|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
To nic, nie kochasz mnie.
` Więc nie bój się deszczu
Bo ja jestem deszczem Co pada na Twoje włosy I na Twoje ręce` Edytowane przez Mam na imie Gosia Czas edycji: 2009-12-22 o 18:37 |
|
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
Sharmila - uwielbiam tą piosenkę Brodki
ostatnio ciągle mi po głowie chodzi ![]() Telefon komórkowy znów zabrzmiał dla niej ulubioną melodyjką,
oznaczającą przychodzący sms. Odblokowała i spojrzała na ekran. Jej mordka odzyskała dawny uśmiech, gdy patrzyła na imię, które wysłało jej wiadomość. Mimo, iż pytał się tylko, jak się jej spało, skakała z radości jak głupia. I nazwał ją słoneczkiem. Poczuła, że w żołądku coś jej się kołacze.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-12-22 o 18:39 |
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
mrr I too
____________________ Czy zdanie okrągłe wypowiesz, czy księgę mądrą napiszesz, będziesz mieć zawsze w głowie tę samą pustkę i ciszę. Mówisz mi , że jesteś sam - w tle słyszę głosy rozbawionych dwóch dam . Mówisz mi , idę spać , gdy twoi koledzy już czekają w drzwiach . Chociaż wiem nie będzie scen , na moim sumieniu też się znajdzie grzech. Może tak będzie lżej , niech jak najdłużej trwa ten beztroski sen . Pokazuj ludziom magię życia, zamiast tanich sztuczek. Konsekwentnym być, umieć żyć to jest sztuka. Pamiętaj, że szczęście do drzwi Ci samo nie zapuka.
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Ona i on. -I co z tego? -No jak to co? Miłość. Jestem w 63% z tlenu, który Ciebie rozpali; w 19% z węgla, który Ciebie rozgrzeje; w 9% z wodoru, który wybucha w złości; w 5% z azotu, który może zatruć Ci życie; 4% to inne pierwiastki, które powodują że nadal będę dla Ciebie tajemnicą... - Co możesz mi ofiarować? - Siebie i nic poza tym. - Poproś swój samochód by odebrał mi życie. - Sama go poproś! - Nie! Bo wtedy będzie to samobójstwo a ja chcę by było to morderstwo.
Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2009-12-22 o 18:39 |
|
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
Twoja miłość jest jak papier VELVET. Nie, nie extra długa, tylko można nią sobie co najwyżej tyłek podetrzeć!
Cóż za ironia. Mój świat się wali, a tymczasem nawet przeglądarka życzy mi wesołych świąt. Mama nauczyła mnie chodzić, ból nauczył mnie płakać, Ty nauczyłeś mnie, że frajerów trzeba skreślać na samym początku. Ty? Że niby wolny? Taaa, wolny jak traktor z Rysiowa! ![]()
|
|
#396 |
|
Przyczajenie
|
Piekło to my mamy na ziemi, więc umierać nie trzeba…
Może czas, by ten cierń zakwitł w nas? Jego serce biło lekko, ale jej biło jakby zaraz miało złamać żebro. Nie zabije w sobie złości, póki jej nie rozwinę. Nie zabije namiętności, ona daje mi siłę. Weź tylko popatrz na te gwiazdy na niebie, tam nie wiedzą co to złość, smutek, co to cierpienie. Są takie momenty, gdy ufa się już tylko Bogu.
