|
|
#3692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
A do klikania na etorebce nie trzeba mnie długo namawiaćDziękuję ![]() Dziewczyny jestem zaskoczona bardzo, bo kurier był dzisiaj u mnie już o 9:30. Nie dzwonił wcześniej, nie spodziewałam się go tak wcześnie, myślałam, że przyjedzie dzisiaj po południu albo jutro, a tu niespodzianka Miła oczywiście![]() Torebkami jestem po prostu zachwycona Elvie i Ana są świetne, fotki będą później- muszę je trochę rozprostować
|
|
#3693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oooooooooooooj jaka optymistka z Ciebie Haddi za 39 zł to by z zamowieniami nie nadążyli chyba ale ja tez przyłączam sie do zyczenia heheKeire zamówiłaś tą koloru kawa z mlekiem ? teraz to mam problem po tym co pisałyscie o Anie i Pheby ..... moje urodziny juz 8 stycznia a ja dalej nie wiem którą mam brac - chciałam Cesi, ale wole na wiosne sobie zamówić różową (moim zdaniem jest najładniejsza) -podobała mi sie Landi ale z czasem jakoś mi zbrzydła.... -Na Elvi az tak mi nie zalezy, wole ją odstąpić innym kobitkom, które mają na jej punkcie bzika -marzy mi sie Andi... ale ani pudrowej ani szarej nie ma, myslałam nad tą malinowo-czerwoną ale od niej wolałam szarą Ane albo Pheby... ale co niektóre z was nie są z nich zadowolone i dupa ! - zaczełam myslec o Mari ale nie wiem czy jestem przekonana do tej plecionki, ale z drugiej strony chwalicie ją sobie i ma atrakcyjną cene.... moze Simon..... ? Nie mam juz siły oglądac etorebki |
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Keirę mam szarą
![]() a ja na Twoim miejscu zamówiłabym albo czerwoną Andi albo szarą Anę i do tego Mari
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Serdecznie dziękuję za skorzysztanie z mojego kodu
Mam ochotę na ciemnoniebieską Yesmi,ale nikt jej jeszcze chyba nie kupił a chciałbym zobaczyć jak wygląda na żywo. |
|
|
|
#3696 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurka! była szara w katalogu ?! własnie tak mysle o tej czerwonej Andi... alew do czego ona mi bedzie pasowała ? ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
która to Yesmi ? |
||
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gratuluję dobrego wyboru i czekam na fotki ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- http://etorebka.pl/s03.php?f=0181
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
moja Twila już dotarła
nie mogę doczekać się powrotu z pracy sprawnie to poszło muszę przynać. faktycznie dobrze traktują Klienta...dziś wrzucę fotki ![]() Kamila - co z Twoim rabatem?
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a przypomnij, który kolor wzięłaś ?
|
|
#3700 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3701 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A może w styczniu -lutym dodadzą pudrowe i szare Andi? Wtedy sobie je kupisz, a jak nie, to wtedy dopiero klikniesz Anę. Ana jest z nowej kolekcji, a Andi malinowa ze starej, więc może szybciej zniknąć.
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2009-12-30 o 11:56 |
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
No fakt
... ależ my tu mamy dylematy ![]() Chociaż ja ostatnio trzymam się postanowienia, że kupuje przy następnym zamówieniu Haddi i Amberlyn
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2009-12-30 o 12:17 |
|
|
|
#3703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Priorytetem jest Andi
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
ja marze o pudrowej adni
|
#3705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze oglądałam zdj w katalogu tej czerwonej Andi i mi sie naprawde podoba ale musiałabym dokupić pewnie jakis czerwony szalik... bizuterie itp... no i lakier czerowny do paznokci ![]() tylko ta Mari to tak.... srednio... bardziej mysle o Anie... dziewczyny a torebeczka Milla http://etorebka.pl/s03.php?f=0004# dawno tewmu zniknęła ? Bo baaaardzo mi sie spodobała? Nie wiecie czy wroci ? |
