Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 15:35   #2971
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Tylko Auchan?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 16:07   #2972
Shpilcia
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16290927]Tylko Auchan? [/QUOTE]
ja widziałam w zwykłej drogerii za 12,99

Hosenko myślę, że pomysł wrotki + pieniążki to świetny wybór. W końcu mała sama marzy o takim prezencie btw pięknie obroniłaś nasza Anię na NZP dobrze zrobiłaś należało się co niektórym utemperować troszkę noska

Straszne robią się teraz te ceremonie, tylko prezenty i kasa
ja mojej chrześniaczce tez kupię coś symbolicznego, ładnego (myślę o delikatnych złotych kolczykach bo nie ma jeszcze przebitych uszków) aby miała pamiątkę tego dnia. 2 lata temu byłam na Komunii i dziecko właśnie dostało quada

u mnie zużycia się szykują na razie nic nie kupiłam i nie mam zamiaru, dopiero jak mi się peeling skończy to wyruszę po peeling i krem do rąk i nic więcej w tym miesiącu nie potrzebuję

Ale dzioszki Wam pięknie idą zużycia! i postanowienia jak ładnie wypełniacie- czyszczenie szafek
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 16:27   #2973
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A najlepsze jest to, ze to samo teraz się dzieje z bierzmowaniem!!! U nas w mieście co niektórzy proszą na ta uroczystość po wszystkim do domu czy lokalu świadka, chrzestnych, rodzinę i też coś trzeba dać! masakra jak dla mnie!
ale co w tym zlego? u mnie na bierzmowaniu tez byla rodzina zaproszona, nie widze w tym nic nienormalnego, w koncu to ostatnia taka 'moja' rodzinna uroczystosc przed slubem albo pogrzebem... nie widze w tym nic dziwnego.
a prezentu byly symboliczne: ksiazka, lancuszek itp

Edytowane przez Agniesia666
Czas edycji: 2010-01-06 o 16:55 Powód: 3 razy w jednym zdaniu bylo slowo 'dziwny' :D
Agniesia666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 16:28   #2974
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, skoro chciała Twoja chrześnica wrotki to ja bym jej dała taki prezent + pieniądze Moja chrześnica ma Komunię w przyszłym roku.
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Hosenko myślę, że pomysł wrotki + pieniążki to świetny wybór. W końcu mała sama marzy o takim prezencie
I chyba tak zrobię

Cytat:
btw pięknie obroniłaś nasza Anię na NZP dobrze zrobiłaś należało się co niektórym utemperować troszkę noska

Szczerze mówiąc, to był to przytyk do wypowiedzi Dysk, która napisała, że też jest burżujką. Ciekawa jestem, pod jakim kolejnym nowym nickiem niedługo się pojawi

Z tego co pamiętam, to nie miałam żadnego spotkania rodzinnego po bierzmowaniu Z resztą, nikt nie był proszony - byli tylko rodzice i siostra jako świadek. Prezent dostałam tylko od niej - srebrny pierścionek-obrączkę, którą zgubiłam podczas szalonej kąpieli w rzece w deszczu (ześlizgneła mi się z palca)

Złożyłam zamówienie z Avonu, wzięłam tylko to co planowałam: brązową kredkę mineralną, maseczkę na zimę, płyn do higieny intymnej, krem do stóp wanilia+brązowy cukier i regenerującą szminkę Anew Berry z netto Oparłam się błyszczykom CT (ale co się odwlecze ... ), cieniom Pink Sands, lakierowi Dynamo i Decadence.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-06 o 16:37
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 16:38   #2975
Konto usunięte

U mnie po bierzmowaniu była kolacja uroczysta, rodzice, dziadkowie, chrzestni i TŻ (był świadkiem ), ale też bez prezentów. Dostałam tylko od TŻa i jego rodziców tomik poezji Twardowskiego

Poszła mi właśnie woda termalna - podlewałam nią mojego storczyka On lubił ją znacznie bardziej niż ja

