|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Samoa, Twój tż to ma teksty
![]() moje guru tekstów.. ![]() a ja cosik się kieprawo czuję, chyba przez picie kawy na pusty żołądek, ugh =/
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() W ogóle kawe powinno sie ograniczać ![]() Patrzcie jaki koszmarek znalazłam http://www.youtube.com/watch?v=FR8Kw24RZaU Za to tutaj sexi pm są, jak modelki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=z1Hh5BgcQ8c http://www.youtube.com/watch?v=_6zX7bdtYFI i wiem,że w razie gdybyśmy sie zdecydowali na tango to moja suknia sie świetnie sprawdzi, bo jest wąska, nawet podobna do tej jednej z filmiku W ogóle odkryte plecy w tych sukniach wyglądaja super![]() A jeszcze co do tanga jako pierwszego tańca to mam mieszane uczucia, bo troche nudny ten taniec, fajny jak sie tańczy w parze dla siebie, ale jak ludzie mają stac i sie patrzyć to ja nie wiem...Zobaczymy co nam przypadnie do gustu na kursie, bo jak jeszcze nic a nic tańczyc nie umiemy to skąd mamy wiedziec to nam siądzie ![]() A tu filmik pt. "chciałabym sie ruszac jak ta laska" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=gNni_...eature=channel ale tz niech nie rusza sie jak ten koleś Z resztą w salsie w zasadzie facet nie musi sie dużo ruszać, z tego co widzę ma umiec łapac laske jak się obraca, takze dla tż wystarczy krok podstawowy i umiejętnośc podawania mi rąk, może się kiedys nauczymy fajnie tańczyc salsę![]() Ide sie wysaunować z waxem na główce Dobranoc
|
|
#1323 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć laseczki
wpadłam na chwilę poświątecznie się chociaż przywitać... jutro do pracy znowu... koniec wolności, ale na szczęście tylko kilka dni po pierwsze przez święta schudłam 0,4 kg spotkanie rodziców... ![]() a poza tym to idę spać bo muszę odespać bo spałam przez te wszystkie świąteczne dni bardzo mało wiec dziś jestem już jak zombie... a jeszcze jutro rano pobudka i trzeba będzie myśleć w pracy ![]() a tak poza tym to jestem taka happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i sie cieszę o takkkkkkkkkkkkk: Obca gratuluję chrześniaczka aaaa ostatnio oglądaliśmy Dom zły i ze swojej strony mogę polecić ![]() do następnego kliknięcia
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie spotkanie rodziców też OK ![]() Obca, nie doczytałam tego ale też gratuluję chrześniaka. Kiedy podajesz do chrztu? Ja 16 stycznia podaję mojego pierwszego A ja dzisiaj miałam pierwszą jazdę Instruktor przeżył, ja również, samochód cały, chyba to należy uznać za sukces |
|
|
|
|
#1325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smiechu bylo kupe, bo Czesio z Frankiem wlazili mu pod sultanne i zagladali co tam ma (oni maja manie wchodzenia pod spodnice, wiec to bylo do przewidzenia ), bawili sie sznurowkami itp. Cytat:
![]() z reszta to nieodkladanie to bylo moje ubiegloroczne postanowienie noworoczne musze wymyslic jakies postanowienia na 2010 ostatnio z glupa przeczytalam pare horoskopow i mi sie w dwoch powtorzylo, ze we wrzesniu znajde super prace i rok skonczy sie pod znakiem stabilizacji finansowej i osobistej oby i w wielu o tym slubie bylo w sumie jakos w horoskopy niespacjalnie wierze, ale milo tak sobie poczytac takie optymistyczne rzeczy ![]() Cytat:
![]() ja mam postanowienie nie dac sie wkopac w role chrzestnej z reszta jaki tam ze mnie przyklad chrzescijanina ![]() no i nie fatygujemy sie do Wawki na sylwestra znalazla sie lokalna domowka i to w Wieliczce, wiec tak jak chcialam - rzut beretem ode mnie ![]() a jutro ide z mama i bratem na wyprzedaze obczaje co slychac i a noz mi cos skapnie ![]() ide spac
|
|||
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Mam pytanie. Czy któraś ma może gazetkę Selgros???? Zależy mi na sprawdzeniu czy w promocji jest SOPLICA.
