Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana. - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-09, 17:50   #4531
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość
Jaga - przed naszą kłotnia nie narzekałam na nasz kontakt bo był duzy. TŻ czesto dzwonił z pracy, wieczorem zeby powiedziec dobranoc.. A teraz mam czasem wrazenie ze On chciałby ze mna pogadać (bo np jak ja do Niego zadzwonie to potrafimy rozmawiac 40min i to nie tak ze na sile ta rozmowe ciagniemy) ale w pewien sposob probuje mnie ukarac i nie pokazuje ze mu zalezy, ze mu tego brakuje, ze lubi ze mna rozmawiac itp..

Mnie naprawde tego brakuje.. Ale nie narzucam mu sie.
no ciężka sytuacja nie wiem co tu jeszcze napisać.. ja wiem ze jak by mój TZ sie tak zachowywał to na pewno bym mu to wspomniała cały czas..

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Cynamonkaa Pokaż wiadomość
dużo jest racji w tym co piszesz i wiem ze masz do tego zdrowe podejscie. On póki co nie moze do mnie przyjechać bo po pierwsze to zapalenie a po drugie no dzis jest sobota wiec dojazd zerowy. Sądze ze to dobrze bo chyba nie chciałabym go dziś widzieć...Musze sobie wszystko ułożyć w głowie.
Wiesz, cale zycie mialam podejscie ze nigdy nie wybaczylabym zdrady. Jednak rzeczywistosc jest widac troche inna niz nasze wyobrazenia. Często spotyka nas cos nagle i nasza reakcja wcale nie jest taka jaką sobie wyobrażamy myslac na spokojnie o pewnych sprawach. Ludzie wybaczaja sobie rozne rzeczy. Nie wiem czy to dobrze ale ja zostalam tak wychowana zebym zawsze potrafila wybaczac bo nigdy nie wiem co mnie w zyciu spotka i jak ja kogos zranie. A wtedy na pewno bym chciala wybaczenia.
ja tez sie zgadzam z Laguna ale widać ze go Kochasz i mi tez byłoby bardzo ciężko wybaczyć zdradę.. ale ja jestem naiwna i pewnie dalej bym z moim była po jakimś czasie.. wiesz.. można wybaczyć.. ale czy ja byłabym z facetem szczęśliwa i spokojna? nie.... a tu chodzi o twoje szczęście.. nie warto sie męczyć.. no chyba ze potrafisz zapomnieć a to trzeba naprawde mieć duzo sily..
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:54   #4532
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Z jednej strony rozumiem Twoje podejscie. Ale troszke tez generalizujesz, bo tak jak wczesniej pisalam, np u mnie zawsze mowilam ze zdrady nie wybacze i tak tez bylo w rzeczywistosci. Nie wiem co bedzie za rok dwa trzy. Moze kiedys tez mnie cos podobnego spotka (tfu tfu wypluc ) i nie wiem jak sie zachowam. Ale sadze ze nie wybacze. Sama tez zdradzilam. Nie chcialam wybaczenia, poprostu sama odeszlam. Nie potrafilam spojrzec w oczy. Zwiazek po zdradzie juz nigdy nie bedzie taki sam wedlug mnie.
a ja zaś zdradzałam w zyciu o tym nie powiedzialam, nie mialam zadnych wyrzutow sumienia, zadnych oporow przed dalszym zwiazkiem. A zwiazek hmm... byl piekny jeszcze przez okolo miesiecy.
Teraz jak to pisze to szczerze mowiac nawet nie umiem powiedzec ze zaluje, ze mi go szkoda ze go tak w ciula robilam...A kochalam go naprawde. Tak jak mowie zdrada jest chyba zakodowana w mozgu. Sa ludzie ktorzy nie zdradzaja i sa tacy co to robia i tacy ktorzy beda to robic zawsze. Tylko ze ja bym sie w zyciu nie przyznala bo nie mialabym odwagi...

Cynamonkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:57   #4533
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cynamonkaa Pokaż wiadomość
a ja zaś zdradzałam w zyciu o tym nie powiedzialam, nie mialam zadnych wyrzutow sumienia, zadnych oporow przed dalszym zwiazkiem. A zwiazek hmm... byl piekny jeszcze przez okolo miesiecy.
Teraz jak to pisze to szczerze mowiac nawet nie umiem powiedzec ze zaluje, ze mi go szkoda ze go tak w ciula robilam...A kochalam go naprawde. Tak jak mowie zdrada jest chyba zakodowana w mozgu. Sa ludzie ktorzy nie zdradzaja i sa tacy co to robia i tacy ktorzy beda to robic zawsze. Tylko ze ja bym sie w zyciu nie przyznala bo nie mialabym odwagi...
Mialam na mysli zwiazek w ktorym obie osoby wiedza o zdradzie, a nie kryja. Bo zdrade owszem mozna wybaczyc ale ciezko jest zapomniec. Ja osobiscie nie potrafilabym spojrzec w oczy gdybym zdradzila.

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 17:59   #4534
szatanica1989
Zakorzenienie

Witam

Dochodzimy do siebie, ja cały dzień albo colę piję, albo soki, sushi mnie wróciliśmy z centrum handlowego, ile śniegu jest na drogach, matko, jak u mnie na wsi chciałabym mieć sanki.

Po powrocie Tż zrobił spagetti z sosem bolognese i nawet sok z kieliszków piliśmy taka jakby randka

No nic, obejrzę sobie Gotowe na wszystko (szósty sezon ) i potem spać pewnie. Jutro tyle nauki mnie czeka

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 18:02   #4535
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
ja tez sie zgadzam z Laguna ale widać ze go Kochasz i mi tez byłoby bardzo ciężko wybaczyć zdradę.. ale ja jestem naiwna i pewnie dalej bym z moim była po jakimś czasie.. wiesz.. można wybaczyć.. ale czy ja byłabym z facetem szczęśliwa i spokojna? nie.... a tu chodzi o twoje szczęście.. nie warto sie męczyć.. no chyba ze potrafisz zapomnieć a to trzeba naprawde mieć duzo sily..

No kocham go bardzo, to fakt. Ja powiem szczerze że nie jest mi cieżko wybaczyć. Zapomnieć gorzej. Wiem że bylo by dziwnie np w soboty gdyby mi pisal ze gdzies jedzie a ja by myslala gdzie jest naprawde.
ale z drugiej strony taki numer zrobił mi tylko raz, nie moge twierdzic ze tak bedzie robil ciagle. Na poczatku bylo by mi ciezko. Ale mysle ze potem chcialabym zaufac znowu. Nie wiem, ale cos w srodku mi podpowiada ze jest tego warty. Oczywiscie moge sie mylic. Tylko ze kto tego nie robi...

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Mialam na mysli zwiazek w ktorym obie osoby wiedza o zdradzie, a nie kryja. Bo zdrade owszem mozna wybaczyc ale ciezko jest zapomniec. Ja osobiscie nie potrafilabym spojrzec w oczy gdybym zdradzila.
Kiedys mialam taki opis na gadu: Sumienie miała czyste. Nieużywane.
I pod tym wzgledem chyba doskonale mnie opisuje...

Cynamonkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 18:02   #4536
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
no ciężka sytuacja nie wiem co tu jeszcze napisać.. ja wiem ze jak by mój TZ sie tak zachowywał to na pewno bym mu to wspomniała cały czas..
Heh ja mu nie wypominam.. Powiedziałam mu kilka razy ze mi przykro, ze chciałabym miec z Nim wiekszy kontakt i tyle. Nie bede sie narzucać. Czekam na ruch z Jego strony.

Im wiecej Was czytam tym bardziej sobie uswiadamiam ze ja naprawde bardzo sie zmieniłam i nie czepiam sie TŻ a pierdoły tak jak kiedyś. Widze ze niektore z Was naprawde są mega zazdrosne a ja juz tego tak nie okazuje.
Wiem ze mojemu TŻ brakowało w naszym zwiazku wolnosci, za bardzo Go osaczyłam i teraz to zmieniam. Mam nadzieje ze moje wysilki zostana docenione Teraz jest naprawde fajnie, juz bardzo dlugo sie nie klocilismy, widze ze jestem spokojniejsza i TŻ zdecydowanie tez. Wczesniej był zestresowany, nerwowy a teraz jest lepiej. I mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej.