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Podliczyłam, że ja w 2009 od czerwca do grudnia wydałam 382zł Nie jest aż tak źle chyba...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 17:14   #2976
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Sweet- dawno Cię nie było

Co do zużytych cieni - jaką mają grmaturę?? Żeby w miesiąc zużyć?? Przeciez nawet używając codziennie, czy 2 dziennie to jest fizycznie nie mozliwe.
Były bardzo "sypkie" ..czy też "miękkie" i choć na aplikator duzo się nie nabierało...To uwierzcie-niknęły w oczach
Cytat:
Gratuluję dużych zużyc i minimalizmu No i bardzo dzielna jesteś, ze tak się opierasz pokusom!Faktycznie niesamowite, żeby tak szybko zużyć cień!Moze dużo się go nabierało przy aplikacji
Aromadisiac mam w damskiej wersji, nie wiem właściwie jaki to zapach, na początku czuć samą slodycz,a potem dopiero uwalnia się kwiatowo orientalna woń, al bardzo ładna!
Kurcze..doszło dziś do mnie zamówienie z avonu (kupiłam tylko to co musiałam) ale...dołaczyli oczywiście katalog 02 i te wszystkie Demo etc.
I jak wypisałam i podliczyłam ile chcę kupić z kat.02 to dla mnie samej wyszło ok.233zł
Ale zaszaleje a co tam...Nie wiadomo kiedy będę mieć okazję znowu coś kupić.

W obecnym katalogu to więcej zamawiały moje znajome niż ja.
Dla nich złożyłam zamówienie dzisiaj na termin 2.
Dla siebie kupiłam:
krem zimowy na noc +na dzień, maseczkę zimową i piankę, tusz brown-black (cóż miałam go w diamentowej ofercie za 16,9zl to kupiłam tak na zapas) i....lakier Vanilla Shake..Śliczny jest

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16290927]Tylko Auchan? [/QUOTE]

ja widziałam je niestety tylko tam.Ale szału nie robią.Ot takie zwykłe odzywki..Pod względem właściwości taaaaaakie sobiee

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16292499]U mnie po bierzmowaniu była kolacja uroczysta, rodzice, dziadkowie, chrzestni i TŻ (był świadkiem ), ale też bez prezentów. Dostałam tylko od TŻa i jego rodziców tomik poezji Twardowskiego

Poszła mi właśnie woda termalna - podlewałam nią mojego storczyka On lubił ją znacznie bardziej niż ja

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Podliczyłam, że ja w 2009 od czerwca do grudnia wydałam 382zł Nie jest aż tak źle chyba...[/QUOTE]
łooo mujeju...to rzeczywiście mało!!!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 17:20   #2977
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Złożyłam zamówienie z Avonu, wzięłam tylko to co planowałam: brązową kredkę mineralną, maseczkę na zimę, płyn do higieny intymnej, krem do stóp wanilia+brązowy cukier i regenerującą szminkę Anew Berry z netto Oparłam się błyszczykom CT (ale co się odwlecze ... ), cieniom Pink Sands, lakierowi Dynamo i Decadence.
Dopisałam już do licznika W liczniku 6 sztuk, bo dostanę "gratisowy" balsam za 1 zł.

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Kurcze..doszło dziś do mnie zamówienie z avonu (kupiłam tylko to co musiałam) ale...dołaczyli oczywiście katalog 02 i te wszystkie Demo etc.
I jak wypisałam i podliczyłam ile chcę kupić z kat.02 to dla mnie samej wyszło ok.233zł
Ale zaszaleje a co tam...Nie wiadomo kiedy będę mieć okazję znowu coś kupić.
Co chcesz zamówić w K2?? Spróbujemy wybić z głowy

Instagram

Stary 2010-01-06, 17:21   #2978
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
ale co w tym zlego? u mnie na bierzmowaniu tez byla rodzina zaproszona, nie widze w tym nic nienormalnego, w koncu to ostatnia taka 'moja' rodzinna uroczystosc przed slubem albo pogrzebem... nie widze w tym nic dziwnego.
a prezentu byly symboliczne: ksiazka, lancuszek itp
U mnie też po bierzmowaniu była kolacja w domu. Byli chrzestni, rodzice i siostra ale nie pamiętam czy byly prezenty.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 17:27   #2979
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Dopisałam już do licznika W liczniku 6 sztuk, bo dostanę "gratisowy" balsam za 1 zł.