|
|
|
|
#3706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tych co podałaś najbardziej mi się podoba Mari szara Ale ja wogołe lubię wszystkie szare torebki ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Ja zawsze przed zakupem najbardziej się waham A potem planuje kolejne zakupy i znowu mam dylemat ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Mam czerwoną ale nie załapałam się na granatową czego bardzo żałuję Torebka jest świetna ... Mogliby wznowić jej produkcję
|
|||
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
choc mi sie Elvie bardziej podoba
|
||||
|
|
|
#3709 |
|
catch me if I fall.
|
Bylam dzisiaj odebrac Elvie (nie jest dla mnie
) i Nene.Z Neny jestem bardzo zadowolona, fajna jest i ten kolor
|
|
#3710 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co uwazacie o Hanne??? Ma ja ktoras z was
Jak wrazenia?? Tak na wszelki wypadek: http://etorebka.pl/s03.php?f=0216 |
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Raczkowanie
|
zamarzyła mi się jakaś fajna torebka w tych kolorach : czyli ciemny granat ze złotymi okuciami
może to być np. Emilka
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3714 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3716 |
|
Wtajemniczenie
|
Oto obiecane fotki Elvie i Any. Niestety nie są najlepszej jakości, ze względu na kontuzję mam problemy z poruszaniem się, więc i zdjęcia nie są takie jakie powinny być. Ale mam nadzieję, że coś tam na nich widać
( przepraszam za tło )Moja ocena: Obie są bardzo pakowne - to informacja dla dziewczyn, które noszą ze sobą dużo rzeczy na uczelnię czy do szkoły, ja noszę naprawdę duuużo rzeczy na uczelnie![]() Teraz bardziej szczegółowo: Ana, plusy: - ogólny wygląd jak najbardziej w moim typie, marszczenia, wykończenia, nawet to złoto mi się w niej podoba ![]() Minusy: - mały minusik za to, że zamek z jednej strony nie jest wszyty, ale nie przeszkadza mi to tak bardzo ![]() - ta nieszczęsna nitka, którą jak już wiadomo można usunąć. Ogólnie: pomimo minusów bardzo mi się podoba i na pewno zostanie ze mną na dłużej. Polecam niezdecydowanym, myślę, że warto. Nie wiem jak inne ' na żywo', ale czarna jest naprawdę urocza Elvie, plusy: - ogromnym plusem dla mnie jest jej wielkość, nareszcie zapakuje wszystko co mi będzie potrzebne - świetna ekoskórka, taka mięsista, z jednej strony mięciutka a z drugiej solidna - piękny kolor, nie wiem czy udało mi się go dobrze uchwycić, taka ciepła szarość ![]() - można nosić na ramieniu na krótkich rączkach Minusów brak Dziewczyny, którym się podoba Elvie, nie wahajcie się tylko bierzcie dopóki jeszcze jest, naprawdę warto
|
#3717 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia |
||
|
|
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nebya - życzę szybkiego powrotu do pelnej sprawności
|
|
#3719 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wszystkim serdecznie dziękuję
za życzenia powrotu do zdrowia, mam nadzieję, że nastąpi to szybko bo trochę mi to życie komplikuje![]() A żeby nie było w 100% nie na temat, to ukrywać nie będę, że teraz ta kontuzja złości mnie przede wszystkim dlatego, że nie mogę moich nowych nabytków etorebkowych wypróbować ).
|
#3720 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja moja Nene wychwalam pod niebiosa ! Torebka sliczna a cena kusząca, nic tylko zamawiać !
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

? Zwykle nie robią problemu z reklamacjami.
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Do następnych wyprzedaży się zagoi

Haddi za 39 zł to by z zamowieniami nie nadążyli chyba
ale ja tez przyłączam sie do zyczenia hehe

bo bardzo bym chciała dorwać gdzieś pudrową sakiewkę z Zary a tu klops- zero wychodzenia z domu.
)