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam na mikrodermbrazję i regulację brwi A później niestety do Poznania jadę, bo sobie koleżanki wymyśliły spotkanie w sprawie projektu ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#1328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Grunt to sie przemóc
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez malo jezdzilam po zrobieniu prawka i potem kiedy potrzebowalam mialam stracha. Wsiadlam po ok 10 latach i zaczelam jezdzic z tatkiem a potem sama i bylo dobrze. Teraz smigam do pracy bez problemu. W zime tez, choc znam takich co sie boja
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tym pierwszym filmie jak kłody się ruszają A salsa jest faaaaaajna I imprezy salsowe i można się nieźle spocić i w ogóle ekstra czad TŻ o dziwo ostatnio mnie namawia na powrót na kurs... A ja właśnie zapomniałam napisać że u nas wreszcie rodzice się poznali w niedzielę...nawet sympatycznie było
|
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Aniołku ![]() Parę miesięcy temu mama TŻta zaczęła jeździć autem po 25 latach przerwy!! A zaczęło się od kłótni rodziców TŻ , potem ja z przyszłą teściową jeździłyśmy do lasu i ćwiczyła przy mnie, potem po ulicy i powoli się przełamywała. A od dwóch miesięcy ma własne autko - starą pandę w automacie i zasuwa Więc warto się przełamywać i ćwiczyć
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1332 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() obca ja również gratuluję!! Cytat:
![]() a co do Twojego pytania, to już wyjaśniam: Tżcik chciał mnie nauczyć, ale ja nie chciałam, bo zawsze jak on śmigał na stoku to z bandą znajomych, a ja stwierdziłam, że nie będę sobie robić obciachu przed jego kumplami wiem wiem, głupol ze mnie
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Tak! Remmi masz 100% racji!
Niezaleznosc to podstawa. Ile ja sie majezdzilam autobusami, zmarzlam, zmoklam, wystawalam na przystankach. Raz nawet autobus w zime nie dojechal bo wywrocil sie do rowu Teraz jestem 'pani' Jade kiedy i gdzie chce Najbardziej balam sie ze samochod mi zgasnie na skrzyzowaniu (to trauma po maluchu) i zmieniania biegow. Ale wsio bylo ok
|
#1334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Coraz częściej widzę, że kobitki przełamują się i zaczynają jeździć. Przecież nie chodzi o to, żeby pędzić i świrować, tylko w niezależny sposób się przemieścić z punktu a do punktu b ![]() Ja na tyle miałam szczęście, tzn nie wiem czy to szczęście, ale sytuację, że jeszcze przed zrobieniem prawka jeździłam autem, więc potem na pewno było mi łatwiej prowadzić auto w mieście i na trasie. Teraz to już w ogóle jestem zmotoryzowana, mając Narzeczonego samochodziarza
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem w szoku dziewczyny, spałam do 11:00. Chyba rozkłada mnie jakaś choroba, bo to u mnie niepodobne .... Co do tej jazdy samochodem, to racja - trzeba się przełamywać ... Ja to w ogóle prawka nie chciałam robić, bo sądziłam, że nie będzie mi potrzebne, a potem przez rok nie jeździłam w ogóle ... Aż w końcu wzięłam auto od dziadka i zaczęłam sobie powolutku jeździć bocznymi drogami, i się pzrełamałam ... apotem kupiłam samochód i tak już od tej pory jeżdżę bez przerwy .... |
|
|
|
|
#1336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jaki jest najlepszy? Może zaszalejemy z TŻ i sobie kupimy ![]() Chociaż jak narazie to mielismy jedną propozycję Sylwka z parą znajomych na prywatce u ich znajomych.. Początkowo się zgodziłam, ale doszłam do wniosku że bez sensu wbijać do kogoś kogo nie znamy I odmówiliśmy..W sumie nie mam w tym roku jakiegoś parcia na spędzenie Sylwka w szczególnym miejscu.. Chyba się starzeję Ale podobno wg. innych Moje ciało wygląda coraz lepiej
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1338 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
z dnia na dzien budzę się z coraz to wiekszym leniem! ;] jestem ciekawa czy dzis nie pobiję się z babką z poczty..
