![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
ciesze się, ze humor Wam poprawiłam
![]() ![]() Kukułczankę robiłam jeszcze z takiego najprostrzego przepisu 300g kukułek zmiażdzyć i wrzucić do butelki całośc zalać wódką tak zeby uzupełnic butelkę. Zostawić do rozpuszczenia raz na jakiś czas wstrzasnąc. Jak kukulki sie rozpuszcza mozna pic ![]() musze jeszcze jakis fajny ajerkoniak sobie machnąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam z zakupów dwugodzinnych
![]() ![]()
#153 |
Zadomowienie
|
nadrobiłam
spałam jak zawsze w dzien,w nocy spaceruje i sie kręce a w dzień odsypiam. malinka i mamaidy wasze dzieciaczki są boskie ![]() kancia przepis na kukułke zapisany.a te rozmowy dzieci.... ![]() ja miałam dzis zrobic kapuśniak,sto lat nie jadłam i chyba z 2godz o nim wnocy myslałam ale siły nie miałam zeby isc po zakupy i na obiad NIC ![]() a na obiad tz dziś wymyślił ze ostatni raz już pewnie więc możemy sobie wyskoczyc coś zjeśc i do kina(jakaś pl komoedia dziś wchodzi),może urodze w kinie to będe miała darmowe seanse ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj miałam mega smaka na gyrosa z frytami i sałatkami, małz miał kupic jak bedzie wracac z pracy i
![]() ![]() nawet nie wiecie jaka byłam zła ![]() ![]() dziś nawet nie mówie mu o tym bo jak znów nie kupi to chyba sie rozpłacze ![]() zrobie dzis jakis zwykly obiad ... dobrze, ze jutro jedziemy na zakupy bo nawet nie mam z czego gotowac tak lodówke wyczyscilismy ![]() zostało mięso w zamrażalniku ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-01-08 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
Dzieciaczki są przecudowne ze swoimi tekstami
![]()
Zaręczeni 18.07.2006 Ślub 04.08.2007 Majka 23.02.2010 http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png Edytowane przez kasiorekzeta Czas edycji: 2010-01-08 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Kancia - Twój mały jest kapitalny
![]() ![]() ![]() prosimy o więcej!! a do mnie właśnie przyjechała poduszka poporodowa z dziurką i sobie na niej siedzę ![]() a teraz idę prasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
a to koszyczek chlebowy z ciasteczka dla Tż
![]() ![]() ![]()
#160 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
oj lanie Ci się należy za to zdjęcie
![]() ![]() Robię co chwile testy glukometrem. Wyniki są takie na granicy normy, więc nie jest źle, ale słodkości odpadają ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- idę szykować się na SR. Tylko boje się Was zostawiać same bo znowu będę daleko w tyle ![]() więc proszę tu nie szaleć.... ![]()
#162 |
Zadomowienie
|
Kancia normalnie nie mogę przestać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja to też takich tekstów się osłuchałam, a że mam 3 siostrzeńców i 2 siostrzenice to było tego sporo! Ostatnio było śmiesznie, jak przyjechali do nas znajomi na sylwestra. Przyjechali z dwójką dzieciaków, wcale nie małych, bo 14 i 12 lat! My przygotowywalismy śniadanie, a na szafce leżały chipsy i wiadomo, że to jest przynęta dla dzieci ![]() ![]()
#163 |
Zadomowienie
|
Aaaaaa zapomniałam
![]()
#164 |
Wtajemniczenie
|
Poproszę o dodanie jeszcze raz tych drożdżóweczek z marmoladą bo nie wiem gdzieś mi się zapodziały
![]()
#165 |
Zakorzenienie
|
rybcia
proszę ![]() http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=819 Madziulka bo to trzeba imiennie do każdego ![]() a fryzurka fajna pewnie sie dobrze układa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
patinka dawaj po ciachu!!!mniam
madziulka jak zobaczyłam twoje włoski to poleciałam do lustra zeby moje zobaczyc i ze może też sobie coś zrobie....ale chyba jednak za krótkie sa na to co ja chce i tylko zafarbuje przed rozpakowaniem,a ty masz super. czekam na tż,pojechał po firane do mamusi(tesciowej) i przepadł a ja jestem ciekawa bo już chce ja dla Adusi zawiesic.pewnie dziś nie bedzie mu sie chciało ![]() idziemy dziś na "ciacho" na 19 do kina,ciekawe czy jakis fajny. |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teściowa ![]() ![]() ![]() ************************* ********** Cieszę się że podobał wam się ten tekst na poprawę humoru ![]()
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja zamówiłam sobie z allegro - z przesyłka kosztowała 23zł więc majątku nie straciłam, a kupiłam za namową koleżanki której taka podusia się przydała i ułatwiła siadanie, o kółku dmuchanym też słyszałam ale postawiłam na łuskę gryki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę robić deser ryżowo-migdałowy na jutro ![]()
![]() |
#171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a na deser to chetnie bym sie zalapala - u mnie w domu bieda, moze chociaz jakies mleko znajde to sobie budyn ugotuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super gadula z Twojego Adika. ![]() Moj na razie proste zdania skleca, ale tez sie rozkreca. Czasami mnie rozwala tekstami: mamusia, gdzie jest tatus?... pytam! (tak jakbym sie nie zorientowala, ze to pytanie ![]() A tak w ogole dzien doberek w nowej czesci. Czy to juz czesc w ktorej ja sie rozpakuje??? Chyba nie, prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zadomowienie
