| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-12-25, 22:29 | #2101 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Dolnyśląsk 
				 | 

Dot.: zdjecia, ktore was motywuja :) II

Padam od tego żarła...   
				__________________ Uzależniona od Wizażu   Staram się spełnić marzenia...za długo odkładane   | 
|     |   | 
|  2009-12-25, 22:32 | #2102 | 
| Zakorzenienie | 

a ja dzis cwiczylam z motywacjami .... foto 1: co za plecki ... ! 
				__________________ Żyję po raz drugi ... teraz wszystko musi być na 100% !!! | 
|     |   | 
|  2009-12-25, 22:36 | #2103 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

chyba co za tyłek   | 
|     |   | 
|  2009-12-25, 23:45 | #2104 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: ;) 
				 | 

a mnie dzisiaj nic i nikt nie zmotywuje    
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2009-12-26, 01:18 | #2105 | 
| Zadomowienie | 

Przeraża mnie 5 fotka   ma bary jak facet, nie podoba mi się to  Foto 1 - fajne plecy i tyłek też   
				__________________ "Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie  " ______________________ Bieganie - nowa miłość <3  | 
|     |   | 
|  2009-12-26, 12:50 | #2106 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Southampton 
				 | 

Cytat: 
  dziewczyny zeby was troszke pocieszyc mam cos dla was  od dawna wiadomo ,ze Mariah Carey ma obsesje na punkcie swojej wagi (wygladu) dla mnie to ona przesadza bo mimo ,ze jest kobieta bardziej kragla (co akurat tez jest piekne bo dba o siebie) to ona na kazdej rozkladowce, plycie ,sesji itd kaze sie wyszczuplac do granic mozliwosci ...to tak apropo wstawiania fotek z rozkladowek (dlaczego uwazam ,ze pozbawione jest to sensu) na przed ostatniej fotce widac najlepiej zabawe z photoshopem  bardzo podobaja mi sie fotki wstawione przez mini za to ,ze wlasnie sa realistyczne w wiekszosci co moze jak najbardziej motywowac  co do obrzarstwa dziewczyny to ja juz pekam podobnie jak wy ;p 
				__________________ [B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI Edytowane przez Aaliyah1981 Czas edycji: 2009-12-26 o 12:51 | |
|     |   | 
|  2009-12-26, 12:53 | #2107 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: parę chwil wcześniej. 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-12-26, 13:23 | #2108 | 
| Zadomowienie | 

Co do Mariah Carey - jak widać nikt nie jest idealny, nawet gwiazdy. A mnie powala osoba Kelly Clarkson. Spójrzcie jak wyglądała kiedyś i po schudnięciu. Podziwiam ją, bo na moje oko schudła z jakieś 20kg. Teraz wygląda świetnie  Ciekawe co takiego robiła, że tyle schudła... 
				__________________ "Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie  " ______________________ Bieganie - nowa miłość <3  | 
|     |   | 
|  2009-12-26, 13:51 | #2109 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: ... 
				 | 

Cytat: 
 Załączam 2 zdjęcia i mam jedno małe offtopowe pytanko - czy ćwicząc (aerobik, bieżnia, stepper) mogłam przybrać na wadze 2 kg z racji mięśni..? 
				__________________  Don't be the girl who needs a man. Be the girl a man needs. | |
|     |   | 
|  2009-12-26, 14:05 | #2110 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Dubai 
				 | 

Laity, przez jaki okres ćwiczyłaś?2 kg mięśni to jednak sporo...

__________________  "I believe I can fly!"  | 
|     |   | 
|  2009-12-26, 14:19 | #2111 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: ... 
				 | 

Cytat: 

__________________  Don't be the girl who needs a man. Be the girl a man needs. | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-12-26, 14:26 | #2112 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Ale mimo wszystko jestem pełna podziwu jak schudła wtedy  A co do zdjęć które dołączyłaś - właśnie taką figurę chciałabym mieć, zarówno kobieta na pierwszym jak i na drugim zdjęciu ma świetne ciało    
				__________________ "Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie  " ______________________ Bieganie - nowa miłość <3  | |
|     |   | 
|  2009-12-26, 16:28 | #2113 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

a Mucha  czy nie jest dobrym przykładem, ze jak się chce to można? osobiście za nią nie przepadam, ale trzeba przyznać dziewczynie, ze nieźle się wyrobiła   
				__________________ "Najlepsze są prezenty pożyteczne. Na przykład: ja jemu chusteczki do nosa, on mi futro"    B. Bardot | 
|     |   | 
|  2009-12-26, 16:56 | #2114 | |
				 | 