|
|
#1339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze jak mówisz, że TWojemu tz sie podoba to super, moze mój tez zechce i zacznie panowac nad swoimi kanciastymi ruchami ) udąlo nam sie wyjechac na Kube to od razu mozna wymiatac na tamtejszych imprezkachCytat:
![]() Teraz ma mnie i jeździmy razem na zakupy, ale jak sie wyprowadzę zostanie tylko moj brat i tata a z nimi nie można spokojnie połazic po sklepach, bo pospieszają i dlatego mamie by sie przydało prawko. I tak będę przyjeżdżac do mamy i będziemy robic wypady na zakupy ![]() Cytat:
Z reguly jest tak, ze jak jest jedno auto w domu to facet jeździ, nie wiedzieć dlaczego Jeszcze rodzice cos przebąkują, że chcieliby mi wymienic autko przed ślubem na 4x4, byłoby super A biorąc po duwage to, że planujemy z tz kupno 4x4 to by nam rodzice bardzo pomogli Ale nie wydaje mi się, żeby to było realne, bo sporo kasy będzie trzeba włożyć w mieszkanko, chociaż chyba tracimy zapał, bo ciężko cos znaleźć![]() A co do jeżdżenia przed kursem - ja pierwszy raz prowadziłam auto na kursie I zdałam za pierwszym razem I uważam, że bardzo dużo dało mi jeżdzenie jako pasażer z tż, bratem i tatą, bo obserwowałam i obserwuje co oni robią i się od nich uczę i dzięki temu nie jestem niemotą blokującą skrzyżowanie, jeżdżącą pod prąd, zajeżdżającą drogę i wlokącą sie lewym pasem przez całe miasto
|
|
#1340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
ale dzis ladna pogoda ![]() Cytat:
)Cytat:
![]() ![]() Cytat:
rozowy! )a z tych zwyklych lubie Veuve Clicquot Ponsardin Brut, bo jest wytrawny ![]() ogolnie zeby czuc jakies wieksze roznice pomiedzy szampanami to trzeba by byc znawca, ale rozowego bardzo polecam Cytat:
ze mnie sie ostatnio ojciec smial jak mu powiedzialam, ze na sylwestra pojdziemy jak sie znajdzie cos blisko zeby sie nie trzeba bylo za bardzo fatygowac tez mi powiedzial, ze sie starzeje Cytat:
![]() co do jezdzenia samochodem to ja za czesto nie jezdze, bo musialabym chyba parkowac na plycie rynku albo placic ciezka kase w parkomatach ale jezdzic umie i sie nie boje
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-12-29 o 12:01 |
|||||
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1342 |
|
Adwokat diabła
|
wiecie co, doszło do mnie że za 8 dni będę stara
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie kiedys ktos sie pospieszyl z wywaleniem gazetek i w necie te strony alkoholami mi sie nie wystwietlaly na szczescie mam karte i do selgrosa i do makro, wiec mam dostawe gazetek do domu ![]() stara? ![]() ja tam sie stara nie czuje, a jestem starsza od Ciebie ![]() omg http://www.bialkatatrzanska.pl/kamer...olej6/big.jpeg
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-12-29 o 12:14 |
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez dostaje gazetki ale czasem przychodza pozniej niz oferta sie zacznie wiec wole sobie zobaczyc wczesniej bo nie raz sa fajne promocje i ludzie szybko wykupuja wiec trzeba sie spieszyc
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Dzięki za wsparcie. Mam nadzieję, że jakoś się wyrobię z tym jeżdżeniem ![]() Jak Ty jesteś stara, to ja za 7 dni powinnam się już do grobu szykować, a nie na wesele A za ten tekst to |
|
|
|
#1346 |
|
Adwokat diabła
|
Aniołku, przez te biczowanie nie usiądę przez m-c na zadku
No co, ja się staro czuję. :P
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam. Jak się Black czuje staro to ją trzeba wspierać w tej starości a nie się naśmiewać
|
|
|
|
#1349 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też nigdy nie próbowałam prawdziwego szampana, ale słyszałam że ohyda ![]() Cytat:
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
ciesze się, że Ci się podoba
![]() Cytat:
![]() Co do szampana to wszystko co nazywa się szampanem jest dobre, bo nazwa szampan jest zastrzeżona tylko i wyłącznie dla szampana, który jest zawsze doskonalej jakości Ja piłam dotąd ze szczepów winogron chardonnay i pinot noir, no ale tak jak mówię nazwa champagne zobowiązuje i mi smakują wszystkie tak samo, bo znawcą nie jestem Ale jest ogromna różnica w smaku między winem a szampanem, warto spróbować Szampana można kupić za już ok. 100, na pewno warto i ekonomicznie, bo szampan eksrepsowo uderza do głowy Teraz nam tata kupił Veuve Clicquot Ponsardin, no i jak teraz czytam w necie to on jest ze szczepów chardonnay, pinot noir i pinot meniuer I tak nie zauważę różnicy jak raz w roku piję szampana
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-12-29 o 14:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

W ogóle odkryte plecy w tych sukniach wyglądaja super

i w wielu o tym slubie bylo
Aniołku

Ale podobno wg. innych Moje ciało wygląda coraz lepiej