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 18:10   #4537
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Heh ja mu nie wypominam.. Powiedziałam mu kilka razy ze mi przykro, ze chciałabym miec z Nim wiekszy kontakt i tyle. Nie bede sie narzucać. Czekam na ruch z Jego strony.

Im wiecej Was czytam tym bardziej sobie uswiadamiam ze ja naprawde bardzo sie zmieniłam i nie czepiam sie TŻ a pierdoły tak jak kiedyś. Widze ze niektore z Was naprawde są mega zazdrosne a ja juz tego tak nie okazuje.
Wiem ze mojemu TŻ brakowało w naszym zwiazku wolnosci, za bardzo Go osaczyłam i teraz to zmieniam. Mam nadzieje ze moje wysilki zostana docenione Teraz jest naprawde fajnie, juz bardzo dlugo sie nie klocilismy, widze ze jestem spokojniejsza i TŻ zdecydowanie tez. Wczesniej był zestresowany, nerwowy a teraz jest lepiej. I mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej.
to dobrze ze sie zmieniasz
i tak jak napisałaś, czekaj na ruch z jego strony
Stary 2010-01-09, 18:15   #4538
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
to dobrze ze sie zmieniasz
i tak jak napisałaś, czekaj na ruch z jego strony
Czekam dlatego siedze praktycznie cały dzien na wizazu zeby sie jakos zająć i nie myslec o Nim cały czas.. Aczkolwiek i tak myśle..

Stary 2010-01-09, 18:29   #4539
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:
Czekam dlatego siedze praktycznie cały dzien na wizazu zeby sie jakos zająć i nie myslec o Nim cały czas.. Aczkolwiek i tak myśle..
To normalnie, że myślisz o nim.
Ja kiedy czekam na telefon od Tż i nie mam zajęcia to zerkam co chwilę na telefon.
KroplaDeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 18:33   #4540
*wanilia*
Zadomowienie

Teraz zerkam co chwila bo o 20 konczy zajęcia Ciekawa jestem czy zadzwoni jak wyjdzie. Jezeli nie to zadzwonie jak bede szla spac powiedziec dobranoc i tyle. Ale mam nadzieje ze jednak On zadzwoni pierwszy..

Stary 2010-01-09, 19:07   #4541
Koszkaa
Zadomowienie

Tak szybko zniknęłam, bo była nagła akcja.

Rodzicom zachciało się iść na spacer. Napisałam to TŻtowi, że mam wolną chatę ale nie na długo i jak chce to może przyjść tylko musi się pospieszyć.
Po 10 min puka do drzwi
Nawet wizażu nie zdążyłam wyłączyć, na szczęście chyba nie widział
Wykorzystaliśmy wolną chatę, dawno chyba taki napalony nie był
A potem sam zaproponował spacer , ten który tak nie lubi chodzić.
No byłam w szoku.
Poszliśmy sobie do parku, ale fajna zima
Jedyne czego mi teraz w nim brakuje to takiego dawnego szaleństwa. Kiedyś tarzaliśmy się w śniegu jak wariaty. Teraz spacerek, pare razy tylko próbował mnie wywrócić, ale się nie dałam
Widać, że jest zamulony, ale to pewnie przez tą naukę. Zawsze ma tak przed sesją. Ale i tak go chyba troszkę wyluzowałam.
Było miło, szkoda tylko, że tak krótko ;(
Ale cóż, nauka siła wyższa, sama też mam jeszcze tyle tego, że szok
Powiedział, że kocha. Poza tym jego brakiem szaleństwa nie mam się do czego doczepić.

Zaraz Was nadrobię tylko kolacyjkę zjem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 19:10   #4542
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Tak szybko zniknęłam, bo była nagła akcja.