Co chcesz zamówić w K2?? Spróbujemy wybić z głowy
hahaha chyba nie zdołasz
Z diamentowej oferty zestaw nr 1, wode toaletową z demo(tę fioletową), zestaw moc nawilżenia (jedyne kosmetyki które mnie ostatnio nieuczulają) +kremy 2w1 moc nawilżenia, krem do rąk, balsam dotyk jedwabiu, kolczyki walentynkowe, kredki z ostatniej strony (brązowa i czarna) no i błyszczyk "słodkie serduszko" pachnący truskawkami..

No ...czyli prawie nic nie kupię

A do tego wszystkiego zastanawiam się nad wzięciem jakiejś torebkiAle torebke chyba sobie jednak podaruje.W zeszłym roku kupiłam taką fajną na wiosnę "pistacjową" (nie z avonu) a od mamy dostałam taką w kolorze zielonego jabłuszka z imitacji lakierowanej skóry..na wiosnę byłyby jak znalazł

Stary 2010-01-06, 17:35   #2980
Konto usunięte

Jelly, faktycznie, prawie nic
Ja dopiero na pierwszy katalog będę zamawiać za tydzień

A teraz siedzę z żółtą twarzą - mam maseczkę wulkaniczną z limonką z BU
Stary 2010-01-06, 17:39   #2981
Hosenka*
Zakorzenienie

Sweet: a co z tych rzeczy jest Ci tak napawdę potrzebne??

Z K2 nie wiem co zamówię, ale w K3 napewno wezmę nowy czerwony zegarek () a w K4 krem pod oczy głęboko nawilżający albo Ageless Results (akurat do tego czasu zużyję żel Hydra Radiance)

TŻ w końcu schował ambicje do kieszeni i od wczorajszego ranka nareszcie napisał coś sensownego i mądrego, co by wskazywało, że jednak ma 27 lat (rocznikowo już 28) a nie 15 Bo jak można przez 2 dni podsycać chory klimat przez to, że w niedziele nie odpisałam mu "dobranoc"

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-06 o 17:42

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 17:49   #2982
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
W sumie fakt. Bo co to w sumei za okazja? Powinno być to przeżycie duchowe a nie festiwal konsumpcji.
Zgadzam się. Dzieciaki już kilka miesięcy wczesniej ekscytują się, co dostaną, zamiast skupić się na przygotowaniu duchowym Znam jednego, co kilka lat temu do Komunii przystąpił wyłącznie za zaliczenie Dzięsieciu przykazań, bo już nikt nie miał do niego siły, ale oczywiście była wielka impreza poprzedzona remontem mieszkania i fura prezentów

Cytat:
A najlepsze jest to, ze to samo teraz się dzieje z bierzmowaniem!!! U nas w mieście co niektórzy proszą na ta uroczystość po wszystkim do domu czy lokalu świadka, chrzestnych, rodzinę i też coś trzeba dać! masakra jak dla mnie!
U mnie nie było z tej okazji żadnego święta Moją świadkową była chrzestna, a po mszy wypiłyśmy razem kawę bez dodatkowych gości

Lada chwila skończę żel pod prysznic i mleczko do demakijażu

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 17:49   #2983
magdolena
Zakorzenienie

Hej!
Narazie nic nie kupilam z kosmetykow w styczniu i sie ciesze
Stary 2010-01-06, 17:54   #2984
Koshatka
Zakorzenienie

Ja po bierzmowaniu nie miałam żadnej uroczystości. W kościele byli tylko rodzice a świadkową była moja koleżanka z klasy od której dostałam maskotkę. Zresztą pamiętam że się strasznie zdziwiłam że cokolwiek mi dała.