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
Codziennie marzę by pójść całkiem inną drogą Prześladują mnie moje sny Chcę wiedzieć więcej i choć nie będę z Tobą to, co znam nie wystarcza już mi Nie zrozumiałam Cię Wszystkie Twoje znaki odczytałam w całości źle Dzisiaj ucieknę tam, gdzie nic mi nie przypomni, że to Ty kiedyś wybrałeś mnie . Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie Kiedy najpiękniejsze rzeczy z Tobą robię.` Czy powiedziałam Ci już jak bardzo Cię kocham? Jak bardzo potrzebuję? Jak ważny jesteś dla mnie? Bezwartościowość. Zero emocji. Zero zainteresowania. Żadnej reakcji na łzy. Kiedy mówię nic. znaczy, że coś. Kiedy mówię, że nic się nie stało, znaczy, że coś się dzieje. Kiedy mówię, że to nie ważne, znaczy, że się tym przejmuję.. '..trzeba doceniać to , co się posiada..bo łatwo można to stracić..' -hej księżniczko ! w którym zamku straszysz ??? Anioł, który przebrał się za diabła , żeby zwiedzić piekło... Gdyby przypomniało Ci się że istnieje, to zadzwoń. ` i wciąż czekam na ten dzień gdy wstanę a za oknem zobaczę słońce i.. wiadomość od Ciebie. jak bardzo kochasz, tęsknisz, potrzebujesz . -Co się tak gapisz? - Chciałem sprawdzić jak wyglądasz o 4 nad ranem. - I? - Jesteś cudowna! -Kochanie .. -Tak .? -Co byś zrobił gdyby ten dzień był by Twoim ostatnim? -Spędziłbym go razem z TOBĄ <3 .! zawsze wychodziła o 23;59 na balkon patrzyła w jedną gwiazdę i wiedziała ,że on w tym samym czasie patrzy na tę samą ... - mam nadzieję, że Cię nie zraniłem... - nie no co Ty - odeszła płacząc. - dobranoc. - dobranoc. tęsknisz za nim? - dobranoc. - to znaczy, że tęsknisz. - Pusta? - Nie. Tylko szczera. Dzisiaj znalazłam starego sms-a od Ciebie a tam 'czekam na Ciebie w Twoim pokoju, gdzie się słońce podziewasz?' i z nadzieją co tchu biegłam do domu żeby znów Cię przytulić. jednak Ciebie nie było.. przypomniałam sobie że od roku wiele się zmieniło. - Współczuję Ci. - Dlaczego? - Bo ja muszę pomalować paznokcie na czerwono, żeby wyglądać kurewsko. Tobie wystarczy sam charakter żeby być kur.wą.
|
|
#398 |
|
Zadomowienie
|
Jesteś tym odpowiednim, proszę bądź ojcem mych dzieci.
Potem przyjdą dni powszednie - braknie nagle ciepłych słów. i niepokój , jak co roku, wróci znów. Wiem, ze nie żałujesz, że w ogóle mnie poznałeś. Gdybyś tylko chciał, znów byś poczuł jak to działa. WESOŁYCH ŚWIĄT
![]()
|
|
#399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetna jesteś okradam i ty także okradaj ![]() Niech młodość w twym sercu trwa bez końca.. To nic wielkiego powiedzieć, że wciąż Cię kocham.. Zaplotłam we włosy, słońce od rana. |
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
witam w nowej części Dziewczyny
)![]() ~*~ a Ty? zaciskam dłonie w pięść. tajemnice, intrygi. naprawdę myślisz, że Ci się uda? mam taki kaprys wystarczy jedno pstryknięcie palcem. pojawiam się i znikam ciężkie życie, mówisz... i robisz tak od zawsze. przykro mi, diagnoza została stwierdzona. niestety nie mamy lekarstwa na złamane serce.
|
#401 |
|
dream big
|
*Czasem po odłożeniu słuchawki czujesz się zraniona. Cierpisz i wiesz, że ten ból będzie narastał. Rozmowa była przykra, a jednak smutno Ci że się skończyła. Masz wtedy ochotę walnąć telefonem, a także głową o ścianę. *Za każdym razem, gdy robi się coś dlatego, że „życie jest zbyt krótkie” można być pewnym, że życie okaże się wystarczająco długie, by za to pokarać. *Może szczęście to kwestia bilansu plusów – światła zmieniającego się na zielone, gdy podchodzimy do przejścia – i minusów – gryzącej metki przy kołnierzu – spotykających nas każdego dnia. I może na każdego przypada taka sama jego dawka. Może w istocie nie liczy się fakt, czy jest się sławną pięknością, czy też rozpaczliwie szarą myszką. Może nie jest ważne, że nasza przyjaciółka umiera. Może po prostu trzeba żyć.
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
Najgorzej jest wieczorami ,
gdy siadasz na łóżku i czujesz , że tak na prawdę , nie masz nic . Nadszedł czas , w którym nie pozwolę nam upaść .