Cytat: 
  Jest ślicznie wyrzeźbiona, ale nie "rozrośnięta"   klas  ki: 
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | |
|     |   | 
|  2009-12-26, 17:30 | #2115 | |||
				 | 

Cytat: 
  no ale trzeba przyznac ,ze chyba takie miesnie sa w sam raz czyli nie za duzo ani nie za malo jest ok  ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat: 
  -zal.pl) naprawde nieraz udowodnila to ale to taki maly off top (sorrki), No ale trzeba przyznac ,ze figure ma teraz ladniejsza ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat: 
  przeciez w ten sposob robi sobie wieksza krzywde  takich gwiazd jest wiecej wiadomo presja bo przeciez ''one nie maja prawa przytyc itd'' bo zARAZ BRUKOWCE SIE ROZPISUJA TO MUSI BYC OKROPNE...MUSZA BYC IDEALNE W KAZDYM CALU  dziewczyny nie wiem czy ktoras ogladala transformersy 2??ja nie lubie takich filmow ale ostatnio bylam u znajomych i faceci tak sie ''podniecali'' ta Megan Fox jak to ona pieknie na tym motorze wygladala ahhhhhhhhhhh taka sexi ...ahhhhhhhh ta pupa itd i na co natrafilam na youtube ???? okazalo sie ,ze cala ta scena byla obrabiana w photoshopie pupa Megan tez   
				__________________ [B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI | |||
|     |   | 
|  2009-12-26, 17:45 | #2116 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  ale najgorsze jest to, że jej fani myślą że ona jest taka idealna, ma super ciało a później jak zobaczą jakąś jej fotke zrobioną przez paparazzi z ukrycia to dopiero widzą jak wygląda naprawdę, to troche nie fair moim zdaniem. Cytat: 
  ja akurat bardzo lubię Anie Muchę i bardzo ją podziwiam i za to, że pokazuje że jak się chce to można osiągnąć swój cel   
				__________________ "Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie  " ______________________ Bieganie - nowa miłość <3  Edytowane przez $ylwu$ Czas edycji: 2009-12-26 o 17:48 | ||
|     |   | 
|  2009-12-26, 17:45 | #2117 | |
				 | 

Cytat: 
  karmią nas iluzja, zastanawia mnie tylko po co? i co z tego, ze maryśka się "odchudzi" na okładkę, kiedy zaraz do przeciekną zdjęcia przed i po retuszu. Nigdy nie zapomnę, jak na jakimś portalu znalazłam zdjęcia Christiny Aguilery przed i po i naprawdę wierzcie mi, ze lepiej wygladala przed tuningiem  no jeszcze zrozumiem, jeśli to jest jakiś delikatny retusz typu karnacja czy coś takiego, ale jak widzę te okładki na których ludzie siebie nie przypominają, to aż mnie trzęsie  naprawdę nie rozumiem jaki w tym sens   
				__________________ "Najlepsze są prezenty pożyteczne. Na przykład: ja jemu chusteczki do nosa, on mi futro"    B. Bardot | |
|     |   | 
|  2009-12-26, 17:50 | #2118 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  a ja nie mogę patrzeć na twarze kobiet z okładek, które przypominają lalki barbie - sama sztuczność... 
				__________________ "Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie  " ______________________ Bieganie - nowa miłość <3  | |
|     |   | 
|  2009-12-26, 18:10 | #2119 | ||
				 | 