Cytat:
Bo jak można przez 2 dni podsycać chory klimat przez to, że w niedziele nie odpisałam mu "dobranoc"
Stary 2010-01-06, 18:05   #2985
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16293889]Jelly, faktycznie, prawie nic

A teraz siedzę z żółtą twarzą - mam maseczkę wulkaniczną z limonką z BU [/QUOTE]

A jakoś tak mi się udało zamówić na 1 termin.teraz na 2 termin dla znajomych...

Ja zraziłam się do BU.Kiedyś zamówiłam cały komplet: jakiś hydrolat, olejek myjący i serum.To serum zostało (ale jest tłuste jak jasna ch***) , hydrolat mi nie podszedł i uzywałam go do odswieżania wc ,a olejek i owszem dobry...Ale nie na tyle bym miała ponowić zakup.Jednak wolę gotowe -drogeryjne kosmetyki

Cytat:
Sweet: a co z tych rzeczy jest Ci tak napawdę potrzebne??

Z K2 nie wiem co zamówię, ale w K3 napewno wezmę nowy czerwony zegarek () a w K4 krem pod oczy głęboko nawilżający albo Ageless Results (akurat do tego czasu zużyję żel Hydra Radiance)

TŻ w końcu schował ambicje do kieszeni i od wczorajszego ranka nareszcie napisał coś sensownego i mądrego, co by wskazywało, że jednak ma 27 lat (rocznikowo już 28) a nie 15 Bo jak można przez 2 dni podsycać chory klimat przez to, że w niedziele nie odpisałam mu "dobranoc"

jak to co?Wszystko hi hi
A na poważnie...perfumy mogłabym sobie odpuścić..Ale do tego czasu dokończę 1 butelkę i zużyję następną..A lubię mieć zapasik w szafkach A....zapomniałabym o maseczkach w saszetkach

Z kat. 04 podoba mi się ta nowa mała granatowa torebka na długim pasku i mgiełka do włosów
A z kat. 03- zestaw pielęgnacyjny do włosów blond i kupię kulki rozświetlające

Stary 2010-01-06, 19:37   #2986
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem się zastanawiam, co za optymista stwierdził że faceci są 3 lata do tyłu w porównaniu z dziewczynami 10 lat to minimum

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Z kat. 04 podoba mi się ta nowa mała granatowa torebka na długim pasku i mgiełka do włosów
A z kat. 03- zestaw pielęgnacyjny do włosów blond i kupię kulki rozświetlające
Ooo, ta torebeczka tez mi się podoba (uwielbiam takie), kolor ma świetny, tylko raczej do niczego mi nie będzie pasowała

Instagram

Stary 2010-01-06, 19:42   #2987
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie fakt. Bo co to w sumei za okazja? Powinno być to przeżycie duchowe a nie festiwal konsumpcji.
Dokładnie
Cytat:

Hosenko myślę, że pomysł wrotki + pieniążki to świetny wybór. W końcu mała sama marzy o takim prezencie btw pięknie obroniłaś nasza Anię na NZP dobrze zrobiłaś należało się co niektórym utemperować troszkę noska
możemy wiedzieć, co się stało?
Cytat:
on tak zawsze?

Zużyłam dzisiaj serum 'lemon' z BU i uwaga (!) pomadkę yves rocher luminelle rouge dragee słodki fiołek
chyba pierwszy raz w życiu zużyłam pomadkę przed terminem ważności
Na dniach wykończę też mleczko-tonik Yves Rocher Inositol Vegetal i szampon pokrzywowy Barwy
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 19:58   #2988
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Księżniczko gratulacje!!! Mi też większą radość sprawia zużycie czegoś z kolorówki niż z pielęgnacji, bo trzeba się naprawdę nieźle nagimnastykować, aby taki cień, pomadka czy puder się wykończył. Ja w grudniu zużyłam puder w kompakcie a teraz błyszczyk Wibo i radocha niesamowita
Stary 2010-01-06, 20:00   #2989
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
I chyba tak zrobię