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
... tylko mocno, z czułością ściska mnie za rękę, jakbyśmy w stanie nieważkości unosili się w przestrzeni kosmicznej, jakbyśmy opili się do syta inter-galaktycznego mleka i mieli cały wszechświat tylko dla siebie. i mam tak czasami że nie wiem co ze sobą zrobić. wbijam paznokcie w głowę, ciągnę się za włosy i marszczę czoło. Moje palce z największą siłą uderzają w klawisze klawiatury. Nie daję rady. Mam ochotę rzucać uczuciami o ścianę. jej mięśnia rozciągały się z tak wielką mocą, że nawet nie czuła bólu, który rozchodził się po jej skórze, kiwała się jak sierota porzucona na mrozie, niczym Dziewczynka z Zapałkami, tyle, że zamiast zapałek sprzedaje przerażające emocje. myśli wypływają ze mnie jak z dziurawego kartonu z mlekiem. rytmicznie poruszała głową, zapach pomarańczy, którym pachniały jej włosy rozprzestrzenił się w całym pokoju mieszając się z ironią i pragnieniem, dostawał się do płuc wypełniając je cierpkim smakiem Niemiłości.
|
#404 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i za to to uwielbiam :P szczera prawdziwa prawda jest w tym zawarta Uwielbiam Cię od teraz <bo wcześniej chyba nie miałam jeszcze okazji, szczerze mówiąc mocno tego żałuje> ![]() GUZIKI xd - oszałałam na punkcie Twoich opisów, wiesz ? inquiring - nie wiem czy juz Ci to mówiłam, ale jesteś cudowna talenciara .! <33 ------------------ wczoraj nawet zajrzałam do 'naszej' dawnej przeszłości, ale zrobiłam to tylko z czystej ciekawości, naprawdę tylko i wyłącznie dlatego, bo przecież nie żebym za Tobą tęskniła czy coś... Ty milczysz juz od kilku dnia, ja także siedzę i milczę, w każdej sekundzie wmawiając sobie, że jednak nie jesteś mi pisany. codziennie pytam siebie dlaczego byłam taka głupia i poszłam właśnie wtedy do sklepu, no dlaczego ? może gdybym nie poszła tam w tamtej chwili dale bylibyśmy szczęśliwie zakochaną parą, a ja do tej pory zaślepiona Twoimi kłamstwami, nie zauważyłabym, że spędzasz czas także z inna ... -proszę Cię weź wydrap mi oczy .! bo nie mogę spokojnie spoglądać w lustro, bo widzę w nich Ciebie mówiącego mi o tym jakie to one nie są wpaniałe. Bo codziennie mijając Cię na ulicy z nią nie wytrzymuje i płaczę. Więc proszę Cię nie pytaj się dlaczego, tylko kurva weź mi je wydłub i oszczędź mi tego codziennego cierpienia. to nie miłość . to tylko jakaś pier****** paranoja, która się za nią podaje ... W święta czuje się jak pomięta, zabrudzona kartka z pamiętnika dawno porzucona gdzieś w kącie, o której nagle sobie ktoś przypomniał... Budzę się w nocy i chodzę na palcach by Cię nie zbudzić.. Ciagle tylko zapominam, że śpisz setki kilometrów stąd.. . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2009-12-22 o 19:41 |
|
|
|
|
#405 | |
|
Raczkowanie
|
witam Was Kochane, po mojej długiej aczkolwiek nie zauważonej nieobecności, w nowym wątku. ;*
Cytat:
) pozdrawiam. ![]() kurczę, co się stało z tym starym wizażem... ![]() STARE dziewczyny [te trochę nowsze też, oczywiście. ] - kocham Was. <3.------- i dzisiaj, po roku od naszego rozstania, kiedy przytuliłeś mnie zupełnie przypadkiem i zatopiliśmy się w głębiach naszych oczu, zrozumiałam, że muszę zadbać o nas, nie mogę pozwolić Ci odejść kolejny raz. jesteś miłością mojego życia.
a Ty.? co byś zrobił.? dążyłbyś nawet do tego celu.? naiwne dziecko... więc przestań bronić się, i cieszyć pozwól też. i ja wiem, że jej serce bije dla Ciebie. i ja wiem, że Twoje serce bije dla niej. i wiem też, że moje serce przestaje już bić, bo zgubiło rytm Twojego... myślałam, że o Tobie zapomniałam, że to nic, że jest dobrze, że mogę normalnie żyć. myliłam się. mimo, że minął rok, kiedy Cię widzę, cieplej mi w sercu. a dzisiaj kiedy zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, z małej iskierki w moim sercu wybuchnął ogromny płomień. płomień miłości...
