|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() Tak w ogóle to witam po Świętach. Na razie na 01 mam tylko swoje zamówienie, ale może coś się uzbiera jeszcze jutro, czy pojutrze. Muszę dopiero popytać klientki, bo jeszcze nawet nie było kiedy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeszcze raz się zapytam, może któreś z Was wie. Czy kredka mineralna odcień ONYX jest czarna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy prezent można kupić w kolejnym katalogu po przekroczeniu 1000 zł w bieżącym katalogu. I tak za zakupy powyżej 1000 zł w katalogu 17, możesz kupić po promocyjnej cenie w katalogu 1/2010 krem antycellulitowy z anew. Jeśli chodzi o kosmetyk, który będziesz mogła kupić w katalogu 02/2010 za złożenie zamówienia na 1000 zł w katalogu 01/2010 to jeszcze tego nie wiadomo ![]() Cytat:
![]() Torebki Heidi przykro mi dziewczyny ale dla mnie są straszne, w katalogu na prawdę wyglądają ładnie ale w rzeczywistości są potworne, jeżeli już chcecie kupić to lepiej weźcie czerwoną. Czarna to jakaś pomyłka. Obie wyglądają jak psu z gardła wyjęte, są pogniecione i myślę, że jest to kwestia dotykania przez Konsultantki więc w trakcie użytkowania pewnie będą tak samo wyglądać. Wcale się tak nie błyszczą jak w katalogu. Są duże i pojemne, w środku są dwie duże przegrudki, jedna mała boczna kieszonka na suwak, jedna kieszonka "pionowa" na telefon i jedna "pozioma" trochę większa od tej na telefon. Te dwa suwaki pośrodku to atrapy, można je rozsunąć. A4 wejdzie spokojne i jeszcze będzie duuużo luzu. Wszystkie kobiety od razu się na nie rzuciły żeby pooglądać i powiem wam, że większość była zawiedziona. Żeby ładnie wyglądały tak jak na zdjęciach w katalogu trzeba by włożyć do nich duuużo rzeczy żeby je wypchać. Te w COKU były puste i wyglądało to niezbyt ładnie. To tylko moje zdanie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Wtajemniczenie
|
Moich kłopotow a Avonem ciąg dalszy.Mialam na dzisiaj do odebrania paczkę w COK-u, zgodnie z zadeklarowanym terminem na strefie. Pojechalam po nią, a tu niespodzianka, paczki nie ma. Nie było transportu i koniec. Nikogo to nie obchodzi,że ludzi robi się w konia. Nawet w zwykłym ośrodku zdrowia jak nie ma lekarza, to dzwonią i odwolują wizyte, ale Avonowi nie wypada zadzwonić. Niech konsultantka jeździ po mieście, ponosi koszta, ich to nie rusza.
Mam dość Avonu. Kończę współpracę tego typu, tylko najpierw muszę odzyskać to co mi nieprawnie naliczyli. Nie będę pisać i dzwonić, bo to nic nie daje tylko za radą jednej z Was pogadam z OMS, niech ona to załatwia, skoro przez tyle lat zarabiała na mnie.Jak firmie nie zalezy na konsultantkach,które zamawiają na ponad 3000,00 to trudno.
#4715 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję, dziękuję za tę podpowiedż ![]() A macie już może katalog 02/2010? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiem więcej, mamy nawet katalog 3/2010 ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() To takie pytanko; Co się stanie jeżeli nie zapłacę w terminie, bo miałam teramin na 24 i całkiem zapomniałam, co mi zrobią? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Twojego pytania po prostu naliczą Ci odsetki, za każdy dzień zwłoki ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Natomiast jeśli chodzi o płatności, ja osobiście płacę za każdą FV osobno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Przyczajenie
|
Dziękuje bardzo za pomoc
![]() I dziękuję za te linki na katalogi. Bardzo się zdziwiłam, że sprzedawają jeszcze ubrania. Choć w Polsce też mogliby coś takiego dodać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Raczkowanie
|
wiecie co dziewczyny tak przegladałam allegro. i stwierdziłam ze nie opłaca sie kupować perfum z katalogu jak tam np indessenced kosztuja 25zł a z przesyłka 33. albo tomorrow 30zł . normalnie szok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te 5 zł naliczają za każde upomnienie, ale tak naprawdę nie wiem co ile wysyłają to upomnienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Dołanczam do Was, Drogie Konsultantki.