Szczerze mówiąc, to był to przytyk do wypowiedzi Dysk, która napisała, że też jest burżujką. Ciekawa jestem, pod jakim kolejnym nowym nickiem niedługo się pojawi

.
to chyba już jej 3 ..... dziwna dziewczyna jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 20:02   #2990
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
A skąd wiecie że to ta sama?
Stary 2010-01-06, 20:12   #2991
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
on tak zawsze?
Kurde ... mam nadzieję, że nie Mam nadzieję, że wziął sobie do serca moje słowa, że mając prawie 30 lat powinniśmy przywiązywać wagę do innych spraw niż nieodpisanie "dobranoc" jeśli chce tak z każdej drobnostki robić aferę to tez zacznę, tylko ja uważam że to nie ma sensu i że szkoda na to życia i dobrej atmosfery.
Czemu tak jest, że facet może "zapomniec" o odpisaniu, może zrobić to z opoźnieniem, nawet kilku godzinnym ale jesli tak samo zrobi dziewczyna to już afera i problem jak nie wiem co. Nieraz tak było, że się tłumaczył, ze był w rozjazdach, że nie miał kiedy odpisać itp -ok, przyjmowałam do wiadomości i na tym koniec tematu, ale jak ja nie odpiszę przez pół godziny to juz sms: stało sie coś? dlaczego nie odpisujesz albo bezsensowne wałkowanie tematu przez 2 dni

Nienawidze takiego zachowania i będę z tym walczyć, choćby miala się polać krew

Musiałam się wyżalić

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Ja naliczyłam już piąty nick

Cytat:
A skąd wiecie że to ta sama?
Styl pisania, poza tym, sama o tym pisała (została zmuszona do zmiany , wymieniała też kiedyś poprzednie nicki - zmieniała rzekomo po to, aby odciąć się od poprzednich postów, tylko po co w takim razie wypisywała nicki już nie wspomne, ze pierwszy nick to było prawdziwe imię i nazwisko) i niedawno miała w podpisie link do swojego bloga, w którym na pierwszej stronie było jej zdjęcie (które było przez długi czas w jej awatarze na Wizażu).
Nie ma mowy o pomyłce.

W sumie zakazu nawego nicku nie ma, ale skoro się zmienia, aby nie być rozponanym, to jaki sens ma przypominanie poprzednich i umieszczanie linku do strony ze zdjęciem.

Każdy robi jak uważa ...

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-06 o 20:14
Stary 2010-01-06, 20:17   #2992
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde ... mam nadzieję, że nie Mam nadzieję, że wziął sobie do serca moje słowa, że mając prawie 30 lat powinniśmy przywiązywać wagę do innych spraw niż nieodpisanie "dobranoc" jeśli chce tak z każdej drobnostki robić aferę to tez zacznę, tylko ja uważam że to nie ma sensu i że szkoda na to życia i dobrej atmosfery.
Czemu tak jest, że facet może "zapomniec" o odpisaniu, może zrobić to z opoźnieniem, nawet kilku godzinnym ale jesli tak samo zrobi dziewczyna to już afera i problem jak nie wiem co. Nieraz tak było, że się tłumaczył, ze był w rozjazdach, że nie miał kiedy odpisać itp -ok, przyjmowałam do wiadomości i na tym koniec tematu, ale jak ja nie odpiszę przez pół godziny to juz sms: stało sie coś? dlaczego nie odpisujesz albo bezsensowne wałkowanie tematu przez 2 dni

Musiałam się wyżalić
To chyba zależy od faceta. Jak długo nie odpisuję to mój też się pyta czy coś się stało dlatego że się martwi, ale przyjmuje wytłumaczenie do wiadomości i nie wraca do tego. Nie robi też afery że nie napiszę nic na dobranoc bo przysnę. I vice versa. Szkoda się kłócić o takie pie.rdoły.