|
|
|
#406 |
|
Zadomowienie
|
Spóźniona Kinderka wita w nowej częsci
_________________ może wciąż cię kocham na swój pokrętny sposób. lub po prostu siądźmy razem na peronie miłości, zwanym potocznie czwartym, popatrz mi w oczy jak nigdy i powiedz "lubię jak oddychasz" kochać kogoś bez odwzajemnienia to jak palić fajkę bez zaciągnięcia . a jednak potrzeba mi Twoich słów i potrzeba mi Twojej pamięci. pamiętaj o mnie, dobrze? może będę mniej się bała, usypiała spokojniej a więc sobą też nie można częstować spontanicznie. przyjdź do mnie i powiedz, że zostajesz. Nigdy nie jesteś wystarczająco dobra, wsytarczająco cudowna, wystarczająco wystarczająca. Zawsze znajdzie się jakaś zdzira, która będzie lepsza od Ciebie
|
#407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kochanieee ![]() _________________________ ____________
To wisi w powietrzu Gorzkie łzy i złamane serca Czemu musimy nadawać sens Temu co po prostu nie ma sensu? jestem szalona, bo dziś jestem słaba, ale jutro silniejsza Lubię obgryzać paznokcie I grać na gitarze w powietrzu Trzymałam twoje zdjęcie w moim pudełku na buty |
|
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
Tonight, Imma fight
Til we see the sunlight...
|
|
#409 |
|
Rozeznanie
|
not again ! This ain't supposed to happen to me.
Tylko nie to ! To nie powinno było mi się przydarzyć. I never thought I fall for you as hard as I did. Nigdy nie pomyślałam, że zakocham się w Tobie z taką siłą, z jaką to zrobiłam. I can't stop my lips from kissing you. Nie potrafię powstrzymać moich ust od całowania Ciebie. I can't stop my eyes from seeing you. Nie potrafię powstrzymać moich oczu od patrzenia na Ciebie. sometimes I just wanna dance with you. Czasami mam ochotę z Tobą zatańczyć. no more running scared ! Nigdy więcej blizn od uciekania ! I will survive, as long as it's you by my side. Przeżyję, pod warunkiem, że Ty będziesz przy moim boku.
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
wszystko ma swoje priorytety, niestety -,- maniakopsychoza połączona z depresyjnym odbieraniem świata. widzisz mi się. jedynej sprawie oddani całkowicie. ogarnęło mnie takie wszechzrezygnowanie. masz patent na moje serce! ; * witaj w teatrze lalek, elita w pierwszych rzędach. ___ Marcelinkaa love <3 i czekam na twoje opisy. |
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście na początek wielki buziak dla każdej, której sie podoba i która lubi
i opisów pare :1. People look better in dim light /Ludzie wyglądają lepiej w przycmionym świetle/ 2. Learn to be more tolerant of others and try to see the other side of the story. ![]() /Naucz się byc bardziej tolerancyjny wobec innych i spróbuj dostrzec druga strone medalu/ 3. If you believe in what you do, you can move mountains. /Jesli wierzysz w to, co robisz, możesz góry przenosic/ 4. - Maybe it's not enough.. love - But it's all I've got... /- Może to nie wystarczy.. miłośc - Ale to wszystko, co mam.../ 5. Facet jest fajny, ale żonaty, więc automatycznie mało interesujący ![]() 6. Charakter jest wyższą wartością niż marna poza. 7. Wystarczy nabrac dystansu i byc obojętnym. Bo obojętnośc dotyka najbardziej. 8. A z czasem nie zrobimy nic. No... możemy go nie zmarnowac. ![]() 9. Po prostu nie jesteś wart czegokolwiek. Nie dorosłes do tego, aby byc czegoś wart. ![]() 10. Wsadzę Ci choinkę w d*pę i upstrzę na Święta 11. Masa hipokrytów spełniających swoje zachcianki ![]() 12. matki. żony. kochanki. 13. Z zasady nic nikomu nie obiecuję. 14. Nie ma sprawiedliwości......... jestem tylko ja. 15. - Tyyyy, ale On się pewno zakochał.... - No żesz matko, jak mi bardzo z tego powodu wszystko jedno A z okazji Świąt przeważnie gości u mnie przeważnie "Mikołaja mi nie trzeba... gałęzi mam dosyc " zapożyczony oczywiście z wizażu ![]() A Wam z okazji Świąt poza ta całą masa życzeń, jakie otrzymacie, ja Wam życzę przede wszystkim szczęścia, gdy ono będzie cała reszta się poukłada ![]()
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
wszystko w Tobie jest tak cholernie magiczne, taka jakby jakaś iluzja mnie zaczepiła. mogę być księżniczką, ale wyłącznie z Twojej wieży.