Rodzicom zachciało się iść na spacer. Napisałam to TŻtowi, że mam wolną chatę ale nie na długo i jak chce to może przyjść tylko musi się pospieszyć.
Po 10 min puka do drzwi
Nawet wizażu nie zdążyłam wyłączyć, na szczęście chyba nie widział
Wykorzystaliśmy wolną chatę, dawno chyba taki napalony nie był
A potem sam zaproponował spacer , ten który tak nie lubi chodzić.
No byłam w szoku.
Poszliśmy sobie do parku, ale fajna zima
Jedyne czego mi teraz w nim brakuje to takiego dawnego szaleństwa. Kiedyś tarzaliśmy się w śniegu jak wariaty. Teraz spacerek, pare razy tylko próbował mnie wywrócić, ale się nie dałam
Widać, że jest zamulony, ale to pewnie przez tą naukę. Zawsze ma tak przed sesją. Ale i tak go chyba troszkę wyluzowałam.
Było miło, szkoda tylko, że tak krótko ;(
Ale cóż, nauka siła wyższa, sama też mam jeszcze tyle tego, że szok
Powiedział, że kocha. Poza tym jego brakiem szaleństwa nie mam się do czego doczepić.

Zaraz Was nadrobię tylko kolacyjkę zjem
wow ale fajnieee
Stary 2010-01-09, 19:13   #4543
2018070520180950
Konto usunięte

dziewczyny ja tez zazdrosnica, mozna dolaczyc ??
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 19:19   #4544
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny ja tez zazdrosnica, mozna dolaczyc ??
Witamy
I czekamy na opowieść o Twojej zazdrości
Stary 2010-01-09, 19:25   #4545
kamila2006
Zakorzenienie

Justyna az sie dziwie ze zostalas u niego na noc. jakby mi tż cos takiego odwalil to prózno by mnie szukal u siebie. jak tak mozna. rozumiem ze sie poklociliscie i wyszedl. rozumiem jakby to byl kilkuminutowy spacer zeby ochlonąc ale poszedl sobie pic na noc? paranoja jakas. a ty niby co mialas robic? siedziec sama w jego mieszkaniu bezsens...

u mnie bosko. mam tż na weekend rodzice wyjechali wiec wiecie czasu nie marnujemy

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-09, 19:27   #4546
2018070520180950
Konto usunięte

no wiec jestem z Tż ponad 2 mies dopiero

ale ja jestem zazdrosna bezsensu bo o to co bylo, o znajomosci z laskami z ktorymi byl, o wiadomosci na nk
wiem idiotka bo on wie o moich bylych, a pozatym ciezo by bylo znalezc 23 latka co nigdy dziewczyny nie mial heh
ale jestem bezsensu zazdrosna o te co byly przede mna choc nie utrzyuje z nimi juz kontaktu, ale na nk wiadomosci widizalam itd i martwie sie ze kiedys tez bede byla

bez ladu i skladu ale wybaczcie
Stary 2010-01-09, 19:31   #4547
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:

ale ja jestem zazdrosna bezsensu bo o to co bylo, o znajomosci z laskami z ktorymi byl, o wiadomosci na nk
wiem idiotka bo on wie o moich bylych, a pozatym ciezo by bylo znalezc 23 latka co nigdy dziewczyny nie mial heh
ale jestem bezsensu zazdrosna o te co byly przede mna choc nie utrzyuje z nimi juz kontaktu, ale na nk wiadomosci widizalam itd i martwie sie ze kiedys tez bede byla

2 miesiace to malo z czasem nabierzesz zaufania..bo je zdobywa sie...latami kontroluj zazdrosc zeby chlopak nie czuł sie przytloczony i nie...uciekl ;P spokojnie poczytaj nasze problemy zobaczysz ze z zazdroscia lekko nie jest ;D

Motywacja 100%

Stary 2010-01-09, 19:33   #4548
*wanilia*
Zadomowienie

Powoli sie wkurzam bo TŻ nie dzwoni.. a zajęcia skonczył pół godziny temu.. Ale moze dopiero wrocił do domu, musi cos zjesc itp. Aczkolwiek mogł do mnie zadzwonić w drodze do domu..

Sama sobie przeczę. Z jednej strony sie wkurzam z drugiej probuję Go tlumaczyć. Troche to bezsensowne.
Ale chciałabym z Nim pogadac no..