A to że faceci są niby 3 lata do tyłu to też jakaś bzdura bo mój jest 2 lata młodszy a jest dojrzalszy ode mnie. Nie ma reguły.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:

Styl pisania, poza tym, sama o tym pisała (została zmuszona do zmiany , wymieniała też kiedyś poprzednie nicki - zmieniała rzekomo po to, aby odciąć się od poprzednich postów, tylko po co w takim razie wypisywała nicki już nie wspomne, ze pierwszy nick to było prawdziwe imię i nazwisko) i niedawno miała w podpisie link do swojego bloga, w którym na pierwszej stronie było jej zdjęcie (które było przez długi czas w jej awatarze na Wizażu).
Nie ma mowy o pomyłce.

W sumie zakazu nawego nicku nie ma, ale skoro się zmienia, aby nie być rozponanym, to jaki sens ma przypominanie poprzednich i umieszczanie linku do strony ze zdjęciem.

Każdy robi jak uważa ...
Widocznie zrobiła to na wątku którego nie odwiedzam albo przegapiłam. A można wiedzieć jakie były te poprzednie nicki? Bo mam pewne podejrzenia...
Stary 2010-01-06, 20:18   #2993
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Pewnie facet się przyzwyczaił że mu od razu odpisujesz i teraz jak nie ma odpowiedzi przez pół godziny to już się boi że coś się stało. Coś o tym wiem. Sama się w to wrobiłam tylko z przyjeżdżaniem do TZ, zawsze się u niego spotykaliśmy bo mieszka sam a ja z rodzicami. I doszło do tego, że czekał kiedy to ja przyjadę a do nas nie chciał przyjechać, bo "nie po drodze". W końcu sobie z nim porządnie porozmawiałam i się ocknął i teraz co rusz do nas zajeżdża, a to na obiad a to na herbatę. Nagle ma po drodze...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 20:19   #2994
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba zależy od faceta. Jak długo nie odpisuję to mój też się pyta czy coś się stało dlatego że się martwi, ale przyjmuje wytłumaczenie do wiadomości i nie wraca do tego. Nie robi też afery że nie napiszę nic na dobranoc bo przysnę. I vice versa. Szkoda się kłócić o takie pie.rdoły.
Od 2 dni próbuję mojemu to wytłumaczyc (bo jak najbardziej się z tym zgadzam), ale oporna materia z niego Mam nadzieję, że powoli on też zacznie tak uważać

EDYCJA: jak się cieszę, że nie skusiłam się na krem bambusowy z Oriflame
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1718 (szczególnie stwierdzenie "wchlonal sie bardzo fajnie" - "moje" balsamy nie moga się wchłaniac, a już napewno nie "bardzo fajnie" )
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1723
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1724

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-06 o 20:33
Stary 2010-01-06, 21:22   #2995
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:

Musiałam się wyżalić

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Nie ma mowy o pomyłce.

Każdy robi jak uważa ...
mój TŻ tez tak ma...halo o nie napisanie dobranoc czy dzien dobry...faceci to duże dzieci
dokładnie

a poprzednie nicki to chyba weronikawargulak i werka tyle kojarzę....

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16293889]Jelly, faktycznie, prawie nic

A teraz siedzę z żółtą twarzą - mam maseczkę wulkaniczną z limonką z BU [/QUOTE]
ta maseczka jest jakaś rozgrzewająca?

Edytowane przez aaaania1989
Czas edycji: 2010-01-06 o 21:20
aaaania1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 21:26   #2996
Parsifal
Zadomowienie

hej Dziewczyny, czytam Was cały czas tylko nie wiedziałam kiedy się wtrącić
byłam dziś z koleżanką w drogerii i nic nie kupiłam
Hosenko, faceci są w rozwoju za nami o całe miliony lat świetlnych, mnie mój ostatnio tak wkurza, że dramat, nie wiem jak ja z nim wytrzymałam 5 lat naprawdę...
tak się napaliłam na ten krem z bambusem a ma tak fatalne opinie... a zawsze mi podchodziły kremy z tej serii, szczególnie ten z macadamią, ten różowy też zresztą był fajny...
a jak czytam o tej zmianie nicków to mi się śmiać chce kojarzę tę dziewczynę bardzo dobrze, rozdwojenie jaźni ma jakieś czy co

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 21:36   #2997
aaaania1989
Zakorzenienie

chyba wszyscy ja kojarzą....
Stary 2010-01-06, 21:40   #2998
aante_e
Miss Pudernica

Ech też dorzuciłam swoje, bo mi działa na nerwy sytuacja na wątku o pielęgnacji.

