|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX
Rzeczywiście cicho! Ja miałam wstać o 8, ale oczywiście nie dałam rady. Idę zaraz pod prysznic a potem chyba wracam do łóżka
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja już po śniadaniu i siedzę teraz w umytych mokrych włoskach, na 12:00 do pracy ![]() a suszone owoce lubisz? dla mnie śliwki są słodziutkie i morele też lubię, najpierw je zalewam gorącą wodą i czekam aż wystygnie i potem jem albo jogurt naturalny zmiksować z bananem, jakieś owoce.. hmm coś na pewno Ci spasuje, porozglądaj się w sklepie, u nas są takie podpłomyki dietetyczne się to nazywa-bez cukru a dobre ![]() Cytat:
![]() moje postanowienia to: -100 dni bez słodyczy(na dzisiaj jest 4) -ćwiczyć co dwa dni(bo tak mi praca pozwala) -dbać o włosy i paznokcie -oszczędzać pieniążki, rozsądnie nimi dysponować -wybrać się na studia ;p -przypominać sobie angielski(bo za chwilę wszystko co umiałam zapomnę ;p) i jeden najważniejszy punkt: -być lepszą dla innych, nie wybuchać i się nie wydzierać czyli uspokoić hormony ![]() hmm jak coś mi się przypomni do dopiszę
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-12-31 o 09:46 |
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Dymko, masz laptopa szczęściaro, dzisiaj Ci wyjątkowo zazdroszczę
![]() Ja też lubię suszone morele, mają dużo potasu, więc sporo ich ostatnio jadłam, ale że tak ładnie powiem trochę za bardzo przyspieszyły mi przemianę materii
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja też napiszę
![]()
Jyyli - już bym nie umiała żyć bez laptopa, od prawie 5 lat nie korzystam z PCta
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-31 o 09:53 |
|
|
|
#3366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ja póki co nic nie postanawiam, nie mam pomysłu . W tamtym roku postanowilam zadbać i o włosy i to akurat się udało.
|
||
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 robię dobrze natomiast 6 w swojej rozpisce mam z prostymi rękami wzdłuż tułowia, robię taką wagę sięgając dłońmi kolan
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-31 o 10:06 |
|
|
|
|
#3368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kojarzy mi sie 12,99zł, ale moze sie myleCytat:
![]() to moze ja sobie postanowie, byc mniej złośliwą hm.... dzis pieczemy orzeszki z mamą, trzymac kciuki proszę i robimy troche sałatek, rybki itp ![]() slicznie sie zabliznia rana TZ, wczoraj juz nic nie krwawiło
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kusisz może sąsiadkę poproszę - ona tam zakupy robi Cytat:
![]() ![]() w moim przypadku niewykonalne ![]() Zmykam ćwiczyć (weszłam dzisiaj na wagę, żeby wiedzieć ile dymki żegna stary rok )
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniałyscie mi, jak latem sama suszylam sliwki i takie pyszne byly mmmm
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- w moim przypadku to tez ciezko bedzie, ale jak chociaz ogranicze, bedzie dobrze narobilam wczoraj fotek TZ, bo UWIELBIAM go z kilkudniowym zarostem, a jak chodzi do pracy niewykonalne jest widziec go w takim stanie. Z nim tez probowalam sobie robic, ale wychodzilam jak naćpana, albo grubo, albo jak jakies dziecko przy nim wyglądalam
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Dymko ładne postanowienia
![]() Kurde nie przyjedzie do mnie kuzynka ale jestm zła, bo sie umówiliśmy
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zostałam ciocią
Lecę do Rossmanna i do DOZ-u odebrać zamówienie
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3377 |
|
ma zielone pojęcie
|
Witam poranną porą
Obudziłam się się wcześniej, ale nie mogłam sobie odmówić leżenia ze śpiącym Kotkiem Kto by zresztą miał serce budzić takie kochane Kocisko ![]() Trzeba będzie jeszcze dzisiaj wyjść po karmę dla Kota, bo wczoraj apomniałam. Co zaś noworocznych postanowień się tyczy to ja chcę dobrze zdać maturę. Wszystkie inne sprowadzają się do tego, że mam się starać nadal być szczęśliwa