Cytat: 
  Za dlugo karmili nas tym idealem , ta nieskazitelnoscia  staniesz na przystanku a tu setki pieknych i idealnych pan patrzy na ciebie z rozkladowe...piekne brzuchy , nogi nadete piersi do granic dobrego smaku  przywyklismy do tego.Ja tez sie na tym lapie do tego stopnia ,ze kiedys przegladalam Twoj Styl i chyba byla to reklama Giorgio Armani perfum(nie jestem pewna) i modelka miala wlosy na rekach (w codziennym zyciu przeciez czesto to widzimy, rzecz wydawaloby sie normalna). Poniewaz ja zawsze depilowala nawet rece(to wlasnie taka moja mala obsesja nieskazitelnej gladkosci) to wykrzyknelam mamo no zobacz co oni zgupieli  takie wlosy na rekach ...szok do tej pory to pamietam jak sie oburzylam w glowie mi sie to wtedy nie miescilo (bylam nastolatka, i juz mialam jakis obraz w glowie wykreowany przez media i prase wlasnie tego spaczonego obrazu ...  wiecie co jest najgorsze ,ze te kobiety musza okropnie cierpiec bo jak bysmy sie codziennie widzialy na rozkladowkach takie gladkie bez ani jednego zbednego wloska ,bez rozstepika nawet malenkiego,bez zylki bez pieprzyka itd a patrzac w lustrze zupelnie co innego to nie dziwie sie ,ze maja tak czesto problem z alkoholem narkotykami...a dodac trzeba ,ze co jakis czas jakis paparazi wstawi dla aferki fotke tego co tak szczetnie photoshop skrywa i juz jest o czym pisac  ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat: 
   pamietacie reklame DAVE niby taka furrore zrobila i co>>>>???? zmienilo sie cos ????wydaje mi sie ,ze nic niestety   
				__________________ [B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI | ||
|     |   | 
|  2009-12-26, 18:26 | #2120 | |
				 | 

Cytat: 
  . Na dużą skalę nie zmieniło się wiele, ale jednak jakiś początek już jest, np program "Jak dobrze wyglądać nago", zawsze to coś. Mnie bardzo cieszą nawet takie drobnostki, bo czasem mam wrażenie, ze producenci i wydawcy traktuja nas jak idiotów.  A kojarzycie reklamę Nivea Goodbye Cellulite, w której grały wyjątkowo szczupłe modelki?to była dopiero bezmyślność  rozumiem, ze celulit to  problem również szczupłych kobiet, ale dla równowagi mogli dać chociaż jedna przeciętnej budowy ciała   
				__________________ "Najlepsze są prezenty pożyteczne. Na przykład: ja jemu chusteczki do nosa, on mi futro"    B. Bardot | |
|     |   | 
|  2009-12-26, 19:50 | #2121 | 
| Zadomowienie | 

Dokładnie - przywykliśmy już do spaczonego obrazu modelek z okładek tych wszystkich czasopism i nie tylko. Sądzę, że to jest chore naprawdę bo teraz weźmy np takie nastolatki które w głowach mają nie wiadomo co i głównie patrzą na wygląd to one później się załamują bo widzą te wyretuszowane twarze i ciała na okładkach gazet i sądzą że tak musi być w rzeczywistości i to że one mają pełno pryszczy, troche tłuszczyku tu i tam i jeszcze cellulit do tego to już są potworami "i co teraz mam z sobą zrobić ja jestem taka brzydka i chce być taka jak ta pani na okładce". No właśnie, i do tego właśnie doprowadziły media i świat show biznesu. A większość naiwnych ludzi myśli, że nasze realne życie jest takie jak np w filmach czy takie jak wykreowały media.

|     |   | 
|  2009-12-26, 20:18 | #2122 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: ... Baltic Sea ... 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-12-27, 15:25 | #2123 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

__________________ Pokaż na co się stać, niech inni patrzą, nic nie mówią, a zazdroszczą....! Zdobyć świata szczyt to jest najważniejszy cel.. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-12-28, 12:25 | #2124 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: JapkoLandia 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-12-28, 12:37 | #2125 | 
				 | 

To już gdzieś widziałam   Tyłek pierwsza klasa, ale plecki trochę za bardzo uwydatnione   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2009-12-28, 13:13 | #2126 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: JapkoLandia 
				 | 

dla mnie cała......    | 
|     |   | 
|  2009-12-28, 14:34 | #2127 | 
| Zakorzenienie | 

dla mnie calosc jest mocno apetyczna,  za plecki dalabym sie pokroic    
				__________________ Żyję po raz drugi ... teraz wszystko musi być na 100% !!! | 
|     |   | 
|  2009-12-28, 14:53 | #2128 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Oj, łaaadna   Ale ja już jak na razie mam ideał jeden, ten do góry   
				__________________ Pokaż na co się stać, niech inni patrzą, nic nie mówią, a zazdroszczą....! Zdobyć świata szczyt to jest najważniejszy cel.. | 
|     |   | 
|  2009-12-28, 15:17 | #2129 | 
| Zadomowienie | 

|     |   | 
|  2010-01-05, 13:41 | #2130 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Pabianice 
				 | 

__________________ EAT CLEAN, TRAIN DIRTY! - Zapraszam   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.