![]() |
#1 |
BAN stały
|
sztuka karmienia trolla [wydzielone z Wiarygodnych perfumerii internetowych]
Drogie Panie
zszokuję panie, ale perfumeria EL NINO www.perfumy-perfumeria.pl w której jest np zestaw Gucci By Gucci za 137 zł http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...ml-Balsam.html jest tak naprawdę czeską hurtownią, która zaopatruje wiele sklepów w Polsce. Tak, tak. Drogie Panie. Również sklepy internetowe np. E-glamour czy Merlin. Nie sprzedają podróbek. A perfumeria E-glamour nie jest fałyszą perfumerią. Perfumy proszę zwrócić i reklamować. Do 10 dni. Potem reklamacja przepada!!1 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Matka buldoga
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
Fakt krs pokazuje jakas inna firme w przypadku e-glamour, ale ta firma w numerze miala wiecej zer, e-glamour ma jedno. Wiec sama nie wiem co jest grane. Numery nip i regon sa poprawne. Rowniez nip w przypadku "el nino" jest w porzadku. Prosze wynik: http://adisreg.mfcr.cz/adistc/DphReg...edej+&fu=&dic= Cytat:
![]() ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2009-12-26 o 13:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dziękuję za przyznanie racji, ale nie jestem Panem, lecz 100% Panią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No to kamień spadł mi z serca bo już myślałam że podróbkę kupiłam bo co jak co ale na perfumach czy podróbka czy oryginał się nie znam więc nie wiem jak to sprawdzić dlatego przed zakupem polegałam na przeczytanych opiniach o perfumeria-perfumy.pl i dopiero po lekturze tych opinii wybrałam tą perfumerię.
MagKoni ja też pomyślałam, że jesteś Panem a to przez zwrot w pierwszym poście "Drogie Panie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
No tak...i wyszło, że tylko panowie mogą być uprzejmi
![]() następnym razem napiszę "Drogie koleżanki" ![]() jak rozpoznać podróbę od oryginału? prosty sposób. Oryginał. Tylko oryginał ma na spodzie butelki wygrawerowany numer seryjny oraz na pudełku wybity ten sam numer seryjny. To jest jedyny i niezawodny sposób!!! Jestem stałą klientką El Nino czyli www.perfumy-perfumeria.pl oraz www.perfumeria.pl Sprzedają tylko oryginały!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | ||
Szef ds. Wymianek
|
nie, nie, faktycznie, zwrot nieco zmylic mogl, bowiem czesciej to mezczyzni tutaj wchodzacy "Paniuja", podczas gdy my na "ty" wszyscy jestesmy
![]() swoja droga, sam nick tez jest mylacy, wszak "Mag" jest ewidentnie rodzaju meskiego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę się wybrać do pierwszej lepszej perfumerii i obejrzeć pierwszą lepszą flaszkę Diora. ( I posiąść stosowną wiedzę w temacie, a potem wypowiadać tonem kategorycznym ![]() Powodzenia życzę w lokalizowaniu "kodu wygrawerowanego na spodzie butelki." I nie zamierzam za friko szkolić pracowników Sephory ani żadnej inszej sieci ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2009-12-26 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
nie muszę iść do Sephory, by oglądać flaszkę Diora.
Wystarczy, że podejdę do swojej toaletki. A szkolenia i wiedzę z tego ja już sama dawno posiadłam. Sama prowadzę sklep internetowy, więc wiem tyle ile trzeba. Proszę nie atakować i nie pouczać kogoś o kim nic nie wiesz - dobra rada. |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to gratuluję wiedzy z zakresu własnego biznesu ![]() Informacyjnie Dior przestał grawerować kody na spodach większości butelek ok 2 lata temu. A podróbki nagminnie mają pasujące kody na flaszkach i pudełkach. Nie wiem jak dziewczyny, ale ja bym tam chętnie się dowiedziała, jaką perfumerią Pani prowadzi ![]() "Wiem, tyle ile trzeba"...Ewidentnie nasze potrzeby w tym zakresie się różnią. ![]() Atakuję nie osobę - bo mnie to lotto - tylko rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, nawet w dobrej wierze. EOT. Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2009-12-26 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
W którym poście, ja napisałam, że prowadzę perfumerię.