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
Ona mieszka w centrum ja na obrzezach, No i miała przyjechac autobusem z małą 15 minut drogi. Ale nie chce jej sie w taką pogode jechac(deszcz pada) i musi ugotowac obiad tesciowi. I mówi ze my mamy przyjechac, tylko ze nam nie pasuje, bo ja w papilotach mama ma nie umyte włosy. A mała chodzi spac o 12, wiec jak zwykle by sie minęlismy. A potem juz nie przyjedziemy bo przychodzą do mnie koleżanki. I znowu sie nie spotkamy
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję!
![]() z racji, że już uciekam, życzę Wam wszystkiego co najlepsze w tym nowym roku! będę tu po 18:00, ale nie wiem czy kogoś zastanę, bo wszystkie pewnie na zabawy się będziecie szykowały tak więc udanej zabawy!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje
Ja się nie wyspałam czas na kawę
|
|
|
|
#3382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :pal a:Obym ładnie je wypełniała w Nowym Roku ![]() Cytat:
5 dzień zaliczony
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Aniko gratuluję!! Dymko ambitne plany ![]() Ale ten rok szybko zleciał... jutro minie mój rok na wizażu ![]() podsumowując to zaliczam go do udanych mimo, że się najadłam dużo nerwów, spotkało mnie dużo niesprawiedliwości, musiałam stać się bardziej samodzielna i pomagać więcej w domu bo pojawił się dzidziuś, jednak mogę się pochwalić sukcesami w szkole, zdanym prawkiem no i zdrową, śliczną siostrzyczką ![]() A Wam jak zleciał ten rok?
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zdecydowanie za szybko
![]() ale raczej dobrze, mam na koncie parę sukcesów, kilka głupstw. czuję że "nie byłam nigdy spokojna tak" a w sumie fajnie by było jakby coś mną trochę wstrząsnęło, targało
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
tylko 3 min ABS za mna.... nikt nie powiedział że będzie łatwo
![]() moje sadło już nie dało rady stopniowo będę dokładać resztę ćwiczeń i się uda ![]() Idę wypić Karnitę żurawinową z bratkiem i pokrzywką, i mam pytanie: czy oprócz niej mogę pić zwykłą pokrzywkę osobno? Skład przepiszę jak wróce...
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam zły rok, ale to się zmieni
![]() Czekam teraz aż włosy mi podeschną i będę mogła zakręcić. Mam nadzieję, że zdążą się skręcić. |
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też bardzo szybko zleciał, nie był zły ten rok choć liczę na to że przyszły będzie jeszcze lepszy. Najważniejszym postanowieniem jest znalezienie pracy
Mam też nadzieję, że Tż w końcu kupi pierścionek
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam piękne
![]() Cytat:
![]() ja dzis mam znowu doła, kiedy ja go z resztą nie miałam od kilku tygodni ![]() śnił mi się on znowu!! i napisał jej... że mnie nie kochał tak mnie to emocjonalnie wzburzyło że się obudziłam potem zasnać nie mogłam...czemu ja jeszcze kocham tego drania, już prawie 4 tyg minęły, nie widziałam go już miesiąc........ a jeszcze czuję to uczucie chciałabym żeby mi to jak najszybciej przeszło, moje życzenie na nowy rok...a dzis z rana kolega, który wczoraj stwierdził że sie zmieniłam (na gorsze ) dzis mi życzył szczerze żebym wróciła do EXkurde, ja chce o nim zapomnieć, po co on mi o nim przypomina ide się ubrać, bo w piżame jeszcze chodze, a trzeba dom posprzątać
|
|
#3389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a rok..był dziwny - kilka bardzo nieprzyjemnych doświadczeń, ale matura zdana, studia takie, jak chciałam, teraz jeszcze praca jest, z TŻ wszystko wspaniale ale mam nadzieję, że ten 2010 będzie lepszy
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
smeretko jak Ci sie tak śni i myślisz o nim to przypominaj sobie ile zła ci wyrządził
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
Ale nei umiem sobie wyobrazic Twoich loczków
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

i morele też lubię, najpierw je zalewam gorącą wodą i czekam aż wystygnie i potem jem 
chyba :p

czas na kawę 

tak mnie to emocjonalnie wzburzyło że się obudziłam