|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XIX - Królestwo Miłości
a moj TZ sie chyba rozkłada chorobowo, wiec jadę do mamy sama z Piterkiem
![]() właśnie się wykąpałam Pisarko wczoraj obejrzałam "5 osób które spotykamy w Niebie" tylko jest bez napisów, czy ci to odpowiada? w sumie jest duzo dialogów o sensie zycia.. mnie w sumie nie przeszkadzał ich brak, Tobie pewnie tez nie Po świetach wysle do Ciebie przesyłke
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Większość filmów oglądam w oryginale I bardzo Ci dziękuję, kochana
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3844 |
|
PIP.
|
a so to za film?
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
na podstawie tej http://www.gandalf.com.pl/b/piec-oso...kamy-w-niebie/ ksiazki
nakrecono film, o czym sie dowiedzialam niedawno a film ma 5 lat http://www.filmweb.pl/f165405/Pi%C4%...+w+niebie,2004 Pisarka i ja byłyśmy zachwycone książką, a ja teraz jeszcze dodatkowo filmem
|
#3846 |
|
PIP.
|
ooo, to bede musiala looknac jak bede w bibliotece
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
warto
idę suszyć włosy i sie ubieram powoli.. Pietrek jeszcze śpi, make up juz mam... oprycha powoli schodzi, ciezko mi bylo szpachle nalozyc, bo musialam omijac moje wykwinty skorne wokol ust... hascovir sobie ładnie z tym radzi.. ale mimo wszystko czuje ze mam dyskomfort echhh... dostałam od TZ piękne pióro Watermana, takie kobiece http://www.allegro.pl/item831054786_...w.html#gallery nr 6
|
#3848 |
|
PIP.
|
ale sliczne
![]() mi tez sie podobaly, ale ja piorem nie pisze ![]() a ja dostalam od rodzicow taki wisiorek http://www.yes.pl/bizuteria/AB-S-179 [sam wisiorek, bo ja nie nosze kompletow bizuterii, nie lubie kolczyki to od chyba 3 lat nosze te same ciagle, bo dostalam od mojej mamy takie wkrecane z diamencikami ] i jest taki slodki jak sopelek lodu ![]() i jeszcze dostalam narzedzie tortur w postaci nowego depilatora [to chyba zamiast rozgi
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item833675320_...nite_grey.html
ja sie slinie na to pióro i na to: http://www.allegro.pl/item854248819_...t.html#gallery co jest juz bardziej w zasiegu mojej reki kocham pióra, TZ kolekcjonuje takie stare z lat 20tych ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() ja jestem sroka na blyskotki
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać i Was cmoknąć
![]() Dziś jadę do dziadków za chwilę i wieczorem jeszcze wracamy do rodziców. A jutro jedziemy do siebie i bierzemy mamę bo tata jutro pracuje od 14 a siostrunia ma dniówkę w szpitalu. Miłego dnia Kochane moje i do zobaczenia w godzinie "0"
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
wylazi mi pimpol na brodzie
noz kurza
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Ja miałam dziś być u TŻ na obiedzie... Tylko,że oczywiście on i jego teksty mnie rozwaliły i wolałam nie jechać, bo po co miałabym tam siedzieć sama ze sobą,a w okół by wszyscy rozmawiali... Poza tym dopiero o 12 napisał mi,że ten obiad jest o...13. A ja teraz, po jego przeprowadzce mam 12 km do niego... Mówię Wam, jak się rozsypie to wszystko. Mam doła, jak nie wiem co. Święta...Wesołe...
|
#3853 | |||
|
PIP.
|
Cytat:
![]() a te piora boskie tylko calkiem kosztowne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zaszpachlowac i sie nie martwic ![]() kochane moje, ja zmykam, ide sie tuczyc i juz calkiem przekreslac szanse na jakikolwiek zwiazek, chyba, ze z milosnikiem kobiet XXXXL ![]() bede wieczorkiem ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() ja tez wczoraj mialam dola przez TZa ![]() mam nadzieje, ze nie poklociliscie sie jakos bardzo z tego powodu?
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle, to powie mi któraś, co dziś robimy o godzinie '0'?
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
A nie jest okej
|
|
#3855 | ||
|
PIP.