to że Tobie jest ciepło, nie znaczy że mi też, więc ogrzej mnie, słoneczko.<3 jeżeli złapiesz mnie za rękę. mogę teraz, gdy -20 na dworze iść z Tobą na boso nawet na koniec świata. bylebyś był i na mnie patrzył. za 6 dni urodzinki.<3
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
grise - a ja kocham Cię!<3
bananowalaska - ty wiesz <3 ![]() papergirl - głupolku ty mój , jak ja kocham Ciebie i twoje opisy <3 inquiring- bardzo dziekuję za uznanie ![]() Frizz - Moja <3 -- gdzie jesteś? potrzebuję cię.
nie oczekuj dziś ode mnie, że nagle będę inna Nie teraz. idealnie. "Trzeba świrować,żeby nie zwariować" "Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki." Mark Twain po za tym ,ze już Cię nie kocham to nic się nie zmieniło. próbuję. zima zajęła moje serce. |
|
|
|
#414 |
|
Raczkowanie
|
nie bawi mnie już bicie mojego serca.
dręczy mnie ból. niefizyczny. uwierz mi 2 słowa, to wcale nie tak dużo. podobno twoje serce jest do wynajęcia. zapłacę za nie il będziesz chciał, będę o nie dbała, tylko proszę daj mi kluczyki i pozwól w nim zamieszkać.
|
#415 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny... ratunku... za jakis czas bede z chlopakiem 2 lata i w zwiazku z tym chciałam was prosic o jakies opisy odnosnie tego > Licze na was
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
Magari91. ellwinga. babycham. Sleeping_Vampire
dzisiaj wychwalam was. ![]() 'Nie będę na niego patrzeć, przestanę z nim rozmawiać, nie będę o nim mówić,będę go omijać ... ale i tak o nim nie zapomnę' 'Rozumiem.. I już nie będę cię męczyć.' 'Czekałam kiedyś nawet na najkrótsze smsy, byś tylko dał znak życia' -Ale ona i on.? Dlaczego.? -Podobno serce nie sługa 'Twoja miłość.. Czy coś takiego istnieje.?' 'Tylko się we mnie nie zakochaj.Nie chcę,byś cierpiał'
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
i wtedy łapię gęsią skórkę, skurcz i arytmię serca. uwielbiałam ten syf, teraz wychodzi mi bokiem. odliczam dokładne 10 sekund i biorę głęboki wdech, stoję, nie reaguję, udaję martwicę serca na ich widok. gdy przestajemy kochać, wszystko staje się permanentne. i nagle, w cholernej sekundzie, kiedy prędzej wydawało ci się, że jesteś nieśmiertelna, uświadamiasz sobie, że go kochasz. najlepiej wprowadziłabym korekty do swego życia. takie głębokie i takie trwałe.
zjem Cię jak konserwę, prostym manewrem. Edytowane przez envious Czas edycji: 2009-12-22 o 20:35 |
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
oprócz Ciebie kochanie, nic nie mam do stracenia ;-*
Lubię dziwki, są moim autorytetem, dzięki ich kobiecości. Uważaj maleńka balansujesz na krawędzi. `kochanie ja tu tęsknie weeź wspieraj swoje lokalne dziwki ; ] ` gdybyś BYŁ a nie BYWAŁ .
|
#419 |
|
BAN stały
|
samą nadzieją funkcjonować nie potrafię. szczęście jest tam gdzie się je widzi.a szczęścia nie szukam już w ciemnych zakamarkach moich wspomnień. pojawiłeś się wymazując swoim spojrzeniem dawne obrazy, dopisałeś uśmiechem swoje imię do nowego rozdziału. nie pozostawiaj pustej kartki. |
|
|
|
#420 |
|
Zadomowienie
|
' I został tam, gdzie mieszkają Anioły..'
' Całe życie na coś się czeka (...) Czasami czekanie trwa długo' ' I Anioły uśmiechające się pocieszająco..' ' Kobiety żyją wspomnieniami, mężczyźni tym, co zapomnieli..' ' Sprawy przemilczane nigdy nie ulegają przedawnieniu..' ' Nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota..' ' Uśmiecha się.. a ja jestem zazdrosna o każdy jego uśmiech..' ' I serce mi pęka. Zupełnie jakby nie było pęknięte już dawno..'
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2009-12-22 o 21:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

again <33

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

] - kocham Was. <3.