Stary 2010-01-09, 19:34   #4549
2018070520180950
Konto usunięte

ale poprzednio bylam z kolesiem 2 lata i nie bylam o niego zazdrosna WCALE nie wiem jak to wytlumaczyc
Stary 2010-01-09, 19:36   #4550
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Powoli sie wkurzam bo TŻ nie dzwoni.. a zajęcia skonczył pół godziny temu.. Ale moze dopiero wrocił do domu, musi cos zjesc itp. Aczkolwiek mogł do mnie zadzwonić w drodze do domu..

Sama sobie przeczę. Z jednej strony sie wkurzam z drugiej probuję Go tlumaczyć. Troche to bezsensowne.

zamiast sie meczyc i myslec odczekaj jeszcze 20 minut i sama do niego zadzwon pamietaj ze mogly mu sie zajecia przelduzyc, trudne warunki na drogach, moze kogos odwozil, teraz moze jest zmeczony i cos je wiec zamiast siedziec nad telefonem i rozmyslac zadzwon Ty i powiedz mu to co pogrubiłam

Motywacja 100%

Stary 2010-01-09, 19:40   #4551
2018070520180950
Konto usunięte

wiesz w drodze do domu ne zadzwonil bo zimno jest ja nawet rekawiczek nie sciagam a z Tż gadam jak mam zestaw sluchawkowy tylko bo zimno okropnie
Stary 2010-01-09, 19:43   #4552
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:

Witam A poza tym przylaczam sie do Ciebie - mam ten sam syndrom - zazdrosc o dawne znajomosci.
No ale jak go nie miec, skoro TZ ze swoja ex byl 5 lat i planowali slub...

Widze, ze dzieje sie u Was dziewczyny. Cynamonka, kompletnie nie rozumiem Waszego zwiazku i podejscia, dlatego tez raczej nie bede sie wypowiadac i radzic. Mi sie w glowie nie miesci jak mozna kochac i zdradzac (Ty twierdzisz, ze to mozliwe, ja NIE). I gdyby mi facet powiedzial, ze byloby mu "troche glupio", to nigdy wiecej by mnie nie ujrzal na swe piekne oczy. A pisanie po zdradzie o bzdurach typu piosenka pozostawie bez komentarza.

laguna, fajnie, ze co nieco ogarnelas wokol siebie A jak ze zdrowiem? Pisalas cos ostatnio, ze male klopoty masz...

U mnie cud miod Chociaz teraz nie bede widziec sie z TZ kilka dni, bo mase nauki mam. Powiedzialam mu to wczoraj, a on na to, ze przyjedzie do mnie, bedzie sobie po cichutku lezal, przytulal sie i patrzyl jak sie ucze No i dopiero teraz pojechal ode mnie
Zaproponowalam mu tez, ze moze na nasza pierwsza rocznice zrobimy sobie jakies prezenty wlasnorecznie robione, na co zobaczylam jego szeroki usmiech i od razu wyjasnilam mu, ze nie o takie "robotki reczne" mi chodzi

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 19:45   #4553
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:

Jakbym siebie czasami czytała...
Ja rozumiem Cię doskonale. A najgorsze jest to, że siedzisz i myślisz o tym, że może lada chwila zadzwoni. Wiem, że chcesz aby to on się zainteresował i pierwszy zadzwonił. Nie wiem jak u Was było wcześnie, mój np. nigdy dużo nie dzwonił czy pisał. A teraz ja od niego wymagam nie wiadomo jakiego zainteresowania.
Powiem Ci tak jak powiedziała moja mama.
Masz ochotę to zadzwoń do niego, ale nie rób mu wyrzutów, nie miej pretensji, tylko normalnie zadzwoń i powiedz ,,hej żyjesz? ". I tyle. Bo tak bedziesz tylko siedzieć i się zadręczać.
Ja np. miałam tak dzisiaj rano. Miałam ciśnienie, żeby się do niego odezwać, bo wczoraj wieczorem już mi nic nie odpisał, chociaż napisałam mu ironicznego smsa ,,Pewnie dostanę smsa na dobranoc jak zwykle? ". Zbliżała się 12 (dzisiaj) a on dalej nic się nie odezwał, także miałam ciśnienie. Wtedy właśnie mama powiedziała mi te słowa. Zadzwoniłam. Nie odebrał. Potem puścił mi strzałkę, ale jej nie słyszałam, a byłam w trakcie nauki i już mi się odechciało dzwonić. Myślisz, że się przejął? A to dlatego, że oni nie przeżywają tego tak jak my. Potem weszłam na gg i miałam dodatkowo jeszcze wiadomość od niego. Ale on nie miał pretensji, że się do niego odezwałam dopiero po 3 godzinach. Mój to już taki typ człowieka, nie potrzebuje tego kontaktu, czasami tego nie rozumiem, ale już taki jest i tyle. A skoro ja potrzebuję się z nim częściej kontaktować to to robię.
Także ja radzę Ci zadzwonić i już się nie męczyć.
Cytat:
ale poprzednio bylam z kolesiem 2 lata i nie bylam o niego zazdrosna WCALE nie wiem jak to wytlumaczyc
Może tamten nie miał byłych?
Stary 2010-01-09, 19:46   #4554
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz w drodze do domu ne zadzwonil bo zimno jest ja nawet rekawiczek nie sciagam a z Tż gadam jak mam zestaw sluchawkowy tylko bo zimno okropnie
cześć nowa zazdrośnico
ja tez sie martwię ze będę kiedyś byłą dziewczyną bo ja jestem druga.. TZ zostawił pierwszą miłość dla mnie
Stary 2010-01-09, 19:46   #4555
kamila2006
Zakorzenienie

nie wiem cyz jestem dziwna, czy co. ale nie obchodze z tż zadnych rocznic, miesiecznic... a widze ze wy sie do tego zawsze tak przykladacie. dla mnie rocznica to zwykly dzien. nie celebrytujemy go jakos szczegolnie. dlaczego? hmm... nie wiem. moze dlatego ze ani ja ani tz nie mamy pamieci co do dat. i jakos nie uznajemy tego za cos wyjatkowego. fakt to bardzo wyjatkowy dzien. ale przeciez kazdego dnia staramy sie zeby bylo dobrze

edit: laskiii!!!!!!! cieszcie sie ze jestescie drugie wiem co pisze :P faceci to zdobywcy, łowcy., poszukiwacze. myslicie ze chcieliby spedzic cale zycie z jedną dziewczyna? owszem są tacy co tak. jesli to prawdziwa i grobowa milosc. ale wiekszosc facetow ma swoje milostki w okresie dojrzewania, do zwiazku musza dorosnąc. ja nie jestem pierwsza...baaa nawet nie druga. trudno. na pewno zamartwianie sie ze was zostawi nie jest potrzebne co ma byc to bedzie

Motywacja 100%

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-09 o 19:48
Stary 2010-01-09, 19:47   #4556
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Witam A poza tym przylaczam sie do Ciebie - mam ten sam syndrom - zazdrosc o dawne znajomosci.

Widze, ze dzieje sie u Was dziewczyny. Cynamonka, kompletnie nie rozumiem Waszego zwiazku i podejscia, dlatego tez raczej nie bede sie wypowiadac i radzic. Mi sie w glowie nie miesci jak mozna kochac i zdradzac (Ty twierdzisz, ze to mozliwe, ja NIE). I gdyby mi facet powiedzial, ze byloby mu "troche glupio", to nigdy wiecej by mnie nie ujrzal na swe piekne oczy. A pisanie po zdradzie o bzdurach typu piosenka pozostawie bez komentarza.

laguna, fajnie, ze co nieco ogarnelas wokol siebie A jak ze zdrowiem? Pisalas cos ostatnio, ze male klopoty masz...

U mnie cud miod Chociaz teraz nie bede widziec sie z TZ kilka dni, bo mase nauki mam. Powiedzialam mu to wczoraj, a on na to, ze przyjedzie do mnie, bedzie sobie po cichutku lezal, przytulal sie i patrzyl jak sie ucze No i dopiero teraz pojechal ode mnie
Zaproponowalam mu tez, ze moze na nasza pierwsza rocznice zrobimy sobie jakies prezenty wlasnorecznie robione, na co zobaczylam jego szeroki usmiech i od razu wyjasnilam mu, ze nie o takie "robotki reczne" mi chodzi
a to zbreźnik jeden no
Stary 2010-01-09, 19:50   #4557
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Troszke problemow mialam, tzn od ok roku lecze sie na brodawki ktore mam na stopie. Mialam juz kilka razy wymrazane i nic nie pomoglo. Wczoraj mialam robiony zabieg, wycinali mi cholerstwo no i teraz nie moge chodzic za bardzo. Mam nadzieje ze zabieg sie powiodl i nie bedzie nawrotow

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 19:54   #4558
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
nie wiem cyz jestem dziwna, czy co. ale nie obchodze z tż zadnych rocznic, miesiecznic... a widze ze wy sie do tego zawsze tak przykladacie. dla mnie rocznica to zwykly dzien. nie celebrytujemy go jakos szczegolnie. dlaczego? hmm... nie wiem. moze dlatego ze ani ja ani tz nie mamy pamieci co do dat. i jakos nie uznajemy tego za cos wyjatkowego. fakt to bardzo wyjatkowy dzien. ale przeciez kazdego dnia staramy sie zeby bylo dobrze

edit: laskiii!!!!!!! cieszcie sie ze jestescie drugie wiem co pisze :P faceci to zdobywcy, łowcy., poszukiwacze. myslicie ze chcieliby spedzic cale zycie z jedną dziewczyna? owszem są tacy co tak. jesli to prawdziwa i grobowa milosc. ale wiekszosc facetow ma swoje milostki w okresie dojrzewania, do zwiazku musza dorosnąc. ja nie jestem pierwsza...baaa nawet nie druga. trudno. na pewno zamartwianie sie ze was zostawi nie jest potrzebne co ma byc to bedzie
hehe ja kiedyś zapytałam TZa czy właśnie mógł by spędzić cale życie z jedną dziewczyną.. chyba wiedzial o co chodzi i sie zapytal AHA CZYLI Z Tobą ?? haha.. napisałam nieeeee no co ty to tylko tak ogólnie sie pytam no i napisał ze tak zobaczymy ja sie tylko czasem zastanawiam nad tym bo jestem bardzo młoda.. no on skończył nie dawno 19 lat i wiem ze jak pójdzie na studia to pozna nowych ludzi i martwię sie o tym.. ale rozmawialiśmy dużo razy i powiedział ze trzeba sie po prostu starać wierze mu

EDIT: ta jego pierwsza dziewczyna to był z nią do 1 klasy w liceum.. no to wiecie.. coś tam miedzy nimi było a ja miałam pare chłopaków ale mój TZ jest ten pierwszy we wszystkim.. wiem teraz ze można kochać i być kochanym

Edytowane przez jagaaaaa
Czas edycji: 2010-01-09 o 19:56
Stary 2010-01-09, 19:54   #4559
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
ehhh hehe robotki reczne: D
Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość

Może tamten nie miał byłych?
mial

Cytat:
cześć nowa zazdrośnico
ja tez sie martwię ze będę kiedyś byłą dziewczyną bo ja jestem druga.. TZ zostawił pierwszą miłość dla mnie
ech to chyba najgordsze bylam z kims 2 lata i taki mi teatr odstawil ze bym sie nie spodziewala i go wogole rzyucilam ale w zerwanie cala rodzine wmieszal nie mial nawet czelnosci pogadac... ja zerwalam..

i martwie sie ze ktos mne zostawi teraz znaczy tż

Cytat:

ja sie z kazdego miesiaca ciesze ale nie odliczam jak jkiedys przy zeszlym zwiazku np bo i tak te miesiac eniewiele znacza, nie wazne ile sie z kims jest, wazne jest jak
Stary 2010-01-09, 19:58   #4560
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:

Dla mnie to pocieszające nie było

Chciaż nie, ja też jestem druga
Miał dziewczyne przez całe wakacje między 1 a 2 klasą gimnazjum, to też się liczy?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości