|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Tylko Auchan?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16290927]Tylko Auchan?
![]() ja widziałam w zwykłej drogerii za 12,99 ![]() Hosenko myślę, że pomysł wrotki + pieniążki to świetny wybór. W końcu mała sama marzy o takim prezencie ![]() ![]() ![]() Straszne robią się teraz te ceremonie, tylko prezenty i kasa ![]() ![]() u mnie zużycia się szykują ![]() ![]() ![]() Ale dzioszki Wam pięknie idą zużycia! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() a prezentu byly symboliczne: ksiazka, lancuszek itp ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2010-01-06 o 16:55 Powód: 3 razy w jednym zdaniu bylo slowo 'dziwny' :D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szczerze mówiąc, to był to przytyk do wypowiedzi Dysk, która napisała, że też jest burżujką. Ciekawa jestem, pod jakim kolejnym nowym nickiem niedługo się pojawi ![]() Z tego co pamiętam, to nie miałam żadnego spotkania rodzinnego po bierzmowaniu ![]() ![]() Złożyłam zamówienie z Avonu, wzięłam tylko to co planowałam: brązową kredkę mineralną, maseczkę na zimę, płyn do higieny intymnej, krem do stóp wanilia+brązowy cukier i regenerującą szminkę Anew Berry z netto ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-06 o 16:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Konto usunięte
|
U mnie po bierzmowaniu była kolacja uroczysta, rodzice, dziadkowie, chrzestni i TŻ (był świadkiem
![]() ![]() Poszła mi właśnie woda termalna - podlewałam nią mojego storczyka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Podliczyłam, że ja w 2009 od czerwca do grudnia wydałam 382zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jak wypisałam i podliczyłam ile chcę kupić z kat.02 to dla mnie samej wyszło ok.233zł ![]() ![]() Ale zaszaleje a co tam...Nie wiadomo kiedy będę mieć okazję znowu coś kupić. W obecnym katalogu to więcej zamawiały moje znajome niż ja. Dla nich złożyłam zamówienie dzisiaj na termin 2. Dla siebie kupiłam: krem zimowy na noc +na dzień, maseczkę zimową i piankę, tusz brown-black (cóż miałam go w diamentowej ofercie za 16,9zl to kupiłam tak na zapas) i....lakier Vanilla Shake..Śliczny jest ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16290927]Tylko Auchan? ![]() ja widziałam je niestety tylko tam.Ale szału nie robią.Ot takie zwykłe odzywki..Pod względem właściwości taaaaaakie sobiee ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16292499]U mnie po bierzmowaniu była kolacja uroczysta, rodzice, dziadkowie, chrzestni i TŻ (był świadkiem ![]() ![]() Poszła mi właśnie woda termalna - podlewałam nią mojego storczyka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Podliczyłam, że ja w 2009 od czerwca do grudnia wydałam 382zł ![]() łooo mujeju...to rzeczywiście mało!!!
![]() |
#2977 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z diamentowej oferty zestaw nr 1, wode toaletową z demo(tę fioletową), zestaw moc nawilżenia (jedyne kosmetyki które mnie ostatnio nieuczulają) +kremy 2w1 moc nawilżenia, krem do rąk, balsam dotyk jedwabiu, kolczyki walentynkowe, kredki z ostatniej strony (brązowa i czarna) no i błyszczyk "słodkie serduszko" pachnący truskawkami.. ![]() No ...czyli prawie nic nie kupię ![]() ![]() ![]() A do tego wszystkiego zastanawiam się nad wzięciem jakiejś torebki ![]()
![]() |
#2980 |
Konto usunięte
|
Jelly, faktycznie, prawie nic
![]() Ja dopiero na pierwszy katalog będę zamawiać za tydzień ![]() A teraz siedzę z żółtą twarzą - mam maseczkę wulkaniczną z limonką z BU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Sweet: a co z tych rzeczy jest Ci tak napawdę potrzebne??