|
Cytat:
![]() ja uciekam ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okej, to paaa
|
|
#3857 |
|
Konto usunięte
|
No witam moje piękne panie
Zadowolone z prezentów, Gwiazdor był? ![]() Ja zawodolona ![]() Edit: Osz kurczaki. Ale tu pustki. Puchy nawet bym powiedziała ![]() Może Majkola na odwagę? Załącznik 2739543Dla Motylka Załącznik 2739544Dla Ilioska Załącznik 2739545Dla Myszy Załącznik 2739546Dla Groszka Załącznik 2739547Dla Madie Załącznik 2739548Dla Kamusi Załącznik 2739549Dla Monisi Załącznik 2739550Dla Bloo Załącznik 2739551Dla Anisi Załącznik 2739552Dla Pisarki Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-12-25 o 14:15 |
|
|
|
#3858 |
|
Konto usunięte
|
Załącznik 2739563Dla Anki
Załącznik 2739564Dla Luśki Załącznik 2739565Dla Anethki Załącznik 2739566Dla Dirty Katrinki Załącznik 2739567Dla Milli Załącznik 2739568Dla Ash Załącznik 2739569Dla Biedronki Załącznik 2739570Dla Agulindy Załącznik 2739578Dla Justynki Załącznik 2739579Dla Hipi |
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się przyspało
![]() ale Majki mi się śnił- że miałam z nim oglądać............ "kochaj i tańcz" dobrze, że nie "4 wesela i pogrzeb" albo coś z tych ![]() bo ja mogę z nim kochać tańczyć i nawet różaniec odmawiać jak trzeba Załącznik 2739588
|
|
#3860 |
|
Konto usunięte
|
Załącznik 2739581Dla Bafi
Załącznik 2739582Dla Jvlki Załącznik 2739583Dla Crystal Załącznik 2739584Dla Karoliny Załącznik 2739587Dla Wiewióry Załącznik 2739589Dla Margo Załącznik 2739585No i dla mnie To się nagwiazdorowałam! Jak o kimś zapomniałam to się pochlastam :sciana: I z góry przepraszam
|
|
|
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuję za zdjęcia Majkol, jakiś Ty piękniuchny na tym jestes ![]() Super, że dostałaś takie cuuudo ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
ja dalej spie bo cała noc mnie głowa bolała i nie miałam weny,a teraz jak o 10 się połozyłam to spałam do teraz Muszę się przetransportować i ubrać, bo trochę dziko to wygląda, że jest 15, a ja w piżamce a w domu się pewnie zastanawiają czy ja jeszcze zyje, czy mnie Majkol porwał wiem, że coś mnie wołali.. i że ja wstałam, wyszłam na korytarz i powiedziałam ccoś.. a potem znowu poszłam spać tylko nie jestem pewna co mówiłam boję się, że mnie nie wołal, coś mi się przysniłoi i ja sama do siebie gadałam na tym korytarzu wybaczcie, ten typ tak ma ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- ASKAWTN Dziekuję za Majkoooola!!!!!! jak dobrze wstać skoro swit, jutrzenki blask............. nananana ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- a może ja sie nie ubieram, bo za 4 godziny znowu powinnam być w pizamie?? ale jak ktoś przyjedzie??? omg zycie człowieka jest pełne dylematów
|
|
|
#3862 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16044706]Przede wszystkim to muszę powiedzieć, że Was wczoraj nieźle pogrzało
[/QUOTE]mnie? nefffffferr ja już Hipi staram się wmówic, że tak naprawdę to ja grzeczna kobita jestem ![]() I nie wierzy mi nie, ja dziś postaram się zasnąć ok 1 wkońcu trzeba czekać na tą pamiętna godzinę , wkleic zdjęcie i ... łudzić się , że wróci.... kurcze, kopne go w kostkę z półobrotu jeśli nie będzie - heloł, ajm majkol faking dżaksyn , its mi agyn end ajm alajfffff---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- GROSZEK!!!! Nie ma cię ![]() A ja własnie przeczytałam smsa od Hipi, że pieniądze na kalendarz wyśle w niedziele jak wszystko dobrze pójdzie.... Miałam przekazać Bym ci smsa wysłała, ale mi się kasa na koncie skończyła jak trzeba to nigdy nie ma ![]() dziękuję za uwage
You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm? Edytowane przez Milla2408 Czas edycji: 2009-12-25 o 14:55 |
|
|
|
#3864 |
|
Konto usunięte
|
No to ja spinkalam się jakoś mejkapować i do babci lecę
Cya gerlz |
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16044865]No to ja spinkalam się jakoś mejkapować i do babci lecę
Cya gerlz Baaaaj ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- a ja jem sałatkę
|
|
#3866 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16044365]
Załącznik 2739568Dla Ash [/QUOTE] ołłłłł jakiego Majkola mi się dostało,dziekuję Asiu Dzień dobry i Wesołych Świąt! Dziewczyny czy Wy nie macie co robiĆ po nocach? Pogrzało Was A u Was jak tam?
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt!
Mychamycha wita z Polski Przekopalam sie przez 5 wątków, żeby dojść do tego Ile to teraz czasu zajmuje zapisanie 5 tys postów? ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Przywitalam się i mykam do rodzinki
|
|
|
|
#3868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie mamy co robic, w nocy się fajnie gada , poruszane są zyciowe tematy, np, że przez sen Hipi zostaje zjedzona przez baterie od pilota, a Lu gania Ibisz z mrówkojadem ![]() ale jesteśmy normalne... to znaczy.... w granicach normy i przyzwoitości A opowiadaj ja tam twe święta, jak wigilia ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() ale teraz staramy się ograniczać ![]() ten wątek miał być do New Roku, ale chyba nic z tego .. i skończymy szybciej ![]() Wesołych Świąt
|
|
|
#3869 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie hmmm jakoś tak trochę dziwnie,wiadomo o co chodzi.Ja cały czas tylko siedzę w domu i Majkola słucham.Jutro jadę do babci bo w domu jednak trochę nudno.Co tam u Ciebie?
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
napisze dla Majka na majspejsie zyczenia świateczne
się zdziwi chłopina ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Ash- a na jak długo jedziesz? Tak jak mówiłaś na całe święta ., czy tylko w odwiedziny? A u mnie.... fajnie ![]() wczoraj miałam depresję, tęskni się dzis narazie jeszcze jest oki, ale czas pokaże pytałam wujka o sylwestra, a on: zebyście mi balkon zażygały?? ![]() i ja się zaczęłam tak smiać, że nie wiem na czym stanęło
You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm? Edytowane przez Milla2408 Czas edycji: 2009-12-25 o 15:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Po świetach wysle do Ciebie przesyłke 

Większość filmów oglądam w oryginale
I bardzo Ci dziękuję, kochana