzenienie | 

kochane ja tylko na chwilkę. Remoncik skończony,pakowanko też  jutro przeprowadzka  . Internet podłączą mi atk dopiero w środę pomiędzy 13-15,więc do środy kochane  . Uważajcie na siebie i i nie przemęczajcie się   | 
|     | 
|  2009-12-20, 10:32 | #3720 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Danmark 
				 | 

Cześć lasencje   TŻ dzisiaj w pracy do wieczora,także mam czas na neta.U nas śnieg jest,ale z chodników zmiecione i jakoś na sanki tak średnio.Poza tym nie bardzo chce mi się ciągnąc mojego 18kg łobuza.Wystarczająco często łapię mnie skurcze brzuszka i pleców aby jeszcze częściej miało to być  .To chyba takie wstępne przypomnienie tego miodu z porodówki  . Przeczytałam ostatnią stronę,ale jakoś nie w temacie jestem. Agnieszka,pisałaś że nie masz przepisu na rogaliki.To teraz masz http://www.wielkiezarcie.com/recipe42662.html. To jest przepis mojej babci.Tylko wiesz co,ciasta nie wyrabiaj w automacie do chleba,bo ja ostatnio taka mądra byłam i zrobiłam tak i ciasto było takie średnie  . Lepiej zrobić zgodnie z przepisem   
				__________________ ......Myśli stają się rzeczami.... | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.