| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-12-26, 10:30 | #1 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-04 
				 | Aparat Herbsta

Witam! Mam pare pytań dotyczących aparatu Herbsta, jak znasz odpowiedzi to prosze napisz  1. Czy to dobry aparat na tyłozgryz (cofniętą brodę) czy lepszy jest aparat TFBC? 2. Czy mogę nosić aparat herbsta bez konieczności wyprostowania zębów (mam lekko wystającą górną jedynkę). Nie chce mieć cofniętej brody a krzywe zęby mogą być, przyzwyczaiłem się i mi nie przeszkadzają   3. Czy moge jednocześnie leczyć "cofniętą brodę" i mieć wypełniacz voluma?( żeby nie było tak, że mam przodozgryz czy jakoś tak  ) Już za miesiąc studniówka dlatego chciałbym mieć normalną brodę  Moja wada jest mała, wręcz bardzo mała z tego co mi mówili profesjonaliści. 4. Po jakim czasie profil jest poprawiony? Jak długo trzeba go nosić? 5. Jaka jest cena aparatu Herbsta ? i jaka TFBC ?  Na różnych stronkach inaczej jest napisane  Serdecznie pozdrawiam i dziękuję! | 
|     |   | 
|  2009-12-28, 14:23 | #2 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Dot.: Aparat Herbsta

up    | 
|     |   | 
|  2011-09-27, 00:26 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: trójmiasto 
				 | 

i up

__________________ "Kiedy wycięte zostanie ostatnie drzewo, ostatnia rzeka zostanie zatruta i zginie ostatnia ryba - odkryjemy, że nie można jeść pieniędzy." | 
|     |   | 
|  2011-10-05, 11:40 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2003-01 
				 | 

podnoszę temat mam dokładnie te same pytania!!

| 
|     |   | 
|  2011-12-13, 14:02 | #5 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

No nikt, nic... naprawdę?  Ja też poszukuję odpowiedzi jako zielona w temacie. 
				__________________ Nie mlaskać oczyma! /S. J. Lec/ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.