Z K2 nie wiem co zamówię, ale w K3 napewno wezmę nowy czerwony zegarek ( ![]() TŻ w końcu schował ambicje do kieszeni i od wczorajszego ranka nareszcie napisał coś sensownego i mądrego, co by wskazywało, że jednak ma 27 lat (rocznikowo już 28) a nie 15 ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-06 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lada chwila skończę żel pod prysznic i mleczko do demakijażu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Narazie nic nie kupilam z kosmetykow w styczniu i sie ciesze ![]()
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Ja po bierzmowaniu nie miałam żadnej uroczystości.
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16293889]Jelly, faktycznie, prawie nic
![]() Ja dopiero na pierwszy katalog będę zamawiać za tydzień ![]() A teraz siedzę z żółtą twarzą - mam maseczkę wulkaniczną z limonką z BU ![]() A jakoś tak mi się udało zamówić na 1 termin.teraz na 2 termin dla znajomych... Ja zraziłam się do BU.Kiedyś zamówiłam cały komplet: jakiś hydrolat, olejek myjący i serum.To serum zostało (ale jest tłuste jak jasna ch***) , hydrolat mi nie podszedł i uzywałam go do odswieżania wc ,a olejek i owszem dobry...Ale nie na tyle bym miała ponowić zakup.Jednak wolę gotowe -drogeryjne kosmetyki Cytat:
jak to co?Wszystko ![]() ![]() A na poważnie...perfumy mogłabym sobie odpuścić..Ale do tego czasu dokończę 1 butelkę i zużyję następną..A lubię mieć zapasik w szafkach ![]() Z kat. 04 podoba mi się ta nowa mała granatowa torebka na długim pasku i mgiełka do włosów A z kat. 03- zestaw pielęgnacyjny do włosów blond i kupię kulki rozświetlające ![]()
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Czasem się zastanawiam, co za optymista stwierdził że faceci są 3 lata do tyłu w porównaniu z dziewczynami
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2987 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zużyłam dzisiaj serum 'lemon' z BU i uwaga (!) pomadkę yves rocher luminelle rouge dragee słodki fiołek ![]() ![]() ![]() chyba pierwszy raz w życiu zużyłam pomadkę przed terminem ważności ![]() ![]() ![]() Na dniach wykończę też mleczko-tonik Yves Rocher Inositol Vegetal i szampon pokrzywowy Barwy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Księżniczko gratulacje!!! Mi też większą radość sprawia zużycie czegoś z kolorówki niż z pielęgnacji, bo trzeba się naprawdę nieźle nagimnastykować, aby taki cień, pomadka czy puder się wykończył. Ja w grudniu zużyłam puder w kompakcie a teraz błyszczyk Wibo i radocha niesamowita
![]()
#2989 |
Zakorzenienie
|
to chyba już jej 3 ..... dziwna dziewczyna jest
#2990 |
Zakorzenienie
|
A skąd wiecie że to ta sama?
![]()
#2991 |
Zakorzenienie
|
Kurde ... mam nadzieję, że nie
![]() ![]() Czemu tak jest, że facet może "zapomniec" o odpisaniu, może zrobić to z opoźnieniem, nawet kilku godzinnym ale jesli tak samo zrobi dziewczyna to już afera i problem jak nie wiem co. Nieraz tak było, że się tłumaczył, ze był w rozjazdach, że nie miał kiedy odpisać itp -ok, przyjmowałam do wiadomości i na tym koniec tematu, ale jak ja nie odpiszę przez pół godziny to juz sms: stało sie coś? dlaczego nie odpisujesz albo bezsensowne wałkowanie tematu przez 2 dni ![]() ![]() Nienawidze takiego zachowania i będę z tym walczyć, choćby miala się polać krew ![]() Musiałam się wyżalić ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Ja naliczyłam już piąty nick ![]() Styl pisania, poza tym, sama o tym pisała (została zmuszona do zmiany ![]() ![]() Nie ma mowy o pomyłce. W sumie zakazu nawego nicku nie ma, ale skoro się zmienia, aby nie być rozponanym, to jaki sens ma przypominanie poprzednich i umieszczanie linku do strony ze zdjęciem. Każdy robi jak uważa ...
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-06 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to że faceci są niby 3 lata do tyłu to też jakaś bzdura bo mój jest 2 lata młodszy a jest dojrzalszy ode mnie. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Pewnie facet się przyzwyczaił że mu od razu odpisujesz i teraz jak nie ma odpowiedzi przez pół godziny to już się boi że coś się stało. Coś o tym wiem. Sama się w to wrobiłam tylko z przyjeżdżaniem do TZ, zawsze się u niego spotykaliśmy bo mieszka sam a ja z rodzicami. I doszło do tego, że czekał kiedy to ja przyjadę a do nas nie chciał przyjechać, bo "nie po drodze". W końcu sobie z nim porządnie porozmawiałam i się ocknął i teraz co rusz do nas zajeżdża, a to na obiad a to na herbatę. Nagle ma po drodze...
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDYCJA: jak się cieszę, że nie skusiłam się na krem bambusowy z Oriflame ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1718 (szczególnie stwierdzenie "wchlonal sie bardzo fajnie" - "moje" balsamy nie moga się wchłaniac, a już napewno nie "bardzo fajnie" ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1723 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1724
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-06 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie ![]() a poprzednie nicki to chyba weronikawargulak i werka tyle kojarzę.... ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16293889]Jelly, faktycznie, prawie nic ![]() Ja dopiero na pierwszy katalog będę zamawiać za tydzień ![]() A teraz siedzę z żółtą twarzą - mam maseczkę wulkaniczną z limonką z BU ![]() ta maseczka jest jakaś rozgrzewająca?
![]() Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2010-01-06 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny, czytam Was cały czas tylko nie wiedziałam kiedy się wtrącić
![]() byłam dziś z koleżanką w drogerii i nic nie kupiłam ![]() Hosenko, faceci są w rozwoju za nami o całe miliony lat świetlnych, mnie mój ostatnio tak wkurza, że dramat, nie wiem jak ja z nim wytrzymałam 5 lat naprawdę... tak się napaliłam na ten krem z bambusem a ma tak fatalne opinie... a zawsze mi podchodziły kremy z tej serii, szczególnie ten z macadamią, ten różowy też zresztą był fajny... a jak czytam o tej zmianie nicków to mi się śmiać chce ![]() ![]()
#2997 |
Zakorzenienie
|
chyba wszyscy ja kojarzą....
#2998 |
Miss Pudernica
|
Ech też dorzuciłam swoje, bo mi działa na nerwy sytuacja na wątku o pielęgnacji.
![]() A poza tym, wykończyłam balsamy ![]() Zostało mi jeszcze 5 żeli pod prysznic, ale od października żadnego nie kupiłam, także zapas mam nadzieję, że się szybko skończy i wtedy poszaleję ![]()
#2999 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Co do bierzmowania, to u mnie też nie było żadnych gości i imprezy, a świadkiem była moja mama. Żadnego prezentu nie dostałam, bo nie o to w tym chodzi, a na pamiątkę mam obrazek z podpisem biskupa ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16292499]U mnie po bierzmowaniu była kolacja uroczysta, rodzice, dziadkowie, chrzestni i TŻ (był świadkiem ![]() ![]() Podliczyłam, że ja w 2009 od czerwca do grudnia wydałam 382zł ![]() Taki prezent to rozumiem ![]() Strasznie mało wydałaś! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
EDIT: W ogóle coś mi się nie bardzo spisuje zimowy krem na dzień Avon solutions. Mimo, że kładę go malutko to po godzinie strasznie się świecę, nawet jak przypudrowałam. ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-01-06 o 22:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.