![]() Od niedawna jestem w gronie Avonu, ale przyznam szczerze, że miło mi się tam pracuje. :P Czekam własnie na paczkę z ostatniego terminu K17. W prawdzie na skromną sumkę miałam zamówienie, bo tylko na 170 złotych, ale zawsze coś. ![]() Macie jakieś swoje sposoby na zwiększenie zamówień czy coś w tym stylu? ![]() Pozdrawiam ciepło. ![]()
![]() |
#4726 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w avonie sie nie pracuje /chyba że jako jedyna masz etat/ ![]() co do pozyskiwania wczesniejsze posty dużo wyjaśniają w tym względzie /a także częśc 7 tego watku/ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
aneszna przepraszam za nie domówienie. :P Najprościej jednak sformułować to w zdaniu 'jestem konsultantką' ^^.
Dzięki za dobrą radę, na pewno przeczytam. ![]() Jeśli któraś z Was nie ma jeszcze katalogu O1, 02, 03 i ofert netto do nich, to mogę podesłać. Jak coś, to napiszcie mi w prywatnej wiadomości. ![]()
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy takiej kwocie załapałaś się na prezenty z III terminu. Jeśli chodzi o zwiększenie sprzedaży to przede wszystkim staramy się dotrzeć z katalogami gdzie się da, niektóre dziewczyny dają jakieś rabaty a przy zamówieniu dajemy klientkom drobne prezenty. Każdy pomysł jest dobry ![]() wszystkie katalogi lub linki do katalogów, jak również zdjęcia produktów avonu są na wątku katalogowym pod tym linkiem: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post16102822 Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-28 o 17:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sluchajcie tego, chciałam zostawić katalog u znajomej w sklepie, ale dowiedziałam się,że dziewczyny maja już katalog od takiej dziewczyny która zawsze w katalogu skreśla wszystkie ceny i produkty przewaznie wychodza o 2 zl taniej, nie wiem dlaczego ona tak robi, przeciez z tgo wogole nie mozna nic miec dla siebie ;p
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
andziat , o jakim prezencie mowa? : O Przepraszam , że pytam, ale nie miałam czasu zobaczyć w ogóle w tym 17 katalogu, czy coś dają. W ostatniej chwili zamówiłam. :\
No tak, ja też czasem coś zamawiam z netto i daję konsultantce, która zamówiła na największą sumę np. Lub zamawiam różne próbki. Zawsze, kiedy daję próbkę podkładu, to ta sama osoba zamawia go w następnym katalogu, więc jednak się sprawdzają. :P
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-12-28 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Z katalogu 1 zamówiłam sobie żele pod prysznic Pur Blanca i Little Black Dress, 2 za 22.90,-. Uwielbiam te perfumowane żele pod prysznic i z nostalgią wspominam czasy kiedy w Avonie i Oriflame każda linia zapachowa miała swój żel w rozsądnej cenie.
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy w zyciu avon nie naliczyl mi odsetek..az wstyd sie przyznac ale dla mnie granica zaplaty za fakture jest ze tak powiem plynna i place kiedy jestem akurat w poblizu centrum obslugi..staram sie nie przekraczac tygodnia,ale nigdy nie zostaly mi naliczone odsetki. Kiedys pytalam o to pania w centrum to mnie poinformowala, ze jezeli bym nie zaplacila a miala duza paczke to moglaby zostac wstrzymana..nie namawiam do brania przykladu ![]() powracajac do linka do stronki-sklepu avonu, ktory wyslalam avonowi ze strefy to dzisiaj przyslali mi drugiego maila w tej sprawie i to z dzialu marketingu, ze bardzo mi za niego dziekuja i zajeli sie wyjasnianiem sprawy z osoba, ktora dopuscila sie takiej dzialalnosci oraz wyciagaja z tego konsekwencje i bardzo mi dziekuja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi też przywozi UPS i równiez nie dostaje zadnych mail'i... ![]() ale mi to nie przeszkadza ![]() ![]()
'Podobno nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki. Weszłam. Bieg rzeki był ten sam, tylko woda nieco inna' _______________________ Konsultantka Avon ![]() Fanka 'Desperate Housewives' ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Raczkowanie
|
Właśnie składałam zamówienie z k01 i tym razem produkt demo za zamówienie powyżej 1000 zł z k17 jest po 10,50. Co katalog to więcej, pewnie chcą dojść do cen regularnych za te produkty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.