|
Mmmmniaaaaammmmmmmmmmm
![]() Cytat:
![]() kamyil widzę fajny awatarek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Normalnie nie moge jakwas czytam
![]() Sensuel ![]() ![]() ![]() ![]() Kancia normalnie takie dzieciaczki gadajace sa slodkie ![]() ![]() moja mala kuzyneczka jak idzie do sklepu z mama to bierze sukienke idzie do lustra przyklada do siebie i mowi na caly glos " ale ze mnie laska" ![]() ogolnie czytajac was jestem ciagle glodna a mam dzisiaj takiuego lenia ze ciagle leze (co oczywiscie u mnir jest wskazane wiec b.dpbrze ) ale to tylko dzisiaj ![]() ![]() Madziulka sliczna fryzurka mam podobnie krotkie wloski tyle ze ja teraz zapuszczam ![]() ![]() wlasnie pochwale sie brzuszkiem bo tu sie chyba nie chwalilam ale z wigili czyli 32 tygodniem ![]() ![]() Mamaidy piekna corunia ![]() a o to ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie wzielam sie za nadrabianie tego co wczoraj naskrobalyscie
![]() Patinka,Pysiamn,Rybcia witam w gronie poniedzialkowych wizyt i wynikow Lila to szybko brzuszek zginal ![]() Youyou no i wygadalas z ta glowka ![]() Majkela witajcie ponownie ![]() Kamyku 4,5 kg ![]() Fleurdelacour ![]() Kolka ![]() MadzikUK mi takie cos wyplynelo 30.12 i tez sie zastanawiam, czy to byl czop ![]() Kasiorekzeta piekne lozeczko ![]() Filka spokojnie ma 10 dni na wyskok ![]() Agape ![]() Kocurazab dostaniecie oboje ![]() Ciekawe jak Ingrid dzisiaj miala miec cc.No i Soraya tez poszla na wywolanie - CZEKAMY NA WIESCI !!! ========================= ========================= = Dziewczyny wlasnie zadzwonil mi do drzwi jakis koles ze spoldzielni mieszk. i do mnie z tekstem - "Dzien dobry, czy zastalem rodzicow ?! " no prawie sie poplakalam w tych drzwiach ![]() ![]() ![]() Madziulka bardzo ladnie ![]() Asiuulka z Ciebie tez bardzo ladna mamuska Co do wywolywania sexikiem, to u nas na SR mowili, ze to dziala, ale dopiero jak wypadnie czop.W spermie jest cos podobnego, jak w tym zelu na wywolanie, ale zeby sperma dostala do szyjki, to musi ona zostac najpierw odkorkowana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zadomowienie
|
No i jak zwykle dużo napisałyście
![]() malinka fajny ten twój mały przystojniak, a 1 zdjęcie po prostu ekstra mamaidy ładna dziewczynka z Idy ![]() Sensuel i Kancia ![]() ![]() ![]() ![]() ula jak zwykle szalej ze sprzątaniem ![]() brzoskwinia co tam po wizycie u gina? kalka fajny brzusio, no i arcydzieło na brzusiu też pierwsza klasaAgape udzielaj się, udzielaj ![]() ![]() Madziulkaładnie ci w nowej fryzurce ![]() kamyil ja nie miałam poduszeczki poporodowej, ale zdecydowanie by mi się przydała, zwłaszcza przez pierwsze dni w domu jak siadałam W szpitalu to pół biedy, bo w większości i tak się leży, a w domu na twarde krzesło podkładałam sobie podusię przez jakieś 2 góra 3 dni. Asiuulka brzucholek już konkretny Cytat:
![]() A co do seksiku, to wcale nie zakręciłaś, to dla mnie dobra wiadomość, bo od 2 dni się odchodzi mi czop ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Meldujemy się w V części
![]() Tak jak obiecałam ![]() Wieczorem miałam lekkie skurcze, ale nic nawet nie mówiłam tżtowi bo myślałam że to oszukańcze ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o pobyt w szpitalu to warunki ok. gorzej z obsługą, nikt nam nic nie mówił, nawet nie pokazali jak kąpać małego. Dopiero przed samym wyjściem trafiliśmy na super pediatrę i pielęgniarkę które w telegraficznym skrócie nam co nie co powiedziały. Na koniec chciałam pochwalić swojego męża ![]() Ale napisałam wypracowanie, ostatnio tyle chyba na maturze napisałam… ![]() Kończąc cieszę, że mam już to za sobą i że Adaś jest już z nami w domku. Teraz uczymy się siebie nawzajem i jak wcześniej napisałam (tfu tfu odpukać) mamy bardzo grzeczne dziecko. A o to nasz przystojniak ![]() Załącznik 2771329 Załącznik 2771330 |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
O rany widzę fajniutkie fotki i dużo newsów...
Ja przepraszam, ale od 14 mialam nalot teściowej ![]() Bardotka pamiętasz niedługo pisałam że zapadła w sen zimowy...o rany mam nadzieję że nie obudziła sięz letargu na dobre ![]() No ale ja Winnam inforkację : Info od Eudaimoni: " Pisze że Adaś cały czas odpoczywa i cały czas śpi...Cięzko sięgo karmi ... ps. ananasa nie jadla ...ale powiada że SEXik zadziałał błyskawicznie i Nam poleca ![]() Wieści od Ingrid: "O 14:40 urodziła się Lena. CC 3200g 54cm. Pozdrowienia dla mamuś z forum ![]() Gratulujemy dzielnej mamie ![]() ************************* ******* O rany i zaraz popatrzę na zaległości........ ![]() Ach ta teściowa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.