Napisałam sklep internetowy. Proszę sobie nie dodawać tego, czego nie ma ![]() a co do Diora, to się mylisz. Numery są i to na produktach kupionych w Sephorze kilka miesiący temu. O Sephorze też powiesz, że sprzedają podróbki? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dior zaprzestał grawerowania kodów na WIĘKSZOŚCI flaszek około 2 lata temu=> proszę czytać ze zrozumieniem. OK , podpowiem - są NADRUKOWYWANE NA NALEPKACH. Większości. Na NIEKTÓRYCH nadal są grawery. Przykro mi ale tyle tylko wiedzy Pani udzielę. Mam nadzieję, że sklep internetowy ma bliżej do AGD niż perfum i życzę owocnego rozwoju biznesu ![]() ![]() ![]() EOT. Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2009-12-26 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że produkt kupiony był kilka miesięcy temu nie znaczy, że kilka miesięcy temu był też wyprodukowany... Mógł tam stać dłużej... Wątpię, żeby wprowadzano prosto z taśmy produkcyjnej do sklepu wszystkie perfumy w jednym rzucie... EDIT: Anka_res mnie uprzedziła... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-26 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kolorek rzeczywiscie ciemny, taki koniak a la Mariaz. chetnie obacze inne fotki ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2009-12-26 o 18:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
właśnie
![]() dziękuję za życzenia. Na passę nie narzekam ![]() ![]() a teraz polecam kolejną porcję świątecznego barszczyku i pierożki z grzybkami. Miłej dyskusji i dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | ||||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chetnie sie dowiem, jaki to sklep internetowy, gdzie musialas przechodzic szkolenia z zakresu wiedzy perfumeryjnej - mimo, ze perfum nie sprzedajesz... ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() sotie, ale wez to reklamuj!
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
"chetnie sie dowiem, jaki to sklep internetowy, gdzie musialas przechodzic szkolenia z zakresu wiedzy perfumeryjnej - mimo, ze perfum nie sprzedajesz..."
Polecam zrzucić klapki z oczu i otworzyć umysł. Zatem jeśli znam się na zasadach sprzedaży biletów MPK, to znaczy że zaraz musze być związana z MPK. I pomyśleć, że dopiero co ponoć skadaliście sobie życzliwe i szczere życzenia świąteczne, a tu takie wrogie nastawienie do innych i agresja oraz pycha pomieszana z zarozumialstwem. Dla ciekawskich, to taka perfumeria internetowa zarabia marne 5-7 mln rocznie a sklep z AGH 50 mln. Żegnam Drogie Panie |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gorzej, jak się nie znam (powyżej) albo tylko częściowo i za doradzanie biorę i stresuję np. biedną Sotie tutaj. Ja naprawdę proszę zadzwonić do dystrybutora Prady Tendre i wyjaśnić im,że z uwagi na brak grawerów handlują podróbami ![]() A życzenia, moje przynajmniej, rozwoju biznesu były całkiem szczere - całą sobą popieram handel internetowy. Nie każdy na wszystkim musi się wszak znać, a Pani nie trudni się zawodowo sprzedażą perfum. Ja zresztą też ![]() Wesołych mimo wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |||
Szef ds. Wymianek
|
a dlaczego nie? zreszta komentarz mozna anulowac.
wystawienie komentarza pozytywnego nie ma przecie charakteru sanacyjnego. ![]() Cytat:
![]() i co z tego, ze brak w opisie slowa, ze perfumy oryginalne. podrobka nie staje sie legalnym towarem tylko dlatego, ze ktos nie kryje, ze to podrobka - zreszta, tu akurat z opisu mialo wynikac, ze pani sprzedaje oryginal. Cytat:
Cytat:
stwierdzenia o pysze w kontekscie zdania o marnych milionach nie skomentuje.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
No, ale moze zbieznosc wypowiedzi jest przypadkowa, wiec bez obrazy ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Prawda, ton wyższości podobny ale to na bank nie ta osoba... tamta z Drogerii Natura twierdzi że w życiu nie kupiłaby perfum przez internet...
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Jaki tam ton wyższości
![]() ja tu w pokojowych stosunkach się zapisałam na wizaż ![]() peace and love ![]() Może powinniście poczytać trochę mój profil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No poczytałam /choć uwierzyć nie mogę, że dobrnęłam do końca/ I co w związku z tym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynom chodziło o to, że wbrew temu co napisałaś producenci podróbek robią często lewe kody kreskowe na swoich wyrobach - zatem, po tych kodach nie sposób wykluczyć podróbki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
spoko...rozumiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
DOMator
|
Cytat:
Wogóle nie wiedziałam, że niektórzy takie monologi i blogi prowadzą w profilu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.