|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
BAN stały
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
No dokładnie Sam,ten pierwszy film pupkowaty
![]() ![]() Przy okazji gratulacje dla Was,że już niedługo bedziecie mieć swoje M. ![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-09 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() ![]() Super uczucie na prawdę ![]() ![]() ![]() Postaram się nie robic tu wywodów na tematy karniszowo - dywanikowe ![]() Nie będe cie tak nazwyać..pracusiu?:hahaha : Cytat:
![]() ![]() Z tego miejsca od razu chciałam seredcznie współczuć wszystkim dziwczynkom budującym domy (a zazdrościc dopiero efektu końcowego ![]() ![]() A co do filmów to my sie wybieramy na Parnassusa, bo zapowiada sie ciekawie, jeszcze mam ochote na NIne, ale chyba skończy sie radosne rozpieprzanie kasy, bo sa inne wydatki, no i też teraz nie będzie czasu na obijanie się tylko zakasać rękawy i remonowac i urządzać - dobrze, że to jednak jest przyjemne ![]() W takiej sytuacji nasza wycieczka do Londyniu nie dojdzie do skutku, dlatego wybierzemy sie tam dopiero po ślubie co tez będzie miało swój urok ![]()
![]() |
#2493 |
BAN stały
|
No,nie dziwie się że cię przerasta,ale z drugiej strony to napewno jesteś szczęsliwa.Wskakuj do wanny,zrelaksuj się.
![]() ![]() Co do filmów,ja bym sobie oglądneła jeszcze słynny Avatar i Ciacho ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-09 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
can't be perfect obraczki ładne
![]() |
#2495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2496 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mamy piosenki, nie umiemy tańczyć, nie wiemy co z podziękowaniem komukolwiek, aaaaaaaaa ratunku ![]() Dodatkowo na każdą myśl o ślubie pojawiającą się w mojej głowie, zanim zdążą się pojawić endorfiny i uśmiech na twarzy, pojawia się nerwowa myśl dotycząca pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy planujecie mieć torebki ślubne? ![]()
![]() |
#2497 |
Zadomowienie
|
hello dziewczyny!
![]() ja wlasnie się relaksuję z wizażem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz się biorę za nadrabianie bo widzę, że nieźle przyszalałyście z postami ![]() ![]()
![]() |
#2498 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już kiedyś o tym pisałam/pytałam.Ja chyba nie będe mieć,ale jeśli nawet to skapuje tam potrzebne rzeczy i zostawie w naszym małżeńskim apartamencie. ![]() Cytat:
![]() Zapomniałam napisać,że jak wracaliśmy z zakupów,to widzieliśmy jak szła Para Młoda,bo ona miała/niosła suknie,a on garniak w pokrowcu. ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-10 o 10:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Konto usunięte
|
A ja pierwszy raz pierwsza i tak rano. Wstałam o 6 rano co mi się nie zdarza, ale wczoraj prawie umarłam na migrenę i przespałam najpierw do 3 po południu, potem poszlismy na urodziny chrześniaka, wróciliśmy i dalej spałam bo z takim bólem nic się nia dało robic innego. Teraz już z kawką, chlebek na śniadanko się piecze, już pachnie w całym domku
![]() Zamówilismy obraczki, robimy ze swojego złota wiec w lutym mamy przymiarkę. Ranyyy dziewczyny jak u mnie to już blisko a ja nie mam butów nawet! Wymyśliłam sobie takie http://artediroma.com/kontakt.html podobno strasznie wygodne, ale też nie tanie bo 280 zł, ale mnie siostra skrytykowała...wrr a w tm moim mieście to porażka cos dostać. Będzie znowu wycieczka .... Lecę sprawdzić jak chlebek i Tżcik się obudził ... ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16365131]
Zamówilismy obraczki, robimy ze swojego złota wiec w lutym mamy przymiarkę. a ile te obrączki mają mm? My zamówiliśmy w końcu 6 mm bo TŻ towi się taki grubsze bardzo podobaja, ale się zastanawiam czy nie za grube są i czy nie zmienić chociaz na 5,5.[/QUOTE] O Guśka a ile płacicie za te obrączki? My też z TŻtem będziemy robic ze swojego złota ![]() ![]() ![]() A co do tej "grubości" obrączek to możecie zrobic ewentualnie tak ze on grubszą a ty ciensza ![]() ![]() A ja siedze i się nudzę z rana bo się obudziłam a spac nie mogę a wszyscy w domu śpią ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj jestem szczęśliwa, już się trochę oswoiłam z tą myślą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na tą chwilę raczej nie planuję, bo w sumie to bardzo zbędny wydatek a tez nie będę chciała kupic byle czego więc mogło by sie to za drogo skończyć. Poza tym co ja upcham do takiej torebki?Chusteczki, bibułki matujące i korektor tylko?Bo przeciez nie kupię wielkiej torby ![]() A szukacie czegoś konkretnego na targach?My wpadamy po zaproszenia i buty ślubne ![]() ![]() W ogóle to przedwczoraj kupiliśmy tżcikowi piękny płaszcz w Pawo, taki elegancki, pasujący do garniaka, ale też to luźniejszego stroju, tzcik wygląda bosko ![]() ![]() ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16365131] Zamówilismy obraczki, robimy ze swojego złota wiec w lutym mamy przymiarkę. Ranyyy dziewczyny jak u mnie to już blisko a ja nie mam butów nawet! Wymyśliłam sobie takie http://artediroma.com/kontakt.html podobno strasznie wygodne, ale też nie tanie bo 280 zł, ale mnie siostra skrytykowała...wrr a w tm moim mieście to porażka cos dostać. Będzie znowu wycieczka .... Lecę sprawdzić jak chlebek i Tżcik się obudził ... ![]() a ile te obrączki mają mm? My zamówiliśmy w końcu 6 mm bo TŻ towi się taki grubsze bardzo podobaja, ale się zastanawiam czy nie za grube są i czy nie zmienić chociaz na 5,5.[/QUOTE] butki całkiem spoko ![]() A co do obrączek to nasze maja 6 mm ![]() ![]()
![]() |
#2502 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
My daliśmy tylko zółte złoto, a ja mam mieć ze wstawkami białego więc za robociznę i białe zapłacimy ok. 250 zł. Dodatkowo za grawer 2 zł za literkę ale dostałam promocję i mamy gratis ![]() ![]() W sumie to można w ok 3 tyg załatwić, ale ze my mamy czas to przymiarkę mamy 5 lutego. Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-01-10 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2504 |
Rozeznanie
|
Do dziewczyn, które były już na targach:
Były jakieś fajne promocje?- chodzi mi o rabaty na sukienki albo garnitury? Ja jadę na targi 14 lutego do Katowic i tam chcemy się rozejrzeć za zaproszeniami, winietkami i ubraniami.
#2505 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
Ale zima za oknem
![]() Ostatnio tak myślałam i po wakacjach wrócę do grzywki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle to wymyślilam, że jak odbierzemy klucze od mieszkania to kupię szampana i to sobie we dwoje uczcimy ![]() ![]() ![]()
#2507 |
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16365820]Asiulek Ty się nie stresuj bo ja to mam ślub za 3 i pół msc... i to wszystko dlatego ... :O[/QUOTE]
Otóż to ![]() ![]()
#2508 |
Wtajemniczenie
|
ja poszukiwania mieszkania mam z głowy, mieszkanie mam
![]() ![]()
#2509 |
Konto usunięte
|
Moja ciocia podała sposób na to, jak dziecko chce pieska. Najpierw go przez jakiś czas (załóżmy dwa tygodnie) wyganiać z domu w porach wyjścia psa (tak że niby z nim wychodzi) i jak dziecku się nie znudzi, to ewentualnie dopiero wtedy sprawić mu zwierzaka
![]() My sobie jeszcze poczekamy na kupno mieszkania. No ale w końcu to zrobimy ![]() Plany na dzisiaj: napisać referat i nauczyć się na jutro na zajęcia. No i zakupy zrobić i posprzątać mieszkanie. Ciekawe, co uda mi się osiągnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 | |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Mieliśmy wstać dziś wcześniej i jechać na targi o rozsądnej porze, ale oczywiście spać nie mogłam jakoś do 3 i teraz wstałam dopiero ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16365820]Asiulek Ty się nie stresuj bo ja to mam ślub za 3 i pół msc... i to wszystko dlatego ... :O[/QUOTE] Guska Ty się nie stresuj ja mam jeszcze 4 panieńskie soboty przed sobą ![]() Cytat:
![]() Odkąd Zefir znalazł dom jest dużo spokojniej w kocim stadku ![]()
![]() |
#2511 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mam lenia, nic mi się nie chce, nawet uczyć czegokolwiek do pracy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2513 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i oczywiście od razu kusi mnie żeby kupić i do włosów stosować ![]() hahaha a śmiałaś sie ze mnie ![]() ale i tak bardzo sie cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() suuuuuuper, że wszystko idzie po Waszej myśli ![]() ![]() chyba ![]() ![]() Cytat:
![]() woda sodowa mi się najbardziej podoba ta, jakos do tej Twojej sukni pasuje mi najlepiej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1262998547 i jeszcze ewentualnie te dwie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1262998547 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1262998547 my sie dziś wybieramy z TZ do kina albo na Ciacho albo Avatar ![]() ![]()
![]() |
#2514 | |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Cytat:
nam te targi w Katowicach wcale nie pasują. zresztą kto to wymyślił, żeby organizować je w Walentynki. przecież w takim dniu ma sie 1000 innych ciekawszych rzeczy do zrobienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chwilę mnie nie było :/Ale byłam ostatnio strasznie zabiegana .. Teraz TZ pojechał z kolega oglądać jakieś auto (w taką pogodę!!!! ![]() ![]() Ale z drugiej strony cały czas się martwię o TŻ bo pojechali dość daleko, a drogi są nieciekawe .. Ja się wybieram na targi do Rzeszowa pod koniec stycznia, mam nadzieję coś ciekawego znaleźć - mam zamiar skoncentrować się na obrączkach, garniturach itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() co do piosenki to mi się napardziej podoba piosenka Kukulska i piasek - jesteś blisko mnie ![]() ![]() ![]() co do torebki to ja będe mieć na pewno z mniezbędnymi rzeczami, ale nie w kościele.. dam siostrze do samocjodu żeby zabrała i da mi na sali ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16365131] a ile te obrączki mają mm? My zamówiliśmy w końcu 6 mm bo TŻ towi się taki grubsze bardzo podobaja, ale się zastanawiam czy nie za grube są i czy nie zmienić chociaz na 5,5.[/QUOTE] mają 6mm i powiem żę nie wyglądają na tyle ![]() ![]() Cytat:
![]() no mieszkanko to sobie urządzajcie za wczasu, żeby było wczesniej gotowe ![]() my też będziemy niedługo szukać mieszkanka ale TŻ kmusi dostać umowę o pracę.. jak na razie cała firma jeszcze nowych umów nie dostała ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;16365820]Asiulek Ty się nie stresuj bo ja to mam ślub za 3 i pół msc... i to wszystko dlatego ... :O[/QUOTE] ja mam niecałe 4,5 miesiaca ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Adwokat diabła
|
hej! dwa dni mnie przed kompem nie było, minęło mnie cosik?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Woda sodowa, mi też się podoba najbardziej nr 9 i jeszcze 18 ![]() Ja też chcę kalie małe w bukiecie ![]() Co do dań gorących to my mamy 5 a na poprawinach 4. Deser na weselu-płonace lody ze smietaną i bakaliami no i oczywiście tort. Poza tym owoce, ciasta, cukierki. U mnie każdy dostaje porcję na talerzu. can't bardzo ładne wybraliście obrączki! My chcemy jakiś paseczek albo falę z białego złota przez środek. Fajnie macie z tym mięskiem w podgrzewaczu! Ciekawy pomysł! Esti, u mnie napoje są bez ograniczeń ![]() Ja nie chcę mieć torebki ślubnej. ![]() My też byliśmy na Avatarze, oczywiscie w 3D i jestem zachwycona! z resztą wszyscy są.
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
Tośka, ja torebki nie chcę - tzn. nie w kościele. Jedynie chusteczki higieniczne, bez których nigdzie się nie ruszam (jestem alergikiem i ciągle mam katar) wrzucę do kieszeni TZtowi....
A reszta będzie albo w torebce u mamy albo coś się wymyśli .... Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-01-10 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ufff..udało mi się przebrnąć przez wszystkie wpisy
![]() Cytat:
![]() Samoa już wyjaśniła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() woda ja nawet sobie wczoraj zaznaczyłam żeby ci odpowiedzieć i jakoś umknęło... mi tez najbardziej podoba się twój faworyt... ale ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Torebki nie planuję. Mam dwóch murzynów (czyt. świadkową i druhnę ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurde. Nie mogę uruchomić radia kolor online i siedzę w ciszy... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.