A poza tym, wykończyłam balsamy Została mi tylko resztka pomarańczowej Eveliny, do niedzieli się z nią uporam. Na stanie mam jeszcze 2 sera ujędrniające, ale to zużywam na bieżąco. Ale się cieszę, szczególnie jak przypomnę sobie, że rok temu o tej porze miałam na stanie 10 smarowideł.

Zostało mi jeszcze 5 żeli pod prysznic, ale od października żadnego nie kupiłam, także zapas mam nadzieję, że się szybko skończy i wtedy poszaleję
Stary 2010-01-06, 21:44   #2999
Konto usunięte

Cytat:
mój TŻ tez tak ma...halo o nie napisanie dobranoc czy dzien dobry...faceci to duże dzieci
dokładnie

a poprzednie nicki to chyba weronikawargulak i werka tyle kojarzę....

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

ta maseczka jest jakaś rozgrzewająca?
Nie, oczyszczająca do trądzikowej tłustej cery. Jak dla mnie bardzo podobna działaniem do tej z miodlą Himalayi
Stary 2010-01-06, 21:53   #3000
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Co do bierzmowania, to u mnie też nie było żadnych gości i imprezy, a świadkiem była moja mama. Żadnego prezentu nie dostałam, bo nie o to w tym chodzi, a na pamiątkę mam obrazek z podpisem biskupa Jeżeli juz to jakiś symboliczny, ale dla mnie to niezręcznie byłoby zapraszać gości, bo mogliby się poczuć zobowiązani do kupienia prezentu czy dania kasy, w końcu wszyscy są przyzwyczajeni do tego, jeśli się zaprasza na uroczystości kościelne.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16292499]U mnie po bierzmowaniu była kolacja uroczysta, rodzice, dziadkowie, chrzestni i TŻ (był świadkiem ), ale też bez prezentów. Dostałam tylko od TŻa i jego rodziców tomik poezji Twardowskiego

Podliczyłam, że ja w 2009 od czerwca do grudnia wydałam 382zł Nie jest aż tak źle chyba...[/QUOTE]
Taki prezent to rozumiem
Strasznie mało wydałaś!
Cytat:
To z wieku mojego TŻ. Znam ten ból, bo to jest właśnie tak, że ty to lecisz i od razu odpisujesz, zawsze dobranoc itp.a jak już zapomnisz czy coś innego wypadnie to już wielka afera.A faceci to mogą oczywiscie! Ale tak bylo u nas na początku związku, teraz zdarza nam się zapomnieć czy usnąć, no i już nie piszemy tak często do siebie, a np. puszczamy sygnał jak skądś wrócimy czy na dobranoc O, właśnie teraz TŻ nie puścił sygnału, że wrócił(bo mnie odwoził) To jest dla mnie takim uspokojeniem, że wszystko jest ok, szczególnie w taką pogodę jaka jest teraz...
Cytat:

Musiałam się wyżalić
I bardzo dobrze!
Cytat:
EDYCJA: jak się cieszę, że nie skusiłam się na krem bambusowy z Oriflame
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1718 (szczególnie stwierdzenie "wchlonal sie bardzo fajnie" - "moje" balsamy nie moga się wchłaniac, a już napewno nie "bardzo fajnie" )
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1723
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1724
O, to ja też o nim myślałam, ale skoro zapach kiepski to sobie daruję na 100%

EDIT:
W ogóle coś mi się nie bardzo spisuje zimowy krem na dzień Avon solutions. Mimo, że kładę go malutko to po godzinie strasznie się świecę, nawet jak przypudrowałam. Jeszcze potestuję go trochę i jak będzie tak dalej to puszczę na wymianę...

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-01-06 o 22:06
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości